Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Rebecca Black

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Sep. 20.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
5
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
festő

TémanyitásTárgy: Rebecca Black   Szer. Szept. 21, 2016 8:21 amRebecca Siobhan Black

Tudod, minden művésznek megvan a maga története. (...) Ő dühös. Sötét. Nem érzi magát biztonságban, de nem tudja, mit tehetne ellene. Azt kívánja, bár ő irányíthatná a démonjait ahelyett, hogy a démonok irányítják őt. Elveszett. Magányos.FAJ
ember
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 USA, Washington állam, La Push, 1987. január 14
HOZZÁTARTOZÓK

Szülők: Sarah és Billy Black
Testvérek: Rachel és Jacob Black
CSALÁDI ÁLLAPOT
 elvált
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 -
TEREMTŐ
-
KÉPESSÉG
-
TITULUS
Dreamer
PLAY BY
Leighton Meester


Ilyen vagyok én
Mindig is úgy éreztem, hogy én vagyok a család fekete báránya, de ez sosem váltott ki belőlem haragot az irányukba. Felnéztem Rach-re, amiért képes volt elérni valamit az életben, és imádtam Jacobot is, akire mindig mindenki úgy nézett, mintha valamiféle hős lenne. Mégsem voltam soha féltékeny egyikükre sem. Csak most, ennyi év után kezdtem megérteni a családomat és La Pusht is, ahol még a mai napig utálok élni. Régen mindig azt hittem, hogy elég magabiztos természet vagyok, aki bár sokszor hoz rossz döntéseket, de mindig tudja, hogy mit csinál. Bár fáj beismernem, de tévedtem. Rájöttem, hogy az elmúlt 29 évem csupa hazugság volt, többnyire rossz döntésekkel, amiket én magam hoztam. És az igazság az, hogy mégsem bántam meg semmit. Valószínűleg, ha újra kezdhetném, pont azokat a hibákat követném el újra és újra. Mert ez vagyok én. Naív, aki mindenkinek elhisz mindent, és öntörvényű, aki szereti a maga útját járni. Hiszen erről szól az élet nem? Hibázni, és tanulni a hibákból, hogy aztán még egyszer ugyanúgy beleess ugyanazokba a csapdákba.
Imádok festeni, néha úgy érzem, hogy csak a színek értenek meg engem, amiket imádok felfesteni a papírra vagy akár a falra is. Mikor festek szabadnak érzem magam, és imádom azt az érzést. Imádom a divatot, és ékszereket. Amúgy meg, ha ismered Rachelt, engem is megfogsz ismerni. Kiköpött mása vagyok, de mégis annyira különbözőek. A hajam sötét barna, hullámos, amit szeretek változatosan hordani. A szemem színe szintén barna, mint a családom többi tagjának, azt hiszem az az egyetlen, amit utálok magamban. Túl egyszerű. Alacsonyabb vagyok, mint a családom többi tagja, ami néha bosszantó tud lenni, viszont előnyei is vannak. Például nem kell lehúznom a fejem, ha be akarok menni a lakásunkba.

Elmesélem a történetem
Kapucnimat a fejemre húzom, kezeimet zsebre dugom, és úgy sétálok a tengerparton. Már el is felejtettem, hogy La Push milyen hideg hely. Hawaii maga volt a paradicsom ehhez a helyhez képest. Imádtam ott élni. a házas életet viszont egyáltalán nem így képzeltem el. Solomonnal persze boldog voltam, egészen addig, amíg elő nem bújt belőle az ördög. Az ivászat kezdett mindennapivá válni, a féltékenykedése pedig tönkre tette. Eleinte csak veszekedett, aztán meglökött, majd a végére már hozzám is ütött. Gyűlöltem őt emiatt, de még jobban haragudtam saját magamra, amiért hagytam, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Az első pofon után haza kellett volna térnem a családomhoz, de én ehelyett csak reménykedtem abban, hogy van még esély megmenteni egy eleve elcseszett házasságot. Annyi év után végre sikerült kilépnem belőle, itthon vagyok. Semmi sem olyan, mint régen volt. A testvéreim megváltoztak, a rezervátum lakói pedig már el is felejtettek, mindenki Black Doktornőnek hív, nekem pedig be kell mutatkoznom mindenkinek újra, meg újra. Úgy tűnik, hogy senki sem felejtette el, hogy Billy Blacknek nem csak egy lánya és egy fia van, hanem két lánya, akik ráadásul ikrek. "Nahát, Rebecca! Hogy megváltoztál. Akárcsak, Rachel..." Mindenkinek lelkesen mosolygok, bólogatok, miközben a hideg ráz ettől az egésztől.

Kiszállok a kis bogár autómból, amit még Solomon vett nekem - valószínűleg el fogom adni -, majd szétnézek Forksba. Kislányként sokat jártam itt apa egyik barátjánál, ha jól emlékszem Charlie Swannak hívták, de ha fejbe lőnének sem tudnám megmondani, hogy merre lakik. Mindegy, igazából nem is azért jöttem ide, hanem puszta kíváncsiságból, hogy ez a kisváros még mindig unalmasabb-e, mint a rezervátum, ahol felnőttem. És hát be kell, hogy vallanom, nem sokat változott az elmúlt évek során. Vonok egyet a vállamon, majd bezárom a kocsim ajtaját és úgy döntök, hogy kicsit körül nézek, ha már itt vagyok, bár valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem túl sok látványosságba lesz részem. Szapora léptekkel haladok végig az utcákon, elég hűvös van. Vennem kéne néhány vastagabb holmit, mert Hawaii-on nem volt rájuk túl nagy szükségem. Itt viszont... nem tudom, hogy vissza fogok-e szokni az ilyen időjárásokhoz.
Betérek egy újabb utcán, ahol az emberek sietve haladnak el mellettem, bizonyára nekik sincs túl nagy melegük, bár ahogy elnézem, hamarosan még eső is lesz. Megfordulok, hogy vissza találjak a kocsimhoz, azonban egy férfi nekem jön. Dühösen pillantok rá, aki megáll és rideg tekintette néz rám. Mintha én mentem volna neki, és nem Ő neki. Nem szól semmit, csak közelebb lép, vörös ijesztő szemeivel végig mér, majd a jobb kezével a torkomhoz kap és a falnak nyom. Az érintése jéghideg, amitől csak még jobban kiráz a hideg. Valami fura morgó hangot ad ki, én meg remegni kezdek. Az emberek körénk gyűlnek, a fenevad pedig ebben a pillanatban elenged, és már nyoma sem látszik. Eltűnt. ebben a pillanatban álltak össze a képek a fejemben. A sok legenda, amit régen a vének meséltek... mind igazak. Én pedig életemben először félek, de úgy igazán.


user: S. ✥ kor: 20 ✥  multik: - ✥ tapasztalat: van bőven

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
12
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1493. Oct. 12.
✥ KOR :
525
✥ LAKÓHELY :
☩ volterra... többé-kevésbé
✥ FOGLALKOZÁS :
☩ volturista

TémanyitásTárgy: Re: Rebecca Black   Pént. Szept. 23, 2016 3:07 pmRebecca Black

Üdvözöllek a fórumon!

Vártuk már egy ideje a Black család hiányzó láncszemét, s most végre valahára megérkezett! A jellem rész - ami a legfontosabb egy canon karakternél - tükrözte a karakter egyéniségét, igazán tetszetősre sikerült, az előtörténetben nem találtam hibát. Alig várom, hogy Jacob énemmel játsszak veled, majd egy közös, tesós játékot is beiktathatnánk, merthogy;
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Rebecca Black

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Emberek-