Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Yvonne Mills

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Yvonne Mills   Pént. Szept. 23, 2016 10:29 amYvonne Mills

Bring your body baby. I can bring you fame.FAJ
félvér
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 ismeretlen hely, 2002. 12. 04.
HOZZÁTARTOZÓK
Család.. Elég érdekes kérdés ez, főleg az én esetemben. Anyámmal valószínűleg a szüléskor találkoztam először és utoljára. Nem tudom, hogy néz ki, azt sem, hogy mi a neve, de ember volt. Valószínűleg az a fajta, aki bárkit levesz a lábáról, hisz apám nem a futókapcsolatairól híres, pont ezért tartom kizártnak, hogy valahol a világban testvérem lenne. Persze erre konkrétan sosem kérdeztem rá. Apámmal sem tartom a kapcsolatot, nincs köztünk idilli apa-lánya kötelék, de tudom, hogy igyekszik rajtam tartani a szemét. Hogy lennének-e tervei velem? Gondolom már akkor azokat szövögette, mikor megtudta, hogy lánya született. Viszont ha valamiben biztos vagyok, hogy pár ékes szó miatt nem fogok fejet hajtani az akarata előtt. Bármi is legyen az.
CSALÁDI ÁLLAPOT
 egyedülálló
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 a születésemkor?!
TEREMTŐ
my fuckin' creepy dad?!
KÉPESSÉG
képes vagyok mások erejét rövid időre (mind fizikális, mind mentális vonatkozásban) fokozni, felerősíteni vagy éppenséggel legyengíteni
TITULUS
territorial girl
PLAY BY
Emma RobertsIlyen vagyok én
"Mint a tavaszi hajnal első simogató napsugara. Mint a legkisebb virágzó százszorszép a ligeti tó partján. Mint a gyermeki kacaj okozta felhőtlen boldogság. Mint a frissítő zápor az év legforróbb napján. Mint az ámulat, mit a szivárvány okoz.. Mint az csokiöntet a fagylaltodon. Mint az élet sója.. Olyan vagyok. Fuldoklónak egy korty levegő, világtalannak a látás derűje. Szívem csordultig tele szeretettel és életörömmel.. "

Sokak csodálatára, engem nem rontott el a Volturi. Még. Habár voltak már rá próbálkozások. Időről-időre próbálnak például rávenni, hogy vért fogyasszak, és egyre nehezebben tudok ellenállni a kísértésnek. A szervezetemnek szüksége volna rá, de tökéletesen megvagyok akkor is, ha csak emberi ételt veszek magamhoz.

Szőke hajam megtöri a napsugarakat, s aranylóan veri vissza őket. Holdsugárban bőröm sápadt, akár az ezüst, s szemeim kéken tükrözik vissza a fényt. Alakom könnyed és légies, járásom kecses, gesztusaim kifinomultak, mintha úri lány lennék. Mintha illenék közéjük..

Az "előbb beszél, aztán gondolkodik" tipikus esete vagyok, és hiába mondják, hogy sokban az anyámra ütöttem, alkalmam sem volt megismerni... Ugyan már, mit megismerni? Még csak egy képem sincs róla. Ezért is tartom úgy, hogy a családom szóra sem méltó...

Érdekel minden, ami extrém. A sportoktól kezdve bármi, ami kicsit is kockázatos, amitől érzem, hogy élek. Vakmerő természetemből adódóan komolyan adrenalinfüggő vagyok. A harc is ilyen hatással van rám, ezért is edzek keményen. Az elhivatottság is lehet szórakoztató.


Elmesélem a történetem
Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie.Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie.


user: A. ✥ kor: 22 ✥ multik: may i have ✥ tapasztalat: also

Vissza az elejére Go down
 

Yvonne Mills

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadásra várva-