Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Előadótermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Oct. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
57
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1997. Aug. 31.
✥ KOR :
21
✥ LAKÓHELY :
Port Angeles
✥ FOGLALKOZÁS :
egyetemista

TémanyitásTárgy: Re: Előadótermek   Csüt. Okt. 20, 2016 11:45 pm


Edwin & Lynne
I solemnly swear that I am up to no good

Nevetésben török ki, mikor kikéri magának, hogy mindössze négy hónappal idősebb csak nálam. Bezzeg ezzel akkor nem foglalkozik, mikor ugyebár idősebb révén Ő szeretne meghozni valamilyen döntést. Na de most megjegyeztem magamnak, úgyhogy legközelebb visszakapja ezt a négy hónapos különbséget.
Talán nem volt épp jó döntés olyan hamar és gyorsan ott hagyni a többieket, mint ahogy tettük. Ugyanakkor semmi kedvem nem volt végighallgatni, hogy a lányok miként számolják ki a palacsinták kalóriáit. Sose értettem, miért csinálták ezt. Mindkettejüknek bomba alakja volt, bármit ehettek, nem látszott meg rajtuk... Akkor meg minek ez a felesleges görcsölés? Utólag Ryan-t és Shaun-t is sajnáltam, hogy ők bizony ott maradtak velük az asztalnál. De legalább Edwint és engem nem fárasztottak.
Bólogatok, mikor a zenegép repertoárjának frissítése kerül szóba. Biztos, hogy megoldható lenne. Épp azt nézem, miként lehetne szétszedni a gépet, mikor jön a pincérfiú mutatványa, amivel a falhoz nyom minket. Hirtelen ledermedek egy pár pillanatra, főleg, mikor megfogja a kezemet. Nem tudom mikor kezdett el ilyen érzéseket kiváltani belőlem a közelsége, de ennek tényleg nem lesz jó vége. Zavartan rámosolygok, amolyan köszönetképp, hogy nem haragszik, amiért felkentem a falra. Mondjuk nem is teljes mértékig az én hibám.
Óvatosan kihúzom a kezemet a kezéből és visszaállok a masina elé. - Aha. - Egyetértően szólalok meg, lassan én is nyugdíjasnak érzem magam. Vagy nem. Igazából jelen pillanatban azért harcoltam magammal, hogy helyre álljon a lelki békém, merthogy az előbbi incidens jobban felkavart, mint elsőre hittem. Nem akartam nagy jelentőséget tulajdonítani neki, ám szó nélkül elsétálni se tudtam mellette. Nem tudom, mi lehet velem...
- Igen. Lehet, most tényleg jobb lett volna. - Értek egyet ismét és halványan elmosolyodom, ahogy felnézek Rá. Amikor elhívtam a többieket, akkor még a veszekedés közepénél tartottunk és arra számítottam, szükség esetén majd lesznek villámhárítók. De most, jobban belegondolva, lehet jobb lett volna tényleg csak kettesben jönni.
- Oké, akkor vakon választok. - Bal kezemmel eltakarom a szemeimet, jobb kezemmel pedig megnyomom az egyik gombot. A zene hamarosan felcsendül és őszintén nem tölt el különösebb örömmel. Szerelmes szám hallatszik, Elvis Presley előadásában, de legalább nem valami zúzós rock, ami nem hagyná lenyugodni a kis lelkemet. Ennek szép, lassú dallama van, ami most külön jól esik, hisz annyira nyugtató.
Visszasétálunk a többiekhez, a korábban már látott pincérfiú pedig kihozza Edwinnek a tíz túrós palacsintát. Merthogy erről sem feledkeztem meg, csupán a zenegéphez tartó utamon rendeltem meg az egyik pincérlánytól. - Tessék a palacsintáid. - Tolom oda Edwin elé, mivel a fiú először elém teszi le, majd Ed sürgetését hallva szövegelni kezdek.
- Majd én mondom. Hétvégén mi hatan felmegyünk szépen a szüleim házába, a hegyekbe. Mi felmegyünk péntek délután, viszünk kaját, piát, pokrócot, mindent ami kellhet, ti pedig szombat reggel jöhetnétek. Na-na? - Gyorsan elhadarom a terveimet, de csak azért sürgetek így mindenkit, mert még nem sikerült teljesen lenyugtatnom magam az előbb történtek miatt. - Mielőtt még megkérdezné valamelyikőtök... - Jelentőségteljes pillantást vetek a fiúkra. - Nem, nem hozhattok kísérőket. Nincsenek plusz csajok, se pasik. Csak mi. Mi, hatan. - Próbálom érhetően kifejezni, hogy nem szeretnék hívatlan vendégeket és remélem, hogy ezt mindenki tisztában is fogja tartani. - Lesz billiárd, darts, kitalálunk majd valami ivós játékot is, később meg lazulhatunk a jakuzziban. Ó és nemleges válaszokat nem fogadok el. Jöttök és kész. - Mosolygok mindenkire. Örülnék, ha még a zárthelyi dolgozatok előtt össze tudna jönni a mi kis csapatunk és szórakoznánk egy jót. Civilizációtól kicsit távolabb. Igazából meg se várom, hogy reagáljanak rá, már is elkönyvelem magamban, hogy jönnek. Mert így lesz és kész.
Aztán felállok a helyemről és a táskámért kezdek nyújtózkodni. - Viszont, ne nyírjatok ki, de én most lelépek. Bent felejtettem az előadóteremben a füzetem és ha most visszafutok, akkor még szünetben odaérek. - Ebből semmi sem volt igaz, de mennem kellett. Igaza volt Edwinnek, kicsit elfáradtam. Meg aztán kicsit el is vette az eszemet, kár is volna tagadnom. A többiek társaságára most nem vágytam, bármennyire is rosszul hangozhatott. Viszont ha Edwin jönne, hát, ellene most nem ellenkeznék. Csak ne csináljak semmi hülyeséget.

hypnotic ; *----*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 30.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
68
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1997. Apr. 04.
✥ KOR :
21
✥ LAKÓHELY :
Port Angeles
✥ FOGLALKOZÁS :
Bajkeverő egyetemista

TémanyitásTárgy: Re: Előadótermek   Pént. Okt. 21, 2016 12:48 am

Mindig is tetszett, mikor nevetett. Komolyan annyira máshogy látszik az arca ilyen boldogan és akkor vagyok a legvidámabb, ha én okozom neki ezt az örömet. Na, de hamar a zenegép előtt termünk, ahol egy kis incidens után már újból a számokat nézzük. Igaz, hogy nem tudom kiverni a fejemből, hogy nem húzta el a kezét egyből, sőt hagyta, hogy fogjam, amitől csak még jobban dobogott a szívem és ez most sem akarja abbahagyni. Figyelem a produkcióját, amitől halvány mosoly kerül a számra, majd miután kiválasztott egyet, vissza is sétálok vele az asztalhoz. Ahogy hallom ezt a számot egyből kavarogni kezdenek bennem az érzések. Talán tényleg csak véletlen vagy a sors, de ez a szám teljesen olyan, mint egy vallomás lenne tőle.
- Köszi. - Fel is veszek egyet és amíg várom a kérdésemre a választ, addig enni is kezdek. Azért elég gyorsan végig darálja Lynne, hogy mi lesz a hétvégén. Ahogy nézem a csajok köpni-nyelni nem tudnak, a srácok pedig gyanúsan kezdik méregetni.
- És ti miért mentek fel ketten? Csak ne... - Nem tudja befejezni a mondatát, mert Ryan oldalba löki. Gondoltam, hogy fel fog jönni, de inkább csak eszem a palacsintámat. Most annyira jó, hogy le vagyok kötve és nem kell válaszolnom. Úgy gondolom Lynne jobban el tudná magyarázni, hogy nekünk miért kell kettesben felmennünk. Tudom, hogy mindenkinek megfordult a fejében, hogy titokban együtt vagyunk és csak együtt akarunk lenni mielőtt nagyobb bulit csapnánk, de ez nem így van.
- Amúgy megyünk, ez nem kérdés. Szerintem mi vagyunk a legjobb csapat! - Vigyorog Ryan, csak hogy az előzőeket valahogy kijavítsa és mindenki ezt elfelejtse, bár nekem ez nem fog menni. Biztos vagyok benne, hogy miután megérkeztek szombaton az lesz az első, hogy rólunk fognak fantáziálni, hogy melyik szobában milyen pózban nyomtuk.
- Akkor kénytelenek vagyunk veletek beérni csajok. - Sóhajtva, mintha az ég legnagyobb problémája lenne, Shaun jegyzi meg a Care-éknek.
- Most úgy csinálsz, mintha nem lennénk dögösek. - Forgatja meg a szemeit, én pedig csak mosolygok teli szájjal. Hamarosan el is fogy, hihetetlen, de ez a beszélgetés csak úgy gördül.
- Hm, akkor meztelen fürdés is lehet. - Kacsint Diane-ra Shaun, azért pontosan tudom, hogy volt köztük nem is egyszer szex. Igazából irigylem őket, mert mi is tarthatnánk itt Lynne-nel, sőt hiába feküdtek le, mintha minden ugyanolyan lenne köztük.
Teljesen meglep, hogy Lynne csak úgy lelép. Igazából nem tudnék most mit kitalálni, hogy vele menjek, hiszen csak egy füzetről van szó, amihez nem kell segítség.
- Majd később hívlak. - Mondom neki, mielőtt még kisietett a palacsintázóból. Most, hogy nincs itt, végre a srácok is megengedik, hogy leüljek. Így folytatom tovább az evést, közben beszélgetünk a többiekkel. Pár óráig biztos, hogy jól elvagyunk, így indulni is készülünk, hogy aztán egy újabb nap kezdődjön az alvás után. Én persze azért még Lynne-nel sms-ezgetek, mielőtt lefeküdnék aludni.

//Köszi ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Re: Előadótermek   Pént. Okt. 21, 2016 11:42 am
Szabad a helyszín!

a itt játék lezárultVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Előadótermek   

Vissza az elejére Go down
 

Előadótermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Port Angeles :: Belváros :: 'Angeles Egyetem-