Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Caleb Och - Dance Teacher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Caleb Och - Dance Teacher   Szomb. Aug. 06, 2016 9:42 pmCaleb Och

"A nagy táncosok nem a technikájuk, hanem a szenvedélyük miatt váltak naggyá."FAJ
Ember
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 1988. 07.22- La Push
HOZZÁTARTOZÓK

- Johann Och: apám (50), berlini születésű, autókereskedő
- Lien Mei- Lan Woong  (33 éves korában halt meg): anyám, vezető főorvos volt a Seattle-i kórházban
- Testvérem nincs, legjobb barátom Alec Colheinch 31 éves

CSALÁDI ÁLLAPOT
 Egyedülálló
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
  -
TEREMTŐ
 -
KÉPESSÉG
 Marha jól tudok táncolni, ez számít?
TITULUS
Unbeliever(Hitetlen)
PLAY BY
 Harry Shum Jr.Jellem és Küllem

Mi a szerelem? - Az életnek pokla.
Szülője kicsoda? - A vak merészség.
Mi élteti? - A kegy enyhíti éhét.

„Ismerem minden egyes arckifejezését, ha féloldalas mosolyt fest az arcára, biztos lehetsz abban, hogy teljesen átnéz rajtad és mondj neki bármit egyáltalán nem érdekli. Ha felvonja azt az igazán dús és barna szemöldökét s, úgy tesz mintha nem értene semmit s, hozzá még az ajkai vonalát is egyenesbe hozza, irtózatosan nagyot tévedsz, ő még ebben a pillanatban képes mérlegelni és megtéveszteni téged. Gesztikulálni nagyon szeret, sose légy az útjában ha éppen hadonászik mindkét karjával és megpróbál megmagyarázni neked valamit, amit úgysem fogsz megérteni, ha ő azt úgy nem akarja. Tehát, ha az elterelésként szánt kézmozdulatokat figyeled, sosem fogod megérteni, hogy mit mond. Javaslom, inkább csukd be ilyenkor a szemed és összpontosíts a hangjára. Megjegyzem elég kellemes hangszíne van, hamar észrevehető benne az irónia, a kedvesség - ha éppen olyan hangulatában van - és az utálat is. Nagyon leleményesnek kell lenned és persze jó hallásúnak, hogy mindezeket észre vedd.” - Alec, Caleb haverja

Eddig nagyon kevés személynek sikerült tetőtől talpig megismernie, de azok is inkább valamiféle rokoni szállal rendelkeznek, máskülönben nem hiszem, hogy a közelembe engedtem volna őket. Szeretem a családomat, persze. Ki ne szeretné? De jobb, ha néhány dologról még ők sem tudnak. Gyakran megesik, hogy még magamnak is boldog csalódást okozok, nem csak nekik. Általában tiszta fejjel, jól meg tudom ítélni az adott helyzeteket, ritka az, mikor összezavarják elmémet és hibázok. Nagyon lelkiismeretes vagyok, mindig képességeimen felül, túl a maximálison teljesítek. Vagy csak nagyon szeretnék...
Ha tehetném, öt felé szakadnék. Önfeláldozó jellem vagyok, ha a szeretteimről van szó. Az ígéreteimet minden körülmények között betartom, így nem is ígérgetek felelőtlenül, a szavakkal csínján bánok, érteni kell mondataimat, hiszen szinte sosem véletlen, ahogy fogalmazok, mindennek megvan a maga jelentése. Nem csak a teljesítőképességeim maximumon felüli, de a szokásaim is. Túlságosan óvó vagyok, meggyőzhetetlen, nyughatatlan, heves, de egyben óvatos is. Szélsőséges vagyok, nagy mozgástérre van szükségem. Megőrjítenek a szűk helyek és a tehetetlenség.
A mindenem a tánc. Mindig az tartott életben. Akármit is kellett megtennem, mindig tánccal tompítottam a feszültséget. Az életemnek egyetlen tényleges értelme, amiért a világon bármit képes  vagyok feláldozni. Nem vagyok egy szívbajos ember, paranoiás meg aztán végképp nem, ellenben sok nagykutyával. Mi miatt kéne aggódnom vagy idegeskednem?!
Egyszerre farkasa és pásztora vagyok a bárányoknak. Az egyetlen személy, aki aggodalomra adhat okot, az ÉN vagyok. Az udvariasság és formálisság jelen van minden szavamban és mozdulatomban, ami nem összekeverendő az erőltetett jó pofizással és megszokottan gyakorolt jó modorral. Egyenes ember lévén nincsenek látszatkapcsolataim. Mindenkinek egyértelműen tudtára adom, hogy a viszony, ami fennáll közöttünk baráti vagy éppenséggel nem. Sorolhatnék még ezer és egy tulajdonságot, de minek?! Olyan vagyok, amilyennek lennem kell.

Határozott külsőm van, szabályos vonalaim - semmi különleges nincs rajtam, bár állítom, ennek ellenére is túl sokan hiszik rólam, hogy amolyan hódító vagyok, aki hölgyeket csábít el férjük ágyából, hogy a kedvét töltse rajtuk. Megfelelő vagyok arra a feladatra, hogy másokban mély benyomást keltsen a megjelenésem. Látszik a tartásomon, hogy nyugodt vagyok, és ha arról van szó, akkor ezt akár másokkal is képes vagyok elhitetni.
Nem csekély 183 centi magasságomhoz erőteljes, férfias alkat társul. Széles váll, izmos hát, kidolgozott izmos mellek és has, valamint erős állkapocs. Ezeket javarészt a több, mint 20 év megfeszített tempójú munkának köszönhetem. Nem pedig egy íróasztal mögött gubbasztva.
Fekete tincseimhez barna szem társul.
Ruhatáram egyaránt bővelkedik kényelmesebb ruhadarabokban - ami farmerban, egyszerű pólókban és ingekben valamint edzőruhákban nyilvánul meg-, mint ahogy kevésbé kényelmes de elegáns darabokban. A fekete bőrkabát pedig elengedhetetlen része öltözékemnek.
Történet


Nem vagyok hajlandó erre gondolni.
Kinyújtom eddig ökölbe szorított ujjaimat, majd feszültségtől vibrálón végigsimítok tenyeremmel homlokomtól egészen tarkóig a hajamon.
Hosszan tartó mély lélegzetet vettem, s próbáltam a lehető legnagyobb gondossággal kitisztítani az elmém, hogy megválaszoljam a feltett kérdést. Roppant kényes témát érintett, és be kell vallanom, nem találtam a szavakat. Nem azért mert az idő múlása megkoptatta emlékeimet; erről szó sincs. Minden pillanata bevésődött a fejembe.. a mozdulatok, az indulatok, az érzelmek és a gondolatok is.
- Caleb? - csendült fel újra a nevem dörmögő hangján, mire az úrra emeltem a tekintetem, és felvezetésként megköszörültem a torkom, hogy rekedtségem ne tegye még nyomasztóbbá monológom.
- Tudja, mindig is ilyen volt a természetem.. az apámtól örököltem.. de nem akarok bűnbakot keresni. - sóhajtottam fel beismerően, mentségekbe nem kapaszkodva.

Az idő valóban halovány porszem az elmúlás lapjai között, mely nem válogat, kinek a vállára hull: gazdag és szegény, öreg és fiatal, erős és gyenge ugyanúgy megtapasztalja, ugyanúgy az áldozata státuszától függetlenül. Nem számít, mit teszel, sem az, hogy ki vagy: az idő a legnagyobb ellenfeled, nem pedig a szomszédod, a rosszakaród. Ő a legkegyetlenebb szerető, akit valaha találhatnál. Így hát nem számít, hogy király vagy-e, vagy talán szolga - elviekben.
Tíz éve annak, hogy rátaláltam arra az útra, amin járnom kell, és amin a mai napig járok is, hogy rátaláltam mindarra, ami Én vagyok, és ami kiegészíti életem: a táncos életforma.
Pokol ez vagy a Mennyország, teljesen mindegy… Én vagyok az a szimbólum, ami megtestesíti mindezt és a töretlen erőt, eltökéltséget.
Vér és verejték árán, fáradtan, de megtöretlenül élvezhetem az élet kipárnázott páholyát. Korábban feszegettem a határokat, figyeltem arra, hogy kinél milyen messzire mehetek el, „elsétáltam” egészen az emberi tolerancia határáig, és tapasztaltam, ismerkedtem, tanultam, majd ahogy lehetőségem engedte, átléptem azokat, jobban mondva átgázoltam rajtuk. A taktikázás és előre gondolkodás lassan zsigercselekedetté váltak.
Ráleltem egy útra. Csupán a kellő tudásom hiányzott. Még mindig úgy éreztem hogy ez még kevés... ennél több kell. De megvolt hozzá az erőm, hogy tudást szerezzek. Mert a tudás hatalom.
Edzettem, táncoltam. Bárminek neki álltam, ami megmozgatott és lemerített annyira, hogy ne legyek ideges apámra. De ez nem ment így… 18 voltam, amikor édesanyám meghalt. Még nagyobb méreg övezett. Ráadásul apám meg sem jelent a temetésen…
Hihetetlen, hogy ekkora fordulat következett be az életemben. Valami eltörött bennem, túlcsordult és kiömlött, egyszerre  fogott a harag és a szégyen, de mellkasomra mázsás szomorúság nyomódott, úgy préselt össze, hogy mozdulni sem tudtam, lebénulva mély levegőkkel szorítottam össze az állkapcsom….
Tánctanár vagyok, megtaláltam az utam, de baleset történt… szükségem volt egy támaszra… legalábbis a rehabilitációm során. Apám meg mindig is azt mondogatta, hogy számíthatok rá… anya halála után 3 héttel megjelent… de túltenni nem igen tudtam magam a történteken.  Őt okolom, de a család az család, gyűlöljük egymást akármennyire is, a vér nem válik vízzé…
Apám gyengének titulált el... a balesetem miatt.
A megfutamodás egyáltalán nem az én asztalom, ráadásul az ígéretemet sem szokásom megszegni. Sosem választottam a könnyebb utat, hát nem érted?
Tombolt bennem az elégedetlenség, hiszen azzal, hogy azt előadta nekem, saját magát is minősítette. A saját választását, amit kudarcnak bélyegezett már azzal, hogy látszólag ilyen könnyedén le akart mondani rólam. Gyengének hitt  engem is, amiért azt sugallta, hogy nem állom majd a sarat, és hogy ilyen egyszerűen feladtam. Miért, mondta valaki, hogy csak úgy lehetünk erősek, hogy egymás kezét fogva jóban-rosszban szivárványon táncolunk teljes egyetértésben? Ugyan már.
Harag. Ez is összetarthat minket, ahogy egymásnak esünk időről időre, és az egymás  elégedetlenségétől való megszabadulás motiválhat, hogy ne csak a másik, de az egész kibaszott közösség szemében jobbak lehessünk.
Mindenki életében eljön egyszer a pillanat, mikor elbukik és porba hull: minél magasabban jársz, annál nagyobbat esel a végén, de minél mélyebbről indulsz, annál feljebb juthatsz. A kérdés már csak az, van-e benned erő, hogy ismét felállj, ismét megpróbáld elérni azt, amiben korábban már kudarcot vallottál - vagy a földön, a porban heverve a sikertelenséged rabjaként feladod és hagyod, hogy végleg eltiporjanak?


user: ✥ kor: ✥ multik: ✥ tapasztalat:

Vissza az elejére Go down

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
63
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Aug. 10.
✥ KOR :
117
✥ LAKÓHELY :
△ Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
△ the princess of fashion
✥ KERESEM... :
△ my husband's humanity & Charlin

TémanyitásTárgy: Re: Caleb Och - Dance Teacher   Vas. Aug. 07, 2016 1:16 amCaleb Och

Üdvözöllek a fórumon!

Az avatar alany már megfogott, ami ezek után jött pedig még inkább elnyerte a tetszésem. A jellem egyedi leírása nagyon találó volt, egy kívülálló sokszor jobban lát minket, mint mi magunkat, ezt bizonyította a leírás is, ami segített egész pontos képes festeni a karakterről. Az előtörténet is szuper lett, kicsit titokzatos, de nincs ezzel baj, sokkal jobb, amikor egy karakter a játéktéren teljesedik ki. Őszintén remélem, hogy a mi dühös és gyönyörű farkaslányunk szívét sikerül némileg meglágyítanod, én szurkolok neked!
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Caleb Och - Dance Teacher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Emberek-