Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Jacob szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Jacob szobája   Vas. Aug. 07, 2016 9:20 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Sep. 20.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
11
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
2006. Sep. 11.
✥ KOR :
11
✥ LAKÓHELY :
Forks, USA

TémanyitásTárgy: Re: Jacob szobája   Szomb. Szept. 24, 2016 6:17 pm


Jacob & Nessie
the bittersweet between my teeth--

Milliószor csináltam már az elmúlt csaknem egy év során. A háztól csendesen telik az út a rezervátum határáig, csupán néhány, a közelben elhaladó autó zaja töri meg az egyhangú némaságot. Persze, félvérként a csend is színesebb, szagosabb, éjszakai bogarak zümmögnek vérre áhítozó szúnyogokkal. Velem nem csinálnának jó vásárt. Valószínűleg nem is vagyok olyan csábító, mint az erdőt járó közönséges halandók, akik ráadásul még riasztóval is befújják magukat! Az én nyolc, halhatatlan riasztómmal semmilyen kencefice nem veszi fel a versenyt. Vérszívó hierarchia.

Most mégis egyedül vagyok. Csupa obszcén kifejezés jut eszembe, mikor arra gondolok, mennyire értékelem ezt a néhány percnyi magányt. Egyedül a saját fejemmel, a zsebemben lapuló levéllel, ami talán, valószínűleg, biztosan meg fogja változtatni az életem. Alig várom! És rettegek. Nem is értem, miként rejthettem el ezt eddig apa elől – hiszen a boríték már négy napja ott hever az éjjeliszekrényemen, fel-felbukkan a gondolataimban; ott van a kezem remegésében, a hallgatásban, az elrévedésben, amiben eddig csak anya volt jelen. Pontosabban, a hiánya. Az édesanyám, az én drága anyukám hiánya. Legszívesebben addig üvöltenék, amíg ki nem szakad a torkom. Komolyan! De nem tehetem. Nem akarom fellármázni a rezervátum lakóit.

Gyakorlott lépésekkel közelítem meg a Black házat. Szerencsére a látásom még rossz fényviszonyok mellett is sokkal jobb a halandókénál. Mivel Jake említette, hogy mindkét nővére itthon van, nem szeretnék rájuk rontani ilyen későn, pláne amíg nem tudom, levélbombát rejtegetek-e. Hátramegyek, osonva, egészen Jacob szobájának ablakáig, majd koppantok rá néhányat. Ököllel, mert nem vagyok az a kavicsdobálós típus, és nem akarnám betörni az üveget. Engedelmesen, minden idegszálammal feszülten várakozok, míg az arca – és remélhetőleg valóban az övé, nem tévesztettem el az ablakot – felbukkan.
– Nem ébresztettelek fel, ugye? – kérdem, miközben már igyekszem fogást találni a párkányon. – Állj félre, légyszi! Nem vagyok olyan ügyes besurranó, mint Alice – jegyzem meg. Mi tagadás, tényleg van még mit tanulnom, de ha Jacob megteszi, amit kérek, néhány másodperc múlva már az ablakpárkányán ülök. Még szerencse, hogy nem anyámra ütöttem, ami a mozgáskoordinációt illeti!

zajszennyezés: birdy - young blood ; szeretettel Jacobnak!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
13
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Jan. 14.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
la push
✥ FOGLALKOZÁS :
autószerelő
✥ KERESEM... :
Sam & a falka többi tagja

TémanyitásTárgy: Re: Jacob szobája   Pént. Szept. 30, 2016 12:21 am


Nessie & Jacob
I won't lose you again, I swear!

Sötétség vett körül és rengeteg fa, az égbolt nem látszott magasra nyúló törzsük és dús, sötét olajzöld koronájuktól, de tudtam, hogy ott van fölöttük valahol csillagtalanul és ködösen. A fák ágai hosszú karmokként nyúltak felém, meg-megérintve csupasz vállaimat, végigkaristolva bőrömet, miközben mellkasomban egyre csak növekedett a félelem és a hiányérzet. Hiányzott, borzasztóan hiányzott, de nem tudtam micsoda vagy kicsoda. Ijedten pillantottam körbe, de az árnyak és a karmok látványától meggondoltam magam, sietős léptekkel indultam inkább előre, abban reménykedve, hogy mielőbb kijutok a fák közül. Az út megnyúlt előre, mintha egy végtelen folyosón haladtam volna, sosem értem a végére, még a fényt sem láttam magam előtt. Futásnak eredtem, hátha akkor letudom a távolságot és végre kijutok ebből az istenverte erdőből, de az út velem együtt gyorsult fel, tovább nyúlt előre a semmibe. Egy idő után letértem róla, minek köszönhetően csak bolyongtam a vak sötétben, néha megtámaszkodtam egy érdes fatörzsön és kerestem tovább, miközben fogalmam nem volt róla, mi után kutatok. Talán hosszú órákig kutattam, talán az egész erdőt bejártam vagy csak körbe-körbe keringtem, nem tudtam volna megmondani, a tájékozódásom az időérzékemmel elveszett a kísérteties erdőben. Mígnem a térdeim megadták magukat és a földre estem. Akkor, a mocsokban térdepelve egy kisbabát tartottam a karjaim között, csokoládébarna pillantással kutatta a tekintetem, egyenesen a lelkembe látott rajta keresztül, s mikor már elöntött a kellemes megnyugvás, a karmok elragadták kezeim közül. És akkor felébredtem. Izzadtan és levegő után kapkodva felültem az ágyamban, takarómat a nagy lendület következtében a földre söpörtem, de nem érdekelt. Igyekeztem leküzdeni a légszomjamat, de még akkor sem lélegeztem egyenletesen, mikor néhány perccel később meghallottam a kopogást az ablaküvegen. Azonnal felpattantam, s mivel mást tehettem, letöröltem az izzadtságot a homlokomról és megigazítottam magamon a félhosszú, rongyos nadrágot. Így is, úgy is pocsékul festettem, a szobám pedig borzasztóan rendetlennek tűnt a hatalmas ággyal, ami a fél szobát elfoglalta - s míg így sem fértem el rajta teljes hosszában - és a takaróval, ami a földön hevert gyűrötten és magányosan. Pontosan úgy éreztem magam én is. Az ablakhoz léptem akadozó lélegzettel és kitártam azt egy halk, nyikorgó hang kíséretében. Azelőtt tudtam, hogy Renesmee érkezett, mielőtt megpillantottam volna, mindig megéreztem a jelenlétét, bár a hiányát még annál is erősebben. - Nem te ébresztettél fel. - nyögtem erőtlenül, miközben kérésére hátráltam néhány lépést az ablaktól. Alig vártam, hogy végre magamhoz szoríthassam, így alighogy átlendült a párkányon, odaléptem hozzá és szoros medveölelésbe fogtam. Csak azután kapcsoltam, hogy karjaim törékenynek tűnő teste köré fonódtak, hogy úszom az izzadtságban és mellkasom hevesen föl-le emelkedik kapkodó légzésemnek köszönhetően.

420 szó; remélem tetszeni fog      

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Sep. 20.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
11
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
2006. Sep. 11.
✥ KOR :
11
✥ LAKÓHELY :
Forks, USA

TémanyitásTárgy: Re: Jacob szobája   Pént. Szept. 30, 2016 1:57 pm


Jacob & Nessie
the bittersweet between my teeth--

Csak mikor már a párkányon ülök, csak ekkor érzem meg a Jacobból áradó idegességet. Néhány pillanatig még képes vagyok elhessegetni, végtére is, talán csak dühös, mert kivertem az álmot a szeméből, bármennyire is állítja, hogy nem én tettem, ennek is megvan az esélye. Ám amikor magához ölel, forró és izzadt az egész teste, ami, hát lássuk be, nem teljesen a mélységes aggodalom húrjait pendíti meg bennem. Sőt! Mivel sosem értettem a rokonaimat, akik undorkodva húzták az orrukat Jacob "szagától" - főleg Rose néni, aki, ha az ilyesmi olimpiai sportág lenne, már biztosan elvitte volna az aranyérmet -, most sem tolom el magamtól. Pedig illene. Valami elvékonyodott hangon kijelentett csajos maszlaggal, minthogy: drágám, fúj, fürödj le, mert bűzlesz! Ráadásul a zihálásba szinte beleremeg a csontozatom. Francba, francba, francba!

- Mi a baj? - suttogom, megpróbálok érthetően beszélni, a hangom mégis kissé rekedt. - Nem tudtál aludni, szóval nyomtál néhány fekvőt? - nevetek, vagy legalábbis igyekszem nevetgélni, heherészni, azzal a gondtalan, kissé bárgyú tónussal, ahogyan a vágy és az aggodalom viaskodik bennem. Sajnos, nincs éppen könnyű dolgom kalapáló lélegzetvételét hallgatva, érezve a ruháimon átszűrődő testmeleget, ami abnormális, ami másokat megperzselhet, de nekem, aki már megtanultam a végletek közt lavírozni, nincs ennél kellemesebb. Jól ismerem a jeget is. Éveken át nem láttam szinte semmi egyebet, míg Alaszkában éltünk.  

– Nem innál egy kicsit? Az talán megnyugtat – próbálkozom, fejemet a mellkasába fúrom. Persze, tudom, én vagyok a vendég, de tudom merre van a konyha, és apai örökségemnek hála tutira ki tudnék osonni egy pohár hideg vízért! – De van itt még valami, ami elterelheti a figyelmed…
Vigyorogva nyúlok a zsebembe, és a Juilliard levelét a mellkasához szorítom, ezzel is nyerve némi személyes teret. Meg levegőt. És van esélyem rendezni a csupasz mellkasáról szóló gondolataimat is, ami nem jön olyan rosszul.
– Arra gondoltam, kibonthatnánk együtt. Vagy inkább kibonthatnád te, amíg én a sarokban kirettegem magam. Mit szólsz? – kérdem, majd határozott, mégis könnyednek szánt mozdulattal megcsókolom.


zajszennyezés: birdy - young blood ; szeretettel Jacobnak!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
13
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Jan. 14.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
la push
✥ FOGLALKOZÁS :
autószerelő
✥ KERESEM... :
Sam & a falka többi tagja

TémanyitásTárgy: Re: Jacob szobája   Vas. Nov. 06, 2016 11:41 pm


Nessie & Jacob
I won't lose you again, I swear!

Néhány percbe beletelt, mire normalizálódott a légzésem, de addig volt időm átgondolni, mit mondjak Renesmee-nek. Nem akartam elszomorítani és a tudtára hozni, hogy rémálmok gyötörtek miután elmentek, évekig nem tudtam normálisan aludni, mintha hiányzott volna belőlem valami. Arra az időszakra emlékeztetett, mikor Bellát elhagyta Edward, azzal a különbséggel, hogy engem minden nap szembesítettek akarva-akaratlanul, milyen ramaty állapotba kerültem. Rengetegszer láttam magam a többiek szemével, egyenesen a fejükből áradtak felém a képek önmagamról. A szemeim alatt hatalmas, sötét karikák éktelenkedtek, az arcom szürkés árnyalatot vett fel, a tekintetem pedig élettelennek tűnt. Nagyot sóhajtottam és finoman eltoltam magamtól Nessie-t, csak éppen annyira, hogy lássam az arcát. - Még mindig rettegek, hogy újra elveszítelek. Egész kiskorodban érezned kellett, hogy nem találod a helyed, érezned kellett az űrt, amit az elválásunk okozott. Azt hiszem, én egy kicsit... intenzívebben éltem meg. - magyaráztam halkan és egy zavart mosoly költözött a szám sarkába. Egyik kezem az arcára helyeztem, hüvelykujjammal simogattam, másik kezem még mindig a derekán pihent. Mikor a közelében voltam egésznek éreztem magam, mindennek volt értelme, mintha a világ a távollétében szürkébe öltözött volna, s ilyenkor újra megjelennének a színek, mintegy bombaként robbanva szét és beterítve mindent. A hosszabb különválás gondolatára is háborogni kezdett a gyomrom. - Ezt még sosem mondtam, de abban a hét évben majdnem minden éjjel rémálmok gyötörtek. A legtöbben kerestem valamit, vagy inkább valakit de nem leltem. Ma éjjel újra előjött az egyik álom. - nem akartam hosszabban boncolgatni, elárulni sem szerettem volna, de mivel váratlanul toppant be, esélyem sem lett volna kikerülni az okát zaklatott állapotomnak. Meg kellett magyaráznom, talán ha beszélek róla, hamarabb megnyugszom. Ingattam a fejemet a kérdésre, nem kellett víz, ő éppen elég volt ahhoz, hogy máris lassabb ütemet vegyen fel a szívem, bár a homlokomon már megint izzadtságcseppek gyöngyöztek. Egyik kézfejemmel újra letöröltem őket és megfogtam a mellkasomhoz nyomott levelet, amit Ness a zsebéből húzott elő. Érdeklődve figyeltem a kezemben, a címzettet kerestem és mikor megtaláltam, még inkább kíváncsivá váltam. Hátráltam néhány lépést, s megragadva a kezét őt is magammal húztam, egészen az ágyig, ahová leültem és megpaskoltam magam mellett a matracot, hogy ő is tegyen így. - Még nem bontottad ki? Akkor ezek szerint más nem is tud róla rajtam kívül. - vontam fel a szemöldököm. A kíváncsi vámpír famíliája biztosan kibontatta volna vele különben, de én sem voltam különb náluk, épp úgy érdekelt Nessie sorsa, mint őket. A közös jövőnk még inkább. - Szabad kérdeznem, miért nem bontottad fel azon nyomban? - kérdeztem rá, s a kezem megállt, mielőtt felbonthattam volna a borítékot. Lehet, hogy ő épp úgy aggódott a jövőnk kapcsán, ahogyan én? Nem igazán tudtam elképzelni, hogy ezekben a nehéz időkben épp miattunk aggódik, mikor annyi minden más miatt is megteheti, de a főiskola mégiscsak komoly dolog.

457 szó; remélem tetszeni fog    & bocsi a késés miatt    

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Sep. 20.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
11
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
2006. Sep. 11.
✥ KOR :
11
✥ LAKÓHELY :
Forks, USA

TémanyitásTárgy: Re: Jacob szobája   Hétf. Márc. 20, 2017 7:33 pm


Jacob & Nessie
the bittersweet between my teeth--

Lehuppanok Jake mellé a matracra, lábaimat kényelmesen előrenyújtom, bokában keresztezem őket. Bárcsak valóban ilyen nyugodt, ilyen vidám, ilyen optimista lehetnék, mint ahogyan ezt a testhelyzetem sejteti. Arcomat a vállára hajtom, válaszolni sem akarok a kérdésére, de nem, nem bújhatok el túl korán. Szavaira igenlően bólintok - talán apát nem tudtam kicselezni, de ha ki is olvasott a fejemből valamit a levélről, rendkívül diszkréten egy szót sem szólt.
- Nem bizony - adok igazat a sejtésének. - Megengeded, hogy bebújjak az ágyad alá, amíg kinyitod? Vagy kirohanhatok a szobádból? Oké, ha az nem, akkor az államból? Bármit, csak ne kelljen itt ücsörögnöm, hallgatnom a szakadó papírt...

Mindkét cipőmet lerúgom, hogy felhúzhassam a lábaimat az ágyra. Két remegő karommal átölelem a térdeimet, kérlek, csak siess, ne várakoztass tovább, mert biztosan megkattanok! Sóhajtva szedegetem össze a gondolataimat. - Azért, mert akár igen, akár nem, hatással lesz kettőnk életére, jogod van tudni róla. És azért sem bontottam fel rögtön, mert be vagyok rezelve tőle, nincs mit szépíteni - ismerem be, hangomat ekkorra szinte cincogássá halkítja az izgalom, a rettenet, mert mi van, ha nem, és főleg, mi van, ha igen? Mit fog mondani apa, ha rájön, hogy elhallgattam előle? És Alice, meg Rose, és a többiek? Épp elég nagy projekt, ami Jasperrel történik, meg anyával, meg mindenkivel, és jól tudom, tőlem azt várják, hogy legyek jelen, legyek nyugodt, ne okozzak bonyodalmat. Hát, akár igen, akár nem, egy biztos: az elvárásaikat újabban messze alulmúlom.
- Kérlek, Jacob, meg fogok őrülni, ha tovább vársz! - fakadok ki sóhajtva, arcomat kétségbeesetten a kezeimbe temetem. Ne húzzuk sokáig, nem bírnám ki, ha még pecekig latolgatnom kéne az esélyeimet!zajszennyezés: birdy - young blood ; szeretettel Jacobnak!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
13
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Jan. 14.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
la push
✥ FOGLALKOZÁS :
autószerelő
✥ KERESEM... :
Sam & a falka többi tagja

TémanyitásTárgy: Re: Jacob szobája   Szer. Május 10, 2017 1:34 pm
For my one and only
Renesmee közelsége annyira megnyugtató volt, hogy egy pillanatra még a gondjaimat is elfeledtem. Nem kísértett többé sötét lidércként az álom, eltávolodott, mint amikor a viharfelhőket elfújja a szél. Csak a meleg, megnyugtatóan fakó színű buborék maradt és benne mi ketten. Ez épp elég volt ahhoz, hogy ne érdekeljen semmi, csak a lány és a boríték, amivel érkezett s amit még nem mert felbontani. Kicsit én is aggódtam, megremegett a kezem ahogy átnyújtotta a fehér, túlságosan hivatalosnak tűnő papirost, de nem az volt a riasztó, hanem a benne lévő levél, az információmorzsa a jövőnkkel kapcsolatban. Azt akartam hogy a válasz 'nem' legyen és örökké velem maradhasson, ugyanakkor... az 'igen'-re is vágytam, hogy teljesüljenek az álmai és leléphessünk innen. Egyszerre akartam maradni és menni, mindent a régiben hagyni és változtatni. De egy valamiben biztos voltam; a közös jövőmet vele képzeltem el. - Mély levegő, drágám! - mosolyogtam rá biztatóan és felé fordulva végigsimítottam az arcán. Aztán visszafordultam a boríték irányába és egyetlen mozdulattal feltéptem a tetejét. A papírt óvatosan kicsúsztattam belőle, kihajtottam és miután vegyes érzelmekkel kibogarásztam a választ belőle, felé fordítottam, hogy jól lássa ő is. - Nessie, én... gratulálok! - vigyorodtam el és az arckifejezését próbáltam olvasni, vajon mit szól a hírhez. Én örültem, de meglepettséget nem éreztem, nála okosabb embert aligha ismertem, viszont... nem, nem akartam arra gondolni mi lesz velünk ezután. Megoldjuk, ahogy mindig, mindent megoldottunk eddig. Bizakodó mosollyal fordultam felé és a keze után nyúltam, hogy enyhén megszoríthassam. Idegesebbnek tűnt, mint én, bár talán én még nem fogtam fel eléggé, mit is jelent ez, tekintve hogy félig még az álmom kötött le. - Nem számít, milyen hatással lesz ránk. Élned kell a lehetőséggel. Rendben leszünk. Hiszen... hét évet kibírtunk egymás nélkül, rémálmok ide, vagy oda. - nevettem fel, és abban a pillanatban tényleg úgy gondoltam, hogy nem számít mekkora távolság van köztünk. Persze aggódtam és szerettem volna ha Nessie örökre velem marad, de ez volt az élet rendje. S akartam, hogy tudja, én mindig támogatni fogom, bármi is legyen. Először is a Bella-problémára akartam megoldást találni, utána pedig foglalkozhatunk a Julliarddal. Távol lesz tőlem, de talán... talán én is vele tarthatnék, kicsit elszakadva a falkától, a saját életem élhetném. Jó érzés volt belegondolni, de világ életemben a rezervátumban éltem, a falkám, a családom körében, onnan kiszakadni nehéz lett volna. Mégis megfontolandó a lány miatt, akiért az életem is adnám, ha szükséges volna. A lány miatt, akitől egyszer már el kellett szakadnom akaratomon kívül, most pedig még választásom is volt. Elengedem és csak alkalmanként látom, vagy vele tartok és megkezdjük a közös életünk, valahol máshol, távol innen. Számára ez volna a biztonságos és a helyes döntés.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Jacob szobája   

Vissza az elejére Go down
 

Jacob szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: La Push :: Otthonok :: Black ház-