Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

  Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Konyha   Vas. Aug. 07, 2016 9:17 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
9
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1987. Jan. 14.
✥ KOR :
31
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
orvos
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Hétf. Aug. 15, 2016 10:38 pm


to Jacob

Sosem fordult még elő velem, hogy a munkaidőm letelte előtt órákkal itthon voltam. Néhány óra pihenés után már egyáltalán nem éreztem magam annyira pocsékul, mint a déli órákban, és ha nem köszönt volna vissza óránként egy-egy vad szédülésroham, akkor valószínűleg visszamentem volna a kórházba - még ha ferde szemmel is néztek volna rám emiatt. Paullal már sikerült tisztáznom, hogy a terhességemet nem fogjuk úgy kezelni, mintha valami fertőző betegség volna, ami miatt nem mehetek emberek közé és nem végezhetem a munkámat. Nagy nehezen ő is belátta, hogy igazam van, de ha nem értene egyet, akkor sem igazán tehetne semmit az ellen, hogy meggátoljon a hivatásomban. A gyógyításra tettem fel az életem, ebben pedig nem akadályoz meg az sem, hogy növekedik bennem egy új élet. Voltaképpen a reggeleim pocsékok csupán, meg néha a délelőttjeim és ritkán délután sem vagyok túl jól, de ez rendjén van. Nem mindenki viseli jól az első trimesztert. Én meg pláne nem...
Hallom, ahogy a hátsó ajtó csapódik, és egyből felkecmergek a kanapéról, ahol eddig gubbasztottam vastag plédbe csavarva. A hőháztartásom is képes játszani velem, de az is lehet, hogy csak túlságosan hozzászoktam, hogy ilyen tájban már Paul is mellettem van, most pedig kétszer annyit dolgozik, mint eddig. De jól tudom, hogy nem ő érkezett meg. Ő általában a főbejáraton át jön, és olykor még mindig kopog, hátha nem én várom a nappaliban, hanem apu. Pedig már ő is belenyugodott abba, hogy mi egy párt alkotunk.
- Szia Jacob! Milyen napod volt? Nem tudod, Paul mikor jön? - bocsátom előre, már azelőtt mosolygok, mielőtt még meglátnám, és a konyhába igyekszem. Tudom, hogy az az első hely, amit minden farkas célba vesz egy-egy műszak után. Én pedig talán bűntudatból, talán azért, mert Becca nincs itthon, hogy anyáskodjon felette, előveszem a hűtőből az ebédet. De addig, már nem jutok el, hogy meg is melegítsem, mert a hirtelen megcsapó paradicsomos illattól felfordul a gyomrom és kénytelen vagyok a pulton arrébb tolni az edényt.
- Apa spagettit főzött.. - motyogok csak ennyit, bár valószínűleg már az utca végéről is kiszagolja az ilyesmit. Pechemre mostanában én is, de egész eddig nem volt semmi bajom vele. Most viszont tudom, hogy ha még egy pillantást vetek rá, akkor annak nem lesz túl jó vége, így inkább egy csésze tea kíséretében hagyom, hogy ő maga intézze az estebédjét. Én használhatatlan vagyok. A mai nap már sokadjára.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
13
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Jan. 14.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
la push
✥ FOGLALKOZÁS :
autószerelő
✥ KERESEM... :
Sam & a falka többi tagja

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Szomb. Aug. 20, 2016 10:17 pm


Rachel & Jacob
are you alright, sis?

Az utóbbi időben rengeteget járőröztem, főként a határ közelében, de sokat voltam Cullenék háza táján is, hogy megbizonyosodjak róla, Nessie épségben van. Napi szinten látogattam is, de a saját területünkön is ólálkodtam, hogy az ottani emberekre és legfőképp a nővéreimre vigyázzak. Baromi fáradtan indulok haza, szinte vonszolom a lábaimat és elnyomok egy ásítást. Tudom, hogy képtelen lennék aludni, hiába a fáradtság és a látszólagos álomkór, s erre a gondolatra a hasam hatalmasat kordul, mintha csak még egy okot akarna szolgáltatni, miért nem fog összejönni a jól megérdemelt kiadós alvás. A hátsó ajtón megyek be, hatalmas robajjal csapom be magam mögött, de csak mert nincs erőm a kilincs után kapni, emiatt összeszorítom az állkapcsom és borzasztóan remélem, hogy egyik testvérem sem robban ki valamelyik szobából magából kikelve, hogy elküldjön egy szebb helyre. Végül egyikőjük sem ront rám, amiért hálás vagyok, viszont Rachel akkor tápászkodik fel a kanapéról kerekedő pocakjával, mikor a konyhába érek. Egy bágyadt mosollyal köszöntöm és legszívesebben hanyatt dőlnék a földön, mint egy rothadó krumplikkal teli zsák, de helyette a kicsi pultnak támaszkodom. - Szuperül. Nem találkoztam egyetlen vámpírral sem, ami jó jel, bár így majdnem fölösleges volt egész éjszaka odakint lennem. Azt hiszem beszélnünk kell Sammel, hogy vegye hosszabbra a pórázt. Fölösleges ennyit őrködni, szép lenne ha éppen ezt használnák ki a piócák; fáradt az egész falka. Valószínűleg Paul is pár órán belül hazaér, de ne számíts semmi jóra, fáradt, mint egy kóbor kutya, aki egész éjjel az utcákat járta. - röviden elmosolyodok a mondandóm végére szúrt kis viccen, de a fáradtság az agyamra ment, még ezt sem tudtam kellő gúnnyal odavágni a nővéremhez, csak hogy kicsit bosszantsam vele. De mivel én is farkas vagyok, nyugodtan elsüthetek kutyás poénokat.Közben nézem, ahogy előveszi a hűtőből a spagettit, amit Billy készített, de már azelőtt, hogy megszólalna, megcsap az illata. A spagetti sokat jelent nekem, az egész családnak, Billy mindig szeret azon viccelődni, hogy titkos családi recept, persze ugyanúgy készíti, mint mások, kivéve, hogy kétszer akkora adagokat. - Jól vagy, Rachel?! - fordulok felé aggodalmasan, s a kezemben tartott tányért, amit az előbb vettem ki a szekrényből a kicsi konyhaasztalra teszem. Odalépek hozzá, nem tudom, hogy mit csináljak, egyáltalán kell-e valamit csinálni ilyenkor, vagy csak egy sima rosszullét, amit a kisember idéz elő. - Kérlek, mondd hogy ez csak egy egyszerű hányinger és nem itt fogsz elájulni, mert én nem tudom mit csinálok akkor! - figyelmeztetem, bár valószínűleg orvoshoz rohannék, ha nem kapnék hirtelen pánikrohamot, csak ahogy a pasik szoktak, ha fogalmuk sincs, hogy mi történik, vagy mi baja a - jelenleg terhes - nőnek.

426 szó; rövidke, de most csak ennyi telik tőlem

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
9
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1987. Jan. 14.
✥ KOR :
31
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
orvos
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Szomb. Szept. 24, 2016 6:05 pm


to Jacob

Minden nap úgy érzem, hogy a napon fénypontja az este, mikor végre Paul is betoppan, a karjába von és egészen reggelig olyan közel tart magához, hogy nem lehet közénk préselni egy papírlapot sem. Mostanában viszont egyre többször kimarad. Járőrözés után olykor visszamegy a műhelybe, mert plusz munkát vállalt, és éjszakába nyúlóan bütyköli a járgányokat, ahelyett, hogy kialudná magát a következő munkanapra. Egyáltalán nem tetszik, hogy ezt műveli magával, ezért remélem, hogy minél hamarabb ki tudom osztani érte, hátha végre észbe kap, hogy ezzel nem erősít a kapcsolatunkon. Különben sem zavar, hogy még a szülői házban élek, az viszont annál inkább, hogy álmatlanul hánykódva éjszakázom, mikor nincs mellettem.
Reményeim teljesülnek, mikor Jake érkezése után biztosít arról, hogy vélhetően Paul is befut nemsokára, de az egyáltalán nem tetszik, hogyan viszonyul ehhez az egészhez.
- Fogalmam sincs, miért várjátok mindannyian ennyire, hogy vámpír ólálkodjon a közelben.. - a hideg is kiráz a gondolatra, hogy veszélyben lehetnek. Ők, a la push-iak, a forksiak.. Ennek ellenére minden farkas alig várja, hogy a karmai közé kaparintson egy pár halhatatlant. Paul legalább ennyire bosszús szokott lenni, mikor hasonlóan eredménytelennek titulál egy-egy műszakot. Én viszont csak megkönnyebbülök, hogy letudtunk egy újabb napot anélkül, hogy a szeretteim közvetlen életveszélynek tették volna ki magukat. Arra viszont már csak a szemeimet forgatom, hogy kóbor kutyának nevezi Pault. Sosem nézett minket jó szemmel, és még a bevésődés se olyan erős, hogy megkedvelje miatta Pault. A falka egészen más tészta, ott szövetség van köztük, bajtársi kötelék. A magánéletben viszont Pault mindenki azonosítja egy forrófejű idiótával, még Jacob is. Pedig ha valaki, akkor neki tudnia kellene, hogy milyen is a köztünk lévő kapcsolat. Persze zavar, hogy ilyen értelemben a kapcsolatunkat is nehézkesen ismeri el, de nem teszem szóvá. Helyette előzékenyen vacsorával kínálom. Vagyis kínálnám. Kezd kiborítani, hogy a terhesség velejárója, hogy érzékeny vagyok a szagokra és egyébként a reggeleim minden alkalommal gyomorbukfenccel indulnak. Hagyom, hogy kiszolgálja magát, én pedig a teámmal elvonulnék, de szédülés fog el. Kicsire húzom össze magam, próbálom leküzdeni a rosszullétet, ami nehezen megy. Ráadásul Jake aggódó hangját is hallom, ahogy elkezd pánikba esni, ami csak még inkább felzaklat. - Renesmee? - kérdezek rá sietősen, hátha elterelem a gondolatait a helyzetről, és különben is érdekel, mi a helyzet velük... De nem sikerül lepleznem a rosszullétemet.
- Jól leszek... - nyögöm ki nagy nehezen, de ezt én sem gondolom komolyan. Csak meg akarom nyugtatni, hogy ne komplikálja túl a helyzetet. Nincs szükségem egy rémült férfira, pláne nem, ha az az öcsém. Nem kell a bolhából elefántot csinálni.
- Csak lefekszem egy kicsit - nyugtázom, mikor közelít felém. Szinte látom magam előtt, ahogy azon filózik, most elkapjon-e, vagy mit várok tőle. Ellépek tőle, kezemben fogom a bögrémet a zöld teával, de a kanapéig nem jutok el, mert félúton hétrét görnyedve próbálom leküzdeni a rosszullétemet. A külvilágból csak annyi jut el a tudatomig, hogy a teásbögrém csörömpölve törik szét a konyha padlóján.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Konyha   

Vissza az elejére Go down
 

Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: La Push :: Otthonok :: Black ház-