Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Alice Cullen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
63
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Aug. 10.
✥ KOR :
117
✥ LAKÓHELY :
△ Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
△ the princess of fashion
✥ KERESEM... :
△ my husband's humanity & Charlin

TémanyitásTárgy: Alice Cullen   Pént. Szept. 02, 2016 4:52 pmMary Alice Brandon Cullen

I choose you. And I'll choose you, over and over and over.
Without pause, without a doubt, in a heartbeat. I'll keep choosing you.FAJ
vegetáriánus vámpír
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
1901., Biloxi, Mississippi
HOZZÁTARTOZÓK
Esme Cullen: Szoros kapocs fűz fogadott édesanyámhoz. Ő az első anyafigura, akiről emlékem van, a példa, a tökéletes asszony, akire minden lánynak szüksége van, legyen 15, vagy 115 éves.
Carlisle Cullen: Az apa, akire valószínűleg vágyhattam már az intézet falai között is. Egy erős jellemű, védelmező szerepet betöltő férfi, akire most épp úgy felnézek, mint megismerkedésünkkor.
Edward Cullen: Ő volt az első, akire testvéremként tekintettem. Talán a képességünk az oka annak, hogy hamar megtaláltuk a közös hangot, vagy csak egy hullámhosszon vagyunk. Ő az a fajta báty, akivel mindent megbeszélhetsz, a zárkózottabb fajta, aki nem űz gúnyt belőled, bár a civakodás nem áll távol tőlünk, aminek általában az eltérő személyiségünk az oka.
Emmett Cullen: A másik bátyám, akivel egészen más a kapcsolatom, mint Edwarddal. Ő az a fiútestvér, aki viccelődik veled, gúnyolódik, megnevettet és jóformán semmit sem vesz komolyan, de tudod, hogy bármikor számíthatsz rá.
Rosalie Hale: A húgom, akire inkább nővéremként tekintek. Ő a komolyabb, amitől mintha mindannyiunknál idősebb lenne, mint egy második anya, aki azonnal ragadozóvá változik, ha bármelyikünket baj éri. A szíve mélyén gondoskodó és ragaszkodó, csak át kell látnod a vastag jégpáncélon, ami nekem elég hamar sikerült.
Jasper Hale: A legmélyebb kapcsolatom mégis vele van, a férfivel, akinek kimondtam a boldogító igent néhány alkalommal, bár nem minden ötödik évben ünneplünk lakodalmat, mint Rose és Emm. Mérhetetlen szeretet és bizalom fűz hozzá, de én vagyok a dominánsabb fél, hiszen ő egész létezése alatt szeretett meghúzódni a háttérben, míg én a reflektorfényben is otthonosan érzem magam.
Bella Cullen: "Legújabb" testvérem, aki húgom és legjobb barátnőm egy személyben. A jellemünk borzasztóan különbözik, tűz és víz vagyunk ez alapján, de bizalmas viszony alakult ki kettőnk között, s azt hiszem sikerült egy kis színt vinnem átlagos életébe. Önbizalma úgy vélem nem csak Edwardnak, de nekem is köszönhető. A közelemben felszabadultabb, amit megtisztelésként fogok fel.
Renesmee Cullen: A csöppség, aki nem csak az én életemet, de mindannyiunkét megváltoztatta, mikor szivárványként berobbant közénk azon az "esős" napon, mikor megszületett. Unokahúgomként tekintek rá, akire sok tulajdonságom átragadt az évek alatt - a divatérzékét biztosan tőlem "örökölte"!
Joseph Kenward: Az egyetlen, akit már emberként is ismertem és feltehetőleg némi gyengéd érzések is fűztek hozzá. A kapcsolatunkat a váratlan, megmagyarázhatatlan és furcsa szavakkal tudnék igazán kifejezni. Nem tartjuk különösképpen a kapcsolatot egymással, de bátran állíthatom, hogy mindig lesz egy hely neki a szívemben.
Charlin Corbière: Átváltozásom után egy rövid ideig együtt vándoroltunk, de még mindig mentoromként és barátomként tekintek rá. Kicsit olyan nekem, mint egy unokatestvér, akivel akkor is szót értek és akitől akkor sem távolodok el, ha évekig nem találkozunk.
CSALÁDI ÁLLAPOT
házas
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
1920
TEREMTŐ
egy idős vámpír
KÉPESSÉG
szubjektív jövőbelátás
TITULUS
Drama Queen
PLAY BY
Ashley GreeneJellem és Küllem
Emberi életére nem emlékszik, mégsem hiányzik belőle az emberség, sőt, az empátia nagyon is rá jellemző. Mindig is úgy gondolta, jó dolog, hogy nincsenek emlékei, mert amiről nem tud az nem hiányozhat. Ez bizonyítja azt is, hogy gondolkodása pozitív, általában mindenben meglátja a jót és szépet, emellett pedig reménykedő típus és nagyon kitartó. Kitartóan tud a körülötte lévők agyára is menni, mert rámenős és nehezen viseli el, ha nem neki van igaza. A divat iránti imádata szintén az őrületbe kergetheti azokat, akik másképp vélekednek, vagy akikre az általa tervezett vagy általa vásárolt holmikat akarja ráerőszakolni. Az erőszakosság is igencsak rá jellemző tulajdonság, gyakran próbálja másokra kényszeríteni akaratát, ha pedig nem jár sikerrel, hisztissé is könnyen válik. Ha úgy érzi, hogy nem becsülik meg eléggé, vagy épp alábecsülik, a sértődékenység sem áll távol tőle, kissé talán még irányításmániás is. Roppant megértő és a legtöbb természetfelettivel ellentétben az előítéletektől általában távol tartja magát, de ha valakitől az ellenkezőjét tapasztalja, ha ki kell állnia saját magáért, vagy ha a szeretteit védi, egy harcias kis bestiává változik, aki nem ismer határokat.
Apró termete és arcvonásai miatt leginkább egy tündérre, vagy egy manóra hasonlít, amit rövid, szerteágazó sötétbarna tincsei még inkább kihangsúlyoznak. Vékony alakja van, nem kifejezetten nőies, de mindezt kecses mozgása ellensúlyozza, ruganyos lépteit pedig egy balett táncos is megirigyelné. A karamell szempár az esetek többségében vidámságot sugároz, telt ajkai pedig mosolyra húzódva szépítik meg tökéletes, porcelánszerű arcát. Pontosan tudja, miféle öltözékre van szüksége ahhoz, hogy a már említett alkatát kiemelje, csak olyat ölt magára, amiben tökéletesen néz ki; még egy farmert és egy egyszerű blúzt is úgy visel, mint egy francia divatmodell. A trendeket követi, hiszen a divat az élete részét képezi, ez alapján választ, vagy készít magának és másoknak öltözéket, sminket, vagy frizurát.


Történet
A földön ébredve, egy ismeretlen helyen, fülemben a folyó zúgásának hangjával, arcom a porba simulva, fölöttem a kék ég, felhőkkel borítva... a nevemre sem emlékeztem, megrémülve ültem fel a mocsokban, egy szál szakadt, piszkos hálóingben. A legelső emlékem, nem csak új életemről, mert ez volt létezésem első emléke. Egy ideig még ültem a földön, ami szokatlanul meleg és puha volt, egészen addig, míg a felhők mögül elő nem furakodott a nap, ami megint csak halálra rémített. Riadtan ugrottam fel álló helyzetbe, s a gyorsaságomtól egy pillanatra megfeledkeztem a különös ragyogásról, ami a bőrömből áradt. Egyetlen lélegzetvételnyi időre. Aztán jött az égető fájdalom a torkomban. Olyan érzés volt, mintha napok óta egyetlen korty vizet sem ittam volna - az egész nyelőcsövem lángokban úszott.
............


user: dq ✥ kor: 21 ✥ multik: másodikvagyokasorban ✥ tapasztalat: évekthey can't break me.
i'm already broken.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Alice Cullen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadásra várva-