Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

  Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Nappali   Szer. Aug. 03, 2016 1:27 am

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
25
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
Ex-természetvédő
✥ KERESEM... :
Az élet értelmét.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Okt. 07, 2016 8:37 pm

(Edward és Jan)


Valahogy furcsa érzésem volt attól, hogy beléptem egy vámpírotthonba. Nem is azért, mert vámpírok lakták, hanem mert "otthon" volt. Egy olyan otthon, amire én is vágytam volna egykoron, amikor még Dera élt. Én is el tudtam volna képzelni, hogy épp úgy mint Carlisle, hazatérek a békés otthonomba, ahol alkalomadtán épp otthon találom a feleségem, talán gyerekeket, még ha nem is sajátokat, vagy... legalábbis nem vér szerintieket. De lényeg a lényeg, hogy részben jó, részben borzongató érzés volt arra gondolni, "mi lett volna, ha...", vagy mi lett volna, ha ez néhány évvel ez előtt jut eszembe...
Mélázásomban, s töprengésemben nagyon nem is figyeltem rá, hogy Carlisle eltűnt a szemem elől. Álltam a nappaliban, körbepislogtam, érdeklődve felmértem a terepet, részben mert érdekelt, részben, mert gyakorlott világjáróként alap, hogy új területekre érve mindig fel kell mérni a terepet, mit látok, mit nem látok, mit hallok, mit nem hallok, kik lehetnek a közelben, hányan, milyenek, egyáltalán emberek, vagy affélék-e, avagy egyebek? Mindig készenlétben kell lenni, ez a hosszú élet titka, azt hiszem, mindig félig nyitott szemmel kell lenni, még álmodban is végig hegyezd a füled, hogy véletlen se érhessen meglepetés.
Na persze, ezt a hajót én már ott meglékeltem, hogy arra se figyeltem, a doki merre és hol tűnt el mellőlem, ami bár butaság volt, de nem feltétlen életet veszélyeztető esemény, lévén, hogy az alatt a rövid kis találka alatt is, míg Carlisle-al voltam, leszűrtem, hogy nem igazán kell tartanom a dokitól, míg én nem csinálok galibát, ős se valószínű, hogy a torkomnak ugrik.
Viszont a figyelmem egy dologra maximálisan jó volt. Rögtön tudtam észlelni azt, amikor újfent nem voltam már egyedül. Valaki közeledett, hallottam és éreztem is őt.
- Szép jó napot! - köszöntem tőlem telhetően illedelmesen, pedig még szemem elé sem lépett az illető, de bízva benne, hogy jól indítok, és az új ismerős sem nyel le keresztben amiért az otthonukba merészkedtem, na meg megzavarom békés napjukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 05.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
15
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Jun. 20.
✥ KOR :
117
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
Zenész

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Okt. 08, 2016 5:06 pm
Jan & EdwardÚjabb nap telik el Bella nélkül. Újabb események történnek Nessievel, aminek nem lehet a részese. Újabb másodpercek, percek, órák suhannak tova, amíg ő egyre távolabb kerül tőlem, és egyre közelebb ahhoz, hogy végleg elveszítse önmagát.
Természetesen nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy ismét alábecsülöm, mint ahogy arra korábban rámutatott, megtettem már. Nem hittem, hogy képes lesz megbírkózni a világgal, ami különbözik az övétől, ami ennyire különbözik, és ennyire veszélyes, legfőképp rá nézve.
Aztán ez a világ a világává vált, és kiteljesedett benne. Sosem fogom elfelejteni, ahogy a szíve végleg megszűnt dobogni, és ő átváltozott, miután életet adott a gyermekünknek - igen, ezt a végső soron áldott, ám alapjában véve elrettentő terhet is magára vállalta, és tökéletesen teljesítette. Sosem voltam még annyira boldog, hogy bebizonyosodott a tévedésem, mint akkor.
Saját gondolataimból valami ismeretlen ragad ki. Valakinek a töprengése, akiét még sosem érzékeltem. Olyan ez, mint az ujjlenyomat, mindenkié egyedi és megismételhetetlen. Azonnal mozgásba lendülök, és ahogy közelebb érek a nappalihoz, minden egyes centiméterrel több részlet kerül a birtokomba az idegen kilétéről. Carlislelal érkezett, lenyűgözi az otthonunk, férfi, dobog a szíve.
Az utolsó pontnál megtorpanok. Ez a férfi olyan, mint Renesmee. A negyed pillanatnyi habozásomat azonnal felváltja a sürgetőbb mozgás, hogy többet megtudjak róla, leginkább a legfontosabbat.
-Üdv! Edward Cullen.-
Nyújtom felé a kezem, mintegy a bizalom jeleként. Ez a férfi minden bizonnyal nem bajba kerülni jött ide, ez elég nagy botorság lenne. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de megvan a hírnevünk a mi világunkban.
-Foglalj helyet.-
Mutatok a kanapéra, mintegy illedelmességi formulaként felkínálva neki ezt a lehetőséget. Bár a félig halandó, félig vámpírok lényegesen hamarabb elfáradnak, mint a vámpírok, azért nem feltételezném azt, hogy minden egyed tökéletesen egyforma, ez félelmetes ostobaság lenne. Minden egyes pillanattal jobban várom, hogy újabb gondolatokat osszon meg velem.


xxx szó △ <3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
25
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
Ex-természetvédő
✥ KERESEM... :
Az élet értelmét.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Vas. Okt. 09, 2016 6:15 pm

(Edward és Jan)

Edward Cullen. Kipipálhatok egy újabb nevet azok közül, amelyek miatt ide jöttem. Bár ő még mindig nem a legfőbb személy, de azon a bizonyos "sárga köves úton" egy elég fontos tégla. És személyes gondolataim és érzéseim fényében az egyik legérdekesebb vámpír, akivel találkozhatok itt. Azt hiszem, még sosem találkoztam senkivel, aki ilyen közel állt volna az apámhoz - furcsa ezt így megfogalmazni, de ez az igazság -, lévén hogy nem láttam még olyan vámpírt, illetve nincs tudomásom róla, aki valóban apa lett volna, és ő pedig az. Hasonlóan az én felmenőimhez, ő és a kedvese létrehoztak egy életet, miközben egyikük végig vámpír volt. És ami még lenyűgözőbb számomra, hogy Edward Cullen a párjával maradt, együtt várták az utódot, és valódi család lettek. Nem úgy, mint mi, és nem úgy, mint az én apám esetében, Edward nem lépett le, a párja pedig... gyakorlatilag nem halt meg, mert vámpírként él, tehát az ő gyerekük sokkal jobban járt, mint én, ez valószínűleg nem is lehet kérdés.
Ahogy az sem, hogy a gondolataim alapján épp megállapíthatja, hogy fura alak vagyok, gondolom.
- Te vagy a gondolatolvasó, ha jól tudom - böktem ki, s kissé tán zavarban voltam, amikor kezet ráztunk, és ő hellyel kínált, de azért hálásan biccentettem egyet, és leültem a kanapéra. - Azt hiszem fejben kéne tartanom, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimban, ha a közeledben vagyok. Nem mintha rossz szándékú volnék, de azért ez... fura. Még sosem osztottam meg mással a gondolataimat ilyen módon.
Kissé zavartan túrtam a hajamba. Végigmértem őt, és különös érzés volt, olyannak látni, mintha tini lenne, de tudom, hogy nem az, ahogy én sem tűnök többnek mint ő, de én sem vagyok épp tini. Sőt, kb. sosem voltam tini, az a rész nekem úgy tűnik, hogy kimaradt az életemből, tán azért, mert akkor épp nem is tudtam hogy tininek kéne lenni, vagy mert nem is foglalkoztam akkortájt az évekkel, vagy mert akkoriban teljesen más volt tinédzserkorúnak lenni, mint most, vagy amikor Edward lehetett tini. A lényeg végülis az lett volna a gondolatban, hogy nem néznék ki belőle egy gyereket, habár magamból sem, de nekem nincs is, és még a saját apámból sem, de belőle nem is akarok kinézni egyet sem, Carlisle-ból már inkább kinéztem, hogy apa, még ha nem is vér szerinti, azt hiszem, annak nincs jelentősége.
- Gondolom, csodálkozol, hogy mit keresek itt nálatok. De biztosíthatlak, nem rossz szándékkal jöttem - mondom, habár ezt talán már tudja a gondolataimból is. Feltéve persze, hogy végig tudta hallgatni, azt a sok hülyeséget... - Persze, apád nem is hozott volna magával, ha az a veszély állna fenn, hogy ártani akarnék nektek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/

avatar
I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 05.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
15
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1901. Jun. 20.
✥ KOR :
117
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
Zenész

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Feb. 18, 2017 9:52 pm
Jan & EdwardFura ez a férfi, és a gondolatai is furák, persze ehhez az is hozzájátszhat, hogy félvérként leginkább Nessiet ismerem, őt viszont nagyon-nagyon jól.
Mégis, azért feltűnő, mennyire sokat gondol a biológiai családjára. Habár ez nem csoda, csak kissé meglepő, tekintve, hogy félig vámpír, és mi azért olyan sokat nem gondolunk rájuk, sokaknak csak nagyon ködös emlékei vannak róluk, ha vannak egyáltalán. Jan azonban kiemelten sokat gondol az apjára. Bizonyára ő is éppúgy tele van kérdésekkel, mint én.
-Teljes valómban.-
Bólintok, és be kell vallanom, hogy leginkább az évek óta húzódó ellentéteink óta a Volturival fennálló elhíresülésünk koránt sem töltel páratlan örömmel. Zavar ez a rivaldafény, és hogy már ennyien tudnak a képességemről.
-Te pedig... honnan is tudsz erről?-
Kérdezem tőle aztán, mert hát nem árt tudni, a világ mely táján értesült rólunk, kitől, és atöbbi, még akkor sem, ha csakugyan nincsenek ártó szándékú gondolatai. Mindenkiben jóval több rejlik, mint amit megmutat.
Megnyugtatnám a gondolatolvasás kapcsán, de nem tudom. Ha azt mondanám, nem hallom-látom a gondolatait, az hazugság lenne, mármint olyan értelemben is, hogy ki tudom zárni... mert persze ki tudom, de ez sosem szűnik meg teljesen. Így csak hallgatok.
A további szavaira bólintok, miután helyet foglalok én is, és csakugyan így is van, valóban nagyon érdekel, mi szél hozta erre.
Valahogy furcsa számomra az a tény is, hogy Carlisle-ra, mint apámra utal. Ez sem szokás a magunkfajták körében... csupa érdekesség és meglepetés számomra ez az ember, pedig még alig szólalt meg.
-Mennyi idős vagy... ha nem sértelek meg a kérdéssel?-
Kérdezem meg ezt is, mert minden visszajelzés jól jön, ami Renesmeet illeti. Persze rengeteg minden érdekel még, de nem fogom lerohanni, plusz a gondolatai úgyis elárulják.


xxx szó △ <3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
25
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
Ex-természetvédő
✥ KERESEM... :
Az élet értelmét.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Vas. Feb. 19, 2017 11:32 pm

Félmosolyra húztam a szám. Érthető volt a kérdése, és nem is lepett meg.
- New Yorkban hallottam nemrég egy pletykát rólatok - kezdtem hát mesélni. - A családotokról. És úgy gondoltam, eljövök, hogy utánajárjak a sztorinak, amit hallottam, a családról, ahol orvos a családfő, vegetáriánus az étrend, és igazi család él együtt, nem csak egy klán. Hallottam, hogy él itt egy férfi, aki gyermeket nemzett egy embernőnek, és a nő, aki megszülte a kis vámpírt, ma is él... úgymond. És... nem tagadom, leginkább az motivált az eljövetelben, hogy még nem találkoztam magamfajtával, pedig régen sokat kerestem effélét - köszörültem meg kissé a torkom, utalva saját magam félvérségére. Emlékszem mikor hagytam fel a félvér-kutatással, és ugye, azóta se kezdtem újra. Kerestem a társaságot, néha, de kimondottan félvért már egy ideje nem. Pedig ugyanolyan kíváncsi maradtam rá, és főleg arra, vajon mennyire hasonlít rám.
- Hm... - elgondolkodom. Fejben számolgatni kezdek ugyan, de igazából túl sok a fehér folt az emlékeim közt, abban az értelemben, hogy túl sok időt töltöttem úgy az erdőben, hogy nem mértem az időt. Becslésekbe persze bocsátkozhatok, de pontos számot aligha tudnék neki mondani. Valahogy sose éreztem szükségét számot adni magamnak sem, arról, mióta élek. De persze megértem, hogy őt érdekli. Az ő félvér gyermeke még fiatal, bizonyára kíváncsi, hogy egy másik félvér hogy áll az idővel, mint olyan, és ennek megfelelően az "örök élettel". Én ugye nem aggódom sokat az életen és annak hosszán, főleg, ha a sajátomról van szó, de tőle érthető, hogy igen.
- Sok... - bököm ki először a tömör választ, majd folytatom egy bocsánatkérő mosoly kíséretében. - Nem tudom pontosan. Mikor születtem, még nem jegyeztük az időt. Nem így, mint ma... és utána is volt, hogy sokat éltem úgy, hogy nem tudtam, mennyi idő telt el. Megbecsülni tudom. Esetleg. Tudom, hogy mikor születtem, nem járt még egyetlen fehér ember sem Amerikában, sőt, ez a név sem létezett még. Mikor születtem, még csak törzsek voltak, és sem Istenről, sem fehér emberről nem hallott senki. És vámpírokról sem, így sokáig azt hittem, démoni ivadék vagyok. Nem voltak városok, falvak, de házak sem. És vámpír is csak kevés, mert hosszú ideig kerestem, míg egyel is összetalálkoztam... - Elharaptam a mondatot, és félrefordítottam a fejem. Fájó pont, az a vámpír. Mélyet szusszantam, de elhessegettem az emléket első találkozásunkról, és felmosolyogtam Edwardra, hogy folytatni tudjam.
- Ha a becsléseim helyesek, legalább 2000 éve biztos itt vagyok már, de tán több is... - saccoltam meg egy olyan számot, ami nagyjából helytálló lehet rám, és amiből sejtheti, hogy nincs oka aggódni a gyermeke miatt sem, hisz valószínűleg ő se kevésbé halhatatlan mint én vagy Edward.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://izombie.hungarianforum.net/
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Nappali   

Vissza az elejére Go down
 

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Part 14 / 2
» Előtér és nappali
» Nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Forks :: Otthonok :: Cullen Rezidencia-