Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 James William Bonny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
29
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1986. Dec. 13.
✥ KOR :
31
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
La Push védelmezője, tanár

TémanyitásTárgy: James William Bonny   Szer. Feb. 08, 2017 9:36 pm


Will Bonny
FAJ
Ragadozó vámpír
KORA
Idén lesz 296 éves.
PLAY BY
Nos, nem bánnám pl, Colin O'Donoghue-t. De nincs megkötés, mivel félig fehér és félig kubai apától, és fehér anyától származik, a külseje sokféleképp mutathat. Üthetett egyik vagy másik felmenőjére is, de lehet vegyes is. Viszont mindenképp fiatalos.
KAPCSOLATUNK
Hááááát... ellenség.
FOGLALKOZÁSA
Jelenleg az erdő farkastalanításán ügyködik.
VÁROSA
Jelenleg Forks és környéke.

JELLEM
Úgy érzem, a története alapján szabadon gyurmázható. Én nagyjából úgy jellemezném a lényegét: csendes, de veszélyes. A többi tárgyalható.
TÖRTÉNET
Teljes neve: James William Bonny
Születési idő: 1721. július 27.
Születési hely: Jamaica
Átváltozás helye és ideje: Jamaica, 1739. július 27.
Emberi család:
- Anyja: Anne Bonny: Híres kalóznő volt. Az asszony egy dél-carolinai ír jogász törvénytelen gyermeke volt. Fiatalon megszökött egy James Bonny nevű tengerésszel, és hamarosan feleségül is ment hozzá, majd amikor a férfi kalóznak állt, Anne vele tartott. Ám 1720 novemberében elfogták a katonák, és bíróság elé állították őt is, és férjét is. Mindkettejüket halálra ítélték, de amikor kiderült, hogy Anne állapotos, az ítélet végrehajtását felfüggesztették. Miután 1721. július 27-én az asszony fiúgyermeket szült, s bűnei után megbánást tanúsított, kegyelemben részesítették. Ezután eltűnt a hatóság szeme elől. Először hajóra szállt, majd gyermekével végül Bostonba költözött, és ott húzta meg magát, míg talpra nem állt.
- Apja: James Bonny: 1688-ban született, anyai ágon kubai származású volt, és Kubában is született. Fiatal éveiről nem tudni semmit. Amit később fia megtudott róla, annyi volt, hogy eredetileg tisztes hajós volt, de a megélhetési gondok végül rávették, hogy inkább kalózként próbáljon szerencsét, miután feleségül vette az ő anyját.
A szülők a 'William" nevű kalózhajón szolgáltak, szinte egész házasságuk ideje alatt, s gyermekük is itt fogant, innen származik a fiú második neve, a William.

Képessége: Más személyek külsejének lemásolása. De csak olyan ember kinézetét koppinthatja le, akit vagy megfigyelt már és ezáltal megismerte, vagy esetleg személyesen is jól ismeri már. Ahhoz, hogy le tudja másolni az illető külsejét, emberek esetében minimum fél évig kell "ismerkednie" az illetővel, farkasok vagy vámpírok esetében minimum egy évig, de vámpíroknál nem ritkán előfordulhat, hogy ennél még több idő kell, lévén, hogy az illető teljes külsejét lemásolja, szemszín, bőrszín, a legapróbb vonások is, sőt, az illatát is, és ráadásul a hangját is. DE különleges képességeket nem tud átvenni így sem, se farkasok, se vámpírok esetében. Hiába venné fel például Edward Cullen alakját, attól még nem válna gondolatolvasóvá, még ideiglenesen sem, és hiába is vette fel Sam Uley alakját, akkor sem tudott volna farkassá alakulni, ha akart volna.

Élete:
Mire megszületett, apja már a halálsoron volt. Soha nem is találkozhattak, miután négy hónapos korában a férfit felakasztották. Anyja később csak keveset beszélt róla.
A fiú Bostonban nevelkedett. Anyja szolgálóként dolgozott, ő pedig 15 évesen elszegődött egy hajóra. Miután mindig is közelebb érezte magához halott apját, mint élő anyját, 16 éves korában kitalálta, hogy elmegy Jamaicába, és felkutatja apja sírját, de hosszas munka után sem járt sikerrel, idővel pedig akadt nagyobb gondja is, mivel 18. születésnapján egy gyönyörű, helybéli szajhával akarta volna tölteni az éjszakát, de pechére a nő nem szajha, hanem vámpír volt, mint később kiderült, és nem vele hálni, hanem megvacsorázni akarta őt. Viszont a nő végül mégis másként döntött. Mivel meggyőződéssel állította, hogy a fiatal férfi megszólalásig hasonlít az ő rég halott szerelmére, inkább átváltoztatta, és maga mellett tartotta őt. Will először nem akart a nővel lenni, haza akart térni, de miután ő elmondta neki, hogy ha emberek közé megy, meg fogja őket gyilkolni, akár akarja, akár nem, végül kénytelen volt maradni, mert ekkor még nem akart gyilkossá válni. S legfőképp, nem akart úgy hazatérni, hogy szegény anyját is megölné, hisz, még ha nem is volt felhőtlen a viszonyuk, megölni azért nem akarta.
Így a nővel maradt, akit egyébként Kalonának hívtak, és egy helyi rabszolga lánya volt eredetileg, míg át nem változtatta őt egy ott kikötött hajó legénységének egyik tagja, aki aztán sorsára is hagyta őt ott, így amit tudott a vámpírságról, arra mind maga kellett hogy rájöjjön.
Ezután együtt éltek. Kalona megtanította Willt mindarra, amit ő tudott, és az idők során előbb viharos barátság, majd viharos, de igaz szerelem szövődött közöttük. Igaz, olyanok voltak, mint a lángoló olaj és a háborgó óceán, mégis, csak egymáson elterülve tudták elképzelni az öröklétet, szétválaszthatatlanul.
Több, mint száz éven át éltek együtt a szigeten boldogan, míg végül úgy döntöttek, átköltöznek az Egyesült Államokba. 1847-ben telepedtek le, először Bostonban, ahol Will felkereste anyja nyughelyét is.
Jamaicában vegetáriánus életmódot folytattak, lévén, hogy a szigeten azzal volt könnyebb észrevétlennek maradni, de új életükben áttértek az emberi vérre, s ezzel évekig nem is volt probléma...
Aztán utolérte őket a baj. 2007-ben Forks környékére tévedtek egy alkalommal, és nem ismervén a helyi viszonyokat, betévedtek az indiánrezervátum területére, ahol elfogyasztottak két indiánnőt, akik épp az erdőben tartózkodtak, s ahol ezután üldözőbe vették őket a farkasok. Willnek, miután az egyik farkas, megcsonkítva őt, letépte egyik karját, sikerült a vízbe vetnie magát, de párját elkapták a farkasok, és a szeme láttára tépték szét. Már hiába szeretett volna, nem tudott rajta segíteni, így a víz alá rejtőzve tűnt el a farkasok szeme és orra elől, míg azok elhagyták a környéket, s utána elment ő is.
Ekkor kezdte tervezgetni a bosszút. A bosszút, mely azt a célt volt hivatott szolgálni, hogy sebet ejtsen a farkasokon. Ahogy ők vele tették. El akart venni tőlük valamit. Valami értékeset. De sokáig kellett gondolkodnia, mi is legyen az. Bár eleinte nem Forksban, de a környéken maradt, figyelt, fülelt, és gondolkodott. Aztán, hallott a félvér vámpírról. Arról, hogy lehetséges emberből és vámpírból gyermeknek születnie, de az anyának embernek kell lennie. Aztán elmélkedésében kisütötte, ha emberi asszonynak lehet a vámpírtól gyereke, miért ne lehetne az alakváltó nőnek is? Mert igen, tudott róla, hogy az alakváltók közt, akik megölték a szerelmét, volt egy nő is. A farkasok alapvető ellenségei a vámpíroknak, tehát összetörné azt a nőt, ha egy vámpír gyermekét kéne kihordania. De a farkasok eközben végtelenül szorosan összekapcsolódva is élnek, függnek egymástól, család, falka, miegymás, tehát nyilván a többi farkast is szíven ütné az ügy. Egy kis félvámpír-farkas, akit a falkájuk tagja szül meg. Egy gyűlölt fajtájú lénytől, egy vámpírtól származó csemete... Talán nem is akarnák maguk közé, és szétszakadna a falka, ha a nő, mint minden rendes nő, szeretné az utódját, és a többi elvenné tőle, a falka szétszakadna. Vagy ha kitagadnák a nőt maguk közül, akkor is szétszakadnának mint egység. Hisz Will tudta, hogy a nő öccse is falkatag, és az expasija is, és a többivel is évek óta összetartoznak, tehát nem hagyna hidegen senkit a helyzet. De, tegyük fel, ha a többi elfogadja a nő utódját, ha maguk közé fogadják... nos, ő akár el is ragadhatná a kis csapattól a gyermeket. Elvihetné. Elrejthetné. És talán azt is mondhatná nekik, hogy elpusztította, de akár meg is tehetné ténylegesen is... hisz megérdemelnék. Ők hidegvérrel elpusztították az ő társát, hát ő miért ne tenné meg azt, hogy szétzúzza a falkájukat? Szép lassan. Élvezettől és bosszúvágytól fűtve. Előbb a nőt, aztán a többit... testileg-lelkileg, akárhogy, ahogy épp lehetősége adódik rá.
Első lépésként ezért hát, követni kezdte Leah-t. Nyomozni kezdett utána. Kiderített róla mindent, amit csak lehetséges volt. És szép lassan megszületett az ördögi ötlet, minden részletével együtt. Ahelyett, hogy megtámadná a nőt, és kockáztatná, hogy az átváltozva megtámadja őt, vagy segítségül hívva társait megöljék őt, úgy döntött, elcsábítja. De nem csak úgy egyszerűen, hanem két legyet ütve egy csapásra, ha összejön. Ugyanis azt már tudta, hogy Leah anno együtt volt a falka vezérével, Sammel, és viharos volt a szakítás. De nem Leah szerelmének elmúlása volt a gond. Így úgy döntött, nyomozásai és követése új célpontja Sam legyen. Gondolkodott már eleve, hogy az egyik férfi falkatagot felhasználva, ejti teherbe Leah-t, és így okoz gondot, de ez még sokkal szórakoztatóbbnak tűnt a számára. Sam. Tökéletes volt a célra. Bár nem volt könnyű, de addig követte a férfit, míg elég idő el nem telt, hogy képes legyen felvenni az alakját. Igaz, ez több, mint egy évet vett igénybe, mivel nem volt egy túl gyors képesség az övé, lévén, hogy arra az időre teljesen átlényegült azzá, akivé vált, fajtól-, nemtől függetlenül, de amikor végre sikerrel járt... már csak szerencsére volt szüksége.
Nemrégiben, egy alkalommal, esti őrjárat idején, követte Leah-t az erdőbe. A nő nem gondolt semmi rosszra, amikor meglátta Samet kilépni egy nagyobb facsoport mögül. Még akkor sem, amikor a férfi egy kedves mosollyal kérte, hogy változzon vissza emberré. Ő persze el akart bújni, hogy ezt megtegye, de a férfi megállította, és kérte, hogy ne rejtőzzék el előle. Leah először értetlenül pislogott, de amikor aztán a férfi vetkőzni kezdett, úgy meglepődött, hogy szinte rögtön vissza is változott, és kérdőre vonta őt, mit is csinál tulajdonképpen? Erre Sam azt felelte, összevesztek Emilyvel, és a nő kidobta őt, azzal a kijelentéssel, hogy soha többé nem akar vele lenni, és a közelébe se menjen többé. Ő pedig erre elment, és először kétségbe volt esve, de ahogy csillapodtak indulatai, hirtelen ráébredt, nem akar már így ő sem Emilyvel lenni, hisz a nő elküldte, egyértelműen értésére adta mi az amit akar tőle, és mi az, amit nem, tehát már nem köti őket a bevésődés, hogy szerelmesek legyenek. Fontos neki a nő, de így hirtelen ráébredt, hogy a szíve mélyén még mindig szereti Leah-t. Ezért eljött megkeresni, és most... nem vágyik semmi másra, csak őrá, s hogy megbocsásson neki, és újra együtt legyenek. Leah először vonakodott, de Sam csak mondta, és mondta, és mondta ezeket a dolgokat, megérintette őt, simogatta... majd, amikor a férfi megcsókolta, hirtelen minden ellenállása elszállt, és megadta magát.
Az együttlét után Leah elaludt, ott a fűben, ahol beteljesült "szerelmük", és amikor reggel felébredt, már sehol nem látta a férfit, akivel éjjel együtt volt. Nem tudta ugyan, de a "párja" a fák közt megbújva leste, amint tudatosul benne, hogy valami gubanc történt a dologban, mert különben Sam nem ment volna el... Will, még mindig Sam külsejében tetszelegve leste rejtekéből, miként ül Leah a földön, és sír, mígnem végül átváltozott, és elrohant a helyszínről.
Kicsit később azt is megleste, amint Leah kérdőre vonta a tengerparton Samet, hogy az együtt töltött szenvedélyes éjszakájuk után hogy hagyhatta őt ott egyedül az erdőben, és azt is, ahogy Sam értetlenül rázza a fejét, bizonygatva, hogy ő semmi effélét nem tett, hisz egész éjjel Emilyvel volt, még az erdő és Leah közelébe sem menve. Leah persze nem hitt neki, így kérte, hogy változzanak szépen át, és megmutatja neki az emléket, aztán mondja azt, hogy nem úgy volt. Megtörtént, átváltoztak, és Will a vízben elmerülve leste, hogy a két farkas egymással szemben áll, hosszú ideig, tehát nyilván gondolatban vitatták meg a dolgot, aztán Leah elrohant. Később Sam is, bár ő emberi alakban távozott, de ő is zaklatottnak tűnt. Nem jöttek rá, hogy egy vámpír verte át Leah-t, de az stimmelt, hogy valami nincs rendben. Sam végül arra az eredményre jutott a látottak alapján, hogy Leah még mindig nincs túl az ő szakításukon, ennyi év után sem, és ezt az egész együttlétes emléket csak kitalálta, elképzelte, vagy tán álmodta. Mikor ezt elmondta farkasalakban Leah-nak is, akkor rohant el onnét a nő, és ezután egy pár hétig nem is ment a férfi közelébe sem, úgy érezvén, hogy az cserbenhagyta a bajban, hisz ő úgy érezte, ha nem is Sam, de valaki átverte és kihasználta.
5 héttel később, Will követte Leah-t titokban Cullenékhez is, ahol a nő találkozott Carlisle Cullennel, és a férfi megerősítette a farkasnő gyanúját, hogy igen, valóban terhes. A vámpírférfi magában nevetve hallgatta végig az ablakon kívülről a beszélgetést, és minden egyebet. Will ujjongott magában, mivel, egyrészt, Leah teherbe esett, másrészt, kiakadt, harmadrészt, mivel elképzelte, hogy mennyire ki lesz akadva Sam, ha ezt meghallja, főleg, hogy előtte bolondnak titulálta a nőt, és akkor a többiekről nem is beszélve.
Ezután pedig Willnek már nem volt más dolga, mint várni a fejleményeket, és az alkalmat, hogy újabb csapást mérjen a falkára. Bárhol, bármikor, bárkire.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/
 

James William Bonny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» William Luminers
» James Rhodes - Vashazafi/Hadigép /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Karakterbörze :: Elkelt hirdetések-