Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Paul Lahote

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Paul Lahote   Pént. Szept. 09, 2016 4:37 pm


Paul Lahote

Akkora seggfej vagy, Jacob! Esküszöm, szívesebben lógnék Leah-val...FAJ
Vérfarkas
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 Tacoma, Washington, 1990. február 5.
HOZZÁTARTOZÓK
Ükapa: Thomas Uley (elhunyt)
Apa: Paul Lahote (elhunyt)
Anya: Susan Carlson (elhunyt)
Testvér: -Féltestvér: Matt Lahote
-A Falka
CSALÁDI ÁLLAPOT
 Párkapcsolatban él, Bevésődés: Rachel Black
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 Első alakváltásom a nagy szikla mögötti erdős területen történt, ahonnan átváltozásom után Sam-ékkel ugráltunk a tengerbe. A falkában én voltam a harmadik átalakuló farkas.
KÉPESSÉG
Feltűnően hamar húzom fel magam akár apró dolgokon is
TITULUS
Problémás szürke
PLAY BY
Alex MerazJellem és Küllem
Reggel van. Itt, La Push-ban ilyenkor minden olyan nyugodtnak tűnik... Ha valaki nem tud semmit a természetfelettiről, már-már azt hihetné, hogy ez valami álom világ, közben azonban ez a hely tele van mindenféle veszéllyel. A fürdőszobai tükörben megnézem fáradt képem. Ma is ugyan az a látvány fogad. Sötét, rövidre nyírt hajam az ég felé meredez. Az ében fekete tincsekbe beletúrok, hátha így be tudom állítani, de persze ez cseppet sem segít, így segítségül kell hívnom a szekrényben tartott wax-ot, melyet ugyan nem szeretek, de ez szükséges rossz. Nagyot fújtatok, mert egy tincs nem akar engedelmeskedni, de végül inkább feladom a küzdelmet. Kár is lenne emiatt felidegesítenem magam. Sajnos elég hamar felkapom a vizet még  legapróbbnak tűnő dolgokon is. Elég egy rossz mozdulat, vagy egy szó, amit nekem szánnak vagy egy szerettemnek, és máris bepöccenek. Sokan azt mondják, olyan vagyok, mint egy aktív vulkán: bármelyik pillanatban kitörhetek. Bár szerintem egy vulkán nem tör ki annyiszor, ahányszor én vérfarkassá alakulok.
Aki a szemeimbe néz, sok mindent kiolvashat belőle. Nem szükséges ahhoz pszichológiai végzettség, hogy megtudd, milyen is vagyok, bár szerintem a személyiségem elég összetett. Sokan azt gondolják, hogy elérhetetlen vagyok, és a legtöbb ember számára ez így is van. Nem vagyok könnyen barátkozó típus, így sokaknak zárt könyv vagyok, és kimért tekintettel méregetem az embereket.
Azonban sok meglepetést okozok annak, aki le tudja dönteni a magam köré épített falat. Akiknek sikerül közelebb férkőzni hozzám, azok tudják, hogy megbízható vagyok, és az esetek 60 százalékában pontos is. Persze vannak olyan esetek, -elég sűrűn,- amikor valaki feltart, vagy esetleg éppen valami miatt dühös vagyok. Általában a kettő egyszerre fordul elő az esetemben, és olyankor kell egy kis idő, amikor magamban vagyok, hogy megnyugodjak.
Az, hogy nem tudok uralkodni az indulataimon, már a farkas dolog előtt is igen jellemző volt rám. Csak éppen gyerekként másképp vezettem le a felgyülemlett feszültséget. Amikor még a vérszopók nem voltak a közelemben, folyton verekedtem, ha valaki felhúzott. Ha egy lány tette ezt, valami tárgyon vezettem le a feszültséget, ha pedig fiú, akkor rajta. Akkoriban sokszor találkozhattak velem az igazgatói iroda előtt.
Akkoriban még nem foglalkoztam a falka egyik tagjával sem. Különcnek tartottam őket. Azt gondoltam, hogy ez csak valami vicc lehet, vagy hogy az ő csapatuk valami bűnbanda. Aztán egy nap megtörtént velem az első átalakulásom. Akkor elhagytam minden barátomat. Senkivel nem törődtem, csak a falka -akkoriban- két tagjával. Rájöttem, hogy ez nem vicc, és hogy csak rájuk számíthatok. Megtudtam, hogy csak Sam-ben, az alfában, és Jared-ban bízhatok meg.
Ők akasztották rám a "problémás szürke" gúnynevet, amely miatt csak még idegesebb lettem. Nehezen irányítom az átalakulásom, éppen amiatt, mert hamar dühbe gurulok, bár manapság már szinte görcsösen próbálom irányítani a dühkitöréseim, egy bizonyos valaki miatt.
Reachel Black. Nagyon sokáig hülyeségnek, sőt őrültségnek tartottam ezt a bizonyos bevésődés dolgot. Nem hittem abban, hogy lesz majd valaki, aki a mindent fogja jelenteni, és bevallom, kicsit őrültnek is tartottam emiatt Sam-et,Quil-t, és Jacob-ot, aki emiatt képes volt elhagyni a falkát, és külön válni tőlünk. Megvetettem emiatt őt. Nem értettem, miért teszi ezt. Amikor egy napon megpillantottam Rachel-t, abban a percben mindent megértettem. Egyszerre minden értelmet nyert, de egyszerre féltem is. Féltem attól, hogy egyszer elveszítem őt, és nem lesz tovább értelme a létezésemnek. Azóta, amióta Rachel-t megláttam, küzdök azért, hogy ne változzak át random, és kordában tudjam tartani a bennem élő farkast.
Egyébként pontosan 187 centi magas vagyok, így egy kicsit magasabb vagyok, mint az öcsém, Matt, de alacsonyabb, mint Jacob Black és Sam Ulley. A testem színtiszta izom, amely a farkasság előtt nem jellemzett, bár akkor is már sportosnak voltam mondható. Tulajdonképpen szálkás izomzatom volt, de aztán rohamosan kezdtem izmosodni. Nem tartom magam túl jóképűnek, és egyáltalán nem érdekel, ha egy nő odajön hozzám egy-egy bulin. Talán a vérfarkasság kezdetén érdekelt, de mióta Rachel-lel találkoztam, nem létezik senki.
Az öltözködésem nem túl széleskörű, mert szinte minden ruhámat szétszakítottam a sűrű átváltozások miatt. Most már inkább nem is nagyon veszek divatosabb ruhákat, de van pár szörf nadrágom, farmerem, pólóim, néhány ing, egy bőrkabát, és sportcipő.
Ezen kívül a tulajdonomban van egy Harley Davidson motor, amelyet nagy becsben tartok, és amelyhez most lassú léptekkel gyalogolok, hogy aztán azzal menjek a falkához...

Egyéb tudnivalók:
-Munka: autó- és motorszerelő
-Eleinte Jacob nehezen fogadta el, hogy a testvérébe, Rachel-be vésődött, és még a mai napig is vannak csípős megjegyzései az irányába..
-Mindennél jobban utálja a vámpírokat
-Imádja a muffint és a hatalmas hamburgereket
-Fél attól, hogy Rachel egy nap visszautasítja őt.
-Jó fejnek tartja Bella Cullen-t, de ezt senkinek nem vallaná be...még magának sem igazán.
-Farkas alakjában szürke a bundájaTörténet
Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie.Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie. Ide jön a karaktered előtörténete, vagy szerepjátékpéldája, aminek minimum 25 sornak kell lennie.


user: A ✥ kor: 25 ✥ multik: - ✥ tapasztalat: sok év
Vissza az elejére Go down
 

Paul Lahote

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadásra várva-