Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Sebastian Raymond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Mar. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
2
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1979. Mar. 23.
✥ KOR :
39
✥ FOGLALKOZÁS :
a vadászok vezetője
✥ KERESEM... :
a feleségem~ (majd kitalálok valamit xD)TémanyitásTárgy: Sebastian Raymond   Kedd Ápr. 04, 2017 2:15 pmSebastian Raymond

"Néha áldozatot hozunk a jó ügy érdekében."FAJ
ember

SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 1979. március 23.

HOZZÁTARTOZÓK
Isabel Raymond, a lánya

CSALÁDI ÁLLAPOT
házas

TITULUS
A vadászok vezetője

PLAY BY
Matt DavisJellem.
Nem akarom fényezni magam túlzottan, mert ha valami, akkor az nem az én műfajom. Így hát nem is tudom, hirtelen mit mondjak magamról. Gondoskodó vagyok, hisz apaként ez az egyik legfontosabb; a családom az első, értük mindent megtennék, habár úgy érzem, a lányomra mostanság nagyon kevés időm jut. Alapvetően viszont az a fajta vagyok, aki előtt nincsenek titkok. Mindent kiszúrok, még akkor is, ha valaki mosoly mögé rejti a gondját. És hát, nos, nem is tudom. A viselkedésem általában attól függ, velem hogy bánnak. Ha ellenségesen, akkor valószínűleg én sem fogok tárt karokkal odasétálni és haverkodni. Néha pedig elég távolságtartó vagyok. Az a legjobb, ha megismersz, azt hiszem, képtelen vagyok jól bemutatni önmagam. Azt kihagytam, hogy sokszor a munkába temetkezem, de ez nem csoda, hisz a vadászokat fogom össze és irányítom őket. Valakinek ezt is meg kell csinálnia.
Külsőre milyen vagyok? Viszonylag magas, barna hajam és szemem van. Általában sötétebb ruhákat hordok. Eléggé átlagosnak mondanám magam.


Történet
Túl korán szembesültem azzal, hogy a világ nem olyan békés hely, mint amilyennek mindenki mondta. A szüleim sokáig óvni akartak és rejtegették előlem az igazságot. Egészen 16 éves koromig képesek voltak elhitetni velem, hogy a világ teljesen átlagos. Egy éjjel azonban olyat láttam, amit nem szabadott volna. Ha tehetném, kitörölném az emlékezetemből, de nem tudom. Épp hazafelé tartottam, mikor láttam, hogy egy férfi egy nő nyakát harapja. A szemei furcsák voltak, skarlát vörösek. Olyan hangokat adott ki, mint valami fenevad, ahogy ivott abból a nőből. Én behúzódtam valahova és onnan néztem végig, egyszerűen képtelen voltam bármit is tenni. A nő holtan esett össze, a férfi pedig elégedetten felnevetett. A szája véres volt és a keze is. Körbenézett, hogy újabb áldozatot keressen. Felém indult, miközben azt suttogta: "Tudom, hogy ott vagy!" Féltem, így magamhoz vettem egy élesebb tárgyat. Nem tudom, mi volt az, nem néztem rá. Csak arra tudtam gondolni, hogyha ez a vadállat a közelembe jön, meg kell védenem magam. És odajött, elkapta a nyakamnál a ruhát és magához rántott. Alig kaptam levegőt, ahogy elemelt a földről. Szabad kezemmel a csuklóját fogtam meg, a másikkal viszont hirtelen a mellkasa felé szúrtam. Nem hatolt át rajta, még egy kicsit sem. Eléggé ijedt voltam, de végül valaki megjelent és így a vámpír elengedett. A földre estem és mire összeszedtem magam, a "megmentőm" és a vámpír is eltűnt. Kissé remegtem, az adrenalin dolgozott bennem. Mégis mi volt ez? Ördögfajzat... és ilyenek járkálnak szabadon a városban?
Magamban eldöntöttem, hogy véget kell vetnem ennek. Azt még nem tudtam, hogyan. Az, hogy én bárkit is megöljek, távol állt tőlem. Az önvédelem más, az ösztön. De direkt módon nem sétálgatnék vámpírokra vadászva.
Beletelt némi időbe, de alapítottam egy Vámpírvadász társaságot. Titkos. Azt hiszem, megértettem, apámék miért titkolták előlem ezt a sötét világot. Ha mindenki tudna az ilyen lények létezéséről, csak félelmet és káoszt szülne. Azonban amíg van, akik megvédik a várost, addig nem lehet túl nagy baj. Hamar társakra tettem szert. S bár én nem vennék fegyvert magamhoz, hogy öljek, mégis fontos szerepem van a titkos társaságunkban. Én vagyok az, aki irányítja őket, aki összetartja a bandát. Olyanok, mint a második családom.
Ugyanis az első... nos... elvettem egy gyönyörű nőt és született egy lányom tőle, Isabel. Talán kicsit hamar vetettem bele magam a családapa szerepébe, 17 évesen, de így sikerült és igazából egy kicsit sem bánom. A lányom a mindenem. Nem akarom, hogy tudjon a vámpírokról, nem akarom, hogy akár eggyel is kapcsolatba lépjen. Meg akarom óvni és egy boldog jövőt biztosítani a számára. Fogalmam sincs, sikerülni fog-e.
Valahol tudom, hogy rossz, amit csinálok. Talán azzal óvnám a legjobban, ha felkészíteném a vámpírokkal való találkozásra. Fegyvert adnék a kezébe. Megtanítanám önvédelemre. De aggódom érte. Nehéz felelősségteljes döntést hozni egy ilyen ügyben. De az idő majd eldönti, hogy jól teszem-e, amit teszek vagy nem.


user: Skyler ✥ kor: 24 év ✥ multik: Skyler & Lazarus ✥ tapasztalat: 10 év

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
63
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Aug. 10.
✥ KOR :
117
✥ LAKÓHELY :
△ Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
△ the princess of fashion
✥ KERESEM... :
△ my husband's humanity & Charlin

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian Raymond   Vas. Május 28, 2017 4:15 pm


Elfogadva!


Üdv a fórumon, Sebastian Raymond!

Tetszett a lapod, érdekes volt végre kicsit Raymond apuka szemszögéből nézni a világot, hogy ő mit gondol a természetfelettiről... Huh, kíváncsi leszek a lányoddal közös nevezőre fogtok-e jutni a vámpírokat illetőleg, vagy talán konfliktust szül a titkos vámpír-szerelme? Sok izgalom elé nézünk, annyi szent, már az előtörténetedből is leszűrtem ezt, meg aztán egy vadásztársaság feje sosem unatkozik. Na nyomás, irány a játéktér, valaki már nagyon vár rád!

foglald le ami szükséges, és irány a játéktér! (;

they can't break me.
i'm already broken.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Sebastian Raymond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Emberek-