Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Olivia Raven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2017. Jan. 30.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
6
✥ LAKÓHELY :
Volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
leendő őrző

TémanyitásTárgy: Olivia Raven   Hétf. Jan. 30, 2017 8:50 pm


Olivia Raven

Said the raven: nevermore…FAJ
ragadozó vámpír,
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM kb 3-400 éve, Oroszország déli részén
 
HOZZÁTARTOZÓK: Afton Tobias Volturi – egykoron társak voltunk, szinte testvérek, a barátságot ma is őrzöm, azonban még mindig harapok egy kicsit azért, amiért gyáván behódolt a Volturi klánnak.
Chelsea Volturi – legjobb barátom nősténye, egyszerűen falnak megyek tőle, és tudom, hogy ő a fő felelős azért, hogy Afton ott van Volterrában. Abban sem vagyok biztos, hogy nem használta rajta a képességét, vajon a nélkül is szeretné azt a libát? Nem hinném…

CSALÁDI ÁLLAPOT: egyedülálló

ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE: körülbelül 3-400 éve, valahol Oroszország területén
 
TEREMTŐ: ismeretlen

KÉPESSÉG: -

TITULUS: Raven Wings

PLAY BY
Troian BellisarioJellem és Küllem

Adok magamra, így soha egyetlen egy trágár szót sem hallhatsz tőlem, még akkor sem, ha elküldelek melegebb éghajlatra párolódni. Szeretem, ha ez a szép szokás életben marad, és nem korcsosítjuk nyelvünket olyan alantas kifejezésekkel, melyek nem méltóak egy sokat megélt vámpírhoz, a nomád életmód nem jelenti azt, hogy el kellene hanyagolni magunkat szellemben és külsőben.
Arcom hibátlan, hófehér, hajam hosszú, hullámos, barna, a szemem vörös, jelezve, hogy milyen táplálékot fogyasztok. Emberként barna volt, de ebben nem vagyok biztos, csak halvány, régi emlékek ezek.


Történet

Semmi értelme ennek. Nem láttam át, hogy Afton mit látott olyan jónak abban a nőben, ha tényleg szerelemből vette magához, hiszen legjobb tudomásom szerint legalább annyira gyűlöli őket, mint én. Csakhogy, mint mindig, most sem tudtam elcsípni. Jellemző, amikor lehetett, ő kimenekült a városból, én ezt még nem tehettem meg, kiképzés alatt álltam úgymond, és rendkívül mérges is voltam emiatt. A legutóbbi vérengzésem miatt nekem sem maradt más választásom, de jó érzés tudni, hogy valakire számíthatok e rakás együgyű között, akik valószínűleg szívesebben látnának fej nélkül, szép, választékos kifejezéseim ellenére is.  
Annak örültem, hogy nevem megtarthattam, így a holló tovább élhetett. Valóban úgy is éreztem, mintha egy ritka fehér holló lennék a palástos őrültek forgatagában, de nem volt bennem elég bátorság ahhoz, hogy szembeszálljak Aróval, túl sok mindent vesztenék azzal, ha megtenném. Hogy mi az a minden? Pontosabban ki: a bátyám, Afton.
Könnyebb lenne minden, ha most itt tartózkodna, de természetesen kiküldetésen van, úgyhogy rá most nem számíthattam.
Kerülj a kezeim közé, barátocskám, garantáltan olyan fejmosást kapsz, hogy azt nem teszed ki az ablakodba, de még a nőcskédnek sem vallanád be, és akkor még finom és enyhe megfogalmazás ez a részemről. Miután meguntam a lakrészemben való ücsörgést, úgy döntöttem, kisétálok a harangtorony közelébe, hátha nyakon csípem egyetlen kedvenc Volturi-tagom, aki miatt képes vagyok ezt az átkozottul kínos, halálos játszmát elviselni ebben a díszes kalitkában. Kiülve a megszokott, szinte már-már törzshelyemnek is nevezhető pontra, szemléltem az alkonyodó várost, közben elmerengtem. Nem mondtam el Aftonnak, de valami megváltozott bennem akkor, amikor ráleltem arra az emberre, akinek egyszerűen csábított a vére. Meg is szereztem. Csakhogy irtózatos pusztítást hagytam magam mögött, és ezt a Volturi nem nézte tétlenül, és jó szemmel sem. De még mennyire, hisz nekik a szemük se áll jól, kivéve egynek, de ő sem igazán elismert volturista. És ez az egy száz szerencséje, ezért tűrtem meg a közelemben.


user: Vica✥ kor: 22 év✥ multik: Hazel Volturi✥ tapasztalat: 3-4 év
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
12
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1493. Oct. 12.
✥ KOR :
524
✥ LAKÓHELY :
☩ volterra... többé-kevésbé
✥ FOGLALKOZÁS :
☩ volturista

TémanyitásTárgy: Re: Olivia Raven   Hétf. Jan. 30, 2017 11:12 pmOlivia Raven

Üdvözöllek a fórumon!

Őszintén szólva, már kezdtem feladni, nem hittem hogy valaha is biztos kezekbe kerül a karakter, de most már nyugodtan hátradőlhetek. A karakterlap visszaadta azt a Livet, akit elképzeltem, szívesen olvastam volna még, de talán jobb is így; játéktéren jobban megismerhetjük. Nem is rabolom az idődet tovább, húgi, "odakint" folytatjuk! Wink
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Olivia Raven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-