Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Fórumszabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
236
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Fórumszabályzat   Vas. Júl. 17, 2016 4:54 pm


Házirend


szabályok, amelyeket nem árt tudni

Az oldal alapja a nagy sikerű Twilight könyvekre és annak filmadaptációira épül. Az oldal készítői viszont tovább viszik a történetet egy lehetséges irány felé, ami változtatásokkal jár, s a történetleírásnál olvashattok róla. Semmiféle hasznunk nem származik a fórumból, saját magunk és a szerepjátékozni vágyók szórakoztatására szolgál. A változtatás jogát természetesen fenntartjuk.

regisztráció

Egyetlen, nagyon fontos követelményünk: Olvasd át a kiemelt Híreinket, a Közleményeinket, a foglalókat, Canon karakter esetén pedig légy tisztában a világunkkal és a történetünkkel. Ez szinte elengedhetetlen része annak, hogy elkerüljük a későbbi bonyodalmakat. Ha valamiben nem vagy biztos: kérdezz rá a Moderátoroktól avagy az Adminoktól. Pontosan azért vannak, hogy segítsenek neked. A második fontos kérésünk, hogy azzal a névvel regisztrálj, amit a karaktered nevének szánsz(Keresztnév+Vezetéknév). Elgépelés vagy esetleges variálás esetén az adminisztrátorok hajlandóak átírni a nevet, de csak és kizárólag az előtörténet feltevése előtt. Kész előtörténettel rendelkezők nem változtathatnak nevet, csak ritka esetben!

első lépések

A világleírásunk történetének megismerése elengedhetetlen a karaktered és később a játéktéren zajló játékaid megalkotásában. Nézz szét nálunk. Olvasgasd. Ha ez megvolt, kezdődhet a karakteralkotás. MINDEN FRISSEN REGISZTRÁLTNAK KÉT HÉT ÁLL RENDELKEZÉSÉRE AZ ELŐTÖRTÉNETE MEGÍRÁSÁRA!  Ha több idő kell: semmi gond, feltéve: ha a csúszást időben jelzed a Staff valamelyik tagjánál. Az előtörténethez a karaktersablont kötelező használni. Segítségével könnyebben kitölthető, átláthatóbb képet kapunk az általad megformált személyről, de ha problémád akad vele, szintén fordulhatsz a staff tagokhoz. Az előtörténet megírásához nyiss egy topicot a karaktered nevével az arra kijelölt részlegben. Az előtörténet szép, kerek leírás legyen. Hossza minimum 25 sor, emellett kérjük törekedj az igényességre. Játékba kerüléshez egy admin vagy moderátor jóváhagyására van szükséged. Ha már elfogadott előtörténettel rendelkezel: a Twilight after dark kapui kitárulnak előtted. De mielőtt belemerülnél a felfedezések tárházába kérlek foglalj avatart. (Avatar=Karakterkép.) Érdemes bejegyezned melyik híresség képét viseled, ugyanis ezzel a lépéssel más nem használhatja az ava alanyod. Ha viszont nem foglalod le, az avatarod szabad préda bárki számára. Ugyanezek vonatkoznak a nevedre, esetleges képességedre, titulusodra. A későbbi kellemetlenségek elkerülése végett éppen ezért ajánljuk, hogy vedd igénybe ezt az opciót. A Staff nem vállal felelősséget egyetlen felhasználói bakiért sem. Ha nincs lefoglalt avatarod, képességed, stb. reklamálást nem fogadunk el!

multizás

Nincs megszabva, hogy hány karaktert lehet vinni, a kérés csak annyi, hogy tudd, mennyi az elég. Gondolunk itt arra, mennyit bírsz el a mindennapi teendőid(munka, iskola, magánélet) mellett, tehát ismerd a saját korlátaidat! A női és férfi karakterek aránya sincs korlátozva, hiszen tudjuk, hogy sok szerepjátékos nem tud vinni a saját nemével ellenkező nemű karaktert. Csupán egyetlen kérésünk van felétek: ELŐRE jelezzétek az irányunkba, ha plusz karaktert vállaltok! Keveseket utasítunk vissza, de tisztában kell lennünk vele, ki hány karaktert visz, ezzel megkönnyítitek a munkánkat, különösen akkor, ha netán hiányzásról(vagy bármi egyébről) van szó - ha az egyik karaktereddel jelzed nekünk, hogy nem leszel egy darabig, de nem tudunk a multidról, elkerülhetjük az olyasmi kellemetlenségeket, mint figyelmeztető üzenet, vagy netán karaktertörlés. Nem tart tovább két percnél egy üzenet alkotás előtt, de az esetleges problémát és konfliktust elkerüljük! (;

avatarok és aláírások

Ezekkel a képekkel tudod legjobban érzékeltetni karaktered külsejét, viszont a karaktered leírása némileg eltérhet az avatar alanyod kinézetétől. Van egy aprócska kritérium, amit jó ha megfogadsz; maradj a jó ízlés határán belül! A pornográf tartalmú, sértő képeket törölni fogjuk a profilból, a játékost pedig figyelmeztetésben részesítjük. Még egy apróság: az avatar alanyod valós személy legyen. A fantasy, anime, illetve egyéb rajzolt képeket nem fogadjuk el. A mindenkori ava méret 200x320-as képméret. Ha nem boldogulsz a képszerkesztés világában: nyugodtan kérj segítséget az arra kijelölt topicban (;

a játékok menete

A játéktéren játékostárs nélkül reagot írni, vagy előre nem megbeszélt módon becsatlakozni másokhoz tilos! Egy játéktéren egyszerre csak egy játékospár játszhat, ha új helyszínre van szükséged, az erre kijelölt topicban, vagy privát üzenet formájában egy stafftag felé jelezheted kérésed. A hozzászólások hosszát nem szabjuk meg, de ajánlott elérni a 300 szót (kb. 20 sor), sőt, még jobb ha afölött írod meg a hozzászólásod, túl rövid reag esetében felszólíthatjuk az adott tagot! Bár nem a mennyiség, hanem a minőség számít, egy nyúlfarknyi szövegre nem biztos, hogy a játékostárs tud írni, könnyítsd meg a helyzetét! A hozzászólások hosszát az oldalsávban található szószámlálóval is ellenőrizhetitek. Ha játékot kezdeményezel valakivel, ne feledd milyen jellemet alkottál. Légy hű a karakter jelleméhez! Ez csak játék és szórakozás, éppen ezért ne hagyd, hogy a magánéleted összemosódjon a karaktered életével (például ha neked rossz napod volt, ne a játékostársadon vezesd le a felgyülemlett feszültséget). A játékokban szinte minden megengedett, kivéve a likvidálást. Nem ölünk meg játékostársat! Egyetlen kivétel ezen szabály alól: előre megbeszélt módon, adminisztrátori engedéllyel kijátszható a karakter halála, ha a felhasználó már nem tart igényt rá, vagy alternatív játék során előre megbeszélt módon. +18-as játékok is szabadon kijátszhatóak. Nem szabjuk feltételhez a légyottot, ha a játékosok a hozzászólások elején kiteszik a felnőtt tartalmat jelző "+18"-at. A megengedettek közé tartozik még a káromkodás is. A trágár szavak cenzúrázását nem kérjük, hiszen a való életben sem tiltják meg a szólásszabadságot. Amennyiben egy játék a végéhez ért, kérjük az utolsó reag végén feltüntetni egy "Vége" felirattal, majd a speciálisan e célra létrehozott topicban (Befejezett játékok bejelentése) az egyik játékosnak kéretik bejelenteni azt. Eme aprósággal a Staff helyzetét könnyítitek meg, hiszen minden lezárult játék után a mi dolgunk teljesen felszabadítani az adott játékteret. Amíg ez nem történik meg, kérünk benneteket, ne írjatok oda! Inkább jelezzétek az irányunkba, ha ilyesmi előfordul.

mentorálás

Mindenki a tökéletességre törekszik, de senki nem hibátlan. Miért ne segíthetnénk egymást? Ha úgy érzed lenne még mit csiszolni a kifejezőképességeden, esetleg nem vagy megelégedve a reagjaiddal, nyugodtan keresd fel a Staffot, akik szívesen a rendelkezésedre állnak. A jelentkezőket játékra hívjuk, majd tanácsokat adunk, felhívjuk a figyelmet a hibákra, korrekciókra. Higgyétek el, ez egy jól bevált módszer! Figyelem: a mentor programban olyan játékosokat is felkérhetünk, akik maguktól nem jelentkeznek, viszont a Staff úgy látja szüksége lenne rá! Nem kötelező, viszont ajánlott!

meghirdetett karakterek

Csak elfogadott előtörténettel rendelkező játékosok dobhatnak fel bárminemű hirdetést! Figyelem: az általuk ajánlott esetleges avatarkép nem minősül lefoglaltnak! Ez vonatkozik a könyvekben/filmekben nem szereplő, egyéni canonokra is, viszont az ő esetükben célszerű jelezni a staff irányába, ha más avatar alannyal alkotnánk meg őket, vagy az adott alannyal más karaktert alkotnánk meg. Egyedül a filmekben szereplő canonok alanyai számítanak foglaltnak, ám ritka esetben lecserélhető a pb, ha rákérdezünk a staffnél!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Fórumszabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Szabályzat és leírások-