Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Kieran Blackwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
CHILDREN OF THE MOON ✥ likantróp
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
17
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1917. Mar. 10.
✥ KOR :
101
✥ LAKÓHELY :
New York City, New York, Usa
✥ FOGLALKOZÁS :
pszichopaci
✥ KERESEM... :
Kösz nem, már bezsákoltam aki kellett! Razz

TémanyitásTárgy: Kieran Blackwell   Szer. Aug. 17, 2016 9:32 pm


Kieran + Blackwell

"Where there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire."FAJ
Vérfarkas/likantróp/rühes dög/koszos bolhazsák vagy nevezd ahogy tetszik.
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
USA, New York állam, New York City, Brooklyn negyed; 1917.03.10.
HOZZÁTARTOZÓK
Quinn Blackwell (apa, halott), Shauna D’Arcy (anya, halott), Caleb Blackwell (testvér, halott)
CSALÁDI ÁLLAPOT
ELISABETH MAHONEY az én TULAJDONOM! Szóval ha meglátom, hogy bármilyen módon inzultálod, akárcsak hozzászólsz... azt fogod kívánni, hogy bár meg se születtél volna! Ha szeretnél még élni, akkor még csak rá se nézel! Legfeljebb csókolgathatod a lába nyomát! Azt megengedem!
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
Olaszország, Azzano; 1943.10.02. (Telihold: 1943.10.13.)
TEREMTŐ
Na hagyjál azokkal a büdös korcsokkal, jó?!
KÉPESSÉG
A koromból fakadóan és az éveken át tartó kitartó gyakorlásnak - akarom mondani önsanyargatásnak - hála képes vagyok részleges alakváltásra. Elég menő, nemde?
TITULUS
Lunatic Beast
PLAY BY
Sebastian StanJellem és Küllem


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Igénybevétel előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót! A termék nem visszaváltható, megvásárlása után garanciát nem vállalunk az esetleges működési hibákért vagy sérülésekért. Gond esetére őrizze meg eme lapot, hogy a segítségére lehessen. Ha betartja a kezelési útmutatót, a termék a rendeltetésszerű használatot meghálálja!

1.1 A TERMÉK LEÍRÁSA
Száznyolcvan centiméterével magasodik a többiek fölé, barna tincsei rakoncátlanul lógnak szemeit takarva arcába. Kékeszöld szemeivel unottan, nem egyszer metszőn kémleli a környezetét, tekintetében valami rideg és semmi jót nem ígérő fény csillan meg minduntalan vissza-visszatérve, jelezve igencsak veszélyes példánnyal van dolgunk. Kinézete, modora és megnyerő imidzse alaposan megtévesztő lehet, a termék ugyanis előszeretettel manipulálja a körülötte lévőket nemre, fajra, vallási hovatartozásra való tekintet nélkül. Arca a pár napos borostától ápolatlannak tetszhet elsőre, mégis karban tartja önmagát és tisztaságára igényes. A divat nincs rá semmilyen hatással, azt veszi fel ami épp elsőre a keze ügyébe akad a közelében. Tekintetét rendszeresen rejti el napszemüveg mögé vagy siltes sapkával álcázza magát; de előszeretettel bújik a kiismerhetetlenség maszkja mögé, elrejtve valódi érzéseit és gondolatait pókerarcával aztán olvass benne, ha tudsz. FIGYELMEZTETÉS: Minden mozgást érzékelve, ugrásra késszé merevedve les áldozatára. A termék ösztönlény! Váratlan megközelítése nem ajánlott, heves ellenreakciót válthat ki! Esetenként tartós egészségkárosodást vagy halált okozhat! Meglepni kizárólag fővesztés terhe mellett javallott!

1.2 FONTOS INFORMÁCIÓK A GYÁRTÓKTÓL
Ezerkilencszáztizenhetes évjáratú gyártmány - ír és amerikai felmenők vére csörgedez ereiben, mégis ízig-vérig Brooklyn-inak vallja magát -, ami kilencvenkilenc évet tudhat maga mögött - használatba vétel előtt esedékes egy újraindítása, lásd lentebb a 2.2-es, első üzembe helyezési pont - mégis biológiailag huszonkilenc évesnél többnek nem tűnik, hála a génjeibe kódolt kondíciós beállításainak.

1.3 EGYÉB TARTOZÉKOK
Előszeretettel hord magánál valami önvédelemre vagy épp gyilkolásra alkalmatos eszközt, úgy mint bicska, lőfegyver, boxer, stb. Ritkán mutatkozik fegyvertelenül. A modell katonai múltja okán majd minden típusú gépfegyverrel tud bánni, képességeinek hála pedig egy két lábon járó gyilkológéppé tud átváltozni, ha úgy akarja; mindegy milyen használati tárgy kerül épp a kezébe, akár egy golyóstollal is képes ölni!

2.1 A TERMÉK MŰKÖDÉSE
A gyártmány rendkívül érzékeny, vigyázzunk rá. Különösen a focinéző modell. Ott kell hagyni a világbajnokság alatt a tévé közelében és a nyugalmi állapotának szinten tartása érdekében rendszeres folyadékpótlás javasolt folyékony kenyér formájában a közvetítések végéig. Eme prototípus hiszékeny, azt hiszi hogy mindenkinél okosabb. Bár nem nárcisztikus, az egója hatalmas. Gyakran arrogáns, kifejezetten irányításmániás, igazi, hamisítatlan seggfej. Hirtelen haragú, lobbanékony, birtokló és szerencsétlenségedre még haragtartó is. Előbb jár el a keze, minthogy kérdezzen; ha pedig az útjában vagy, esetleg keresztbe próbálnál neki tenni... Nos azt hiszem ideje végrendelkezned, mert garantáltan nem éred meg a reggelt. Kifejezetten erőszakos, nem riad vissza a megfélemlítéstől, zsarolástól vagy egyéb aljas húzásoktól sem; ugyanis céljai érdekében bárkin képes átgázolni. Ha kell, még anyádat is eladja... kétszer! Pontosan tudja mit, mikor és legfőképpen hogyan akar megszerezni; azt pedig sosem viseli jól, ha nem kapja meg amire fáj a foga. A modell legfontosabb részei a gyomor, hírolvasó központ és nemi szerv. Ezek mindegyike külön-külön is képes elterelni a figyelmét mindenről. Ha megkérdezed a véleményéről, készülj fel minden lehetséges válaszra és ne csodálkozz ha valóban elmondja azt; a modell ugyanis sosem rejti véka alá a véleményét, ami az "ami a szívén, az a száján" programmetódussal futó egyedek esetén különösen veszélyes lehet! VIGYÁZAT! Szélsőséges reakciók produkálására hajlamos lehet! Éppen ezért ne próbáljuk meg féltékennyé tenni őket azzal, hogy más férfiakról hadoválunk. Ahelyett, hogy azt gondolná, mennyire népszerűek vagyunk és emiatt keményebben kell próbálkoznia, azt fogja gondolni ideje kiiktatni a konkurenciákat a képből... szó szerint és végérvényesen! A termék nem gondolatolvasó. Néha nem árt őszintén és tisztán kommunikálni vele. Általában a legegyszerűbb módokon kommunikál, sokszor tőmondatokban; így ha bármilyen hátsó értelmet bele lehet magyarázni a mondanivalójába, az általában hülyeség. Ha a rosszfiúk vonzanak, akkor szokj hozzá a gondolathoz, hogy fel fogja veled törölni a legénylakása padlóját - nem csak képletesen - és arrébb fog rúgni, ha engedetlen vagy és visszafeleselsz neki. A modell szent meggyőződése, hogy a házban a férfi az úr és ő parancsol; ez különösen igaz a saját birtokára!

2.2. ELSŐ ÜZEMBE HELYEZÉS
Mielőtt üzembe helyezné az új terméket, fel kell tölteni! Legalább 3 órát csatlakoztatni kell a konyhaasztalhoz:
  • adjon neki félig átsült/véres steaket és újságot
  • feltöltés közben ne zavarja!
  • utána üzemképes és bármikor újratölthető,
  • vész esetén, ha más már nem használ alkohollal is bebikázható.
2.3 KARBANTARTÁSA
Folyamatos karbantartásra szorul - még ha ezt makacs öszvér módjára nem is vallja be - szüksége van a törődésre. Kell ápolni a testét, balzsamozni a lelkét, másként könnyen elromlik. Igényli a huszonnégy/hét órás figyelmet. Szívéhez a hasán keresztül vezet a legrövidebb út. Drága, új ruhára ne költsünk, úgysem veszi fel. A terepszínű, egyszerű ruhákat viseli szívesen, programozásából a mosási funkció kimaradt; így ezt helyette nekünk kell megoldani, különben képes és mindent egyben kimos. Egyébiránt, bármi probléma esetén kiengesztelni valamiféle - általa preferált - húsétellel lehet vagy folyékony kenyérrel kéretik átöblíteni és már jobb is lesz mint anno ezerkilencszáztizenhétben, amikor frissen lekerült a gyártósorról.

3.1 TOVÁBBI FIGYELMEZTETÉS
A gyártmány rendkívüli mértékben lett programozva titkosításra. Előszeretettel titkolja múltját, származását vagy épp a mások által rá bízott bizalmas információkat - harapófogóval sem tudsz kiszedni belőle pár elejtett homályos félmondatnál többet -, a titkai még alkoholban sem oldódnak. Bár kifelé éppen ennek ellenkezőjét mutatja - miszerint nagyfiú, aki nem vesz fel ilyesmit magára - hajlamos befelé fordulásra. VIGYÁZAT! Pszichésen sérült modell, ebből fakadóan sokszor kiszámíthatatlan vagy szadista viselkedésre hajlamos! Rendkívül birtokló és rosszul viseli a visszautasítást; az érzelmeivel ne játsszunk, különben könnyen elveszíthetjük felénk táplált bizalmát! A hűséget és odaadást ellenben ragaszkodással és törődéssel hálálja meg; az életünket is rábízhatjuk ezután, nem bánjuk meg! (898)Történet

Tekintetem követi a lány sudár alakját a messzeségből, amint annak a ficsúrnak a lapát tenyere tehénkedik rá és öleli, bitorolja a csípőjét szorongatva, ami nekem rendeltetett. A félhomály jótékony árnya fekete fátyolként vetül rám, a sikátor sarkából kémlelem lopva a turbékoló gerle párt. Hányni tudnék a látványtól, ahogy sziruposan tökéletesen festenek egymás mellett és a barátaikkal egyetemben a klubba igyekeznek befele. Még szerencse, hogy a siltes sapkám elfedi undortól torzzá vált arcomat, ijesztő látványt nyújtanék máskülönben az izzó kék szemekkel, a számban lassan agyarakká alakuló fogakkal és a körmeim helyét lassan átvevő, elszarusodó karmaimmal.

A farkasom, a bestiám ölni akar. Vért ontani és magához venni a zsákmányt, nem számít kin vagy min kell érte átgázolnia. Ha kell, képes volna vérben gázolni, míg elér a nőstényéhez. ~Ő a miénk!~ Olyan zsigeri, olyan mélyen ösztöni ez a vonzás irányába, hogy nem bírtam ellenállni. Igazából nem is akartam visszafogni magam. Kellett nekem, nekünk; már egészen beleőrültem abba, hogy nem lehet az enyém. Ma este csakis miatta jöttem el ide. Pedig próbáltam túllépni rajta, elköltözni és teljesen elfelejteni... minden este másik nőt hurcoltam az ágyamba vagy épp a kocsmák dohányszagú és koszos budijaiba, a sötét sikátorokba; hogy aztán olyat tegyek velük, amit egy életen át emlegetni fognak! De sosem feledtem el, mindegyikben csakis Őt kerestem tudat alatt! Képtelen voltam kiverni a fejemből ezt az... azt a hálátlan nőt! Pedig elhalmoztam figyelemmel, törődéssel, ajándékokkal; mindez mégsem használt semmit sem. Még csak észre sem vett, mintha szemellenzőt növesztett volna amin át csakis azt a kigyúrt ficsúrt hajlandó meglátni akit körberajongva imád. ~Mit nem adnék, ha csak egyszer is így nézne rám?!~ Tűnődöm, miközben az épület ajtaja feltárul előttük és belépve eltűnnek a szemem elől.

Tudtam, hogy lépnem kell. ~Most vagy soha!~ Megindultam a klub felé magam is, csak én a sikátor felől a hátsó kijárathoz igyekeztem. Sikerült észrevétlenül bejutnom ahol aztán a villódzó fények, a hangos tuc-tuc zene elnyomott mindent. Kifejezetten bántotta az amúgy is hiper érzékeny fülemet és szememet, de ez egyszer nem törődtem vele. Csak a végső cél lebegett a szemeim előtt - a lány megszerzése - és úgy lavíroztam a tömegben, hogy melléjük kerüljek. Egy óvatlan pillanat, amikor senki sem figyel és újdonsült "barátnőm" Gina máris közelebbi ismeretséget köt Elisabeth poharának tartalmával és vígan oldódni kezd. A sör keserűsége elnyomja az édesen alattomos kígyót, mely csak arra vár hogy a lány lassanként elkortyolja.

Odébb kerülök a tömegben feltűnés nélkül és önelégülten figyelem amint lassan fogyni kezd az itala. ~Hamarosan hatnia kell.~ Morfondírozok magamban, de még így is türelmetlenül várom a lány közeledő szédüléseit és hogy elkezdődjék a végső tánc köztünk. Lissy persze észre sem vesz, az évek alatt nem keveset változtam mind lélekben, mind kinézetre. A sötét, a baseball sapkám és a félhosszra meghagyott barna fürtök tökéletes függönyként rejtik el arcomat, a rajta lévő maszkot és hiába néz a szemembe többször is, egyszer sem ismer meg. Figyelem, ahogy megborzong először az italtól amint húsos, érzéki ajkaihoz emeli, majd váll vonva ismét belekortyol ezúttal nagyobbat és többször, mintha attól hogy hamarabb túl van rajta és kiitta javulást várna. Figyelem, amint kissé imbolyogva áll fel. Hallom, amint szabadkozva kér elnézést és indul meg az illemhelyek felé. Eljött az én időm a hosszú hónapokig tartó tervezgetés, megfigyelés és előkészületek után: ideje akcióba lendülnöm. Elindulok becserkészni a prédámat.

A mosdóhoz érve a lányt még épp időben kapom el, amikor lábai összecsuklanak alatta és összerogy, mint egy rongybaba. De nem élvezhettem sokáig az afelett érzett örömöt, hogy karjaimban tarthatom; el kellett vigyem a legkisebb feltűnés nélkül. A karjaimba kaptam hát törékenynek, szinte súlytalannak tetsző testét és megindultam vele a tömegen át a kijárat felé. Mire Garynek vagy a hülye haverjainak feltűnt a lány hiánya, mi már messze jártunk. Mindent előkészítettem, a régi, családi kúria a hatalmas birtokkal csakis várt. Óvatosan a pincében lévő vaságy matracára fektettem, ölembe véve a lábait megoldottam a magassarkúit és a bilincset a bokájára helyeztem. ~Innen nem szöksz meg!~ Gondoltam mélységes elégtétellel.

~Végre én győztem, végre az enyém lett!~ A fellegekben éreztem magam, Elisabeth mellé ülve kisimítottam csapzott, izzadt haját az arcából. A bőrének puszta érintésétől is elektromosság cikázott végig testemen az ujjbegyeimtől kiindulva egészen a lábujjam végéig, ami kellemes cirógatásnak hatott. Akartam. Még. Többet. Kétlem, hogy valaha is képes leszek betelni vele vagy ráunni. ~Nem, nincs az az Isten!~ Üvöltött agyam hátsó traktusában fel egy hang. A farkasom pedig ez egyszer elégedetten és jóllakottan nyalogatta a szája szélét purrogva mintha nem is kutya- hanem macskaféle volna. Nem tudom, hogy mióta voltam vele a szobában, simogattam lágyan az arcát vagy csak fel-alá járkálva vártam ébredésére. Talán egy fél percre, ha elhagytam a helyiséget - csak hogy könnyíthessek magamon, elvégre nekem is vannak szükségleteim kérem - és Lissy ekkor mozdult meg lassanként magához térve. Mire visszatértem a pincébe - ahová elzártam a külvilágtól de legfőképpen a hülye pasijától - már magánál volt.

Örömömben a szemeim is bepárásodtak - így észre sem vettem, hogy a lány szemei is csillognak a könnyeitől -, ahogy a boldogság hullámai lelkem omladozó szirtjeihez csapódva felkorbácsolódtak teljesen. Arcomon beteges vigyor terült el, olyan voltam mint a kisgyerek aki megszerezte az oly vágyott játékszert és most nem tud a puszta látvánnyal sem betelni.
- Galambom, felébredtél végre?! Hogy érzed magad? - Hangomat elváltoztattam torzítóval, arcomat maszkkal fedtem el; kizárt hogy felismerjen ennyi év és változás után. Míg én nem szűntem meg számolni az éveket, hónapokat, napokat és órákat a viszontlátásunkig, neki nyilván eszébe sem jutottam csak az a ficsúr Gary. De nem baj, most már orvosoltam a problémát, minden a helyére került és itt van, itt lesz velem... örökkön örökké, míg a halál el nem választ. (922)user: Rainbowgirl ✥ kor: 29 ✥ multik: Nyista ✥ tapasztalat: lassan 9 év


A hozzászólást Kieran Blackwell összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 15, 2017 5:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
21
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1994. Aug. 13.
✥ KOR :
24
✥ LAKÓHELY :
New York
✥ FOGLALKOZÁS :
egyetemista voltam...

TémanyitásTárgy: Re: Kieran Blackwell   Kedd Aug. 23, 2016 9:15 pm
Kieran Blackwell


Üdvözöllek a fórumon!

Tudom, nem szokás elffogadó szövegben ömlengeni, elvégre az adminnéninek legyen tartása, de le a kalappal! Fantasztikus jellemet és karaktert hoztál létre, minden létező és tudatalatti elvárásomnak megfelelve. Tetszett a jellem kreatív megoldása, nem találkoztam még ilyen leírással, de ami igazán lenyűgözött az a szerepjátékos példád volt. Gyönyörűen kiderül belőle mindent, amit a karaktereink kapcsolatáról tudni kell, illetve Kieran motivációjáról és belső világáról. Szerettem minden sorod, alig várom hogy többet és többet kapjak!
Nem cséplem tovább a szót, rászabadítalak Lissyre,

ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!
When you appeared I was just lonely I was just in need of a friend Spend your days Thinking if only you and me made sense For any love Quit the pain you feel You won't let it go You won't let it heal Baby, it's clear You don't know me
let it heal, baby let it heal
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Kieran Blackwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Likantrópok-