Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Caius Volturi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
moderátor
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Aug. 14.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
2

TémanyitásTárgy: Caius Volturi   Hétf. Aug. 14, 2017 10:04 pmCaius Volturi

A rettegés néha a halhatatlanság érzését váltja ki az emberből.
~Francesca Borri~FAJ
ragadozó vámpír, Volturi-vezér
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 Görögország, Kr. e. 1300
HOZZÁTARTOZÓK
Aro – vezető-társ, de ő mégis egyel lejebb áll a rangsorban, noha szereti úgy feltűntetni magát, mintha egyenrangú felek lennének a Volturi-klán vezetésében, holott ez koránt sincs így. Ez is az egyik eszköze, hogy leplezze a képességtelenségét, és így manipulálhasson.
Marcus – vezető-társ.
Athenoora – a felesége.
Hazel – szeretné megnyerni őt a testőrének, potenciált lát benne, és kíváncsi is, de mivel annyira azért nem bízik benne, elvégre ez mégis csak a Volturi, jó alkalomnak látja ezt a célt arra is felhasználni, hogy szemmel tarthassa.

CSALÁDI ÁLLAPOT
 házas, a felesége Athenodora, akivel a román klán uralma alatt találkozott, végül beleszeretett és feleségül is vette, így ők már együtt voltak, amikor találkozott Aróval, és Marcusszal
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
Ismeretlen
TEREMTŐ
Ismeretlen
KÉPESSÉG
Nincs képessége, és ez az a tulajdonsága, amivel leginkább kilóg a Volturi sorából.
TITULUS
Sadistic Devil
PLAY BY
Jamie Campbell BowerIlyen vagyok én
Szép. Szokták mondani férfira, hogy jóképű, meg sármos, de ő, min vámpír, és mint férfi, kifejezetten a „szép” kategóriát üti meg. Vállig érő haj, sötétvörös szempár, hagymahéjhoz hasonlatos, hófehér, sápadt bőr. Ez mind-mind Caius, és ha vámpír, hát persze, hogy emberszemmel nézve csodálatos. Mozdulatait finom, nemesi elegancia jellemzi, sőt, vegyül még hozzá nem kevés magamutogatás, rátartiság és jó adag arrogancia is. Mivel nincs képessége, igyekszik hatalmasok közelében maradni, a testőreitől védve, ezért szinte kiskirály látszatát kelteti Aro és Marcus között. A megjelenésében is igyekszik tükrözni, hogy a Volturi az úr.
Jellemre röviden szólva: szadista dög. Hosszabban kifejtve pedig egy rettegésben és félelemben élő férfi, aki, miután látta, hogyan bánt el Aro a saját testvérével, Dydymével és törte meg/be Marcust, én komolyan mondom, nem csodálkozom a viselkedésén. Pláne, hogy neki egy szál képessége sincs, amivel villoghatna, egyedül a hatalomvágy és a gőg maradt neki, és persze a szadizmus. Élvezettel nézi végig, hogyan szenvednek Jane áldozatai a vallatások, kínzások alatt, és még csak a szeme se rebben kivégzésekkor. Hatalmat érez ilyenkor, erőfölényt, biztonságot. Én sajnálom szegényt, hogy csak ennyi jutott neki, rá tökéletesen igaz a sor: „Lehetsz király, hiába vagy, a mosolyod úgy is az arcodra fagy.”  A vérfarkas-fóbiája külön misét ér meg, szabályosan irtózik tőlük, miután egyszer egy példány majdnem túlvilágra küldte. Ami még fogva tartja, az a kapzsisága. Addig érzi magát jól, amíg gazdagságban, és úgy egyáltalán bármilyen helyzet adódik, fölényben tűnhet fel, ha fitogtathatja a hatalmát, ahogy azt Edward és Bella esetén is tette: „A Volturi nem ad második esélyt.”


Elmesélem a történetem

A nő örült, hogy nem volt többé ember. Az angyalarcú vezérrel szemben állni felért egy öngyilkossági merénylet-kísérlettel, különös tudatában annak, hogy mennyire gyenge és védtelen volt ő, Hazel Volturi, és hogy mire készült. Csodálta, hogy Aro nem sűrűn hívatta mostanában.
- Nocsak. Még él? – érkezett is a pőre kérdés, támadó jelleggel, ahogy megszokta.
Caius fölé magasodott, nem kicsivel, s kiskirályként nézett le az alacsony, törékeny testű vámpírra. Nem bízott benne. A szuperképessége miatt Aro táborába tartozott, de volt benne valami, valami, amit nem tudott hova tenni.
Ez a nő sosem éreztette vele, hogy le akarja lökni. Soha semmit nem érzett felőle a mérhetetlen bánaton kívül, és nem is látott rajta mást. Mintha nem született volna többre, csak a könnyekre, s arra, hogy más könnyeit hordozza. Milyen szánalmas! Mi vehette rá Arót, hogy ezt a gyenge madárkát kalickába zárja? De talán épp erre a védelmező kalickára lenne szüksége? Miféle nő ez a Hazel, akit jószerivel alig látott?
- Sajnos igen.
- Hogyhogy sajnos? – a férfi kis híján állát kaparta a földről, meghökkenten vonta fel szemöldökét erre a feleletre. Kezdett egyre kíváncsibb lenni.
- Maga még hogy nem vette észre? Az is csoda, hogy egyáltalán még nem téptek itt szét. Csak sírni tudok, mi ebben olyan különlegesség? Ez nem képesség, ez átok. Gyenge vagyok tőle. Sebezhető – minta a saját félelmeit hallotta volna visszatükröződni a nő szájából.
- Én…
- Nem kell semmit mondania. Tudom, hogy rám itt igazából nincs szükség –
A könnyek leperegek a nő arcán, mint két kis apró patak. Nem bírt magával, a keménnyé vált márványarchoz nyúlt, hogy letörölje azokat.
Néha eltűnődött azon, hogy vajon milyen lehetett ő, mint ember? És milyen lehetett volna? Vadász volt, ezt tudta róla, sőt, eleinte még tartott tőle is, amikor Aro idehozta.
Azt a patáliát, amit akkor csapott… és lám, miből lesz a cserebogár? Hazel Volturi teljes mértékig a lázadó embereket kezdte irtani. Sőt, őket szabályosan védte ez a törött baba.
Igen. Pontosan ez jutott eszébe róla.
Egy porcelánbaba, ami az egyszerűsége miatt olyan megkapó. A különlegességeket utálta. Túlságosan is tömve voltak itt, a kastély falai között.
- Ne keseredjen el. Ezzel a ténnyel nincs egyedül. Nekem semmi ilyen nem jutott.
- Azért ilyen átkot se kívánjon magának, Caius fenség.

- Hátha mégse akkora átok ez. Tegyen próbára – hah! A nő lesütötte a szemét, szendén, ahogy szokta. Zavarba hozta.
- Nem értem önt.
- Kicsi Hazel. Tudok róla, hogy nem véletlenül kerül minket. Valamit tett. Nem árulkodom, cserébe legyen az én testőröm –
ajánlotta fel, s már a markában érezte a győzelmet. Szinte túl könnyűnek ígérkezett ez.
- Nem tudom, Aro fenség engedné-e. De az a tettem többé nem fog előfordulni, és nem akkora, hogy abból nekünk bajunk legyen.
- Hát?
- Nem akarom még egy szerettemet elveszteni, amikor már oly sok hasonszőrű barátra tettem szert Volterrán kívül –
Hm, e szavakra nem szólt, de tovább beszéltette a nőt, hátha még többet kicsikarhat belőle. Lehet, mégse olyan reménytelenül romlott a leendő őre. Lehet, hogy a sok törmelék alatt még ott rejtőzhet a gyémánt, és ő lecsaphat rá. És ezt Hazel csakis a saját gyengeségének köszönheti. Annak, hogy ezt nyíltan bevallotta: gyenge. Csak ez a varázsszó kellett, hogy Caius szemében megcsillanjon a kapzsiság, és jól tudta, hogy Hazel akármennyit is változott a kimenői során, még mindig ugyanaz: egy engedelmes, szót fogadó báb.
- Szóval? Mit mond? – türelmetlenül dobolni kezdett ujjaival.
- Legyen. – Hazel némi habozás után belement, s Caius szíves örömest hagyta figyelmen kívül a nő érzéseit, a skarlát szemekben megbúvó bánatot, amiért így kevesebbet lehetett az ikrek közelében. Na, ezt is furcsállta tőle. Míg más homlokegyenest menekült a másik irányba tőlük, akinek esze volt, addig Hazel egyenest mintha imádta volna a maguk fajta szörnyetegeket.user: Vica✥ kor: 23 most már októberben, öregszem XD✥ multik: Hazel, Olivia, Tecla, Gwen ✥ tapasztalat: 3-4 év. Jövőre már öt éve lesz, hogy játszom *-*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
63
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Aug. 10.
✥ KOR :
117
✥ LAKÓHELY :
△ Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
△ the princess of fashion
✥ KERESEM... :
△ my husband's humanity & Charlin

TémanyitásTárgy: Re: Caius Volturi   Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Elfogadva!


Üdv a fórumon, Caius Volturi!

A lapod egy részét már korábban olvashattam, így nem ért meglepetés. Tetszett, tükrözi Caius jellemét, személyiségét, a két karakter közti párhuzam pedig igazán érdekfeszítő. Úgy látom Caius meglátta Hazelben a lehetőséget, formálhatja akár a saját képére is, mert a Volturinak minden tagja bábnak számít, igaz? Razz Nem szívesen kerülnék a köreitekbe éppen emiatt, kapzsi uraság Wink Sok sikert a játéktéren, a farkasoktól óvakodj, nehogy véletlenül teljesüljön a legnagyobb félelmed, drága Caius!    

foglald le ami szükséges, és irány a játéktér! (;

they can't break me.
i'm already broken.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Caius Volturi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-