Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Régi útszakasz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
236
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Régi útszakasz   Vas. Júl. 17, 2016 6:52 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Szomb. Aug. 13, 2016 5:21 pm

(Leah és Gerard)


(Előzmények: http://twilight.hungarianforum.com/t286-regi-utszakasz )


Tényleg úgy érzem már, jobb lett volna nekem, és talán mindenkinek, ha még az elején fogtam volna magam,és jól fejbe vágtam volna a fickót, aztán itt hagytam volna és meghagytam volna abban a hitben, hogy bármit is látott, az merő hallucináció volt, semmi több. De nem, persze hogy nem, nekem itt kellett maradnom, jártatnom kellett a számat, és addig kellett húznom itt az időt, míg nem végül kilyukadtunk egy olyan szituációba, melynek végén tuti hogy az lesz, hogy engem lefejeznek, vagy kivágnak a falkából... vagy tudom is én, azt sem tudom, utóbbi lehetséges-e, feltételezem, hogy olyan még nem volt, de ha nem is volt, hát akkor majd most én leszek az első aki így jár a történelmünk során. Az első női farkas, és az első kirúgott falkatag, szuper kombináció, jól fest majd az életrajzomban.
- Az Isten verje meg, ne szórakozzon velem, ez errefelé komoly dolog! - förmedek rá, és kezemmel nagyot csapok a karjára, gúnyos válasza hallatán, még ha meg is könnyebbülök kissé, hogy tudott a vámpírokról, szóval nem szegtem meg a szerződést. Örülök, hogy ő jól mulat, de cseppet sem találom szórakoztatónak a szituációt. Na persze, őt nyilván nem érdekelné, ha engem kinyírnának otthon, de engem azért egy kicsit igen.
Nagy levegőt veszek, mielőtt újra a szemébe nézek.
- Akkor... - kezdtem újra, átlapozva fejben az eddig hallottakat. - Mivel maga jól láthatóan nem retteg a vámpíroktól, úgy sejtem az a konfliktus, melynek következtében gondja lett a fajjal, nem azt takarja, hogy magát támadták volna meg. Akkor hát egy szerettét érte vámpírtámadás, igaz? A bosszúszomjas viselkedésből kiindulva, gyerekre vagy társra gondolnék, de nem tűnik apatípusnak, szóval... feleség vagy barátnő volt esetleg? - puhatolózok óvatosan, hátha beletalálok a dologba. Ez választ adna a fickó szúrós stílusára is.
- A vámpírt követi, aki megejtette a támadást, vagy az egész fajon tervez bosszút állni? Netán mindegy milyen vámpír, csak a faj tagja legyen, és máris megfelel bosszúja alanyául? Azt ugye tudja, hogy egy embernek pont annyi esélye van egy vámpír ellen, mint pillangónak az elefánt ellen? - kérdeztem felvont szemöldökkel, mert szerintem nem tudja mibe nyúl bele ha ezen a pályán marad. Egyáltalán azt sem értem, hogy hiheti hogy esélye volna egy vérivó ellen... Ezzel a hittel tényleg iszonyú keveset tudhat a természetfelettiekről, szegény hapsi halálra van ítélve.
Na persze, kivéve ha a Culleneket találja meg, mert gondolom ők nem ölnék meg, már csak miattunk sem, de azért... mégis veszélyes vizeken jár a barátocskám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Kedd Szept. 06, 2016 3:25 pmLeah & Gerard


WORDS: 574 ;; MUSIC: sweet dreams

" I wanna use you and abuse you "


Valahol jól esik, hogy végre valaki egyből azt a következtetést vonja le, amit én is megtettem Amy halála után. Noha ez a nő mit sem tudhat a körülményekről. Nem látta az én kedvesem élettelen testét feküdni a nappaliban. A kép örökre az elmémbe égett és akkor esküdtem bosszút a könnyeimet nyelve, hogy megfizetek annak, aki elvette őt tőlem, legyen bárki. Nem volt annyira bonyolult rájönnöm, hogy az illető egy vámpír volt, még ha ezt sokan merő ostobaságnak is bélyegzik. Éppen ezért vagyok egyedül. Az igazságszolgáltatásból is ezért ábrándultam ki. Nem fogadják el a nyilvánvalót. Mivel a tények ellentmondanak mindannak, amit ezek a korlátoltak eddig gondolnak, ostobaságnak, kitalációnak bélyegzik az egészet és lezárják a nyomozást. Pedig a feleségemet nagyon is megölték, ezt nem tagadhatja senki. A vámpírokat mégis mindenki csak egy gyászába beleőrült férj kitalációjának gondolná. De nem számít, akkor is megtalálom, aki felelős Amy haláláért és bosszút állok rajta. Ezt megfogadtam.
Egy vérfarkas (vagy alakváltó, vagy tudom is én, minek szeretik nevezni magukat) nem lenne rossz segítő ebben, mégsem bírok kedvesen viszonyulni a nőhöz, akit a véletlen az utamba sodort.Mikor látom, milyen ideges lett attól, hogy nevén nevezte a vámpírokat előttem, gúnyosan rájátszok a dologra. Miért is ne tenném? Még akkor is megéri, ha utána kissé dühösen a vállamra csap. Gyanítom, ennél nagyobb erő kifejtésére is képes (ha igaz, amit a hozzá hasonlókról mondanak), de még így is megérzem azért az ütést. De nem panaszkodom. Rendőr vagyok, kemény kiképzést kaptam, ennyit még gond nélkül el tudok viselni. Egyébként is eltereli a figyelmemet az, amit ezután mond.
Hogy nem vagyok apatípus? Most már valóban nem. De nem tudhatja, milyen voltam korábban. Hogy gyermeket terveztünk Amyvel. Ki tudja, talán már meg is foganhatott addigra, mikor Amyvel végeztek. Ezt biztosra már sosem tudhatom meg. Még a boncolási jegyzőkönyv sem volt egyértelmű ebben a kérdésben. Mint benne állt, akár lehetett egy nagyon kezdetleges, alig néhány hetes terhessége is, a magzat azonban (ha létezett), a támadás következtében elvetélt. De ezt ilyen kezdetleges terhességnél még az orvosok sem tudják biztosra. Én mindenesetre jobban szeretném azt hinni, hogy nem volt az. Hogy nem vette el az a vérszipoly tőlem még  a születendő gyermekemet is a szerelmem mellett. Így is elég nagy a veszteség. Bár igazából mindegy is. Az viszont már kevésbé, hogy ez az alakváltó nő elég pontosan rátapint a lényegre.
. Számít ez bármit is? - hangom kissé ércesen cseng. Sosem szerettem erről beszélni. Nem kell az emberek sajnálata, együttérzése, semmi. Mire megyek vele? Őt úgysem hozza vissza. Talán ezért is válok egyből ellenségessé, távolságtartóvá, ha ez a téma szóba kerül. A gyászom az enyém. Senkinek semmi köze hozzá. A további puhatolózásra mégis hajlandó vagyok válaszolni. Talán azért, mert ő érezhetően hisz a teóriámban (miért is ne tenné, hiszen tud a vámpírokról, a természetfeletti világról) és olyan kérdéseket tesz fel teljesen komolyan, amilyeneket korábban senki.
- Egyelőre meg akarom találni a felelőst. Mindegyiküket ellenségnek látom, hiszen bármelyikük tehette. És természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem sok esélyem van velük szemben. De mégis mi mást tehetnék? Sok minden már úgysincs, amit elvehetnének tőlem - színtelen hangon, de teljesen őszintén beszélek. Régen mondtam már el ennyit is a gondolataimról bárkinek. Nyilván rámutat arra, amit én is tudok, hiszen a látszat ellenére nem vagyok teljesen idióta, hogy semmi esélyem ellenük, De valahogyan meg fogom találni a módját annak, hogy legyen. Nem tudom, hogyan, miként, de rájövök. Még ha az életemmel is kell majd fizetnem érte. A bosszúm beteljesítéséért semmilyen ár nem túl nagy.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Szer. Szept. 14, 2016 11:46 am

(Leah és Gerard)- Gondolom, magának számít, és én is voltam már hasonló cipőben, szóval nem kell leharapnia a fejemet - vonom meg kissé a vállam, de igazából nagyon is érdekel a válasz. Tény, hogy most nem nézném ki a pasasból, hogy egy nő a feleségeként éljen vele, mert én nem tudnék vele együtt élni, ahhoz túlságosan is idegesít, ám ha igaz, amit eddig összeraktam róla, akkor végülis érthető, hogy ennyire... hm... nehéz eset. Gondolom régebben sokkal kevésbé volt idegsítő fickó, és ebből a nagy elszántságából kiindulva, nagyon is erős szeretetre lehetett anno képes, ami dicsérendő. Meg az is, hogy szembenézne egy halálos szörnyeteggel, csak azért, hogy bosszút álljon egy veszteségéért.
- Értem... - kezdtem lassan, és eltöprengve. Hát az eltökéltség szép dolog, de azért kíváncsi volnék mit tenne, ha tényleg szemben állna egy vámpírral. - És tud valami olyat a támadóról, ami alapján azonosítható? Kinézet, származás, kor? - Fel se vetem, hogy tán a neve, mert nyilván nem mutatkozott be a lény, miközben lakomázott, vagy előtte, vagy utána. De azért nem volna rossz, ha kilőhetném a Cullen bandát a lehetséges személyek listájáról, hátha nem megy nekik ez a kis Rambó, és nem kaszál el itt nekünk egy szerződést...
- És a felelősségre vonásnál mire gondolt? Mármint mit szándékozik tenni, ha szembejön egy vérszopó? - Akarva akaratlanul is a rájuk használ gúnynevünkön említem a vámpírokat. - Mert ugye a fegyvere semmire nem jó ellenük, csak a golyót pazarolná. Ha ütni próbálná őket, akkor pedig csak a maga csontja törne össze - mondom határozottan, bár gondolom ezt magától is tudhatja, ki is ne tudná, hisz a mai filmes világ mind vámpíros filmekkel van tele, és nem sűrűn játszik szerepet a túlélésben az átlagemberek egyszerű kis fegyvere, avagy testi ereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Csüt. Okt. 13, 2016 1:38 amLeah & Gerard


WORDS: 569 ;; MUSIC: sweet dreams

" I wanna use you and abuse you "


Csak egy mogorva pillantást vetek a nőre. Sebezhetőnek lát és ez idegesít. Jobban szeretem, ha csak a kellemetlen, bunkó frátert látják bennem. Azzal sokkal jobban tudok mit kezdeni, mint az együttérzéssel, a sajnálkozással. Tény, hogy az a nap két évvel ezelőtt egy teljesen más emberré tett. Nem is maradhattam ugyanaz. Az a Gerard Williams meghalt Amyvel együtt. Boldog életem volt. A karrieremben szépen haladtam előre és nagyon szerettük egymást Amyvel. A teljes élethez már csak egy közös gyermek hiányzott volna. Vagy talán kettő, esetleg három. De így is úgy érzem, hogy mindenem megvolt. Minden, amit elvett tőlem egy gyilkos vámpír azon az estén, amikor túlórázás miatt későn értem haza. Túl későn. Valószínű, hogy akkor sem tehettem volna semmit, ha ott vagyok. Ugyanúgy megölt volna engem is, ahogy őt. Mégsem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy nem voltam ott mellette, mikor igazán szüksége lett volna rám. Talán az én életem árán mégis megmenekülhetett volna. Bár a vámpírok, amennyire én tudom, nem így működnek. De ha már a halálban nem lehettem vele, legalább a gyilkosát meg akarom büntetni. Még ha egyelőre fogalmam sincs is, hogyan is tehetném ezt meg.
Az mindenesetre jól esik, még ha nem is mutatnám ki, hogy végre van valaki, aki hisz nekem. Aki végre megérti ezt a helyzetet és hajlandó komolyan venni. Még ha ez azzal is jár. hogy egyből rá is mutat a kis bosszúhadjáratom hiányosságaira.
- Nem eleget ahhoz, hogy pontosan azonosíthassam egyelőre. Éjszaka történt, mikor én nem voltam otthon. Az utcai térfigyelő kamerák felvétele szinte használhatatlan, szemtanú nem volt. Jobbára csak feltételezés, de az elkövető valószínűleg egy hosszú, szőke hajú nő. Talán a húszas évei végén járhatott. Legalábbis egy csöves szerint, aki a környéken guberált. De az ilyeneknek tudtommal nem egyszerű megállapítani a korát - nem nézek a nőre, ahogy válaszolok, inkább a távolba révedek és szinte ösztönösen kutatok egy újabb cigaretta után a zsebemben, noha épp az előbb volt egy elég komoly vitám vele az "erdője szennyezéséről". Kivételesen nem azért teszem, hogy bosszantsam, ösztönös pótcselekvés, amit a téma miatti feszültség vált ki belőlem. Bosszantó, hogy minden, amit tudok, leszámítva a gyilkos faját, puszta feltételezés. A térfigyelők kamerák nem bírtak érdemben rögzíteni semmit, túl gyorsan közlekedett a nő. Költséges és időigényes dolog volt, de egy elmosódott, rossz minőségű felvételt sikerült kiszednem róla pár sarokkal arrébb. Legalábbis feltehető, hogy ő volt az, mivel az elmosódott alak ezután már nem volt fellelhető egyik további felvételen sem. Itt találtam a csövest is, az egyetlent, aki láthatta a nőt szemből. Nem mernék rá megesküdni persze, hogy amit ez az idült alkoholista mondott, az igaz, de nincs más nyom, amin elindulhatnék. Még én, az egykori elismert rendőrnyomozó is megfeneklettem a nyomozásomban. Egyelőre. De nem adom fel.
- Nézze, fogalmam sincs, oké? - dühösen kiáltok rá. Ha eddig nem is, most tényleg kihozott a sodromból. Pont azért, mert igaza van. Esztelen dolog, amit csinálok és felidegesít, hogy rámutat a nyilvánvaló logikai hibákra. Tulajdonképpen, amit teszek, csak egy öngyilkos ámokfutás valahol. Így minden terv nélkül. Ezerszer végiggondoltam én már ezt. Jelenlegi meglátásom szerint pedig, ha tényleg le akarok számolni majd azzal a vámpírral, csak két út áll előttem. Vagy szerzek valahonnan magamnak egy szövetségest, aki képes szembeszállni hathatósan egy vámpírral vagy nekem magamnak kell vámpírrá válnom valamilyen úton-módon. Egyik ötlet elvadultabb, mint a másik és ezt én is abszolúte tudom. De még én sem tudok semmi okosabbat, racionálisabbat kitalálni. Nem mintha ebben a történetben a racionalitásnak olyan nagy szerepe lenne.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Hétf. Okt. 17, 2016 6:19 pm

- Értem...
Hosszú, szőke hajú, fiatal nő, vámpír... hm... hát, ezzel sajna még nem zárhatom ki a Cullen bandát, végülis ott is van szőke, na meg, manapság egy kis festék, paróka, és még a mai világban hány meg hány féle módon tudhat valaki "átváltozni"... Nem mondhatom, hogy kizárt, bár... legalább a férfiak így kikerülnek a listáról. Ez is valami. Ami a kort illeti, részletkérdés, megtanultam már, hogy a vámpíroknál ez mindegy, Cullenék közül egy sem annyi, amennyinek mondja magát, sőt, gyakran el is játszhatják hogy öregszenek, lévén, hogy emberek közt szeretnek élni. Egy alapos, ügyes smink is segítheti őket, vagy a világukból kiindulva, akár még "trükkök" is.
De ezeket inkább nem mondom ki hangosan, mert az eddigiek alapján úgy vélem, lehetséges, hogy a fickó lenyelne keresztbe, és ezen talán jobb volna már átlépnünk. Főként, mivel valamiért elfogott az a megmagyarázhatatlan vágy, hogy segítsek valahogy, valamit ennek az embernek... Nem tudom miért, talán ráfoghatnám apára, de... túl olcsó magyarázat lenne, olyan tipikus volna...
Talán ezért sem pirítok rá újra, amikor ismét a cigivel kezd babrálni. Talán jobb neki, ha azt babrálja... kivételesen elnézem neki. Azt viszont már kevésbé, mikor ismét nekem nem tetsző hangnemet és hangerőt választ.
- Hékás, ezt itt fejezzük be! - mordulok rá indulatosan, kissé "farkasos" stílusban, bár nem volt szándékomban vadulni, így próbáltam visszafogni magam... - Maga ne kiabáljon velem! - mutatok rá mérgesen. - Én segíteni próbálok, ha nem vette volna még észre, és ezáltal az életemmel játszom, szóval lesz szíves kissé moderálni magát. Ha ezt akarja csinálni, oké, a maga dolga, én nem fogom lebeszélni, de talán hallgathatna az okosabbra, aki harcolt már vámpírokkal, és túlélte, ebből kiindulva tehát, nyilván többet tud a dologról, mint maga, nevezetesen arról, hogyan lehet egy ilyen bosszút véghez vinni, és túlélni. Én nem fogok magának hazudni, és piti meséket mondani, arról, hogy maga, mint erős, tiszta szívű lovag, majd egy ócska, rozsdás karddal megöli a gonosz sárkányt, és megmenti a hercegnő becsületét, mert ez nem így megy a valóságban. De ha esetleg magánál tapasztaltabb, erősebb és okosabb lényekkel, venné körül magát ebben a kis akcióban, még akár sikerrel is járhatna, és túl is élhetné. Ahelyett, hogy az erdőben egy alakváltóval kiabál, egy olyan erdőben, ahol nem jó ötlet ez, mert itt egy egész falkányi hozzám hasonló bármikor kihallgathatja magát, és dönthetnek úgy, hogy a népünk védelmének érdekében eltüntetik magát, inkább higgadjon le, és készítsen rendes haditervet, mielőtt fejjel rohan a falnak, ha már ez láthatóan ilyen fontos magának. Talán nem ártana rendesen utánajárnia, annak, amire készül - indulatosan szusszanok egyet, és kihívóan méregetem őt a szemeimmel. Tény, erős a gyanúm, hogy a falka nem feltétlenül biztos hogy feláldozná őt, még ha így meg is állíthatnák, mielőtt, esetleg, ne adja az ég, véletlen kirobbantana itt egy vámpír-alakváltó háborút, de... sose lehet tudni. A béke és a népünk túlélése érdekében, nem ez lenne az első eset, hogy egy életet fel akarnának áldozni a többiért, de... részemről jobban örülnék, ha ez a férfi életben maradna. Nem tudom miért, talán... lehet, hogy azért, mert jólesik végre olyannal beszélni, aki nem hurrog le, és mordul rám, amiért köpök a vámpírokra...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Vas. Nov. 06, 2016 12:48 amLeah & Gerard


WORDS: 403 ;; MUSIC: sweet dreams

" I wanna use you and abuse you "


Minden vágyam, hogy megbosszuljam a feleségem halálát. Erre tettem fel az életemet. Nincs már semmi más, ami érdekelne. Semmi az égvilágon. Mondhatni a mániámmá vált ez az egész. Nincs hát senki más, aki nálam jobban tudná, milyen esztelen dolog ez. És pont ez benne a legőrjítőbb. A tudat, hogy tehetetlen vagyok. Végső soron, hiába is találom meg Amy gyilkosát, nem fogok tudni ártani neki. Jót tesz az embereknek, hogy nem tudnak a természetfeletti létezéséről. Szeretünk úgy tenni, mintha mi irányítanánk, uralnánk a világon mindent. De ez sajnos távolról sem így van. Vannak nálunk sokkal hatalmasabb és nagyobb erők. Amiknek ki vagyunk szolgáltatva. Ezek a vérszipolyok is ilyenek. Nem véletlen, hogy a kereszten, fokhagymán, verbénán, ezüstön, tűzön és egyéb ilyen sületlenségeken kívül nem találni sehol semmit, hogy mivel lehetne elpusztítani őket. Mert ember ilyesmire nem képes nagy eséllyel. Nekem még sincs más lehetőségem, mint nekimenni ennek a feladatnak. Még ha egyértelmű öngyilkosság is.
Nem csoda hát, hogy ideges leszek, amikor ez az alakváltó nő helyből rámutat a kis bosszúhadjáratom logikai buktatóira. Egy ideje már olyan vagyok bizonyos tekintetben, mint egy eszelős, de sajnos nem ment el teljesen a józan eszem és én is világosan belátom, hogy tehetetlen vagyok. És gyűlölöm ezt az érzést. Ezért is kiabálok rá és mikor letorkol ezért, már-már fenyegető hangnemben, csak vetek rá egy szúrós pillantást, de nem szólok egy szót sem válaszul. Csak a számhoz emelem a cigimet és meggyújtom, de nem nyugtat meg a dohányzás sem, ahogy hallgatom. Túl jól, túl világosan látja a helyzetet.
- Nézze, a látszattal ellentétben nem vagyok teljesen hülye. De maga szerint mégis mit tehetnék? Szerezzek szövetségeseket. Persze. Az elv jó. De mégis hogyan? Vegyük például Magát. Maga segítene nekem? Mi oka lenne rá? Semmit nem tudok felajánlani cserébe - idegesen beszélek és kerülöm közben a szemkontaktust. Ez már nem az a bunkózás, az a szándékos provokálás. Minden szavam, minden indulatom őszinte. Olyannyira, hogy még a kezem is remeg, miközben felemelem, hogy slukkoljak egyet a cigiből. Próbálom leplezni a bennem forrongó indulatokat, érzelmeket, de nem igazán megy. Valósággal rám van írva minden. Régen volt már, hogy ennyire kijött rajtam minden. Nagyon régen. Nem is tudom, hogy érte el nálam mindezt ez az idegen nő. Talán csak azzal, hogy érzem, hisz nekem? Hogy tudja, nem vagyok bolond csak azért, mert olyasmiket állítok, amiket? Akárhogy is, elszoktam már az efféle helyzetektől és nem tudom, hogyan kezeljem. Úgy fest, még önmagam számára is tudok meglepetéseket okozni.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Vas. Nov. 06, 2016 6:55 pm

- Quileute indián vagyok, aki nem csak a törzsnek de a falkának is a tagja. - Úgy mondtam ezt, mintha ez legalábbis tökéletesen teljes és érthető magyarázat kéne hogy legyen, arra, miért vagyok vele ennyire segítőkész. Igazából, ha egy olyan emberrel beszélgetnék, aki kicsit többet konyít a legendáinkhoz... vagyis inkább... a történelmünkhöz, akkor így is lenne. De ez az ember nem ismeri a népemet. És bár tudom, nem szabadna beszélnem vele ezekről a dolgokról, valami bennem mégis... nem is tudom mit érzek, de ez körül-belül olyan, mint egy döntés... eldöntöttem, hogy nem érdekel Sam véleménye, és parancsai, hogy többé... nem akarom, hogy ő mondja meg nekem, mit tehetek és mit érezhetek, vagy épp mit nem. Az előbb, még akkor nagyon rosszul éreztem magam, amiért kinyitottam a számat, és féltem Sam meg a többiek reakcióitól, de azóta... rájöttem, hogy Sam nem az uram és parancsolóm, soha nem volt, s már nem is lesz soha az. Nincs joga nekem parancsolni, mert elvesztette azt a jogot felettem, hogy tisztelettel viseltessek felé. Nem. Nem Sam az, akinek hűséggel tartozom. Hanem a népem. Az otthonom. A családom. A vérem.
- Alakváltó vagyok. A törzsem alakváltói felesküdtek rá, hogy megvédik az embereket a vámpíroktól, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a vámpírok ne sokasodhassanak, és ne olthassanak ki több emberi életet. Arra teremtett bennünket a természet, hogy a vámpírok természetes ellenségei legyünk. Olyan gyorsak vagyunk, mint ők, némelyikünk gyorsabb, és olyan erősek mint ők, néha erősebbek, képesek vagyunk széttépni őket, és megölni. Mert erre lettünk teremtve.
Tudatában vagyok, hogy épp részben... törvénysértést követek el. Elmondom egy embernek, egy kívülállónak a népem igazságát... és magamat is meglepem vele, hogy képes vagyok rá, de... nem is tudom, ez talán azért lehet, mert ez az ember végülis a szememben a szövetségesünk? Olyasmi, végülis, hisz a vámpírok ellen van, és egy ember halála miatt harcol. Olyasmi a dolga, mint nekünk, így a szememben méltó erre a tudásra. Bár tudom, erős az esélyem rá, hogy ezért még nagy bajba kerülök, de furcsamód, ez már nem érdekel. Nem félek.
- Segítek, és nem tartozik nekem ezért fizetséggel. Én is bosszúra vágyom - mondom ki a döntésem, újdonsült bátorságommal töltve meg ehhez a hangomat. - Az apám egy vámpír miatt halt meg. Nem harapta meg, de ő okozta a halálát. Az a vámpír megfizetett ezért, de akik miatt idejött az a vérszívó, azok nem, és azok is vámpírok. A vámpírok miatt történt minden rossz, ami az életemben volt az elmúlt években. Miattuk lettem alakváltó, és miattuk fordult el tőlem akit szerettem. Az öcsém is miattuk lett alakváltó. Eddig megakadályozhattak benne, hogy úgy viselkedjek, ahogy egy alakváltónak a vámpírokkal kell, de a továbbiakban nem hagyom magam visszafogni. Ha szüksége van a segítségemre egy vámpírral szemben, engem tesz vele boldoggá, ha közreműködhetek egy gyilkos halálában - mondtam eltökélten, és indulatosan, célratörőn és bátran. Nem érdekel, hogy mit szól hozzá Sam és a falka. Egy vámpír megölt egy embert. Az a vámpír halált érdemel. Ez az ember pedig segítségre szorul egy vámpírral szemben. Teszem hát a kötelességem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Vas. Nov. 27, 2016 10:19 pmLeah & Gerard


WORDS: 355 ;; MUSIC: sweet dreams

" I wanna use you and abuse you "


Fogalmam sincs, hogyan jutott ide a társalgás. Mintha néhány perccel ezelőtt még acsarogtunk volna egymásra és meg mertem volna esküdni rá, hogy ez az alakváltó nő legszívesebben szó szerint letépné a fejem. Most pedig gyakorlatilag olyan mélységben tártam fel neki az érzéseimet, amit nem tettem talán még senkivel, mióta Amy nincs. Nem is igazán tudom, hogyan kezeljem a helyzetet.
A kezem még mindig remeg egy kicsit, ahogy szívom a cigimet és szótlanul hallgatom. Látszólag csak meredek a semmibe, még csak rá sem pillantok, talán még az is megfordulhat a fejében, hogy el sem jutnak a tudatomig a szavai, de valójában nagyon is figyelek rá közben.
Ahogy messziről indítva, már-már anekdotázni kezd, azzal nem igazán tudom, mit kezdjek. Indián. Igen, ezt eddig is sejtettem, az alakváltók elvileg azok. Egy törzset alkotnak, vagy mi. Olvastam róla. Ahogy arról is, hogy ők a vámpírok természetes ellenségei, a dolguk pedig az emberiség védelmezése tőlük. Ha nem lennék ilyen ramaty lelki állapotban, talán még le is hurrognám, hogy minek oktat ki ilyen triviális dolgokról, de így csak hallgatok, látszólag közönyösen, érdektelenül mindez iránt. Ahogy azonban folytatja mindezek után az őszintén és leplezetlenül megdöbbent első hallásra. Olyat ajánl ugyanis föl, amit én a lelkem mélyén a találkozásunk eleje óta szerettem volna.
Ahogy a szavak elhagyják a száját, felé fordulok és pár másodpercig csak meredten nézek rá. Az elképedés azonban csak egy pillanatig ül az arcomon, hamar visszaadja a helyét valami cinikus egykedvűségnek. Az egész ugyanis túl szép valahogy ahhoz, hogy igaz legyen. Mert senki nem tesz semmit ingyen. Még ha most ezt is mondja. Ha segít, az adósa leszek. Amivel nem is lenne semmi baj, nekem bőven megér ennyit, de az, hogy nem tudom, mikor és milyen módon nyújtja majd be a számlát, gyanakvóvá tesz.
- Szóval segítene nekem? Mindenféle ellentételezés nélkül? Kockára tenné az életét egy sokak által bomlott elméjűnek tartott, gyenge halandó rögeszméje miatt, teljesen feltétlenül? - hangomból süt a gyanakvás, a cinizmus. Szép lenne elhinni, tényleg. Akár még igaz is lehet, hogy van oka gyűlölni ezeket a vérszipolyokat. Mégsem tudom elhinni. Talán épp azért, mert több annál is, amit ő kínál nekem, mint amit még merész elképzeléseimbe a bosszúhadjárataimról szőni mertem.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Szer. Dec. 14, 2016 7:35 pm

- Látom maga tényleg semmit nem értett meg a fajommal kapcsolatban - nézek rá hitetlenkedve. - Igaz, hogy nem szólnak rólunk lexikonok, de azt gondoltam volna, hogy ennyi idő után már azért kezdi felfogni, hogy mi nem érdekből szaladgálunk itt az erdőben négykézláb, nem azért tesszük ezt, mert annyira élvezzük, vagy mert erre vágytunk. Ez választott minket, és nem fordítva. A vérünk parancsa, a népünk öröksége, hogy segítsünk az embereknek, megvédjük őket a vámpíroktól. Leegyszerűsítem, rendben? - nézek a szemeibe kioktatóan fensőbbségesen. - Maga ember. Én alakváltó. Ha maga... mondjuk úgy... "összetűzésbe kerül" egy vámpírral, és én erről tudok, kötelességem megvédeni magát, akár az életem árán is. Képes vagyok megölni egy vámpírt, nem törik le tőle a körmöm. De ha maga nem akarja hogy segítsek, biztos lehet benne, hogy nem fogom magára erőszakolni amit nem akar. Ha nem kér a segítségből, egyszerűen hagyjon itt, és ne avasson be az élete során esetleg majd bekövetkező vámpíros összetűzésekbe. Úgy legalább nem kell majd hogy furdaljon a lelkiismeret, amiért megszegtem a falkám törvényeit, és halni hagytam egy embert egy vámpír keze által, mikor megmenthettem volna. Az út szabad, ha el kíván menni, nem állok az útjába.
Az út felé intek, ami elvezet a rezervátum közeléből. Ha úgy határoz hogy itt hagy, én nem megyek utána, az biztos. Szerintem szüksége van a segítségre, mert olyasmi ellen akar harcolni, ami ellen nem tud egyedül. De ha nem kér a segítségből, nem is erőszakolhatom rá. A falkámnak egy szava sem lehet, én megpróbáltam segíteni ezen az emberen, akin - bár tudattalanul - de egy vámpír hosszú ideje hajt végre szüntelen kínzást. Ez az ember láthatóan kínok közt él, és lassan majd a halálába menetel, ha így folytatja. Egy farkas a segítségére lehetne, de... nem kényszerből. Ha nem, akkor nem.
Bár az biztos, hogy továbbra is veszettül ingerel a fickó stílusa, egészen egyszerűen viszket tőle a tenyerem, annyira idegesítő. Régen tuti jó fej volt, mert ennél csak jobb lehetett a tragédia előtt, szóval muszáj hinnem, hogy jó fej pasas volt.
- Amit tenni akar, nemes lélekre utal, nem bomlott elmére. Engem is sokan tartottak bomlott elméjűnek, és talán tartanak még ma is, de szerencsémre, engem nem érdekel mások véleménye. És különben meg, ha netán igazuk is van, akkor mi van? Úgysincs semmi az életemben ami normális volna, akkor nekem miért kéne annak lennem? Magának is azt javaslom, éljen simán csak úgy, hogy magának jó legyen. És tiszta legyen a lelkiismerete. Szóval, akarja hogy segítsek, vagy sem? - Várakozón nézek rá. Igyekszem szemkontaktust tartani, de nem tudom ő hogyan áll ehhez. Vagy a helyzethez. A szavaimhoz. Az ajánlatomhoz. Ha elfogadja, rendben. Nem fogok érte semmit kérni. Nem fizetségért "dolgozok". Egy újabb vámpír halála kielégítené a számlát a segítségért. Jó üzlet. Nekem előnyös. Szerintem neki is az volna, de ezt neki kell tudni. Ha igen, igen, ha nem, nem. Ez már csak rajta áll.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Hétf. Jan. 16, 2017 10:39 pmLeah & Gerard


WORDS: 390 ;; MUSIC: sweet dreams

" I wanna use you and abuse you "


Meggyőződésem, hogy senki nem tesz semmit önzetlenül. A világ nem így működik. Legyen "átlagos" ember, vagy alakváltó az illető. Végtére is ők is emberiek, valahol csak olyanok, mint bárki más. Csak erősebbek. Ezért hiszem el nehezen, amit ez a nő ajánl nekem hirtelen, szinte minden előzmény nélkül. Valami kell, hogy motiválja. És az aligha a puszta szánalom. Alapvetően gyűlölöm, ha sajnálnak, ezért sem szeretek beszélni senkinek a feleségem elvesztéséről, aki nem ismert engem vagy őt korábban. Bár most még a sajnálat sem jön rosszul, ha ezzel elérhetem, amit akartam. Még ha magam sem hittem benne, hogy ez sikerülhet. Nem tudok már simulékony lenni.
Egy ideig csak állok és hallgatom, amit ez a Leah nevű nő mond. Nem is nézek rá, valahová a semmibe meredek, látszólag egykedvűen, közönyösen. Igaza van abban, hogy sokat nem tudok az alakváltókról. Talán még rejtélyesebb lények, mint a vámpírok, ha a "szakirodalmat" nézzük. Alkalomadtán mindenképp el kell mennem abba a la push-i könyvtárba, amit korábban említett. Muszáj lenne jobban megismernem ezt  a fajt. Főleg mindezek után. Szótlanul hallgatom, talán ingerelhetem is vele, hogy nem mondok semmit, míg úgy nem érzem, végére ért mindannak, amit mondani akart és még akkor is hosszú-hosszú másodpercekig csak szívom a cigimet és nem szólok egy szót sem. Talán már tényleg őrültnek tűnhetek, aki kizárta a külvilágot és már nem is hajlandó szólni. Az is megeshet, hogy már a türelme végén jár, mikor slukkolok még egyet a nikotinrudamból és végül lassan szóra nyitom a számat.
- Elfogadom a segítségét - csak ennyi, színtelen, közönyös hangon. Sokat jelent nekem mindez, de ebből kifelé semmit sem vehet észre senki. Érzelmek kifejezésére már régen nem vagyok képes. Illetve nem is próbálkoztam vele. Mindegy is.
- Mi módon tudok kapcsolatba lépni magával, ha szükségét érzem? Vagy hogyan képzelte egyáltalán az együttműködést? - megint némi szünet után szólalok csak meg, ezt talán már nem is bírja kivárni szótlanul, de mondjon bármit, nem reagálok rá, csak ezek a kérdések hagyják el a számat. Már jóval gyakorlatiasabbnak hat. Közben végiggondoltam mindent és döntöttem. Még mindig nem tudom elhinni, hogy semmit nem várna tőlem mindezért, de bármikor és bármi is legyen az ár, nekem végső soron megéri. Nélküle úgysem mennék semmire. Így pedig már ideje gyakorlatiasabb mederbe terelnünk ezt a dolgot. Már ha tényleg komolyan gondolta. Mert részemről a döntésem megszületett. Innentől az események folyása már nem rajtam áll, úgy hiszem.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Kedd Jan. 17, 2017 6:05 pm

Ahogy állt ott előttem kukán, már-már azt hihetném, hogy elaludt, ha nem volna nyitva a szeme. Erős a kísértés, hogy rámorduljak, hátha mond végre valamit, de türtőztetem magam. Várok. Hagyom, hadd emésztgesse az ajánlatomat.
Aztán, amikor végre csak kibök egy csöppnyi kis mondatot, kicsi hiányzik csak hozzá, hogy fel ne nevessek. De az nem nagyon illett volna a szituációba. Mégis, olyan... laza eleganciával, nemtörődöm egyszerűséggel, már-már, mintha nekem tenne szívességet, úgy mondja ki ezt az egyszerű beleegyezést... szóval... ez nevettető. De tartom magam. Komoly arccal, elégedetten bólintok, hogy tudomásul vettem a beleegyezését a szövetségünkre.
Elgondolkodok a kérdésén.
- Hmm... hát, mint látja, nincs nálam névjegykártya - kacsintok rá szemtelenül, utalva ruhátlanságomra. - De ha van egy tolla és papírja, megadom a telefonszámom. Ha épp nincs kedve az erdőben a nevem kiabálva kockáztatni, hogy az egyik falkatársam átharapja a torkát, javaslom, használja azt, ha el akar érni. Ha gondolja, a címem is megadhatom, otthon, vagy a rezervátumi iskolában talál, ha sürgős, legalábbis legtöbbször. Ha egyik helyen sem vagyok, akkor valószínűleg épp négykézláb rohangászok az erdőben.
Mit is mondhatnék, sűrű egy farkas élete. Munka, munka, munka... na meg, a közösségi dolgok kimerülnek a "civil" munkámban, másnak nem sok értelme van, például ismerkedni... bevésődés előtt hülyeség, mert ha beleszeretek valakibe, aztán úgy járok, mint anno Jacob, az nem vezet semmi jóra. Már elégszer égettem meg magam egy életre, és elég mozit biztosítottam a fiúknak is, ennyi megaláztatás elég volt már egy életre, ha nem többre is. A barátok pedig... hát, nehéz megmagyarázni a "nem falkatagoknak", hogy miért lógok folyton az erdőben egy csődületnyi pasival, köztük az öcsémmel és az exemmel... aki érti, érti, aki nem, az nem, de nem sok kedvem van az "oh, vannak ötleteim" fejeket nézni, vagy felvilágosítottak esetében a "fúh, a farkaslány" fejeket. Inkább megelégszem a munkával, mármint... mind a kettővel. Az is ad épp elég "szórakozást".
- Az együttműködést? Nos... mivel kettőnk közül csak én tudok vámpírt vacsizni, és maga ismeri az ügyet, leginkább úgy, hogy főleg maga az ész, én meg az erő... - méláztam el, kissé, mert hát, lássuk be, a szerepek általános megosztása kb. ez lehet. Én meg tudom ölni a vámpírját, ő meg ismeri a nyomozati anyagot... mármint... amennyi van egy ilyen ügyben. - De egy javaslattal például máris tudnék élni, hogy kicsit én is lehessek az ész a feladatban. Említett kamerafelvételt, ugye? Megvan esetleg magának a felvétel? Nem állítom, hogy szemem mint a sasé, de... a farkasé is jobb, mint az emberé, így ha van felvétele az esetleges támadóról, talán nem volna haszontalan, ha megnézhetném, mást nem, ha nem is ismerem fel rögtön, de ha később nyomára bukkannék, lehet hogy én előbb azonosítom, mint maga. Nem árthat, ha ismerem a körvonalait, annak, akit talán keresünk - vetem fel. - És akad pár helyi vámpír, akit, ha tudok, a felvétel alapján szívesen kizárnék a gyanúsítottak közül, már csak azért is, hogy ha a falkám vezetője ki akarja netán majd törni a nyakam, megnyugtathassam, hogy nem hozok háborút a népem nyakára a helyi populációval szemben.
Szó, mi szó, szeretném, ha a Cullen bandát kizárhatnám a listáról. Nem mintha összejárnék velük teázni, de egy helyközi háború ne miattam robbanjon ki, ha lehet. És az is egy csapat vámpír kihúzását jelentené a listáról, legalább, akik a környéken tanyáznak. Az is hasznos lehet, ha a név szerint ismert példányokat felmenthetem a vádak alól. Esetleg. Ha megvan a felvétel, és van olyan minőségű, hogy haszna is legyen. Ez is egy lehetőség...
- Emellett... gondolom, vannak az eset után készült helyszíni fotók, ugye? Gondolom maga a helyszín már nincs ugyanúgy, szóval talán a fotók is hasznosak lehetnek. Megnézném őket, ha van rá mód. Hátha észrevehetek valamit, amit egy átlagos ember nem. Bár, a szagminta is hasznos lett volna, mert minden élőlény szaga más kicsit, két vámpíré is különbözik, bár ugyanolyan büdösek, de... - megvonom a vállam - azért ki tudja. Nem lett volna rossz. Frissiben talán még követhettem is volna. De egyelőre a képi anyagok is hasznunkra lehetnének kicsit, hogy én is megismerjem az eseménysorokat. - Nem akarok én a pasas szívén fel-alá gyalogolni, de ha belevágunk, látnom kéne ezt-azt az ügyről. Hogy ne egy egész fajt kelljen fantomként üldöznöm. Nyilván nem kellemes neki ez a téma, tán azért is kukult meg ismét hosszabb időre, de... én csak várok. Várok, hátha sikerül addig-addig emésztgetnie a lehetőséget, hogy megtalálhatjuk a gyilkost, míg végül visszatér a társaságomba fejben is. Én csak várok türelmesen... önmagamhoz képest meglepően türelmesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Kedd Márc. 28, 2017 1:17 amLeah & Gerard


WORDS: 513 ;; MUSIC: sweet dreams

" I wanna use you and abuse you "


Tisztában vagyok azzal, hogy ebben a hirtelen jött alkuban én nem sokat tudok hozzátenni a sikerhez. Ezért hiszem el nehezen, hogy tényleg komolyan gondolja, hogy nem vár érte semmit. Bár ha tényleg ennyire erős a küldetéstudata... Akárhogy is, nem dobhatok el egy ilyen lehetőséget magamtól, még ha sokszor eszelősnek tűnhetek is, ezt abszolút belátom. Sokkal többet jelent ez nekem, mint amilyennek hathat az, ahogy végül rábólintok az ajánlatára. Elképzelhető, hogy én egy ilyen reakció után minimum képen töröltem volna magamat fordított helyzetben és lelépek, mintha itt sem lettem volna, ő azonban marad és figyel rám. Érdekes nőszemély, nem könnyű eligazodni rajta, az már biztos, hisz az előbb egy meggyújtott cigarettáért majdnem leszedte a fejem, most meg elég nagy türelemről tesz tanúbizonyságot. Nem mintha én könnyebb eset lennék...
Mindenesetre innentől ő is vevő a racionálisabb, tárgyilagos egyeztetésre, amiből arra következtethetek, hogy tényleg komolyan gondolta, amit felajánlott. Bólintok a szavait hallva és az autót kinyitva kiveszek belőle egy noteszt tollal együtt, amit felé nyújtok, hogy leírhassa az elérhetőségeket. Ráadásul úgy tűnik, már ötlete is van arra, hogyan lássunk neki a dolognak.
- Minden nyomozati anyagról van másolatom otthon. Ha gondolja, eljöhet és megmutatom magának az egészet - azt hihetnék az átlagemberek, kellemetlenül érint a téma, pedig ilyen szempontból már nem, amit teljesen tárgyilagos hangszínem is igazol és a tekintetem is abszolút tiszta már. Ez egy ügy nekem. Méghozzá a legfontosabb. Amit eddig nem tudtam megoldani és különösen előrébb sem jutni vele azonkívül, hogy azt egyértelműen azonosítottam, a feleségem gyilkosa egy vámpír volt. Talán valahol mazochizmus is, de az egész nyomozati anyagot annyiszor áttanulmányoztam már a helyszíni jegyzőkönyvtől kezdve Amy vérben úszó holttestéről és a nappalinkban okozott vérfürdőről készült fényképeken és a szomszédok, járókelők tanúvallomásán át az utcánkban lévő térfigyelő kamerák felvételeiig, hogy szinte kívülről tudok mindent. Sokszor veszem elő újra és újra, hátha találok benne valamit, ami eddig elkerülte a figyelmemet, amin esetleg elindulhatnék. Ezért is másoltam le magamnak az egészet otthonra, egyébként teljesen illegálisan. Az eredeti akta már egyébként régen a lezáratlan ügyek osztályán hever és senki sem nyúl hozzá. Ha beleegyezik ez a Leah nevű nő, épp ezért szívesen bocsátom a rendelkezésére az egészet, hátha ő észrevesz benne valamit, amit korábban sem én, sem az ügyet még anno vizsgáló kollégáim nem. Csekély reménysugár, de sosem lehet tudni.
Ez a társalgás teljesen visszaránt a racionalitás világába, kicsit már-már a régi nyomozói énem is visszatér. Vagy legalábbis valami árnya annak. Mindenesetre, ha beleegyezik a javaslatomba, én is megfogom a noteszt, amint visszakapom tőle, leírom a címem és a lapot kitépve átadom neki a következő kérdés feltevésével egyidőben.
- Mikor tudna felkeresni? - ha már ő tesz nekem szívességet lényegében, megtehetem, hogy alkalmazkodom. Fix lényeges programom úgysincs. A munka hanyagolható, maximum kiveszek egy nap betegszabadságot vagy valami, a mindennapos esti lerészegedésemen egyedül a pultnál meg úgysem vár senki. Lehet persze, hogy férfiként fura egy jelenleg előttem meztelenül álló, egyébként vonzó fiatal nőnek olyan ajánlatot tennem, hogy keressen meg a lakásomon, de a legkevésbé sincs szexuális töltete a dolognak, engem most tényleg csak a nyomozás érdekel és az immár valamivel reálisabb lehetősége annak, hogy bosszút álljak a néhai feleségem gyilkosán.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Vas. Ápr. 30, 2017 8:35 pm

Gondolom nem lehetek könnyű eset neki. Nem szoktam megkönnyíteni az emberek dolgát, ez tény, és mostanában elég változó a hangulatom is, ez is tény. De látom, ha egy ember bajban van, és segítségre szorul, és még én sem vagyok olyan szőrösszívű, hogy itt hagyjam a bajban, mert láthatóan abban van. És ki tudja hol állna meg a lejtőn, ha megállna egyáltalán ilyen körülményektől övezve. Tudom, hogy a fiúk ki fognak rám akadni ezért is, mint mindig mindenért, de szerintem megéri a próbát, hogy segíteni akarok.
Mikor kapok a kezembe egy tollat és egy kis noteszt, belefirkantom a teljes nevem, a telefonszámomat és a címemet, na meg a suli címét, aztán visszaadom neki. Így megtalál. Nagy valószínűséggel. Azt igazán nem róhatják fel nekem a falkában, hogy megadom az adataim egy helyi rendőrnek, aki bajban van. Ez nem bűn, hanem bölcs kötelességtudat és elhivatottság.
- Rendben van - bólintok készségesen az ajánlatra, majd elgondolkodtam. - Tulajdonképpen bármikor átmehetek. Akár most is, ha alkalmas. Csak hazamegyek ruháért, hacsak nem akarja, hogy egy ruhátlan nő, vagy egy óriásfarkas közbotrányt okozzon a lakása körül. Bár nem tudom hogy hol lakik, de ha akadnak emberek a környékén, aligha örülnének nekem, akár így, akár átváltozva - nézek végig magamon, lévén ugye, meztelen vagyok. Bármikor el tudok menni hozzá, de jobb volna ezt ruhában megejteni.
Az láthatóan nem zavarja, hogy az ügyről beszélünk. Legalábbis jelenleg. Nem adta jelét, hogy bánná, hogy az anyagokat kérem. Ebből ítélve kitalálhattam már előre, hogy megvannak neki, és ő maga is biztosan ezerszer átnézett mindent, keresve benne bármit, amivel a gyilkos nyomára bukkanhat. Már csak azért is gondoltam ezt, mert én is így tennék a helyében. Nyilván nem könnyű elveszteni akit szeret, de az még nehezebb az embernek, ha elvesztette, és nem tud a nyomára bukkanni annak, aki miatt ez történt, s nem tudja megbosszulni. Az ember mindent elkövetne, hogy visszaadja amit kapott, és nem találja azt, akinek adni akarja. Ez nagyon kemény lehet. Talán, sőt, nem is csak talán, ez is közrejátszik benne, hogy tényleg, őszintén remélem, rálelhetünk együtt arra a gyilkos vámpírra, aki egy pár otthonába tört be vacsorázni. Nem véletlen volt, hanem szándékos eset. Ez bosszút követel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Szer. Május 17, 2017 1:18 am
For Leah


I wanna use you and abuse you


Tulajdonképpen nem is tudom, hogy is alakult ez az egész így. Mivel is vett rá ez a nő, hogy feltárjam neki az érzéseim, gondolataim egy részét? Egyáltalán, hihetetlen fordulatnak tetszik, hogy a kezdeti ellenségeskedés után csakúgy felajánlja a segítségét. Pont, amire leginkább szükségem lenne. Mert nem vagyok teljesen hülye, tudom, hogy semmi esélyem sem lenne Amy gyilkosával szemben. Már ha egyáltalán megtalálnám egyedül valaha... Bár addig úgysem nyugodnék. Utána viszont mit tehetnék ellene? Talán ez a nő adhat némi reményt a hathatós bosszúra. Főleg, hogy úgy fest, komolyan gondolta a dolgot. Legalábbis erről tanúskodik az, hogy az egyeztetésre hajlandónak mutatkozik és mikor papírt és tollat nyújtok felé, leírja az elérhetőségeit is.
- Nekem tökéletesen megfelel most is. Akár el is viszem, ha megmondja, hol és mennyi idő múlva várjam magát. Vagy ha visszajön ide, úgyis jó - elég régen ütöttem már meg bárkivel szemben ennyire normális hangot. Ha barátságos nem is vagyok, de tárgyilagos mindenképp. A bunkó él is hiányzik a szavaimból. Valószínűleg én is más vagyok, mint a beszélgetésünk elején voltam. Mert végre látok reményt. Végre valaki hisz nekem. Mit hisz, tudja, hogy úgy van, ahogy gondolom, ami a feleségem gyilkosát illeti. Ezt pedig nem tapasztaltam korábban, mióta Amy, életem párja meghalt. Tudom persze, nem szabad túlzottan beleélnem magam semmibe. Valahol mégis feléled bennem a remény, hogy rábukkanhatok a gyilkosra és egy farkassal az oldalamon meg is adhatom neki, ami jár. Úgy érzem, tartozom ezzel Amy emlékének. És magamnak is. Hogy végre továbbléphessek. Mert szeretnék bízni abban, hogy ha beteljesítem a bosszúmat végre, tovább tudok. Még ha az élet soha nem is lesz már ugyanolyan így, Amy nélkül.megjegyzés: Bocsi a késésért!
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Szer. Május 17, 2017 10:01 pm

Méltányolom a fickó simulékonyságát. Azt hiszem, bár nem vagyok benne biztos, talán azzal javítottam a legtöbbet a szituáción, mely létrejött közöttünk, hogy én simulékonyabbá váltam. Ahogy kimatekoztuk, hogy én nem nézem bolondnak, sőt, szeretnék segíteni, máris más lett minden. Gondolom, már jó ideje nem hitt neki senki. Elképzelve, hogyan nézhetnek az emberek, mikor valaki vámpírt kiált, hát... nem hiszem, hogy túl sok kellemes társalgásban lehetett része az elmúlt időkben. Persze, magában tartani sem lett volna könnyebb, főleg, hogy láthatóan erősen vágyakozik a bosszúra, mégis... nem tudom mi őrjítőbb, az, ha éreztetik veled, hogy egyedül vagy, vagy ha még ahhoz sincs merszed, hogy megtudd, ezt éreztetnék-e veled?
Azt mindenesetre jól tudom, hogy amikor a világod elfordul tőled, és csak a bolondot látják benned, az pokoli. Mikor tótágast áll a világod, és mindenki elfordul tőled, minden, amit ismertél és szerettél, megváltozik vagy eltűnik, az olyan, mint... amilyen a fognak lehet, mikor kihúzzák a helyéről, vagy épp... a fának, ha kidöntik a helyéről.
- Akkor állapodjunk meg abban, hogy megvár itt, én hazaszaladok, és mondjuk 15 perc múlva itt vagyok - bólintom beleegyezően, és fejben számolom, hogy haza szaladok, felkapok valami átlagban rendes ruhát, hagyok egy üzenetet az öcsém mobilján, hogy dolgom akadt, a rezervátumon kívül, ha bárki keresne. Direkt nem Sam mobiljára küldöm, bár ő az akinek elvileg kéne, de ha nem muszáj, nem sietek vele, hogy tudassam vele, magánakcióban járok. Elég az, hogy dolgom van. Egyelőre. Később is ráér majd megfojtani, addig hadd ne legyen egy nagy céltábla a hátamon, még a végén követnék a szagunkat, és rávetnék magukat szegény pasasra. Amit pedig én nem szeretnék. Ezt én akarom intézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Csüt. Jún. 08, 2017 10:31 pm
For Leah


I wanna use you and abuse you


Akkor azon az éjszakán Amyvel együtt belőlem is meghalt egy darab. Mondhatni az a Gerard, aki addig voltam, vele ment a túlvilágra. Minden ismerősöm észrevette, mennyire megváltoztam. Ezt egy ideig tolerálták, betudták a gyásznak, de idővel nyilvánvalóvá vált, hogy már nem leszek soha olyan, mint régen. Túl mélyen érintett. Nem is hibáztattam senkit, régi barátokat, ismerősöket, kollégákat, hogy idővel már inkább kerültek, lassan elmaradoztak mellőlem. A főnököm az egyetlen, aki valamiért még mindig reménykedik bennem. Tényleg nem értem. Hinni persze ő sem hinne nekem, ha elmondanám mindazt, amit megtudtam a gyilkosról.
Tény, hogy nem sok embernek vetettem fel azt, hogy a feleségem gyilkosa egy vámpír volt. Már csak azért sem, mert akinek megtettem, egyből láttam, hogy szíve szerint már kérne is nekem egy beutalót a diliházba. Pszichiátert mindenesetre még keresett is nekem az egyik felettesem, akinek a nyomozás során előhozakodtam az eredményekkel. Nagyon kedvesen igyekezett beszélni velem, de éreztette, hogy bolondnak tart. Jobban mondva ideg-összeroppanásra gyanakodott. A nagy sokk, a szerettem elvesztése miatt. "Normális reakció", mint mondogatta. De ez elég volt ahhoz, hogy belássam, úgysem fog hinni nekem senki, ezt egyedül kell kiderítenem és megtorolnom. Sem a rendőrségre, sem másra nem számíthatok. Eddig legalábbis így volt.
Most viszont itt ez a nő, aki a saját szememmel láthattam, hogy alakváltó. Így pedig talán tényleg segíthet nekem. Jobban, mint bárki. Nehéz elhinnem először, amit hallok, végül mégis belemegyek az alkuba. Nekem már úgysincs veszteni valóm. És várni sem akarok tovább semmivel, ha nem muszáj. Ezért is ajánlom fel, hogy akár most azonnal is elviszem magamhoz, ahol a teljes nyomozati anyagról rendelkezem másolattal. Fejből tudok ugyan már mindent, de hátha ő észrevesz valamit, amin elindulhatunk. Valamit, amivel közelebb kerülhetünk a gyilkoshoz.
- Rendben. Itt leszek - bólintok rá az ajánlatára, aztán a kocsinak támaszkodva várom, hogy elinduljon. Talán utánanézek még távozó alakjának, aztán egy ideig még meredek abba az irányba, míg végül visszaülök a kocsiba, a volán mögé. Bekapcsolom a rádiót és várok, miközben a szélvédőn nézek ki. Bízom benne, hogy nem ver át és visszajön. Addig pedig elmélyedek a gondolataimba. Hihetetlennek tűnik ez az egész. Tényleg találtam egy szövetségest, aki segíthet kézre keríteni Amy gyilkosát és le is számolni vele? Legmerészebb álmaimban sem mertem volna feltételezni, hogy ma ilyesmi fog történni. De ez a valóság. Minden kétséget kizáróan. Hamarosan végre előrébb juthatok a bosszúmmal. Legalábbis nagyon reménykedek ebben.megjegyzés: Bocsi a késésért!
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
32
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Hétf. Júl. 03, 2017 6:49 pm

Bólintok beleegyezésére, majd elindulok, elmegyek mellette, a kocsija mellett, és mikor már biztonságos távolba értem, átváltozom, hogy úgy fussak tovább. Igaz, hogy így sem csörtethetek be a rezervátum kellős közepébe az emberek közé, de így még mindig kevesebb eséllyel okozok majd feltűnést, mint ha pucéran tenném meg.
Megkerülöm a házakat, elosonok a miénkig hátul, és bár először még épp gondolkodni kezdtem volna az esélyeimen, hogy anya ne lásson meg, de aztán szerencsémre megláttam, hogy mikor utoljára itthon jártam, nyitva hagytam a szobám ablakát. Így gond nélkül beugrottam az ablakomon, vettem magamhoz némi tisztes öltözéket (egy farmert, pólót, és fehérneműt), majd amint felöltöztem, felkaptam a mobilom az íróasztalomról, hogy megírjam Seth-nek, most kicsit nem leszek elérhető, személyes okokból, hogy ne kelljen magyarázkodnom. Később úgysem úszom majd meg, de most elég ez, mert tudom, a fiúk részéről ez egy "női" kulcsszó rá, hogy olyan dolgom van, amiről nem akarnak tudni. Ez most persze kamu, de kegyes hazugság, új ismerősöm érdekében.
Mikor végeztem, ismét az ablakon át távoztam, de már emberként, futva siettem vissza a férfihoz, aki már a kocsijában várt rám. Teljes lelki nyugalommal ültem be mellé a kocsiba. Nem aggódtam, nem voltam vele bizalmatlan, úgy igyekeztem gondolni rá, mint egy átlagos, bajbajutott emberre. Mert hát végülis az is, csak annyi a különbség a megszokottól, hogy most egyedül segítek neki. Remélem összejön minden, és a végén nem sül el semmi balul.
- Kész vagyok, mehetünk - mondtam neki eközben, az amúgy nyilvánvaló tényt, de azért próbáltam a fontosnak tartott kommunikációt emberi módon alkalmazni, mégiscsak... jól jön, ha néha az ember próbál normálisnak lenni, ha mást nem, a humor kedvéért. Arra szándékosan nem gondoltam, még véletlenül sem, hogy balul is elsülhet az ügy, és hogy úgy eleve, bajba is kerülhetek. Hisz La push védelmezőjeként szent kötelességem, hogy segítsek a bajban levő embereknek, főleg, ha a vámpírok valamelyikével van bajban. Ezért születtem, ezért élek, ezért vettek el mindent amit szerettem az életemben. Szóval, ha már így esett, szeretném legalább jól csinálni. Legalább ennyi hadd adasson már meg nekem. Ez talán nem túl nagy kérés a szellemektől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   Szer. Júl. 26, 2017 11:34 pm
For Leah


I wanna use you and abuse you


Türelmesen várok az autómban ülve. Végül is ennyi év sikertelen nyomozás után mit tesz már nekem ez a néhány perc, vagy akár óra? Hogy a nő akár át is vághat? Nyilván, de nem is aggódom ezen különösebben. A helyzetem rosszabb már nem lehet. Nincs mit vesztenem. Már régen nincs.
Igazából nem is érzek különösebben semmit, míg várakozom. Sem megkönnyebbülést, sem eufóriát, sem nyugtalanságot, egyáltalán semmit. Pedig végre előreléphetek talán életem legnagyobb nyomozása tekintetében. Mégis csak egykedvűen konstatálom a dolgot. Azt is, mikor a nő visszatér és teljes természetességgel száll be mellém az autóba. Csak biccentek egyet, bár rá sem nézek közben a szavaira és elfordítom a slusszkulcsot, hogy beindítsam a motort. Nem tudom, ült-e már korábban rendőrautóban, nem is firtatom, de ha nem is, nem hiszem, hogy olyan különleges élmény lenne.
Szótlanul vezetek, ha ő nem kezdeményez társalgást, nem kérdez vagy mond bármit, én sem teszem. Nem érzem úgy, hogy bármi mondandóm is lenne egészen addig, míg a házamhoz nem érek. A mi házunkhoz. Az Amyvel közös házunkhoz. Miután meghalt, volt, aki felvetette, lehet jót tenne nekem, ha elköltöznék, mert így túlzottan az emlékeinkhez láncolom magam, én mégsem akartam. Hiába kísért a kép, ahogy vérbe fagyva megtaláltam őt a nappalinkban. Az illata, a szelleme mintha még mindig itt lenne. Emellett felidézni is könnyebb a történteket, a lehetséges történésekről bizonyítékokat gyűjteni, lemodellezni. Ez a praktikus oldala mindennek. Hogy módszeresen pusztítja a lelkem maradványait, az már más kérdés és amúgy is mellékes dolog.
- Kérem, kövessen - mondom a mellettem ülő nőnek mereven, gépiesen, ahogy leállítom a motort a ház előtt és kiszállok a kocsiból, majd ha ő is megtette ezt, lezárom a járművet és a bejárat felé indulok. Nem is nézem, követ-e, de feltételezem. Kis babrálás után a kulcsokkal kinyitom a bejárati ajtót és egy fejmozdulattal jelzem neki, hogy menjen be nyugodtan, hogy aztán becsukhassam magunk mögött és beljebb vezethessem a nappali mellett (ahol az ominózus eset, a gyilkosság történt), egyenesen a dolgozószobámba, ahol a nyomozati anyagok másolatait tárolom.megjegyzés: Bocsi a késésért!
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Régi útszakasz   

Vissza az elejére Go down
 

Régi útszakasz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Forks :: Külváros-