Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Beatrice Tecla Volturi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Apr. 10.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
6
✥ LAKÓHELY :
Volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
Volturi testőr lesz valamikor

TémanyitásTárgy: Beatrice Tecla Volturi   Hétf. Ápr. 10, 2017 11:15 pm


Beatrice Tecla Volturi

Két-három hernyót el kell tűrnöm, ha meg akarom ismerni a pillangókat.FAJ
Volturi tag
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 Görögország, Korfu, 1416
HOZZÁTARTOZÓK
 Nincs senkije mára, régen volt családja, de a vér szerinti hozzátartozói már nem élnek, a vámpír-klánját pedig a Volturi irtotta ki mind egy szálig.
CSALÁDI ÁLLAPOT
 Egyedülálló.
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 Görögország, Mükéné, 26 évesen változtatták át.
TEREMTŐ
egy Atticus nevű ógörög vámpír, mára nem él, kivégezték halhatatlan gyermek teremtése miatt.
KÉPESSÉG
A megtestesült félelem – akivel sikerül szemkontaktust teremtenie, mentális úton, látomásszerűen eléri, hogy a másik lebénuljon önmaga félelmeitől. Ennek azonban hátránya is van, háromnál több főnél nem alkalmazhatja egy időben, illetve neki is a másik szemébe kell néznie, ha használni akarja a képességét.
TITULUS
The Fox Princess
PLAY BY
 Karen GillanJellem és Küllem
Ez a hölgy kettős arcúnak tűnhet annak, aki nem ismeri, pedig egyáltalán nem tudathasadásos, csupán elrejti jó mélyre a valódi személyét, hogy könnyebb legyen túlélnie a Volturi szörnyűségeit. A kínt, hogy elvesztette apját, öccsét, méghozzá egy olyan tett miatt, aminek ő sem látta az értelmét, és félt is attól a szó szerint fenegyerektől, amit a nevelőapja, Atticus teremtett évszázadokkal ezelőtt.
Arca többnyire kifejezéstelen, üveges tekintettel mered előre, nem akarja hagyni, hogy belelássanak, és ő sem akar közel kerülni senkihez. A félelem tartja vissza, retteg a Volturitól, és attól az eshetőségtől, hogy szörnyeteggé váljon. Érzéketlen legyen minden gyengédségre. Ő sosem szándékozott vámpír lenni, neki nem volt ebben választása, és akkor sem, amikor csatlakoznia kellett a gárdához, amelynek tagjait mélységesen gyűlöli mai napig.
Nagyon ritkán kerül elő az igazi Tecla, aki valaha volt ez a szép, márványszobor-szerű nő: a szerető, megértő, védelmező nővér, akihez bármilyen kis, vagy nagy gonddal lehetett fordulni, amíg öccse és apja élt, nevetett, vidám volt és mosolygós. Csak akkor engedi le a kőfalat, amit maga köré épített, amikor egyedül van cellájában.
A bőre fehér, épp olyan hagymahéjszerű, akárcsak Aróé, az ajkai teltek, vörösek, a szeme pedig kék volt emberi életében, most pedig bíborvörös nyugalmi állapotban, ha szomjas, akkor fekete, mint az obszidián. A haja vörös, arcvonásai is rókára emlékeztetőek.
Valahol a róka mellett talán az obszidiánnal lehetne még jellemezni igazán. A mára már kihűlt, vulkáni maradvány egykori tündökléséből maradt-e még valami a kormos, fekete felszín alatt?


Történet
Sötét. Igen, sötét volt idelent, s a fáradt, szomjas nőnemű lény ott gubbasztott a börtöncella sarkában, megkötözve, mint egy állat. Pont úgy érezte magát, nyomorultul, csak arra várt, hogy kimondják rá a végítéletet: halál.
Torkát porosnak érezte, ahogy esetlenül nyelni próbált. Már nem számolta a napokat, heteket, hónapokat, éveket. Fogalma sem volt, mennyi ideje tartották itt, és arról sem, hogy mire kell a képessége a Triumvirátusnak. Ő csak nyugalomra, békére vágyott, hogy elfeledhesse azt a borzalmat, amit már legalább négyszáz ideje dörgöltek az orra alá folyamatosan, mintegy büntetve őt, akárcsak nevének elvételével. Valamikor Teclának hívták őt, azonban mostanra ez homályos emlékfoszlánnyá vált memóriájában, és ezért bosszúra esküdött. Őt nem törölhetik el csak úgy. Ragaszkodott a nevéhez, s a Beatricét szívből megvetette.
Kopp. Kopp. Valaki lépkedett a kőpadlón, léptei visszhangoztak, erre kapta fel a fejét.
Jaj, ne, csak őt ne – gondolta magában, s előre rettegett, hogy mi vár rá ebben a kegyetlen órában, amit kénytelen ezzel a gárdataggal tölteni. Teste remegni kezdett, mint a nyárfa levele. Már nem is emlékezett rá, mikor látott valódi növényt a kastélyon kívül. A görög olajfák is csak álomnak tűnnek csupán, gyenge foszlánynak a Volturi erős, monokróm rémálma mellett.
– Meddig rójuk még ezeket a köröket, Beatrice? – sóhajtott a másik, szinte már-már unottan.
A nő halk, morgó hangot hallatott válasz gyanánt.
– Gyűlöllek.
– Muszáj innod. Ha nem teszed, legyengülsz, és megőrülve tombolni fogsz.
– Úgyis arra vártok, nem? Hogy kivégezhessetek.
– Mégis miből veszed ezt? Te nem tehetsz semmiről, nem? Ha ártatlan vagy, miért végeznénk ki? –
vágott vissza a testőr. Robosztus alkatával könnyedén eltehette volna a gyenge foglyot láb alól, aki már az időérzékét is elvesztette a cellában.
A férfi közelebb lépett, s ő pedig morogva húzódott minél közelebb a falhoz. Azt akarta, hogy küzdjön érte a másik. Hogy lássa, mekkora felelősség lesz a vállán, ha sikerül megszelídítenie, ha eléri, hogy Tecla megmutassa magát.
– A semminél ez is több – vont vállat a gárdista. A nevét nem jegyezte meg, nem is akarta kimondani. Ő így állt bosszút, ha ő nem viselhette a sajátját, akkor nem szólítja nevükön a fogva tartóit.
– Igazán hívhatnál a nevemen.
– Miért tenném? Ki vagy te nekem? Te számomra nem vagy más, csak ugyanolyan, mint a többi száz, meg százezer.

– Ezt azért nem mondhatod. Valamit csak jelentek neked.
– Kizárt. Mi értelme volna? Nincs szükségem rád. Ahogy neked sem rám. Akkor miért kell itt lennem? –
Túl sokat árult el, de már késő. Nem látott, de ezt a hangot, ha mégúgy erőltetné, sem tudná elfelejteni.
Ezer meg egy másik közül is azonnal ráismerne, de vajon milyen lehet az arca?
– Ez a fenségek döntése – érkezett a felelet. – Ez a sorsod, törődj bele.
– És ha nem akarok?
– Akkor meghalsz.
– Még az is jobb, mint a kín. Mint szörnyeteggé válni.
– Mert aztán te különb vagy, mi, Rókalány? Tényleg olyan vagy. Egy sunyi, alattomos kis dög. Álszent.

– Elég! – Ezek a szavak épp egy Volturi-tag jelzőinek kellene, hogy legyenek. Valóban ilyen lenne? Hiszen nem ő teremtette azt a fékezhetetlen fenevad kölyköt!
– Döntsd el. Lehet jó is az életed, ha engeded. De lehetek kegyelten is, amennyiben az hatásosabbnak ígérkezik.
 – Kegyetlen én is tudok lenni. Valóra válthatom a legrosszabb rémálmod. Egyetlen pillantás, és a lábam előtt heversz.
– Látod? Te se vagy különb tőlünk. Ugyanolyan megátalkodott vagy, mint mi. Vámpír. És vérre vágysz. Igyál.
– Leköplek, ha közelebb hozod.
– Fejed veszem, ha tovább feleselsz.
– Rajta.
– Erre játszol, mi?
– Te is.

– Én nem. Miért akarod meghatározni, hogy milyennek kell lennem? Nem lehetek jó? Muszáj kegyetlennek lennem, Beatrice?
– És nekem? Muszáj volt megölnötök? Eltöröltetek… a nevem...
– Megint csak nem az én döntésem, nem velem kell megbeszélned – elutasították. Már megint ez a rideg elutasítás, amibe ütközött a férfi részéről. Vagy csupán a saját falai akadályozták, hogy elérje a világosságot? Hogy végre formákat és színeket lásson? Ne csak a saját, sötét félelmét?
– Talán ha megbékítenél, ha nem kéne félnem, jobb lenne. Akkor jelentenél nekem valamit, és nem csupán egy arctalan, alaktalan hangként léteznél bennem – suttogta rekedten.
– Akkor iszol végre rendesen?
– Majd lassanként. Apránként.
– Közelebb engedsz akkor, vagy mi van? Képtelenség kiigazodni rajtad. Az egyik pillanatban le akarod szedni a fejem, máglyára kívánsz, most meg…
– Ha Teclát akarod látni, azért tenned kell. Kiirtottátok a családomat, arra értem haza, hogy romokban az életem, a nevem eltörölve. Mit vársz? Ugorjak az öledbe? De ha türelmesen vársz, egy nap majd akár mellém is ülhetsz. Rám is nézhetsz, nem foglak bántani. Addigra felelős leszel értem, amit megbékítettél. Megszelídítettél.


user: Vica✥ kor: 22 év✥ multik: Hazel Volturi, Olivia Raven✥ tapasztalat: 3-4 év


A hozzászólást Beatrice Tecla Volturi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 26, 2017 1:38 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
17
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1992. Aug. 28.
✥ KOR :
25
✥ LAKÓHELY :
■ port angeles/la push
✥ FOGLALKOZÁS :
■ álláskereső
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice Tecla Volturi   Kedd Ápr. 11, 2017 11:57 pmBeatrice Tecla Volturi

Üdvözöllek a fórumon!

Tudom, hogyan írsz, miként formálod a szavakat szép, kerek mondatokká, ezért már vártam nagyon hogy elkészítsd ezt a karaktert. Szerettem olvasni a soraidat most is, egész képet festettél Tecláról, s imádom, hogy ismerem a titkot, honnan is merítettél ötletet a leányzóhoz. Érdekes jelenség lesz Volterra ódon falai között a vámpírlányod, roppant érdekes teremtésnek találtam már akkor, mikor az ötlet csak épp megfogalmazódott benned. De így, teljes egészében csak még inkább belopta magát a szívembe.
U.i.: Egy játékot mindenképp tartogass nekem valamelyik köpenyesemnek! Wink
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Beatrice Tecla Volturi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-