Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Recepció

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Recepció    Pént. Júl. 22, 2016 4:45 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
13
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Jan. 01.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
Volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
recepciós
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Recepció    Hétf. Aug. 01, 2016 2:37 pmmay i help you, miss?

Celia & Fiorella


Őszintén szeretem a munkámat. Igaz, az állásinterjúm több volt mint furcsa és mindennap halálos veszélynek vagyok kitéve, de én akkor is szeretem. Egy éve dolgozom a Volturi klánnak, mint recepciós, és semmi okom azt feltételezni, hogy bántanának. Ahogy hallottam, az elődeim nem húzták ilyen sokáig, szóval nagyon elégedettek lehetnek a munkámmal. Ez igazán simogatta a lelkemet és a profizmusomat. Azt hiszem még nem említettem, de vámpíroknak dolgozom. És nem is akármilyen vészívóknak, elvégre ők a fajuk uralkodóik, szóval igen. Emberként akkora megtiszteltetésben van részem, hogy nekik áldozhatom a napjaim óráit és perceit. Hogy em félek-e? Ez egy elég érdekes kérdés, mivel gőzöm sincs, milyen félni. Hiába néznek olyan furcsán, nem tudom milyen ha valakinek inába száll a bátorsága, pánik fojtogatja a torkát és hideg vereiték ül ki a homlokára. Világ életemben ilyen voltam, azt hiszem ez valami születési rendellenesség. Vagy esetleg csecsemő koromban párszor a fejemre ejtettek, bár én ezt úgy fogom fel, hogy eddig csak hasznom származott belőlem. Mindig remekül be tudtam illeszkedni, még most is vörös szeműek között. Ha valami gond vagy vészes helyzet adódott, én megoldottam, ahelyett hogy egy sarokban bőgve kuporogtam volna, miközben azon picsogok hogy jaj mi lesz most szegény fejemmel. Ez egyáltalán nem az én stílusom. Baj van? Akkor meg kell oldani, és én meg is teszem. Ez égi áldás és remekül kamatozik.
A recepción ülök, ahogy mindig, ha éppen nem a főnökeim dolgai után járok. Elegáns fehér blúz van rajtam, hozzáillő fekete szoknyával. Tökéletesen állnak rajtam, ahogy az arcomat is kíválóan emeli ki a szolid smink. Megkövetelik tőlem az eleganciát és a takaros kinézetet és én minden ponton eleget teszek a szerződésben foglaltaknak. Kivéve, hogy már pár perce kibújtam a magassarkúmból, mert rettenetesen nyomta a lábam. Nem tehetek róla, új cipő, még nem volt alkalmam betörni, de az asztal alatt szerencsére senki nem látja. Arcomon elégedett mosoly ül, miközben a számítógépen dolgozom, hajam lágy hullámokban omlik a vállamra és a hátamra, a monitor fényében halványkéken dereng a szőke zuhatag.
Elmondhatom magamról, hogy elégedett vagyok. Mit kívánhatnék még?
Szinte alig halható léptek zaja csapja meg a fülemet. Szolgálat készen kapom fel a fejemet, majd gyakorlatias, kedves mosoly terül szét az arcomon. Ebben nincs semmi mű vagy mesterkélt. Tényleg kedvelem a munkaadóimat, bár Janetől és a testvérétől érzem hogy nem árt óvakodnom. Viszont Felix... Na ő egy másik dolog, de most nincs időm ilyen gondolatokra pazarolnom az időmet.
- Üdvözlöm Celia kisasszony! Miben segíthetek?
fogadd sok-sok szeretttel
A hozzászólást Fiorella Bellandi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 07, 2017 10:23 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Recepció    Hétf. Aug. 01, 2016 10:32 pmHello, sweet sunshine!

Fiorella & Celia

Szeretek itt lenni. Rég nem szerettem sehol, Franz óta nem találtam a helyemet semerre, de itt kicsit olyan, mintha otthon lennék mindannak ellenére, hogy egyáltalán nem érzem a világon belül sehol otthon magam. Ez is egy az ellentétek közül, melyek áthatják létemet, életemet. Mert jó vagyok úgy, hogy nem vagyok jó; boldog vagyok úgy, hogy szomorú is, s otthon érzem magam úgy, hogy nem hiszem azt, hogy számomra létezik még otthon.
Továbbra sem szeretem tétlenül tengetni az időmet, bár az egyedülléttel semmi problémám nincs: elvagyok úgy. Ma mégis - mint mostanában, amióta itt vagyok egyre többször - eszembe jutott, hogy inkább csevegni lenne kedvem, semmint valahol gubbasztani magányosan. Viszont senkit nem szeretnék zavarni, tolakodó sosem voltam és nem is kívánok azzá válni, taszítanám tőle még saját magamat is. Gondolataimmal nem kergetek feleslegesen senkit sem, ha valakinek kedve van hozzám, majd úgyis megtalál.
Tornacipős lépteimet a recepció felé igazítom, halovány szájfénnyel kiemelt ajkaimra mosoly kúszik, ahogy Fiorella elé érkezem. Egyáltalán nem zavar, hogy a tornacipőhöt cseppet sem illik az elegáns blúz-szoknya kombináció, amit viselek. Egyszerűen így érzem jól magam.
- Őszintén megvallva, csak azt reméltem, hogy van egy kis ideje. Mondjuk egy kávéra esetleg?
Rég nem vagyok már ember, de közöttük szeretek a legjobban lenni, a kávészünet szokását, mint olyat próbálom ekképpen kihasználni.
- Volna kedve beszélgetni egy kicsit? Amolyan lazításképp.
Ha nem akar, nem muszáj. Nem vagyok itt rég, de az kiderülhetett már számára rólam, hogy nem óhajtom ráerőszakolni az akaratom. Semmiképp.

//Remélem nem bánod, hogy használtam a kódod. Olyan szép *_* (Creditedet beletettem alulra. //
coded by: Fiorella
Vissza az elejére Go down

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
13
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Jan. 01.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
Volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
recepciós
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Recepció    Csüt. Aug. 18, 2016 10:30 ammay i help you, miss?

Celia & Fiorella


Miközben kedvesen mosolygok a vámpírnőre, gyorsan visszabújok a cipőmbe és felállok. Szerencsére már ebben is rutint szereztem, mint oly sok mindenben, zökkenésmentesen egyenesedem fel. Picit kényelmetlen érzés újra a cipőben lenni, de nem foglalkozok vele. Ha lejárt a munkaidőm azt hiszem tényleg kénytelen leszek benedvesíteni egy zoknit, majd a cipőben tipegni ide-oda a szobámban. Nem éppen stílusos, de igen hatásos módszer.
Hajamat könnyedén a fülem mögé tűröm, miközben várom, hogy Celia elmondja mit óhajt tőlem. Egyáltalán nem hökkenek meg attól milyen szép. Hozzászoktam a vámpírok jelenlétéhez, és sosem értettem a többi embert miért húzódoznak tőlük annyira. hiszen csak rájuk kell nézni, milyen fantasztikusan csábító lények. Be kell valljam némileg hiú teremtés vagyok és ösztönösen vonz minden szépség, még ha ilyen elrettentő is a többségnek. Talán egyszer engem is bevesznek, nem lehetek elég hálás a munkámért és a viszonylagos befogadásért. Egy belőbb kör tagja lehettem, tudhattam egy titkot ami csak igen kevesek tudhattak. És egyelőre nem kellett érte az életemet adnom, mi több elégedettek voltak mindazzal amit nyújthattam. Ez igencsak hízelgett az egómnak, növelte az önbizalmamat, bár nem voltam tolakodó. Egyszerűen csak tudom mit akarok és azt is hogy hogyan érjem el. Az eszköztáramban nem szerepel hencegés és elbizakodottság.
A nő kérésével egy kicsit meglepett, a Volturinak nem szokásuk a személyzettel kávézgatni, főleg mivel nem fogyasztottak emberi ételt vagy italt. Mégis picit elkerekedett szemeimen kívül semmilyen más rezdülés nem látszódik az arcomon, őszintén szólva még hízeleg is a dolog nekem, hogy egy gárdatag méltónak tart a társáságára.
- Azt hiszem egy kávé szünet nem fog megártani, kisasszony! - felelem kedvesen mosolyogva, majd a pult bejáratához érve felnyitom az asztalnak álcázott ajtót és ellépek az útból.
- Fáradjon be, sajnálom de én nem hagyhatom el a recepciót - mondom, majd ha belép gondosan visszazárom a pultot és hellyel kínálom. Még szerencse hogy valamelyik nap Aurora hozott ide még egy széket amikor szünete volt. Jól el tudtunk beszélgetni, ő elég alacsonybeosztásban dolgozott itt, szolgáló volt. Sajnáltam szerencsétlent, főleg mert nem önszántából került ide, mint én. Ha leült én is elfoglalom a helyemet és a telefonért nyúlok. A fülemhez emelem, de még nem tárcsázom a konyhát. Kedves pillantással fordulok Celia felé.
- Hozahtatok esetleg önnek is valamit? - kérdezem kötelességtudóan, célozva ezzel egy pohár frissen csapolt vérre, esetleg egy donorként tárolt személyt is felkísértethetek neki. Egy év után teljesen megszoktam ezt a létformát, már csak mélyen legbelül rázott meg, ha láttam egy emberi életet kihúnyni az orrom előtt. De ezt jól titkoltam, nem nyúlszívüeknek való ez az állás, ami olyan kifizetődő volt. A világért nem mondtam volna le róla, ilyen ostobaság miatt.
elnézést a késésért és a rövidsségért


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Recepció    

Vissza az elejére Go down
 

Recepció

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Volterra :: Volturi kastély-