Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 ☸ Captain Morgan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
NO MERCY, NO REGRET ✥ ragadozó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Mar. 07.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
4
✥ LAKÓHELY :
☸ all around the world
✥ FOGLALKOZÁS :
☸ being a captain
✥ KERESEM... :
☸️ my revenge + Sofia

TémanyitásTárgy: ☸ Captain Morgan   Kedd Márc. 07, 2017 4:57 pmNoah William Morgan

may your anchor be tight, your cork be loose,
your rum be spiced, and your compass be trueFAJ
ragadozó vámpír
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 1721. július 27., Jamaica
HOZZÁTARTOZÓK
Loraine - társam, barátom, szeretőm... és halott.
CSALÁDI ÁLLAPOT
hozzákötve a gyönyörűséges hajómhoz, Loraine-hez
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
1745. július 27., Jamaica
TEREMTŐ
Loraine, aki akkoriban örömlányként dolgozott, azért tett hozzá hasonlóvá, mert hasonlítottam halott szerelmére, de aztán kialakult köztünk valami. Barátokká formálódtunk, ami szerelemmel zárult és részemről hatalmas szívfájdalommal. Sokáig szülőföldemen, Jamaicában éltünk, de az örökös napsütés végül elűzött minket onnan, egy évszázad elteltével Bostonba költöztünk. A legnagyobb hibánk mégis Forksba való látogatásunk volt, ahol végleg elveszítettem őt.
KÉPESSÉG
Másolás - Bármilyen lény kinézetét képes átvenni, de ez igencsak időigényes feladat. Halandók esetében fél év is elég ehhez, természetfeletti lények esetében akár egy évet is igénybe vehet a procedúra. Azonban egyik faj különleges képességét sem veheti át, így képtelen farkas alakot ölteni, vagy más adottsgot használni.
TITULUS
captain morgan
PLAY BY
colin 'captain' o'donoghueIlyen vagyok én
Saját magamat is nehéz megértenem, s ha valaki, hát én biztosan tudom milyen összetett minden lény személyisége. Önmagamat mégsem tartom túl bonyolultnak, akár egy szóval is képes lennék leírni magam. Szörnyeteg. Ez vagyok én. Egy (többé-kevésbé)élő, lélegző szörnyeteg, aki elveszi, ami kell neki, megkapja, amit akar és közben bárkin képes átgázolni. Sosem volt ez másképp, szerelmes bolondként sem javultam meg, Loraine hatására sem, képtelen voltam már akkor is változtatni a szokásaimon, ő pedig inkább idomult hozzám. A vadászat és a hajózás az én életformám, a legtöbbet ezen a világon a hajóm jelenti nekem. Még a legénységem tagjai sem érdekelnek, a társam halálával minden kiveszett belőlem, még az a csöppnyi jóság is kialudt bennem, ami egykor ott pislákolt. Gyakorlatilag egy lélektelen szörny vagyok, aki füstös whiskybe és a mámorítóan édes vérbe fojtja bánatát és bosszúszomját. Az egyetlen érzelem a gyász és a bosszúvágy, ami évek óta kísért, nem hagy nyugodni, de én kész vagyok véget vetni az egésznek. Mindez az elszántság mellett büszke, határozott, bosszúszomjas és kőszívű jellem vagyok, ezen tulajdonságaim pedig túl erősek ahhoz, hogy annyian hagyjam a dolgot. Hogy milyen vagyok még? Kegyetlen, vérszomjas, szórakozott, iszákos, aki ennek ellenére a tengerek és a hajója rabja, mert ha valamiben, a vízben és a fából készült csodajárgányokban meglátom mindazt a szépet, amit másban nem.
Kinézetre egész átlagos vagyok a vámpírok között. Magas, sötét hajú, izzó vörös, bosszúszomjas szemekkel. A ruházatom igazi kalózos, a bőrt és a sötét színeket részesítem előnyben. Egy különös ismertetőjelem azért van, a kampó, amit azután készítettem magamnak hogy az átkozott farkasok megszabadítottak a kezemtől. De így legalább... igazi kalóz vált belőlem.


Elmesélem a történetem
A hajó ringott a talpam alatt, ahogy a szőke lányt a karjaimban tartottam. Ahogy ment le a nap, szépen lassan, úgy ernyedt el és hűlt ki az addig még meleg és életteli test a kezem alatt. Óvatosan a földre helyeztem a színtelen testet és egy mozdulattal letöröltem a vért a számról. A lány kócosan, mozdulatlanul hevert a fedélzeten, a lehorgonyzott hajó viszont mocorgott alattunk, ahogy a víz táncoltatta. A vért épphogy letisztítottam a kezemről, máris ürességet kezdtem érezni. Az ölés öröme gyorsan tovaszállt, a mámor is elillant és szó szerint semmi nem maradt utána, csak tompa fájdalom. A rumos üveget szorongatva ültem le a lépcsőre és felkészültem rá, hogy csak rövid ideig érezhetem a hatását. De szükségem volt rá, még akkor is, ha az íze már nem volt a régi és a kellemes, bizsergető, maró érzésből is csak keveset éreztem. Ámbátor a mozdulat, ahogy a számhoz emeltem az üveget és a folyadék fel-felcsapódott az üveg oldalán, halandó éveimre, a hajózás örömére emlékeztetett. A megszokások rabja voltam, le se tagadhattam volna.

Fél órával később a gyomrom kissé háborgott, a lány vére a rummal keveredve járt táncot benne, akárcsak a lágyan hullámzó tenger alattam. Talán nem volt valami jó ötlet az italhoz nyúlni, de nem az éhséget, sokkal inkább a nyomorúságot próbáltam a lány vérével leküzdeni. Felnyomtam magam a földről, nem törődve a körülöttem tébláboló legénységgel és a kormányhoz lépve átvettem a hajó irányítását. A fedélzeten lévő emberek vámpírok voltak, mint én, aki pedig még nem volt, hát abban reménykedett hogy azzá válik. Az már egy másik történet volt, hogy soha senkit nem változtattam át többé. A Seattle kikötő volt a célom, ahová évek óta nem tettem be a lábam, s ahová a bosszúm vezetett vissza. A terv már készen volt, de rengeteg időt kellett még azzal töltenem, hogy meg is valósítsam és én kész voltam még akár hosszú éveket is feláldozni azért, hogy megbosszuljam Loraine halálát. Kész lettem volna a világ másik végére is elmenni érte, tényleg bármit megtenni azért, hogy visszatérjen hozzám, de csak a bosszúval elégedhettem meg. És hajlandó voltam bármeddig elmenni hogy azt megvalósítsam.

A fák között megbújva néztem végig, ahogy a feldúlt lány emberi formából hatalmas ordassá alakul át. A látvány lehetett volna akár lenyűgöző is, de csak undort éreztem, ahogy tőlem pár száz méterre egy vicsorgó fenevad tárult a szemeim elé. Szívem szerint azon nyomban nekirontottam volna és végeztem volna vele, könnyedén meg is tehettem volna, hiszen a dühtől nem látott tisztán, még csak észre sem vett engem. Bár talán ahhoz volt köze, hogy a határ széléig kimerészkedett, ahol az én illatommal más vámpírok aromája keveredett. Mégsem moccantam, amihez tényleg minden erőmre szükségem volt, de mire végzek ezzel a lánnyal, ő fogja azt kívánni bár megöltem volna. Egy kegyetlen, széles vigyor ült ki arcomra majd magam mögött hagytam a bestiát, aki olyasfajta undort keltett bennem, amit sosem hittem hogy érezhet bárki is.

Eleinte nehéz volt megértenem a férfit. Nem értettem a falkabeli kapcsolatokat, vagy hogy egyáltalán miféle hierarchia szerint működik, de idővel kezdtem belerázódni. Megértettem, hogy ő az alfa és hogy a másik fickó véleménye ennek ellenére miért számít olyan sokat neki és a falkának. A legnehezebb mégis a lánnyal való kapcsolatát volt tisztáznom magamban. Aztán hirtelen minden összeállt, mint valami bonyolult, varázslattal átitatott, morbid kirakós. Talán más úgy vélte volna eleget szenvedett, de nem... fele annyit sem, mint amennyit én. Loraine vére tapadt az ő és testvérei kezéhez, így nem tehettem mást. Meg kellett értetnem vele, hogy amiért eddig siránkozott az semmi ahhoz képest, amin keresztül fog menni, ahogy én is. Először a falkavezér, Sam életét akartam elvenni a lány szeme láttára, de aztán jobb ötletem támadt. Tudtam hogy én is meg fogom szenvedni, de hogy szükséges ahhoz, hogy megkeserüljenek mindent, amit elkövettek ellenem ezek a korcsok. Hosszú hónapokon keresztül figyeltem az alfát, emlékeimbe véstem a mozdulatait, a hangszínét, még a kemény pillantását is. Egészen addig, míg tökéletesen le nem tudtam másolni. Amikor először a tükörbe pillantottam az ő arcával, csak ledermedve néztem tükörképemre és egy pillanat erejéig majdnem meggondoltam magam. Végeznem kell az összessel! Majd' beleőrültem hogy ahhoz nincs elég erőm, de tudtam hogy meg fogják bánni a tettüket és hogy közben a poklok poklát fogják átélni. Különösen Leah Clearwater.


user: pirate ✥ kor: 20+ ✥ multik: none ✥ tapasztalat: years

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
NO MERCY, NO REGRET ✥ ragadozó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Apr. 28.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
20
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1547. Jul. 20.
✥ KOR :
470
✥ LAKÓHELY :
nincs állandó lakhelye
✥ FOGLALKOZÁS :
menekülés és túlélés

TémanyitásTárgy: Re: ☸ Captain Morgan   Hétf. Május 01, 2017 10:12 pm


Elfogadva!


Üdv a fórumon, Noah William Morgan!

Hűha, nem semmi előtörténet! Borzalmas érzés, amikor elveszítünk valakit. És vagy a fájdalom marad vagy kapaszkodunk valami másba, például a bosszúba, hogy túléljük. A harag, tudod, nem mindig jó tanácsadó! Néha könnyebb túllépni a múlton, mint kergetni azt és rosszabb emberekké válni, mint azok, akik ellennünk követtek el valamit. Én aggódom a csinos kis pofid miatt, Noah! Aggódom, mert nem tudom, beválik-e a bosszúhadjáratod. Arról sincs fogalmam, ha sikerül befejezned, akkor megnyugvást fogsz-e érezni. Ezen gondolkodtál már? Megéri-e végigcsinálni? Mennyivel lesz jobb tőle a Te életed? Lehet, egy nap rádöbbensz, hogy sok-sok értékes évet pazaroltál olyanokra, akik nem érdemelték meg.
De állj, nem akarok én szent beszédet tartani, én sem vagyok valami jó ember - akarom mondani vámpír.
Az ET-ben nem találam hibát, imádom,  ahogyan írsz, szóval: menj Isten hírével!  

foglald le ami szükséges, és irány a játéktér! (;


The best things in life aren't things
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silhouettefrpg.hungarianforum.com
 

☸ Captain Morgan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Joseph Morgan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-