Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Wyatt Volturi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. May. 03.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
10
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1545. Mar. 30.
✥ KOR :
473
✥ FOGLALKOZÁS :
tipikus Volturi melók

TémanyitásTárgy: Wyatt Volturi   Szer. Május 03, 2017 12:00 pmWyatt Volturi

If you ask me how I'm doing
I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mindFAJ
volturi tag

SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 1545. március 30.

HOZZÁTARTOZÓK
A családomra nem is emlékszem. 1567 nem ma volt. Az érzés maradt csak meg bennem, amikor szembesültem azzal, hogy mindannyian meghaltak. A szüleim és a két húgom...én pedig teljesen magamba zuhantam. Bár nem volt sok időm siránkozni, hiszen Skyler olyan terhet rakott rám, amivel nehezen tudtam megbirkózni anélkül is, hogy amiatt szenvedjek, amin már sajnos nem tudok változtatni. Egyébként Skylert is családtagnak tartom...vagyis tartottam. Bonyolult.

CSALÁDI ÁLLAPOT
az "átok" neve Skyler

ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
1567-ben nem messze a falumtól.

TEREMTŐ
Skyler

KÉPESSÉG
Rá tudok venni másokat, hogy elmondják nekem az igazat. Régen még elég bizonytalanul használtam a képességet, emiatt nem is mindig vált be, hiszen ehhez kell egyfajta határozottság is. Szóval lényegében egy két lábon járó igazságszérum vagyok. Ez felettébb jól jön a munkám során is, amit azóta végzek, hogy a Volturikkal vagyok. És hát...nem tegnap kezdtem.

TITULUS
you got me

PLAY BY
Matthew DaddarioIlyen vagyok én
Régen annyira más voltam. Majdnem öt évszázada vagyok ezen a világon, szóval tudom, mit beszélek, ha azt mondom, megváltoztam. Még vannak emlékeim gyerekkoromból. Egy vidám, nyíltszívű kölyök voltam, akinek eszébe sem jutott volna bántani másokat. Sőt minden vadidegenre rámosolyogtam, és mindegyiküket meg is öleltem volna, ha a szüleim nem szólnak, hogy ez nem illő dolog, na meg ki tudja, milyen embert készülök épp a kis kezeimmel átkarolni. Egy naiv, szeretettel teli kisfiú voltam. Aztán ahogy idősödtem, az alapvető kedvességem ugyan megmaradt, de kicsit visszavettem a közvetlenségemből. Inkább csak a családom és Skyler voltak tisztában azzal, hogy amúgy nem vagyok befelé fordulós típus. Skyler. Na, igen...neki köszönhetően vagyok ma már teljesen más. És nem pozitív irányú változásra célozgatok. Konkrétan rá sem ismernék a régi énemre. Még az is szürreálisnak tűnik, ha csak az emlékeimben kutatva elmerülök a régvolt időkben. Mintha nem is én lettem volna az a srác. A mindig mosolygós, poénkodós, érzékeny oldalát is megmutató Wyatt szép lassan megszűnt létezni. A vámpírlét kiölte belőlem. Manapság már szenzációszámba megy, ha eleresztek egy halvány mosolyszerűséget. Komor lettem, folyton a gondolataimba merülök, emellett robot módjára teljesítem a rám bízott feladatokat. A csalódottság és keserűség uralja az életemet. Ezt pedig Skylernek köszönhetem.

Egyébként nem küzdök önértékelési zavarral. Mármint tisztában vagyok azzal, hogy jól nézek ki. Nem magamtól találtam ki, nem is vagyok fellengzős vagy ilyesmi. Egyszerűen csak a hosszú életem alatt már olyan sok nő igyekezett bemászni az ágyamba - néha szó szerint -, pillákat rebegtetve, hogy tudom és kész. Magas vagyok, sötét hajú, ha pedig arra az időre, amit kint töltök, kontaktlencsét teszek be, akkor világosbarna színárnyalatban pompázó a tekintetem. Többnyire fekete ruhákban járok, nem szeretek kitűnni a tömegből. Amolyan James Bond hatást keltek a megjelenésemmel...csak szmoking nélkül.


Elmesélem a történetem
Az a végzetes nap időről időre felsejlik az emlékeimben. Holott már évszázadok óta igyekszem kitörölni. Nem megy. Pedig olyan jól indult minden aznap. Boldogok voltunk, beszélgettünk, nevettünk, a húgaimmal játszottam. Aztán hirtelen, a semmiből feltűntek a vámpírok. Akkor még azt sem tudtam, hogy léteznek. Szerintem még a fogalmat sem ismertem. Láttam meghalni a testvéreimet. Csak 10 és 12 évesek voltak. Lélekszakadva rohantam el a faluból, miközben velőtrázó sikolyokat hallottam. Bármennyire is nehéz volt, vissza sem néztem. Nem tehettem. A testvéreimen már nem tudtam segíteni...és éreztem, hogy a szüleimen sem. Csodálom, hogy miközben egyre távolodtam a mészárlás helyszínétől, volt akkora szerencsém, hogy nem kapott el senki... Úgy néz ki, az én Sorsom nem a halál volt, hanem a vegetálás. Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor belebotlottam Skylerbe. Megkönnyebbültem, hogy életben volt, rögvest megöleltem őt, és közben igyekeztem nem összezuhanni a pár perccel korábbi események súlya alatt. Aztán, amikor belenéztem a gyönyörű szempárba, tudtam, hogy egy barom vagyok, amiért sosem mondtam el neki, mit érzek iránta. Bár az időzítésem pocsék volt, de közöltem vele a tényeket. Talán kicsit túl szárazan és szimplán, de kimondtam végre. Aztán már csak arra emlékszem, ahogy ketten szaladunk egyre messzebb, aztán közli, hogy ő már nem az, aki régen volt...nem volt túl sok időm feldolgozni a kusza információáradatot. Kicsit még beszélgettünk, aztán megéreztem a nyakamban a fogait. Utána minden összemosódott. Azóta sem emlékszem abból a három napos kínszenvedésből másra, mint az éles fájdalomra. De túléltem. Vámpír lettem. És az igazat megvallva én akartam az lenni. Igen, emlékszem is, ahogy megkértem, hogy változtasson át. Vele akartam lenni. Egy darabig pedig működött is a dolog, úgy kb. 50 évig, de aztán túl feltűnőek lettünk. Főleg Skyler miatt. Mégsem tudtam haragudni rá. Ahhoz túlságosan szerettem. Végül a Volturi ránk bukkant, életem szerelme pedig fogta magát, és lelépett. Ám előtte még elfeledtette velem, hogy ő változtatott át. Ráadásul valójában akaratom ellenére. Semmi más nem maradt meg, csak a mérhetetlen szerelem, amit iránta éreztem, és a csalódottság, amiért elhagyott. Én pedig közöltem a Volturival, hogy a mészárlásért a teremtőm a hibás, akire egyáltalán nem is emlékszem. Az igazmondásra kényszerítő képességemnek köszönhetem, hogy életben hagytak és beállhattam közéjük. A Skyler miatti űr máig nincs betöltve, de a munkába bele tudok temetkezni, és csak ez számít. Ha pedig valaha találkozom még vele, nem tudom, megéri-e, hogy akár csak egy szóra is méltassam őt. Túlságosan a lelkembe gázolt azzal, hogy emlékeim szerint magyarázat nélkül távozott. Bár az évszázadok alatt megkeményedett a szívem, de érzem, hogy ő képes lenne ismét darabokra törni. Én viszont megfogadtam, hogy soha többé nem adok rá esélyt. Senkinek, de legfőképp nem neki.user: Viki ✥ kor: 22 ✥ multik: - ✥ tapasztalat: 7 év

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
NO MERCY, NO REGRET ✥ ragadozó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Apr. 28.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
20
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1547. Jul. 20.
✥ KOR :
470
✥ LAKÓHELY :
nincs állandó lakhelye
✥ FOGLALKOZÁS :
menekülés és túlélés

TémanyitásTárgy: Re: Wyatt Volturi   Kedd Május 16, 2017 12:39 am


Elfogadva!


Végre itt vagy, Wyatt Volturi!

Nagyon-nagyon örülök, hogy megjöttél, édesem! Régóta várlak már, régóta kereslek, és mégsem talállak. Azóta a nap óta bánom, hogy magam mögött hagytalak... na jó, kicsit később tudatosult bennem, hogy rosszul döntöttem. Jóvá akarom tenni, még akkor is, ha végleg megutálsz. Mondjuk, ha ennyi év alatt nem utáltál meg, akkor talán van esély a happy endre.
Nagyon jól megírtad az ET-t, az egyik kedvencem a külső leírás volt.   Ami a képességedet illeti, előre félek. Mondjuk, régen is "én győztem", hisz kétszer már módosítottam az emlékeid és nem jöttél rá az igazságra...   Egy szó, mint száz, üdvözöllek itt és az első játékot ígérd nekem!    

foglald le ami szükséges, és irány a játéktér! (;


The best things in life aren't things
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silhouettefrpg.hungarianforum.com
 

Wyatt Volturi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-