Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Ösvény

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Ösvény    Vas. Júl. 17, 2016 6:54 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

avatar
NO MERCY, NO REGRET ✥ ragadozó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
38
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1993. Apr. 04.
✥ KOR :
25
✥ LAKÓHELY :
● Forks ●
✥ FOGLALKOZÁS :
● zeneszerző ●
✥ KERESEM... :
Lily, az ikertestvérem

TémanyitásTárgy: Re: Ösvény    Hétf. Aug. 01, 2016 6:01 pm

E L Ő Z M É N Y

to the lovely Renesmee Cullen

Még mindig nem tértem magamhoz. Megkérték a kezemet! Hitetlenkedő, boldog mosoly ült az arcomon a nap és az éjszaka minden egyes pillanatában és csaknem percenként pillantottam le az ujjamat lágyan körül ölelő gyűrűre. Fantasztikus ékszer volt és csak még értékesebbé tette, hogy Lucas választotta és adta nekem. Igazi szerelmi zálog volt, bár ha jól ismerem magam - és márpedig ez a helyzet - ha szalmaszálból vont karikával kér meg, akkor is ilyen örömmel mondtam volna igent, és azt a rögtönzött gyűrűt is ekkora becsben tartottam volna. Nem a karát volt a lényeg, hanem a szerelem. Márpedig fülig szerelmesek voltunk egymásba, pezsgő szenvedély forrósította köztünk a levegőt és még ennyi idő után is elektromos szikrág pattogtak ha csak egymáshoz értünk. A csókok alatti tüzijátékról már ne is beszéljünk, ami minden egyes alkalommal a szemhéjam alatt parádézott. Bár nem volt szükségem többé lélegezni, mégis bármikor ha megláttam, Lucastól elállt a lélegzetem és felforrósódott örök jégre ítélt bőröm. Eszméletlenül nyálasan hangzik, de ez az igazság. És számomra is hihetetlenül hangzik, mégis igaz.
A csodálatos éjszaka után pár nappal, úgy döntöttem már nem tarthatom meg tovább csak magamnak a hírt és meg kell osztanom Emmettel. Persze, neki most kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy bekötik a fejem, de legutóbb amikor összefutottunk úgy tűnt, mintha komolyan örülne annak hogy lát. Persze, miután túltette magát a sokkon, hogy én is csatlakoztam a halhatatlanokhoz és vörös szemekkel pislogok az új kitágult világra. Cullenékhez tartottam az erdőn át. Újra rácsodálkoztam mennyivel élesebbek az érzékeim mint régen, próbáltam előcsalogatni az emberi emlékeimet, hogyan láttam akkor ezeket a fákat, de minden nagyon homályos volt. Mintha tejüvegen keresztül próbálnám kémlelni a tájat, azért inkább felhagytam fele. Kifinomult látásomat bosszantotta ez az emberi gyarlóság és most túlságosan a fellegek között jártam ahoz, hogy engedjem magam bosszankodni. És emiatt Rosalie-tól sem tudtam tartani. Persze, ő biztosan nem lesz elragadtatva tőlem, mint ahogy ezt már a tudtomra hozta, de ezzel sem voltam képes sokáig foglalkozni.
Súlytalanul suhanva róttam az erdőt és még most is, néha-néha feltartottam a kezem és olvadozva figyeltem, ahogy a gyűrűn megcsillan a fény és szívárványszínben pompázik. Nem hiszem el, hogy menyasszony lettem.
Hirtelen szívverés hangja és ínycsiklandó vér illata csapta meg az orromat. Ismerős ösvényen jártam, de hirtelen megmerevedtem. Még utoljára teleszívtam a tüdőmet, az édes illat felperzselte a torkomat és felkorbácsolta a szomjamat. De ellenálltam. Igaz még újszülöttnek számítottam, de Lucas gondos tanár volt, alaposan a fejembe verte, hogyan kell ilyen helyzetben viselkedni. Mintha semmi sem történt volna, emberi tempóban sétáltam tovább ráérősen az ösvényen, mintha csak sétálgatni jöttem volna. Szememben egy kis szikrányi feszültséggel vizslattam a kis út másik végét és fohászkodtam, hogy legyen önuralmam, legalábbis amíg meg nem bizonyosodom róla, hogy nem ismerős az illető. Azután nem biztos, hogy felelősséget tudok vállalni magamért.
Ismeretlen és mégis ismerős arc nézett rám. A nevemen szólított, ami annyira meglepett, hogy újra megtöltöttem levegővel a tüdőmet. A szomj ingerkedve marta a nyelőcsövemet, de igyekeztem nem foglalkozni vele. Ha a nevemen szólít, akkor biztosan ismerem valahonnan, tehát tabu. Ez aranyszabály.
- Öhm, szia. Ismerjük mi egymást? Ne haragudj, de nem igazán tudom felidézni hol találkoztunk.. Pedig ismerős vagy... - bocsánatkérőn mosolyogtam rá, miközben maradtam ahol voltam, megfelelő de nem zavaró távolságot tartva közöttünk. Biztos ami biztos.

531 ;; remélem, a dizi kárpótol a késésért
***You are the best thing
that's ever been mine

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Ösvény    Szomb. Szept. 03, 2016 8:00 pm


Hell & Nessie

What the...Hell!?

Az igazsághoz azonban az is hozzá tartozik, hogy nem csak a szabadság miatt, indultam el és azért, hogy „beszélgessek” nagyapával, hanem azért hogy kitisztítsam a fejem és eldöntsem megteszem e azt amiről már elég régóta gondolkodom. Viszont ezt a kis találkozót nem kalkuláltam bele a dolgokba. De váratlan eseményekre mindig fel kell készülni. Szóval miután megnyugodtam, hogy csak Hell az a vámpír aki velem szemben áll. Lazán és barátkozó hangnemben kezdtem bele a társalgásba, egy őszinte kuncogás kíséretében.
- Bocsáss meg. Nem akartalak kinevetni. Csak általában nincs megszokva, hogy a vámpírok nem tudják, hogy ki vagyok. De te még elég új vagy, szóval nem hibáztatlak. Renesmee Carlie Cullen, így talán már ismerősebb leszek. – mosolyogtam rá még mindig jókedvűen.
El sem hiszem, hogy az a lány akiről olyan sokat hallottam a nagybátyámról és akivel olyan jól eljátszottam egyszer-kétszer, most itt áll előttem, mégpedig rubinvörös íriszekkel. Ez is csak azt bizonyítja, hogy ez alatt a pár év alatt mennyi minden megváltozott a világban.
- Nem gondoltad volna, hogy az a pici lány, akivel együtt játszottál annyi évvel ezelőtt, az ennyire megnőtt az évek alatt. Ugye? – vigyorogtam, mint a vadalma.
Az persze fel sem merült bennem, hogy Hell még nem olyan jó az önmegtartóztatásban, mint a családom és éppenséggel a poklok poklát járja meg a véremre való áhítozás közben. Túlságosan is hozzá vagyok szokva, ahhoz, hogy nem kell vigyáznom magamra, hiszen megteszik mások, helyettem. Vagy a családom, vagy Jake, netalán a falka valamelyik másik tagja. De lehet, hogy nem ártana ha vennék némi önvédelmi órát valamelyik hozzám közelálló személytől, aki ebben némileg hozzáértőbb mint én.
- El sem hiszem, hogy újra találkoztunk. Azt meg pláne nem, hogy pont itt és pont így. – céloztam ezzel némileg a éhez vámpír kontra ízletes félvér felállásra.
Fogalmam sincs, honnan jött most ez a nagy szóáradat, és arról sem, hogy mi ez a heves érdeklődés Hell irányába a részemről. De gyanítom, hogy a tudatalattim így próbálja meg elterelni a figyelmem egy lehetséges rossz döntésről, ami akár végzetes is lehet. Nem is értem miért töröm rajta ennyit az eszem, amikor egy egyszerű igen vagy nem is teljesen jó válasz lenne a dologra. Minden esetre azért le a kalappal magam előtt amiért eddig még nem buktam le apa előtt. Pedig az már valami. De hát az évek és a rutin.
- Bocsi! Egy kicsit azt hiszem, már megint be vagyok zsongva. Ritkán fordul elő és általában ahhoz köze van a vásárláshoz is, de most valamiért nagyon fel vagyok pörögve. Alapjáraton nem ilyen vagyok ám. Sokkal inkább az a romantikus művészlélek. Aki imád olvasni, zongorázni és a farkasával együtt tölteni minden romantikus és kevésbé romantikus pillanatot. – pislogtam rá kissé szégyenlősen, hiszen tudom jól, hogy az első benyomás sokat jelent. De végtére is ha azt vesszük akkor ez már nem az első találkozásunk, szóval alighanem lényegtelen a dolog.

zene || Ruhám || 466 ||
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Ösvény    

Vissza az elejére Go down
 

Ösvény

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Forks :: Külváros-