Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Eric - az exem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 02.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
5
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Nov. 11.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
seattle
✥ FOGLALKOZÁS :
leader of the white-pack
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Eric - az exem    Csüt. Aug. 04, 2016 11:54 pm


Eric ....
FAJ
hibrid
KORA
kb. 110
PLAY BY
Tom Hardy
KAPCSOLATUNK
ex, a család közeli barátja
FOGLALKOZÁSA
most épp a Port Angeles-i testvériség legfrissebb tagja vagy
VÁROSA
Seattle, Port Angeles

JELLEM
Mindig is pörgős volt, aki mellett nem lehet unatkozni. Az a fajta férfi, akiért bomlanak a nők, de ezt soha nem használta ki. Tiszteli a nőket, a falkát, a közösséget, és még mindig a családom részének tartom, hiába változtak meg köztünk a dolgok. Fontosak vagyunk egymás számára, de a kapcsolatunkat újra kell pozicionálni, ami jelentős problémát okoz.
Ennyit várnék el, a többit a megalkotóra bízom.
TÖRTÉNET
Ha a gyökereidet nézzük, három generációval vissza kell tekintenünk a múltba. Az apád vámpír volt, az anyád pedig farkas, aki megszült téged, majd belehalt. Az akkori alfa nevelt fel téged, az apám nagyapja, aki ugyan nem fogadott be a falkába, de nem is tagadta meg tőled, hogy velünk élj.
Ha ez számít neked, én mindig is úgy tekintettem rád, mint egy falkatagra, nem csak azért, mert mellettem álltál, hanem mert eléggé ismertelek ahhoz, hogy tudjam, sosem ártanál a halandóknak. Állatok vérével tápláltad magad, s még így is vetekedett az erőd a falka többi tagjával. Sajnálatomra ők nem mindig bántak veled kesztyűs kézzel.
Átváltozásom után sokan azt várták, hogy beléd vésődök, de ez nem történt meg, fordítva sem. Ennek ellenére fittyet hányva a lehetőségre, hogy bármikor megtörténhet, együtt voltunk, és igazán jó párost alkottunk mi ketten. Minden téren. Aztán egyszer csak jött valaki, és mintha ezt az egészet elvágták volna. Szerettelek, most is szeretlek és számítok a tanácsaidra, számítok a barátságodra, de engem már más éltet. Mindketten tudtuk, hogy ezzel számolnunk kell, megtörténhetett volna akár fordítva is, de most ezzel a helyzettel kell megbirkóznunk.
Úgy érzem, cserbenhagytalak téged, bánt a dolog és ez egyértelműen kihat a falkában nyújtott teljesítményemre is. Hogy veled mi a helyzet, azt csak te tudhatod. Megbeszéltük, hogy nem fogunk neheztelni a másikra, hogyha ez megtörténik, hiszen józanul átgondolva biztosak voltunk abban, hogy a mi időnk egyszer csak le fog járni… Azzal viszont nem számoltam, hogy talán benned lelek újabb ellenségre, és ezt mi bizonyítja jobban, minthogy legutóbb vörös szemű farkasként pillantottalak meg. Ez pedig csak egyet jelent, felrúgtad az egyetlen szabályt és embert öltél. Talán ezért, talán más miatt, de mindenképp kiváltotta valami azt a változást, ami arra késztetett, hogy eltávolodj tőlem és a falkától. Élvezed, hogy nem tartozol ezért elszámolással és mégis hasznosnak érzed magad. Végre a magad ura vagy. Vagy mégsem? A Port Angeles-i testvériség legújabb tagja vagy. A hibrid, akinek a mérgét felhasználhatják a vámpírok kiirtásához. Mikor Ramon akart volna mikroszkóp alá venni, ahhoz nem fűlött a fogad, most viszont nem zavar, hogy kihasználnak. Vagy csak elnyomod ezt az érzetet, hogy új családod körében múlasd az idődet. De vajon meddig bírod? És.. Ugye tudod, még ha a helyzet nem épp úgy alakult, ahogy mi terveztük, mindig melletted állok és mindig a családom tagja leszel?!

/Gyere gyorsan, és ha itt vagy, mindenképp vágj hozzám egy pm-et! :3


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Eric - az exem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Karakterbörze-