Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Solomon .... - ex férj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Sep. 20.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
5
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
festő

TémanyitásTárgy: Solomon .... - ex férj   Szomb. Szept. 24, 2016 3:06 pm


Solomon .....
FAJ
ember
KORA
32
PLAY BY
Louis Garrel. - változtatható -
KAPCSOLATUNK
ex férj
FOGLALKOZÁSA
te döntsd el!
VÁROSA
Hawaii

JELLEM
Olyan, mintha valami kettős személyiség zavarban szenvednél. Egyik percben nagyon kedves és figyelmes vagy, míg a másik pillanatban, mintha átkapcsolnál valami szívtelen állattá. Ok nélkül kiabálsz, tárgyakat törsz össze. Nem bírod elviselni, ha valaki nemet mond neked, úgy gondolod, hogy mindig az a helyes, amit te helyesnek látsz. Nagyon féltékeny típus vagy, ha valamit, vagy valakit megszerzel magadnak, akkor az csak a tiéd lehet, nem vagy hajlandó osztozni rajta. Ezzel nincs is semmi baj, csak hajlamos vagy agresszív lenni, ha valami olyant látsz, ami neked nem tetszik. A szíved egyébként a helyén van, nem vagy sem magadnak való, sem beképzelt - sőt, talán az önbizalmadon még egy kicsit csiszolni kéne -, azonban te vagy a legönzőbb alak, akivel valaha is találkoztam. Nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, bárkivel szembe szállsz, hogy bebizonyítsd a magad igazát. Azt hiszem pontosan ez fogott meg benned.
TÖRTÉNET
7 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg La Pushban, ahová egy kirándulásod során látogattál el. A tengerparton találkoztunk először, ahová én mindig festeni jártam ki, te pedig egyedül magányosan egy sziklán ültél és gondolkodtál. Azon a napon figyeltem fel rád, azt hiszem megihlettél. Lefestettelek, azt viszont nem akartam, hogy észre vegyél. Nem voltál dühös, sőt, arra kértél, hogy adjam neked, még pénzt is akartál adni érte. Ettől a naptól kezdve változtattad meg az életem. Egy kerek hónapig, mindennap kijártam a partra, hogy veled találkozhassak, valami olyasmi alakult ki köztünk, amire sosem számítottam. Együtt tértünk vissza Hawaiira, összeházasodtunk. Téged választottalak a családom helyett, és örültem, hogy végre megszabadultam La Pushtól is, ahová soha nem éreztem magam oda valónak. Azt hiszem, hogy elhamarkodott döntés volt. A házasságunk eleje tökéletes volt. Boldog voltam veled, szerettelek. talán te is szerettél, ezt nem tudhatom. Aztán jöttek az éjjeli kimaradások, gyakran jöttél haza részegen, féltékenykedtél, valahányszor azt láttad, hogy más férfiakkal is beszélek, pedig soha semmilyen okot nem adtam rá. Sosem csaltalak meg, még csak a fejemben sem fordult meg soha. Te azonban nem hittél nekem. Hozzám ütöttél, többször is. Egy idő után már nem azt éreztem, hogy a feleséged vagyok, hanem inkább azt, hogy a bábod, akivel azt csinálhatsz, amit akarsz. Féltem tőled. 7 év házasság után döntöttem úgy, hogy ennyi elég lesz. hossz hónapokba telt, mire kimondták végre a válást, viszont amint az megtörtént, fogtam magam és haza jöttem La Pushba a családomhoz. Ennek már pár hete, azóta semmit sem tudok rólad. Te viszont úgy döntöttél, hogy utánam jössz, és ráveszel, hogy térjek vissza hozzád. Vajon, hogy fogod elviselni az újabb visszautasítást? Létezhet olyan, hogy megváltoztál?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Solomon .... - ex férj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Karakterbörze-