Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Aro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Oct. 06.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
7
✥ LAKÓHELY :
Volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
Uralkodó

TémanyitásTárgy: Aro    Csüt. Okt. 06, 2016 10:43 pm


Aro Volturi

Can you imagine the possibilities when she is one of us?FAJ
Volturi vezér
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
Krisztus előtt 1300-as évek, Görögország  
HOZZÁTARTOZÓK

Caius, Marcus - a fivéreim, akikkel a vámpírvilágot kormányozzuk. Nem egyszerű bábuk, kiérdemelték helyüket és rangjukat, és hasznos tanácsadók, de a vezér én vagyok, és ezt tiszteletben kell tartaniuk. Gondosan válogatott szövetségesek, akiknek nem kifejezett célja hírnévre szert tenni, és első kézből irányítani, így tökéletes tanácsadók és irányító figurák, akik rám hagyják az esetek többségében a végső döntést, valamint a kommunikációt is.
Sulpicia - a tökéletes feleséggé vált számomra az évezredek során, miután próbálkozásom a húgommal kudarcba fulladt. Nem kérdez túl sokat, és nem igényel túl sokat. Lényével nem kívánja túlragyogni a személyemet, ugyanakkor szórakoztató, intelligens társaság, aki képes megadni azt a bizalmat a vámpírtársadalomnak az oldalamon, hogy ha uralkodó is, család vagyunk.
Chelsea - a gyűjteményem első gyöngyszeme. Nagyon erős képességgel megáldott, nagyon hűséges és odaadó, ami kiemeltté teszi a gárdatagok között. Rengeteg mindenen mentünk keresztül együtt, és sosem ingott meg a bizalma, mintha csak saját magát láncolta volna érzelmileg hozzánk a képességével. Csodálatos.
Renata - rögtön második helyen az egyedülálló testőröm áll. Vele töltök mindenki közül a legtöbb időt, így aztán a kötelék is nagyon egyedülálló és különleges. Ha maga a tény, hogy ő az élő pajzsom, aki számtalanszor bizonyította, hogy páratlanul képes ellátni a dolgát nem lenne elég, még a szemében csillogó csodálat is rengeteget hozzátesz ahhoz, hogy ilyen páratlan szórakozásban legyen részem mellette.
Jane - az egyik legerősebb tagja a gárdának. Egyszerűen lenyűgöző a képessége, ahogy a személyisége is. Ha néhány év múlva tudtam volna átváltoztatni, most bizonyára tovább csiszolódott volna a személyisége, és ő lenne a tökéletes gyilkológép.
Alec - Jane testvére, aki szintén egyedülálló ajándékkal megáldott, így persze mellette sem lehet csak úgy elmenni. Kiemelt tagja a gárdának.
CSALÁDI ÁLLAPOT
 házas
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 Görögország, Krisztus előtti 1280-as évek
TEREMTŐ
Ismeretlen
KÉPESSÉG
Nyitott könyv: bárki, akihez hozzáér, nyitott könyvvé válik a számára. Minden valaha volt gondolatát és érzelmét képes kiolvasni olyan mélységekig, amivel még maga a hordozó sincs tisztában.
TITULUS
Master of Puppets
PLAY BY
Tom EllisJellem és Küllem

Megtestesült vezér, aki az érzelmi alapok helyett a józan észre és taktikai értékekre hagyatkozik döntéshozás során - a különleges esetektől eltekintve. Talán a korával járt, hogy a kezdetben acélozott, hűvös, kiszámított lépések közé egy maroknyi érzelmeken és barátságon alapuló megenyhülés és megkönyörülés keveredett, de ennek is vége szakadt, hiszen csúnyán visszaértek emberinek mondható értékeivel és jóságával.
Átlagos magasságú, hihetetlenül világos, csaknem áttetsző a bőre. Haja sötét színű, szemei vérvörösek, amik magukért beszélnek. Bőre acélkemény, márványosan szilárd, mozgása mégis ősi kecsességet hordoz, amit feltehetően a művészetekért való rajongása finomított évezredek során, olyan, mintha csak suhanna a föld felett.
Az évezredeknek köszönhetően szinte mindent látott már, így nem lehet meglepni. Azt gondolja, a legerősebb kötelék a földön a jóságos uralkodó és a mesteri királyt imádó alattvaló közötti viszony, nem csoda hát, hogy gyűjteményének minden egyes darabja iránt különleges érzelmeket táplál, ebből következik az is, hogy mint olyan, képes érzelmeket érezni, azonban limitálja azokat.
Alapvetően nyugodt, a lépéseit kiszámolja, ám könnyen izgatottá válik egy új kincstől, és ilyenkor elhamarkodottan cselekedhet. Az a fajta lény, aki hűvös, de hirtelen kitörő, majd a kiindulási ponthoz visszatérő.
A világ fejlődésével új, különleges kihívások várnak rá, és a fajára, ami csakis összefogásra ösztönözheti őket, elvégre az emberek, a halandók már most birtokában vannak olyan fegyvereknek, amivel képesek vámpírokat megsemmisíteni. Nem szabad ezt hagyni tovább fajulni, közbe kell lépni.


Történet

Az emberi életemre aligha emlékszem, ahogy a kezdeti idők átváltozásom után is teljesen köddé váltak már. Ennyi emlékkel, melyet elmémnek tárolnia kellene, még a modern kor vívmányainak is meggyűlne a gondja. Természetesen, mint minden valamirevaló vezérnek, nekem is vannak krónikáim. Feljegyzések a kezdetekről, az idő múlásáról, az eseményekről.
A Volturi klánt a Krisztus előtti 1200-as években alapítottuk Caius-szal és Marcus-szal, de szinte azonnal csatlakozott hozzánk a szépséges Athenodora is, Caius hitvese. Mégis, mivel a világmind a mai napig javarészt patriarchális, így elmondhatom, hogy a mai napig mi hárman vagyunk ismertek és elismertek a Volturi uralkodói családjaként, közöttük a vezér, jómagam.
Ez nem a véletlen műve. Olyan társakat kerestem, akiknek van kellő taktikai érzéke, és képesek döntést hozni, ám szükséghelyzetben befolyásolhatóak, és nincs különösen nagy igényük az elismerésre, nem túl becsvágyóak és önhittek - arra itt vagyok én. Ezt talán sok botor hibának, vagy gyengeségnek nevezné, ugyanakkor én erre annyit válaszolhatok, hogy a világ legnagyobb, legerősebb vámpírhatalmának uralkodója és végső döntéshozója vagyok. A leghosszabban uralkodó kláné.
Mint minden valamire való vezetőnek, nekem is szükségem volt társra, ezért választottam Sulpicia-t, miután a húgommal, Didyme-vel való próbálkozásom kudarcot vallott. Sajnos nem volt meg a kellő adottság benne, képessége csupán annyi volt, hogy másokat boldoggá tegyen, ami számomra hasztalannak bizonyult, így miután ezt tetézve még Marcus is gyengéd érzelmeket táplált iránta, nem volt más választásom, mint végképp a semmivé tenni. A nagyobb jó érdekében nem hagyhattam, hogy elvegye Marcus eszét. Chelsea, a drága Chelsea ügyesen megváltoztatta Marcus érzéseit, és kötődését irántunk szorosabbra fűzte, így nem kellett tovább aggódnom miatta.
Ekkor tudatosodott bennem, hogy tulajdonképpen a taktikai érzék, a jó vezetői készségek vajmi keveset érnek, ha az érzelmek hatása alól a magunkfajta ragadozó felsőbbrendű lények sem képesek elmenekülni. Gyűjtögetni kezdtem.
A román klánt sikerült hatástalanítanunk frissen felfedezett tehetségeinknek,valamint az ő szó szerinti megkövültségüknek köszönhetően. A vámpírvilág törvényeket akart, és mint vezérük, készségesen megalkottam őket fivéreimmel. A székhelyünket hová máshová helyezhettük volna, mint Olaszországba, Volterrába. Ilyen közel a Vatikánhoz senki sem gyanította, hogy maga az Ördög lakozik egy fényűző palotában, aki az egész világot uralma alá hajtotta.
Azonban a hatalmat meg is kellett tartani, ezzel tökéletesen tisztában voltam, a rendet őrizni kellett, a lehetséges vetélytársakat pedig idő előtt kiiktatni. Chelsea-vel a gárdában persze a dolgunk könnyebbé vált, ahogy minden egyes újabb tag csatlakozásával is, legyen akár szó az ikrekről, akár Renataról. Mindegyikükhöz különleges kapcsolat fűz, ami tökéletesen túlmutat mindenféle földi, halandó, múló,alantas szereteten - ez a mesteri alattvalói kötelék, ami egy uralkodónak kijár. Tökéletes. Páratlan. Utánozhatatlan. Elszakíthatatlan.
Jane és Alec híre messze földre elért, még embergyerekként nyilvánvalóvá vált számomra, hogy különleges tudás birtokosává válnak majd. Azonban a szabályok szerint nem lehetett halhatatlan gyermekeket teremteni, így vártunk, figyeltem őket közelebbről, mint hitték volna, de így sem elég közelről, hogy megakadályozzam a majdhogynem örökkévaló távozásukat a világunkból. Szerencsére, és a falulakók szerencsétlenségére időben érkeztem. Mind meglakoltak azért a bűnért, hogy megpróbálták őket elszakítani tőlem.
Ahogy a gárda nőtt, úgy vált az életünk kiegyensúlyozottabbá, kevésbé fenyegetővé. Renataval az oldalamon már senki nem kerülhetett túl közel hozzám, hogy kárt tehessen bennem, és az ő kötődéséhez még Chelsea-re sem volt szükségem.
Ekkor érkezett Carlisle, aki páratlan látásmódjával színt hozott szürkülni látszó mindennapjainkba. Nyitott érdeklődési körű, szenvedélyes, elhivatott lény mutatkozott meg előttünk, akit csakhamar bizalmunkba fogadtunk, és barátunkká avattunk, azonban sajnos nem lehetett tökéletes a számunkra. Ő volt az első, és utolsó személy, aki nem gárdatagként került a köreinkbe, és szabadon távozhatott. Utólag visszanézve kijelenthetem, hogy többé nem követjük el ezt a hibát.
A szellemisége üdítő volt, ugyanakkor veszélyes. Rögeszméjévé vált, hogy nekünk, vámpíroknak fel kellene adnunk létünk értelmét, az emberi vér fogyasztását. Azt gondoltam, ez az őrület idővel gyengíteni fogja, ezért is engedtem el. Úgyis visszatér, és megtér a mi létformánkra, belátva, hogy az övé badarság. Nem így történt.
Carlisle klánja növekedett, amit mi csak távolról figyeltünk. Tiszteletben tartottam a barátságunkat, habár nehezemre esett, látva a tehetségeket, amiket felfűzött különleges gyöngysorára: Alice, a jövőbe látó tüzes kis gnóm, és Edward, a gondolatolvasó, magas erkölcsű szent képében. Az ő képessége más, mint az enyém, én a múltbeli érzéseket, gondolatokat, emlékeket látom, ő a jelent, Alice-szel pedig a jövőt. Bámulatos. Ha a birtokomban lennének, minden időt uralhatnék.
De ott van közöttük Jasper is, aki képes a hangulatot befolyásolni, persze nem olyan hatékony ez, mint Chelsea képessége.
Carlisle-nak ismét sikerült meglepnie, amikor Edward hozzánk fordult segítségért, és kérte, vessünk véget a létének. Carlisle hagyta őt beleszeretni egy halandóba, sőt, kapcsolatot létesíteni vele is. És a nő még csak nem is volt egyértelmű tehetség, mint Jane és Alec annak idején - legalábbis ezt láttam az emlékek és gondolatok alapján. Csak egy részlet ragadott meg mégis - Edward nem látta a gondolatait. Nem tudott behatolni az elméje börtönébe, ahogy, mint hamarosan kiderült, Jane sem. Ugyanis megismerhettem a különleges Bellát is Edward látogatása során.
Ekkor követtem el a második hibát. Elengedtem őket is, mint Carlisle-t, továbbra is bízva abban, hogy megtér a józan eszük és rájönnek, hogy egyszerűen ostobaság az a létforma, amit folytatnak.
Azonban ez a mai napig nem így történt, ezért kénytelen voltam változtatni a hozzáállásomon, és meglépni azt, amit a magamfajta jóindulatú, elnézőuralkodók fájó szívvel tesznek meg a nagyobb jó érdekében: Jaspert letérítettük az aranyszeműek útjáról, ezzel eltávolítva, és elterelve Alice figyelmét, majd Bella következett, akit egy paktum keretében mára a sorainkban tudhatunk.
Azt gondolom, hogy még maradtak titkaik. Azon kívül is, hogy egy félvért rejtegetnek,védelmeznek, mint amilyen Charlotte. Egyszerűen lenyűgöző, mikre nem képes a mi világunk, milyen mutációk születhetnek, alakulhatnak ki. Meg kell szereznem őket!


user: Énmagam✥ kor: 27 év✥ multik: Edward, Heidi, Heather✥ tapasztalat: 10 év


A hozzászólást Aro Volturi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 08, 2016 2:26 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
16
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1240. Jun. 22.
✥ KOR :
777
✥ LAKÓHELY :
volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
aro's bodyguard

TémanyitásTárgy: Re: Aro    Pént. Okt. 07, 2016 3:03 pmAro Volturi

Üdvözöllek a fórumon!

El sem tudom mondani, mennyire vártam már ezt a karaktert, nem csak ezzel a személyemmel (bár ő különösen izgatott a mestere érkezése miatt), így borzasztóan izgatott voltam, mikor megtudtam, hogy valaki megszemélyesíti. Aro egy igazán érdekes, lehetőségekkel teli karakter, fel sem foghatom, miért kellett ilyen sokat várnunk arra, hogy valaki lecsapjon rá. A karakterlapod elnyerte a tetszésem, Aro visszaköszönt a sorokból, nem volt semmiféle hiány, így kerek minden leírás. Ezzel az énemmel mindenképpen elrabollak majd egy játékra, kezdhetsz ötleteket gyártani, mester
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Aro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-