Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
  Szószámláló

  Credit
  tiszteld a munkánkat!
  A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
  Ki van itt?
  Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

  Nincs

  A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

  Share | 
   

   Dolgozószoba

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
  SzerzőÜzenet

  avatar
  Admin
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Jun. 17.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  638
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1783. Jan. 04.
  ✥ KOR :
  235
  ✥ FOGLALKOZÁS :
  i am the boss

  TémanyitásTárgy: Dolgozószoba    Kedd Aug. 08, 2017 5:36 pm

  ***
  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

  avatar
  THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Jul. 29.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  29
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1986. Dec. 13.
  ✥ KOR :
  31
  ✥ LAKÓHELY :
  La Push
  ✥ FOGLALKOZÁS :
  La Push védelmezője, tanár

  TémanyitásTárgy: Re: Dolgozószoba    Kedd Aug. 15, 2017 4:08 pm

  (Régi útszakasz - Leah és Gerard)


  Nem beszéltem út közben. Nem is pusztán azért, mert lényegében véve egy idegen férfi kocsijában ülök, és egy idegen házba készülök vele, egyedül, egy olyan akció keretében, mely teljesen és totálisan "illegális", farkasilag biztosan, bár feltételezem, hogy emberileg sem éppen kóser a dolog. De ez annyira nem is számít, hiszen nem emberi az ügy sem. Ez igazából eleve a mi fennhatóságunk alá tartozna, csak hát nem ismertük az ügyet, a családot... ám most, hogy tudok róla, hogy egy vámpír itt szétszakított egy családot, a mi közvetlen közelünkben, épp itt az ideje, hogy beavatkozzak az ügybe. S hogy erről miért is nem szóltam a falkának? Hát... ha bajba keveredek, úgyis szólok nekik, de addig... nem is tudom, talán azért van ez, mert bizonyítani akarom, nem csak egy csapat férfival körülvéve vagyok jó farkas, jó védelmező. Hogy egyedül is képes vagyok az emberek védelmére. Hogy hasznos vagyok. ÉN. Személyesen is. Nem csak plusz egy mancs vagyok a csapatban, aminek gyakran érzem magamat.
  És különben is, segíteni akarok. Nem, mintha azt hinném, hogy a fiúk nem akarnának, de... régi az ügy, nem két napos, és ennyi idő után már persze nehéz a sikert elképzelni. Nem biztos, hogy áldoznának rá időt. De én szeretnék.
  Mikor megállunk a ház előtt, töprengésem megszakad, és felnézek az épületre. A látvány csak megerősíti a véleményemet. Jött egy vámpír, és elpusztított valami szépet... egy családot, itt, ezen a helyen. És eddig megúszta. Pedig nem szabadott volna ennek így történnie. Szerencse, hogy nálunk semmiféle bűnténynek az elkövetőjére nincs érvényben lejárati dátum a felelősségre vonásban. Persze, a gyilkosság eleve más lapra tartozik emberi értelemben is, de... ezt az egyet kivéve, aki mellettem ül, az emberek már feladták. De én farkas vagyok. Csak egyszer kell nyomra bukkannom, és az illető nem ússza meg élve.
  Kiszállunk a kocsiból, és megindulunk a ház felé. A nyomában haladok, míg előre nem enged az ajtóban. Belépek, és körbepillantok, felmérem a terepet, míg ő bezárja mögöttünk az ajtót.
  - Hol történt pontosan a támadás? - kérdeztem, miközben követtem őt a dolgozószobájába, ahol a nyomozással kapcsolatos minden fellelhető információt tárolt. Igaz, hogy nincs sok esélyem szagmintára, ennyi idő után, de próbálkozni lehet. A dolog attól is függ, ugyebár, mennyire alaposan takarítottak ki a támadás után, s azóta milyen sűrűn és alapossággal ismételték a cselekményt. Mivel az uraság láthatóan egyedül él az eset óta, és eléggé rendhagyó életet él a neje nélkül, talán reménykedhetek benne, hogy nem az a takarításmániás típus.
  - Mennyi is, körülbelül két éve történt a támadás? - puhatolóztam, miközben körbekémleltem a dolgozószobát is. - Maga találta meg az illetőt, ugye? - próbáltam finoman fogalmazni, de jobb szó híján... nem tudtam az illető nevét, és még ez volt talán a legkevésbé "támadható" jelző. - Jó lenne, ha megpróbálná nekem a lehető legrészletesebben lefesteni, mit tapasztalt személy szerint maga, mikor hazaért. Látvány, illatok, ilyesmik. - Újfent nem akartam a lelkében gázolni, de tudnom kell, ő mit látott. Nem csak az anyagok lényegesek, de ő is. Hisz ő élt itt. Ő ismerte a ház minden pontját, támadás előtt és után.
  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

  avatar
  PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Jul. 31.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  34
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1983. Jan. 13.
  ✥ KOR :
  35
  ✥ LAKÓHELY :
  Forks
  ✥ FOGLALKOZÁS :
  rendőr
  ✥ KERESEM... :

  TémanyitásTárgy: Re: Dolgozószoba    Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm  Leah & Gerard


  WORDS: 1101 ;; MUSIC: sweet dreams

  " I wanna use you and abuse you "


  Leah nem kezdeményez társalgást az út alatt és én sem szólalok meg. Nincs mit mondanom. Itt ül mellettem valaki, aki végre hisz nekem, aki talán tényleg segíthet is, mégis ez a helyzet. Végül is mindettől még egy idegen, bensőségessé nem vált a kapcsolatunk egy csapásra. Még ha olyan mélyen be is fogom nemsokára vezetni az életembe, az emlékeimbe, mint talán senkit korábban. Tulajdonképpen a házamban sem járt már vagy másfél éve senki. Mióta lezárták a nyomozást lényegében. Voltak nőkkel ugyan futó viszonyaim, de ezek tényleg csak egy éjszakára szóltak, csak a fizikai szükségleteim kielégítésére és ezeket sosem az én otthonomban bonyolítottam. Nem gyaláztam volna meg Amy emlékét azzal, hogy valaki mással fetrengek az egykori hitvesi ágyunkban.
  Ennek ellenére teljes természetességgel tárom ki Leah előtt az ajtót és tessékelem be a házba. Bár ő aligha tudja, milyen hosszú idő után ő az első vendég itt. Bár nem vendégként tekintek rá különösebben. Ha Amy élne, biztos szélesen mosolyogva lépne elé, szabadkozna a rendetlenség miatt (amikor valójában úgy ragyog a lakás, hogy jobban sem lehetne, nem úgy, mint most, hogy mindenhol megül a por, hisz mi értelme is lenne takarítanom?), majd kedvesen beinvitálná, hellyel, üdítővel, aprósüteménnyel kínálná. Amyt mindenki szerette. A kollégáim, a szomszédaink, egyszerűen mindenki. Annyira közvetlen, barátságos és pozitív ember volt, hogy az már szinte ragályos volt. De ő már nincs többé, csak az emléke lengi be ezt az egész lakást. Én pedig nem vagyok olyan, mint ő. Egyáltalán, mint önmagam. Valószínűleg rá sem ismerne erre az emberre, akivé a gyász és a bosszúvágy tett.
  Elhaladunk a nappali mellett, ahogy egyenesen a hátsó dolgozószobámba vezetem Leaht, ahol a nyomozati anyagokat tartom. Meg egyáltalán, ahol élek, ha itthon vagyok.
  - Pont itt - válaszolok a kérdésére, amit épp akkor tesz fel, mikor a nappali mellett haladunk el, így csak tennem kell egy mozdulatot az ajtónál a karommal, hogy abba az irányba nézhessen. Ha igényt tart rá megállok az ajtóban és hagyom, hogy bemenjen. Ha körül akar nézni, felőlem nyugodtan teheti. Kicsit por van, a függönyök behúzva, de egyébként rendezett  a hely. Legfeljebb ha valaki nagyon figyelmes, vehet észre a kanapén és az előtte lévő szőnyegen néhány elszíneződött foltot. A vért, az én drága feleségem vérét nem lehetett teljesen kitakarítani belőle az eset után. Sokan javasolták, hogy cseréljem le a bútort és a szőnyeget, nemcsak a foltok miatt, hanem mert egy átrendezés, egy friss kezdet nekem is jót tenne, én mégsem tettem. Nemcsak a nyomozás miatt, sőt, nagyobb részben inkább azért, mert ez volt Amy nappalija. Az ő háza. Nem akartam megváltoztatni. Még az eset során ripityára tört dohányzóasztalkát sem pótoltam újabbal. Így legalább néha azt az illúziót keltheti, mintha még mindig bármikor itt teremhetne a fürdőszobából vagy a konyhából. A nappalit azóta amúgy sem használom. Még belépni is képtelen vagyok. Túl élénken él bennem a kép, ahogy megtaláltam Amyt azon az estén... Meg egyáltalán, az emlékek. A közös hálónkban sem bírok aludni. Megpróbáltam, de csak rémálmok gyötörtek, ha nagy sokára el is szenderültem. Ha itthon alszom, azt inkább a dolgozószobában lévő kanapén teszem. Abban a szobában Amy szinte sosem járt. Tiszteletben tartotta, hogy az az én birodalmam. Talán ezért bírok ott megmaradni. Nem kísért megannyi emlék kettőnkről.
  Épp ezért, most sem lépek be a nappaliba, ha Leah körül akar nézni, hagyom, de csak a küszöbön állva várom meg, hogy végezzen és folytassuk utunkat a dolgozószobába. Már ha egyáltalán be akar menni. Ha nem, nyilván ezt a kis kitérőt kihagyjuk.
  - Két éve és huszonkilenc napja - válaszolom neki, miközben odalépek a polchoz, hogy levegyem az aktamásolatot róla és a stand-byban lévő gépemet is bekapcsolom, néhány dolgot, mint például az utcai térfigyelő kamerák felvételeit csak azon fogom tudni megmutatni neki.
  - Amy. Amy Williams - közben leveszek egy albumot és elé csapom az íróasztalra. Fényképeket láthat benne Amyről és rólam is. Illetve az akkori, boldogabb, gondtalanabb, még jövőképpel rendelkező önmagamról. Az esküvőnkről, a nászutunkról, közös kirándulásokról, néhány még itt is készült, nem sokkal a beköltözésünk után. Bár ez nem tartozik szorosan a nyomozati anyaghoz, valahogy mégis azt akarom, hogy tudjon arcot kapcsolni ehhez az egészhez. Hogy ha csak egy kicsit is, de érezzen abból milyen tiszta, milyen értékes is volt Amy, akit olyan brutálisan és indokolatlanul öltek meg élete virágában. Ne csak egy névtelen, arctalan személy legyen számára, aki egy gyilkosság áldozata lett. Úgysem jelenthet neki soha annyit, mint nekem, mégis szeretném, ha legalább egy kicsit átérezné, ki is volt ő.
  - Éjszaka értem haza. Későn. Nem sokkal éjfél előtt. Túlóráztam az őrsön. A nappaliban égett a villany, mikor beléptem a házba, de amúgy gyanúsan nagy volt a csönd. Hangosan köszöntem, jeleztem a feleségemnek az érkezésemet, mint rendesen, de nem jött válasz. Rossz előérzetem volt tőle, de bíztam benne, hogy csak elaludt, míg rám várt. Bár mindig megvárt ébren, fontosnak tartotta, hogy együtt térjünk nyugovóra. Aztán ahogy a nappali ajtajához értem, megláttam őt. A földön feküdt, a kanapé előtt, körülötte vér. Nem nagyon néztem körül, ahogy közelebb mentem, egyből láttam, mi a helyzet. Az üveges, riadt, élettelen tekintetét. A pulzusát sem kellett tapogatnom. Kihívtam a rendőrséget és a mentőket. Egyértelmű volt az erőszakos halál. Csak leültem a konyhába utána és vártam a mentőket és a rendőröket, nem bírtam bemenni sem a nappaliba, nemhogy ránézzek. Aztán miután kijöttek sem mentem be. A konyhában tettem meg a vallomásomat is. A nyomozati anyagokból tudom csak, hogy a rengeteg vér oka az volt, hogy a feleségem valószínűleg védekezni próbált a támadójával szemben és dulakodás közben belezuhant az üveg dohányzóasztalba, ami alaposan összevagdosta. Én úgy hiszem nem vesztette el az eszméletét ettől. A boncolási jegyzőkönyv szerint viszont halálos vérveszteség okozta a halálát. Erre az esésre fogják. Bár a szemfog nyomokra a nyakán nincsen magyarázat a nyomozati anyagban. A halál beálltának ideje nagyjából egy órával a hazaérkezésem előttre, olyan este fél tizenegyre tehető. Erőszakos behatolásnak a lakásba nem volt nyoma, a nappali ablaka volt csak szélesre tárva, a tettes feltehetően ott távozhatott. El nem vittek semmilyen értéktárgyat, sem pénzt, sem iratot, semmit, nem betöréses rablásról volt szó. De ezt megnézheti maga is - közben odateszem elé az aktát, a fényképalbum mellé. Végig lefelé, az asztalra szegezem a tekintetem, ahogy színtelen hangon, szinte tényközlésként adom elő mindezt. Olyannyira mélyen érint, hogy inkább gépiesen, automatikusan tudom csak elmondani. Még ilyen hosszú idő után is. Nem szívesen teszem, de ha arra gondolok, ez segíthet közelebb jutnom a bosszúm beteljesítéséhez, mégsem olyan nagy áldozat. Ezt is Amyért teszem. Érte és az emlékéért. Hogy végre békében nyugodhasson. Nem úgy, hogy a gyilkosa még most is vígan éli világát és ki tudja, hány másik embert szipolyoz még ki. Bár álszent lennék, ha azt mondanám, ez érdekel. Az érdekel, hogy Amyvel ezt tette. És hogy megfizessen ezért. Mert ez a gyilkosság, ez a mocskos tett nem maradhat megtorlatlanul, ha addig élek is.


  NOTES: Bocsi a késésért!
  CREDIT

  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése
  Ajánlott tartalom


  TémanyitásTárgy: Re: Dolgozószoba    

  Vissza az elejére Go down
   

  Dolgozószoba

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
  1 / 1 oldal

   Similar topics

  -
  » 1. szoba

  Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
   :: Városaink :: Forks :: Otthonok :: Mr. Williams otthona-