Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Skyler Montbrai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
NO MERCY, NO REGRET ✥ ragadozó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Apr. 28.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
20
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1547. Jul. 20.
✥ KOR :
470
✥ LAKÓHELY :
nincs állandó lakhelye
✥ FOGLALKOZÁS :
menekülés és túlélés

TémanyitásTárgy: Skyler Montbrai   Pént. Ápr. 28, 2017 6:11 pmSkyler Montbrai

Egy nő soha nem felejti el az első szerelmét, bárhogy is végződött a dolog.FAJ
ragadozó vámpír

SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
HELY, 1547. július 20.

HOZZÁTARTOZÓK
Számára senki sem fontos igazán, csak saját maga - és nincs is már élő rokona, hisz a családját megölték.
Egyetlen "barátjának" nevezhető személy van, az pedig Derick.

CSALÁDI ÁLLAPOT
egyedülálló

ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
A családi otthon, 1567-ben.

TEREMTŐ
A falut vámpírok támadták meg és a teremtője is köztük volt, de sem az arcára, sem a nevére nem emlékszik - előbbire talán csak nem akar.

KÉPESSÉG
Emlékmódosítás: Képes mások emlékeit befolyásolni. Mivel elég idős vámpír és eléggé kitapasztalta a képességét, már arra is képes, hogy mások "szájába adja" saját szavait.

TITULUS
személyes és egyedi rád jellemző elnevezés.

PLAY BY
Nina DobrevIlyen vagyok én
Fogalmazzunk így: nem biztos, hogy az a fajta lány vagyok, akivel össze akarsz futni. Persze, szép vagyok, csinos, a legtöbben meg akarnak maguknak szerezni, ha csak egy éjszakára is. De én nem az vagyok, aki csak úgy odaadja magát. Sőt. Inkább én vagyok az, aki elvesz mindent, amit csak akar. Önző vagyok, kegyetlen és manipulatív. Nem számít, ki áll az utamba, félresöpröm, hogy elérjem a céljaim. Mindezek ellenére sokan keresik a társaságom. Jó a humorom, bizonyos mértékig megértő is vagyok, na meg hűséges. Bár az utóbbi nem azt jelenti, hogy örök hűséget és vakságot fogadok egy pasiért. Inkább arról van szó, hogy nem felejtek el senkit és ha kedvem támad, újra berobbanok az illető életébe, szórakozni vagy épp szívességet kérni, mikor hogy adja a helyzet. Meglepő, de szoktam segíteni másoknak. Csak épp nem ingyen. Anélkül, hogy hasznom származna belőle, semmit nem teszek. Régen megtanultam már, hogy alapvetően csak saját magamra számíthatok, ezért is vagyok ilyen. Önző. És az is maradok. Azt teszek, amit akarok és ebben senki sem állíthat meg.


Elmesélem a történetem
Ha elolvasod a történetem, meg fogod érteni, miért vagyok az, aki. Miért nem bízok jóformán senkiben és miért vagyok inkább egyedül, mintsem egy társsal. Őszintén, egyedül lenni még mindig jobb, mint álszent, áruló személyekkel körülvenni magad.
Alig voltam 20 éves, mikor a falut, ahol éltem, vámpírtámadás érte. A szüleim a szemem láttára haltak meg. Nekem nem volt más választásom, csak menekülni. A barátaimhoz akartam menni, hogy talán együtt túl tudjuk élni, meneküljünk el együtt, de az egyik barátom, az egyik vámpír karmaiba lökött, hogy magát mentse. Azt hittem, meghalok. Ehelyett az a barátom halt meg, miközben a vámpír engem fogott. Nem akart megölni. Sokkal inkább úgy döntött, maguk közé emel: vámpírrá változtatott és én semmit sem tehettem ellene.
Hamar rájöttem, hogy a vámpírlét nem annyira borzalmas, mint gondoltam, de a Mesteremtől, akinek még a nevét sem tudom és őszintén, nem is érdekel, hogy hívták, hamar megléptem. Egyetlen barátom maradt életben, egy fiú. Sosem vallottam be neki, hogy szerelmes voltam velé. Az érzések azzal, hogy vámpírrá váltam, nem tűntek el. És mivel annyira egyedül éreztem magam, nem törődve azzal, hogy Ő mit akar, vámpírrá változtattam. Azt akartam, hogy velem legyen és együtt éljük le az örökkévalóságot. Magamhoz akartam láncolni. Önzőségből. Hisz őt nem kérdeztem meg, mit akar. De azt hiszem, meggyűlölt azért, amit tettem. A kapcsolatunk rideggé vált. Ekkortájt jöttem rá, hogy nem egyszerű vámpír vagyok: kaptam valami pluszt. Egy képességet. Rájöttem, hogy módosítani tudom az emlékeit. Mindent úgy intéztem, hogy azt higgye, ő akart vámpír lenni. A kapcsolatunk innentől egy csapásra jobb lett, de tudtam, hogy hazugság és így annyira nem volt buli. Mégis jobb volt így, mint nélküle. Egészen addig a napig, amig a Volturi ránk nem talált. Nem tudtam sokat róluk, de azt igen, hogy ők vannak a legmagasabban, ha a nem-létező hierarchiát nézzük. Ők amolyan ősi családnak számítottak és semmi kedvem nem volt az ölebükké válni. Az eszem viszont gyorsan vágott és így Őt löktem oda nekik, és mentettem magam. Az emlékmódosításnak hála a nem létező teremtőjére fogta a gyilkolászást, ami az utóbbi időben történt, így én "tiszta" maradtam és elmenekültem. Azóta sem tudom, mi lett vele, hogy megölték-e vagy maguk közé fogadták... de talán jobb is. Próbálok nem kötődni az emlékéhez, de van, amihez több idő kell. És ez nem más, mint a felejtés.user: Skyler ✥ kor: 23 év ✥ multik: Sebastian Raymond ✥ tapasztalat: 10 év
The best things in life aren't things
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silhouettefrpg.hungarianforum.com

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
63
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Aug. 10.
✥ KOR :
116
✥ LAKÓHELY :
△ Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
△ the princess of fashion
✥ KERESEM... :
△ my husband's humanity & Charlin

TémanyitásTárgy: Re: Skyler Montbrai   Pént. Ápr. 28, 2017 9:11 pm


Elfogadva!


Üdv a fórumon, Skyler!

Ezt a karaktert is már nagyon régóta vártam, Derick énem még inkább, nagyon örültem mikor érdeklődtél felőle. A karakterlapba akkor se tudnék belekötni, ha akarnék, ugyanis a karakter jelleme pont olyanra sikerült, ahogy én azt megálmodtam. A történet résszel épp ilyen elégedett vagyok, teljesen tükrözi a karakter személyiségét, az önző, manipulatív... jobb ha nem folytatom Razz
Összességében is mindennel meg voltam elégedve (sőőt!), már csak azt várom hogy játékba fogjuk!

foglald le ami szükséges, és irány a játéktér! (;

they can't break me.
i'm already broken.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Skyler Montbrai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-