Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Amelia Grand

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Amelia Grand   Vas. Nov. 20, 2016 10:10 pm


Amelia + Grand

Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.FAJ
vegetáriánus vámpír
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 1886. 05. 20. Anglia York
HOZZÁTARTOZÓK

- Apa: James Grand
- Anya: Veronika Grand
- Testvérek: Kayla, és Lucien Grand
- Nevelt lány: Melody Grand
CSALÁDI ÁLLAPOT
 egyedülálló
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 1906. 08. 02. Anglia London.
TEREMTŐ
Cassandra Silver
KÉPESSÉG
Tapintható hipnózis / Limited Mind Control
Ami annyít tesz, hogy érintéssel bárkit rá tudok venni bármire, mondjuk egy ember arra, hogy ugorjonle a hídról, vagy meneteljen vég kimerülésig céltalanul.
TITULUS
Goht Girl
PLAY BY
StarfuckedJellem és Küllem

Tehát, a személyiségem érdekel? Rendben, akkor tedd le magad, és mesélek. Remélem, kényelmesen ülsz. Mi is, ez? Ja, igen a személyiségem. Arról kell, beszélnem. Nos, akkor kezdjük el. Arany szívem van, szeretek mindenkin segíteni, nagyon figyelmes vagyok mindenkivel, határozott jellem vagyok, aki nem fél kimondani a véleményét. Néha szeretek poénból húzni mások agyát, de sosem lépem át a határt. Szerethető személyiség vagyok, aki megismer, az ezt tapasztalhatja. Szeretem, ha kapok figyelmet, de nem viszem túlzásba. Okos, megfontolt személyiség és mindenképp jó barát vagyok. Kicsit szétszórt vagyok, és elszoktam, hagyni dolgokat, amik talán fontosak lehetnek.
170 cm vagyok, ám magassarkuban nagyobbnak látszom. Kábé, 56 kg lehetek de, ezt nem mondhatom biztosra. Tökéletesen vékony vagyok, sehol egy felesleg. Idomaim ott domborúlnak, ahol kell és ezt szeretem sokszór megmutatni, ezért is hordok latex testre simuló rucit. De azért a bő ruhákat sem vetem meg, főleg ha kívánatosabbnak érzem magam bennük. Bőröm hofehér, mert színte alig vagyok evegőn, és mert vámpír vagyok. Hajam vörös és fekete színü, de ez a festett, és az eredeti hajszínem a sötét barna. Hajam egyenes, és hosszú kábé a hátam közepéig ér. Arcom szép ápolt, sehol egy pattanás. Szemőldököm le lett borotválva majd fel lett rajzolva. Szemeim iriszei,acélkék volt, most arany. Orrom, kicsi pisze or. Ajkaim, imádni valóan érzékiek, és alsó ajkamban, van háromo pierszing. Szeretem láncal feldísziteni az öltözékemet, Szeretem a teli holdat bámulni, mikor épp nem dolgozok, szeretem a nyúgalmat, Szeretem továbbá a paradicsomot, a szép alkotásokat, a gyönyörű női test látványát, de azért a férfiakat sem mellőzöm. Utálom az értelmetlen állatkínzást, a családon belüli erőszakot, és pedofilokat.


Történet

Egy elhagyatott úton halaadunk, csendben kettecskén a nevelt lányommal, Melody-val. Míg ő mondókákat mondogat, addig a CD lejátszóból egy halk kellemes lírai rock zene megy, hogy ne legyünk csendben. Tekintetem az utat figyeli, de érzem, hogy kezdek álmosodni. Ezért is kell kicsit félre állnom, hogy pihenjünk.
- Kicsit félre állok, hogy pihenjünk meg gondolom, neked is kell. - Mondom, mire Melody bólint egyet, hogy benne van. közben még mindig a mondókát ismételgeti. Miután félre állok, mind a ketten kiszállunk a kocsiból, és Melody megindul a bokrok felé.
- Maradj a közelben kicsim, hogy hallda ha szólok neked.
- Rendben anyu, úgy lesz. - Mondja, majd eltünik az egyik bokorban. nem akarom őt sűrgetni, így hagyom had végezze a dolgát.
- Anyu, kérek egy papír zsepit. - Hallom a bokor mögül, és megindulok oda, közben veszek elő egy pár zsebkendőt.
- Tessék kicsim, itt van. - Melody át veszi a zsepiket egy halk de hallható köszönöm kiséretében, mire vissza indulok a kocsihoz. Alíg teszek pár lépést, hallom amint követ engem Melody, így kicsit lassítok, hogy beérjen.
- Végeztél? Mehetünk tovább? - Kérdem, mire Melody bólogat.
- Ha oda érünk veszünkpizzát? - Kérdi, amint a kocsiba ül, én pedig be kapcsolom neki a biztonsági övet.
- Majd meglátjuk, hogy lehet-e ott kapni rendben? - Mondom neki kedvesen, majd becsukom az ajtót, és beülök én is a másik oldalra, becsukom az ajtót, és énis bekapcsolom az övet, és megyünk tovább.
- Ha nem lehet kapni, majd én készítek bár biztosan lesz ott is pizzéria. - Mondom, némi őnbizalommal, és közben vezetek. Egy ideig, még hallom amint azt az egy mondókát ismétli, majd egy idő után, már nem szól semmit. néha oda, oda nézek, s látom a kis melkasán, hogy él, csak alszik. A városba érve, egy pizzéria elött parkolok le, és kezdem ébrezgetni Melodyt, hogy itt vagyunk, mire Melody álmatagon csak annyit kérdez, hogy ott vagyunk-e már, az új otthonunkban. Belépve a pizzériába, le adjuk a rendelésünket, és ráadául úgy, hogy elvitelre kérjük. Vissza szállva a kocsiba, gondolatom visszatér a tavajra, mikor is Melodyt örökbefogadtam. Emlékszem, hogy mennyire egyedül volt, bár sok gyermek közt. Egy elárvult gyermek, akivel senki nem foglalkozott. Ez volt az ami megtetszet benne, és akartam őt örökbe fogadni. Azóta velem van, és én nevelem őt mer megkedveltem, és reménykedem abban, hogy egy jó gyermeket nevelek.
Mire a ház hoz érünk, a költöztetők már ott is voltak, hogy kipakolják a bútorokat. Figyelem őket, ahogy pakolnak le a kocsiról, aztán szállok ki, hogy nyissam az ajtótMelody, a kocsiban marad ami az ő döntése. Megindulok az ajtó felé, kezemben a kulcsal és kinyitom nekik az ajtót. Nem mondok semmit, hisz a főnökük már elmondta nekik, hogy mit és hova szeretnék rakatni Legalább is én naiv ezt gondolom. Az igazat megvalva, szerintem én is simán megtudnám oldani a dolgot egymagam, de ez így jobb. Melody, immáron nyitott ajtónál figyeli, hogy a költösztetők mit csinálnak. Egy autó gurul hozzánk, és az ablak lehúzzódik, és egy nő kandikál ki onnan.
- Hé te r....nc,húzzál el innen, ez a mi területünk.  - Mondja, bár nem foglalkozom velük, mondjanak bármit, hisz nekem is ugyan úgy jogomvan itt lenni, mint nekik. Bár nem is értem, hogy miből gondolják, hogy ez a foglalkozásom. Az autó aztán gyorsan el is szálgúld, nagy zajt csapva.


user: ✥ kor: ✥ multik: ✥ tapasztalat:


A hozzászólást Amelia Grand összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 26, 2016 3:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
63
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Aug. 10.
✥ KOR :
116
✥ LAKÓHELY :
△ Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
△ the princess of fashion
✥ KERESEM... :
△ my husband's humanity & Charlin

TémanyitásTárgy: Re: Amelia Grand   Szomb. Nov. 26, 2016 12:22 pmAmelia Grand

Üdvözöllek a fórumon!

Először is szeretnék elnézést kérni hogy megvárakoztattunk, így december környékén sajnos sok a teendője mindannyiunknak. A lapod érdekes volt, a karaktered jelleme kifejezetten tetszett, megmutatta hogy ne ítélj külső alapján. Az előtörténetben volt pár elírás, a közeljövőben erre ügyelj oda, valamint kicsit befejezetlennek éreztem de kíváncsian várom hogyan alakul az életed. Ugyanis nem lehet egyszerű örökbefogadni egy gyermeket egy vámpírnak, hiszen köt a titoktartás, viszont ettől csak még érdekesebb a történeted Wink
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!they can't break me.
i'm already broken.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Amelia Grand

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-