Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Rosalie és Emmett szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Rosalie és Emmett szobája   Szer. Aug. 03, 2016 1:36 am

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rosalie és Emmett szobája   Szer. Aug. 03, 2016 10:46 pm


Emmett & Rose

"These days I can't seem to get along with anyone"Minden olyan kaotikusnak tűnt és szétziláltnak, és sehogy sem tudtam olyan oldalról nézni a dolgokat, hogy az pozitív irányból tündökölhessen. Egyik rossz dolog jött a másik után és legszívesebben már azt kívántam, bárcsak visszapörgethetném az időt a Volturis hercehurcáig, még az is sokkal jobban tetszett, mint a mostani helyzet. Meglehet az sem segített, hogy a múltkori vadászatom elmaradt Jasper és Emmett miatt, de az agyamat más dolgok kötötték le, ezért sem vettem észre egyre sötétebb színben pompázó szemeimet, mely minden egyes tükörről visszapillantott rám, amerre csak jártam. És egész sok tükör megtalálható a házban, aminek háromnegyede az én szobámban van. Vagyis... a miénkbe, de kedves férjemet kitiltottam a szoba területéről büntetésképp, ezért most csak az enyém. Úgy gondoltam, hogy egy kis egyedüllét jót tesz majd, hogy kitisztuljon az agyam és elegyengethessem magamban a dolgokat. De a helyzet az, hogy csak még jobban összezavartam magam, és tegyük hozzá azt is, hogy utálok sok ideig egymagam lenni. Arra termettem, hogy mások között legyek, úgy tudok csak kivirágozni, ha magam vagyok túl sokáig, olyan mintha nem öntöznének. Elhervadok. Gyakorlatilag már magamat büntettem ezzel, de őszintén szólva, eddig a pillanatig észre sem vettem. Csak mikor aznap már harmadszorra nyúltam a hajkeféért, hogy valamivel lekössem magam és ahogy a nap sugarai megvilágították hófehér, kőkemény bőrömet, akkor valami végre teljessé vált. Mintha a fény végre utat nyitott volna annak a sok-sok gondolatnak, ami a fejemben tengett és a helyükre utasította őket. Természetesen nem egy szempillantást alatt történt az egész, de már rég nem emberi mértékkel számolom az idő múlását, ezért mégiscsak annak tűnt. Persze, ki tudja, hogy mennyi időt is töltöttem el egyedül a fésülködőasztalnál ülve, a saját tükörképemre meredve. Nem számított.
Még mindig úgy találom-e, hogy hülyeség volt Emmettől, hogy a forrófejűsége elvette az eszét és összekapott Jasperrel? Igen. Ostobaság volt-e tőle, hogy emiatt tagadtam meg tőle a jelenlétét itt? Az is az volt, de úgy vélem egy cseppet mégiscsak jogosan tettem. A büszkeségem azonban nem engedte, hogy én tegyem meg az első, nyitó lépést felé. Nem, neki kell ide jönnie és bocsánatot kérnie, vagy legalább tegyen úgy, mintha megbánta volna. Nagyon nincs szüksége ennek a családnak még arra is, hogy széthúzódjunk egymástól, mint holmi ismeretlenek. Majd száz éve együtt vagyunk kisebb-nagyobb megszakításokkal, - mivel Emmett és én néha leléptünk együtt - és most kellene a legjobban összetartanunk, de egyedül képtelen lennék összefogni őket. Nem, mindig is Esme és Carlisle voltak, akik elsimították ezeket a dolgokat, az én vérmérsékletem nem elég jó hozzá. Jelen pillanatban is azt várom, hogy valaki végre bekopogjon az ajtón és azt mondja, hogy minden rendben lesz. Emmett. Csak abban bízok, hogy eléggé ismer már ahhoz, hogy tudja, nem én fogok utána rohangálni. De, egy kis biztatás, egy apró kis lökés talán nem fog ártani.
- Emmett - hangom halk, és egy külső szemlélő számára talán úgy tűnhet, mintha magamban beszélnék, vagy épp meg akarok idézni valakit a tükörben, de az igazság az, hogy abban reménykedek a közelben van és meghallja. Ha pedig nem, nos akkor sincs semmi, hiszen csak a számra vehetem a férjem nevét, amikor akarom.506; lesz ez még jobb is
***
Vissza az elejére Go down

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 01.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
3
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1915. Jul. 18.
✥ KOR :
103
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
könyvelő

TémanyitásTárgy: Re: Rosalie és Emmett szobája   Szer. Aug. 10, 2016 3:20 pmRosalie & Emmett

Ideges voltam, és senkihez nem volt egy jó szavam, mióta a feleségem kizavart a szobánkból, a Jasperrel való bunyó miatt. Nem azzal volt a bajom, hogy fújt rám, Alice is ki volt bukva, alapvetően érthető volt mindkettejük hozzáállása a dologhoz, hiszen majdnem kinyírtuk egymást a szőke férfival, mégis azt gondoltam ez csak pár nap lesz. De hetek teltek el azóta, hogy a kanapén aludtam, és ha láttam is Rose-t a házban, akkor sem hagyta, hogy hosszabb ideig mellette legyek. Ez pedig kiborított, nem voltam önmagam a hiányában. Tudtam, hasonlóan van ő is, mégsem változtatott a döntésén. Jobb elfoglaltság híján unottan pötyögtem a laptopomon, intéztem a megbízóim könyvelését. Nem mintha sok kedvem lett volna ehhez, ebben a kifacsart helyzetben. Sokszor inkább nem is voltam a házban, csak mászkáltam az erdőben, hogy elfoglaljam magamat Nélküle. Persze ez sokszor csak álca volt, s talán csak Edward tudhatta, ha figyelt engem, hogy miben mesterkedem valójában.
Mindent elrendeztem ugyanis egy kis kiruccanáshoz Thaiföldre. Két hétre foglaltam le szobákat pár helyen, hogy ne kelljen vadászni helyet, ahol megszállhatunk. Na nem az alvóhely miatt aggódtam, csak emberinek akartam látszani. A kezemben voltam a repülőjegyek is már, majdnem egy hét volt az indulásig még. Megbeszéltem Carlisle-el és Esmével is, hogy el szeretnék menni Rosalie-val, ők pedig beleegyeztek, mivel úgy látták a mostani helyzet nem nagyon fog megváltozni egyik pillanatról a másikra. És ebben kétség kívül egyet értettem velük. A feleségemre viszont ráfért a kikapcsolódás, hogy kicsit eltávolodjon ettől a helyzettől, és én meg akartam adni neki. Már csak abban reménykedtem, hogy hajlandó lesz eljönni velem és nem kell lemondanom az egészet az utolsó pillanatban majd.
Éppen hazaértem az utazási irodából, amikor meghallottam a finom suttogást, ahogy Rose a nevemet ejti ki az ajkain. Egy pillanatra megtorpantam, mert hirtelen azt hittem csak beképzelem. Tudtam, mit jelent ez, hogyne tudtam volna ennyi idő után. A kezemben lévő mappával együtt indultam fel a szobánk felé. Éreztem az illatát, tudtam, hogy az ajtó mögött volt. Egyet koppintottam a sima fa felületén, majd lenyomtam a kilincset.
- Szia – megálltam a küszöbön, bár reméltem, hogy azért hívott, hogy végre beengedjen. Igazából kicsit nevetséges ez a helyzet, tudom én, de senki nem ismeri jobban nálam Rosalie-t és az az igazság, hogy nem volt kedvem felújításba kezdeni, mert kinéztem a feleségemből, hogy a tombolás közepette, dühében ripityára tör mindent. Ilyenkor az volt a legjobb, ha ő hívott, nem pedig én jöttem. Így biztos lehettem abban, hogy már nem haragszik rám. – Bejöhetek? – kérdeztem figyelve a nőt, akibe az első pillanat óta szerelmes voltam, mióta összeszedett az erdőben a medvetámadás után. Amikor felébredtem, már tudtam, hogy nem lehet jó ez az élet, ha nincs benne Ő. Mégis itt volt velem, és bármit megtettem volna azért, hogy ez soha, egyetlen percre se változzon meg.
I'm not scared, there's nothing to lose now that
I've found you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Rosalie és Emmett szobája   

Vissza az elejére Go down
 

Rosalie és Emmett szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Szülőszobák
» Kol hálószobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Forks :: Otthonok :: Cullen Rezidencia-