Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Lazarus & Thalia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
SLAVE OF MOON & BLOOD ✥ hibrid
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
9
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1984. Jul. 30.
✥ KOR :
34
✥ LAKÓHELY :
nomád életmódot folytat - jelenleg Forks
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Lazarus & Thalia   Csüt. Aug. 04, 2016 2:00 am


Lazarus .....
FAJ
ragadozó vámpír
KORA
300 +-
PLAY BY
Paul Wesley
KAPCSOLATUNK
mentor, társ, jövendőbeli partner(?)
FOGLALKOZÁSA
rád bízom (;
VÁROSA
nomád

JELLEM
Lazarus egy vérbeli brit férfi, akcentusa a mai napig előjön néha, olyankor hallatszik szavai mögül, honnan ered is ő valójában. Hűen ragaszkodik származásához, rendszeresen visszatér szülőföldjére, de ez a ragaszkodás nem akadályozza semmiben, képes alkalmazkodni, szerinte másképp egy vámpír nem létezhet, de a komolyabb változásokkal nehezen birkózik meg, ebben nagyon hasonlítunk. Rengeteg elve van, fondorlatos, okos, művelt, és bár titkolom előtte, de teljesen az ujja köré csavart. Van egy zárkózott énje, szereti a magányt, időnként elvonul, az okára, s hogy ilyenkor mit csinál, a mai napig nem jöttem rá, s még Thalia sem tudja, aki egy évszázada mellette van. A külvilág felé nyitott, de ez csak egy látszat. Egy titokzatos vámpír, tele titkokkal és kérdőjelekkel, aki teljes mértékben elzárkózik az érzelmektől és csak minimálisan mutat ki bármit is, mégis lehet rá számítani, ő az egyetlen férfi, akiben bízni tudok mióta elhagytam a vőlegényem.

TÖRTÉNET
Néhány évvel ezelőtt találkoztunk, s amint kiderült, hogy hibrid vagyok, a szárnyai alá vett, segített, próbálta megérteni és megértetni velem a lényemet. Ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, s kölcsönösen bízni kezdtünk a másikban, a halandó vőlegényem úgy hidegült el tőlem. Eleinte csak féltékenykedett, majd erőszakhoz akart folyamodni, de arra nem számított, hogy erősebb vagyok nála. Megvédtem magam felém lendülő kezétől és azonnal elhagytam. Azóta Lazarus mellett vagyok és szépen lassan, észrevétlenül beleszerettem. Még nem tud az érzéseimről, s én sem igazán tudom hova tenni őket.
A története többi részét a megalkotóra bízom, akit nagyon-nagyon-nagyon várok!
Egyetlen kikötésem van a történetével kapcsolatban, mégpedig hogy fontos szerepet töltsön be karakterem az életében, eleinte csak úgy, mint másik társunk, Thalia, később pedig talán lehetne kicsit több, egy döcögősen induló kapcsolatféle

Thalia .....
FAJ
ragadozó vámpír
KORA
100 +-
PLAY BY
Jessica Lowndes
KAPCSOLATUNK
mentor, társ, barátnő, nővér
FOGLALKOZÁSA
rád bízom (;
VÁROSA
nomád

JELLEM
Thalia egy élettel teli, vidám vámpírhölgy, akik ismerik, rend szerint pont emiatt szeretik. A közelében két vélemény alakulhat ki benned: Vagy imádod a külleme és a jelleme miatt, vagy gyűlölöd, amiért csodálatos teremtés, nem csak külsőre. Nincs olyan dolog, amit ne csinálna jól, mondhatni minden arannyá válik a kezében. Hűséges típus, nem hagyja cserben a szeretteit. Talán az egyetlen hibája - ha ezt egyáltalán hibának lehet felróni - hogy képtelen megbízni és közel engedni magához egyetlen férfit is. Kerüli a szerelmet, de az okát nem tudom, mindössze két éve vagyok csak vele, de annyi biztos, hogy Lazarus mindent tud róla, egy teljes évszázada együtt vándorolnak már. Azzal azért még én is tisztában vagyok, hogy teremtőnk az egyetlen férfi, aki közel áll a szívéhez, s hozzá sem szerelem fűzi.
TÖRTÉNET
"Majdnem annyira tisztelem, mint Lazarust, és nővéremként, társamként szeretem. Őt is Lazarus tette magunkfajtává, így érzéseink hasonlóak a férfi iránt - némi különbséggel, mert míg ő apjaként szereti, addig én valami egészen mást érzek iránta.. természetesen mindezt titokban."
Az ő történetét sem szeretném megszabni, az alkotóra bízom azt is, miért nem bízik a férfiakban, valamint minden más egyéb, apró infót. A lényeg, hogy végre megérkezzen ő is


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lazarus & Thalia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Karakterbörze-