Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Antonin Bradley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Antonin Bradley   Vas. Júl. 31, 2016 3:19 pm


Antonin Bradley

Feladni? Nem tudom, nem akarom és nem is fogom!FAJ
Alakváltó
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 New York közelében, 1999.04.21.
HOZZÁTARTOZÓK

- Nevelőszülők: Nem épp fontosak, de említésre méltathatóak. Egy gazdag család fogadott örökbe kiskoromban, a munkák miatt keveset találkozunk és sokat költözünk. Arról, hogy mi vagyok, nekik nincs fogalmuk, én viszont egy évvel ezelőtt megtudtam, amikor titokban felkerestem az igazi anyámat, aki nem sokkal később meghalt.
- Bevésődés: Cyra, a gyönyörű szőke lány, akiről még igazán semmit sem tudok.
CSALÁDI ÁLLAPOT
 egyedülálló
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
Még nem változott át.
TEREMTŐ
-
KÉPESSÉG
-
TITULUS
Lonely Wolf
PLAY BY
Austin ButlerJellem és Küllem
175 cm magas, ami az ő korában igen magasnak számít. Azt mondják, hogy ez még csak a kezdet... húsz éves korára elérheti akár a 180 cm vagy még attól feljebb is. Általában évfolyamtársai fölé magasodik, de ez nem minden szempontból rossz... lányok terén nem. A lányok szeretik a magas pasikat. Szerencsére.
Szőke haja mindig tökéletesen belőve, ez az egy dolog az, amire cinkes, szóval meg ne próbálja bárki is megborzolni, vagy csak hozzáérni! Grrr... belegondolni is rossz.
A tökéletes hajhoz, égszínkék szemek párosulnak, amelyek nagyon illenek az arcvonásaihoz. Szemeivel szinte minden érzelmét ki tudja fejezni ha akarja. Vonásait apjától örökölte, mint azt igazi anyja elmondta neki, általában hófehér a bőre és arca kicsit beesett.
Mindig stílusosan öltözik. Imádja emígy a divatos cuccokat, szereti a kockás ingeket, a farmernadrágot. Kiegészítőket ritkán hord, ha mégis akkor napszemüveg és nyaklánc, semmi több.
Még egészen vékony, rövid a haja, de az első átváltozása után valószínűleg kicsit izmosabb lesz és kikerekedik a maga módján, a bundája pedig egészen világosbarna árnyalatot vesz majd fel.Nagyon magabiztos, mindig tartja magát ahhoz a dologhoz, amit kijelölt maga előtt. Tipikus tinédzser fiú, aki nem akarja még teljesen lekötelezni magát, rengeteg mindent szeretne kipróbálni, de ez mellett mindig szerelmes. Éretlen még valamilyen szinten, de hát a korából nem is kell másra számítani. Nem mindig tudja mi a jó és a rossz, mindenbe benne, aztán pedig ha kell vállalja is a felelősséget a bajért, amit okozott. Mindezek mellett igazán jó tanuló annak ellenére, hogy nem mutassa ezt ki, mert az rontana az összképén. Nehezen lehet feldühíteni, de ha sikerül akkor viszont haragja sokáig tart és nem szokott ő lenni az, aki bocsánatért esedezik. A piszkos munkát mindig mással rendezteti. Egyébként nagyon kedves és lehet vele beszélgetni valamint hülyéskedni is, mindig vannak jó ötletei.
Nagyon könnyen barátkozik, sok jó ismerőse van. Sokszor tud ironikus lenni, de azért inkább kerüli a bonyodalmakat. Nem mintagyerek azért ő sem, a pia és az egyéb kísértések kezdik magukhoz hívogatni és ő kezd belenézni a nagybetűs életbe. Főként, hogy a nevelőszülei körülbelül tesznek rá, most pedig hogy belecsöppent Forks rejtélyeibe, hamar megváltozik majd az élete és a szemlélete is.


Történet
A nap sugarai tökéletesen megvilágították az egész helyiséget. Még egy kicsit élveztem is, ahogyan a fény visszaverődik az egyes dolgokon ebben a nagyon jól felszerelt, tökéletes szobában. Mindennek megvolt a helye, a rendben nem szabadott felbomlania, mert akkor a mostohaanyám biztosan kiakad és a pokolba taszít az ordításával. Ennek ellenére kisebb koromban mindig szeretettel pakoltam arrébb a cuccokat, és sokszor szemfülesen azt hazudtam, hogy a bejárónő tette, nem pedig én. Azt pedig hozzá kell tennünk, hogy ki ne hinne egy édes kisfiú szavának?
Összeszedtem magam és a cuccaimat, majd elindultam. Az első nap az új iskolában, sosem szerettem... hiszen mindig, minden új helyen meg kell felelnem az ottani elvárásoknak, hacsak nem akarok én is kitaszított lenni. Ezzel a pofival pedig naná, hogy nem leszek! Lassan lesétáltam a lépcsőn és mivel tudtam, hogy már senki nincs itthon, ezért rögvest a kijárathoz vettem az irányt. Sokan mondják, hogy már biztosan megszoktam az első napokat, de nem értik. Rossz érzés mindig költözni és mindig beilleszkedni. Utálom ezt, szeretnék már végre egy helyen maradni. Itt pedig azt hallottam, nem olyan rosszak a feltételek. Kinyitottam az autót, beültem és mivel a hétvégén sikerült felfedeznem kicsit a várost, már tudtam, hogy hová kell mennem. Körülbelül 15 perc kocsikázás várt rám, hiszen egészen kint a város szélén egy kertvárosi házikóban -inkább kúria- költöztünk. Nem bántam, hogy eddig tart az út, legalább átvettem magamban a helyzetet.
A parkoló szinte tele volt már. Kint lézengtek a diákok, néhányan szemükkel engem követtek. Leparkoltam egy szimpatikus helyre, aztán kiszálltam az autóból és a laza napsütés miatt felvettem a napszemüvegemet is. Halovány mosolyt eresztettem a tőlem nem messze tartózkodó, kuncogó lányok felé. Tisztában vagyok az adottságaimmal és mindenhol így kezdődik. A bejáratig sem jutok el, amikor már két magasabb, kigyúrtabb csávó áll az utamba, először komoly arcot vágva. Leveszem a szemüvegemet, kezemet pedig a magasabbik felé nyújtom.
- Antonin vagyok. - Azok ketten összenéznek, elnevetik magukat, én pedig egy félmosollyal nyugtázom a dolgot. Egy pillanatra sem nézek magamra le, végig tartom a kontaktust, de nem tudom, mit nevetnek. Végül az, akinek nyújtottam a kezemet közelebb lép, jól megszorongassa azt és át is ölel.
- Tudjuk új fiú, tudjuk! Csak szívattunk. Na, gyere, körbevezetlek. - ,Megkönnyebbülve léptem át az iskola bejáratát. Ennyire könnyen még sosem sikerült beilleszkednem sehová. Reményekkel telve vártam a további fejleményeket. Üdvözöllek Forks, úgy érzem jól ki fogunk jönni egymással.


user: Lilith✥ kor: 22✥ multik: Lana✥ tapasztalat: 7 év
Vissza az elejére Go down

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
23
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1988. Jun. 24.
✥ KOR :
30
✥ LAKÓHELY :
Volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
▴ ügyeletes áldozat ▴

TémanyitásTárgy: Re: Antonin Bradley   Hétf. Aug. 01, 2016 11:00 am
Antonin Bradley


Üdvözöllek a fórumon!

Egy szépen összerakott karakterlappal örvendezettél meg, kedves magányos farkas. Jól esett olvasni minden sorodat, nagyon eleven hívod életre a karaktert. Remélem hamar sikerül majd beilleszkedned Forks rejtélyei közé és megtalálod a helyed a sok csoda között. Nem húzom tovább az idődet,

ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!You have a cold heart You’re reckless and distant But I’ll be persistent I will understand you Strange how I'm drawn to the danger I’ll reach out my hand to you Do you long to be left all alone?

Set apart with a heart made of stone You are a strange sight Some new kind of wonder With good hidden under I’m sure that it’s true Strange, how your dark doesn’t faze me No, I won’t give up on you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Antonin Bradley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Alakváltók-