Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Charlin Corbière

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
63
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Aug. 10.
✥ KOR :
117
✥ LAKÓHELY :
△ Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
△ the princess of fashion
✥ KERESEM... :
△ my husband's humanity & Charlin

TémanyitásTárgy: Charlin Corbière   Pént. Szept. 02, 2016 5:00 pm


Charlin Corbière
FAJ
ragadozó vámpír
KORA
350 év
PLAY BY
Katherine McNamara
KAPCSOLATUNK
egykori vándortárs
FOGLALKOZÁSA
mindegy
VÁROSA
nem állandó, de gyakran visszatér szülőhazájába

JELLEM
Igazi kettős személyiségnek tűnik, s ez nem is áll olyan távol az igazságtól. Látszatra egy kedves, fiatal lányt pillanthatsz meg, aki ártatlan, akár a ma született bárány. Egészen addig, míg rád nem villantja ördögi mosolyát. Ugyanis nem állnak távol tőle a szörnyű tettek, s nincs tekintettel múltjára, nem fél bepiszkítani a kezét. Ugyanakkor gesztusaiban, mimikájában is rálelhetsz a francia felsőbb hatalomra, elég csak néhány percet szánni rá. Mégis van benne emberség, Alice sokáig nem tudott elszakadni tőle, mert látott benne valami figyelemreméltót, valamit, ami miatt vele akarsz maradni, és magad mellett tudni, mint szövetségest, és jó barátot. A lelke mélyén még mindig az az ifjú francia lány, akit elszakított otthonról mivolta, s aki mély érzéseket táplál szülőhazája iránt. Mégis tartja magát, nem mutatja ki érzelmeit könnyedén, s ennek a neveltetéséhez van köze, ezáltal a büszkeségét nagyra tartja. Személyiségének e mellett az egyik legfőbb jellemzője az energikusság, talán ebben az egyben Alice teljesen az ő mása.
TÖRTÉNET
Az 1600-as években született Franciaországban egy nemesi család egyetlen gyermekeként. Igazi úrinővé nevelték, ebből fakad jellemének egy része is. Alice-szel valamikor az átváltozása utáni hónapokban találkoztak, s Charlin volt az a személy, aki megtanította neki a vámpírlét csínját-bínját. Egy darabig együtt vándoroltak, igazi társakká váltak, habár sosem értettek egyet mindenben. Számtalan beszélgetést lefolytattak, s míg Alice nem akart emberekre vadászni, s örökösen látomásait kergette, végül elváltak útjaik. Nem találkoztak azóta, de sosem feledték egymást. Charlint a Forks városát körülölelő zűrzavar tette kíváncsivá, ideutazik, s csak ekkor szembesül vele, hogy a vegetáriánus család pontosan az a klán, akiről tanítványa annyit álmodott, s hogy ő is a tagjukká vált a férfivel, akit szintén nem tudott feledni első róla szóló látomása óta.
they can't break me.
i'm already broken.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Charlin Corbière

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Karakterbörze-