Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Caleb Och - Harry Shum Jr.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
31
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Caleb Och - Harry Shum Jr.   Vas. Júl. 31, 2016 8:42 pm


Caleb Och
FAJ
ember
KORA
28 éves
PLAY BY
Harry Shum Jr.
KAPCSOLATUNK
Ellenség volt, bevésődés lesz.
FOGLALKOZÁSA
Tánctanár.
VÁROSA
Jelenleg La Push.

JELLEM
Alapjában véve egy kedves srác, de igen határozott, makacs, céltudatos, erős akaratú, ezekben hasonlóak Leah-val. Okos és tehetséges, de ami a könyveket illeti, kissé lusta figura volt régen, és most is az, nemigen forgat a kezében könyveket, nincs hozzájuk türelme, inkább mozogni szeret, sportolni, táncolni. A tánc az élete, és nagyon tehetséges is - mikor épp minden csontja egyben van -. Nem az a panaszkodós fajta, szereti megőrizni a méltóságát, ha hangosan és nyíltan is kinyilatkoztatja a fájdalmát vagy épp félelmét, akkor bizony már komoly dologról van szó. Ellenben a dühével már nem olyan spórolós, és nem is engedi el egykönnyen. Nem rejti el senki elől a haragját, ha annak tüzét valaki fellobbantja benne, azt könyörtelenül az illető tudtára adja - ezért is utálja nyíltan évek óta az apját -. Emellett nagyon hűséges, nemigen hagyja cserben azt aki számít rá, ha mégis megtenné, annak komoly oka kéne hogy legyen.
Nem hisz a természetfelettiben, nem is tud róla szinte semmit, csak amit az "átlagemberek" a filmekből infóként kapnak. A törzsi "rémmesék" egészen kis részét hallotta Ő is gyerekként társaitól, de sosem hitt bennük. A szemének hisz, a meséknek nem. Szavakkal nehéz, sőt szinte lehetetlen bármiről is meggyőzni, ahhoz hogy valamit is el tudjon hinni, ami kétséges, amikor eléje tárják mint információt, ahhoz tettek kellenek.
Szeret nevetni, és jó a humora, és úgy összességében... rendes pasi.
TÖRTÉNET
Ő volna reményeim szerint Leah bevésődése. Félig törzsbéli, félig pedig kínai származású. Nem vérfarkas, és nem is hordozza a gént, legalábbis nem tud róla, sem Ő, sem a családja, ha mégis így volna. Eredetileg tánctanárként dolgozik Seattle-ben, és ott is lakik, de nem olyan rég egy balesetben elég csúnyán eltörte a lábát, valamint a karját is, ezért ideiglenesre tervezve visszaköltözött az apjához La Push-ba. Ekkor találkozik Leah-val először, azóta, hogy a lány vérfarkas lett, egyébként évek óta nem járt a rezervátumban, egész pontosan azóta, hogy 13 éves korában az anyja és az apja elváltak, és Ő az anyjával elköltözött. Az édesanyja 5 évvel később halt meg, a szíve vitte el hosszú betegeskedés után, amiért Caleb azóta is az apját hibáztatja, úgy gondolja, az anyjának meghasadt a szíve a férfi miatt, aki ugyanis megcsalta, ez volt a válásuk oka. Nem szívesen jött vissza a rezervátumba, de a balesete miatt átmenetileg szüksége van az apja segítségére, ezért egyezett csak bele, hogy pár hétre visszatérjen régi otthonába. Még csak nem is sejti, hogy ez bizony örökre megváltoztatja majd az életét.
Leah és Caleb ismerték egymást még gyerekkorukban, viszont valamilyen rejtélyes okból kifolyólag világéletükben utálták egymást. Ennek talán ők maguk sem tudták az okát, egyszerűen azt tudták, hogy nem tudnak kijönni a másikkal, ezért aztán ha lehetett, kerülték is egymás társaságát. Ám az élet néha bizony okozhat nagy meglepetéseket, ilyen például az is, hogy valamilyen sorsbéli poén indokán épp őket rendelte egymásnak a Sors.
Mikor Caleb a városba érkezése után először meglátja Leah-t, még azt gondolja, "lám, itt az a lány, akit utálok", de amikor Leah is odafordul, és tekintetük találkozik... akkor a varázslat működésbe lép...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/
 

Caleb Och - Harry Shum Jr.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Where we belong || Harry Potter új generáció FRPG

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Karakterbörze :: Elkelt hirdetések-