Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Nora White

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
THE SPIRIT OF THE WOLF ✥ alakváltó
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 02.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
5
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1990. Nov. 11.
✥ KOR :
28
✥ LAKÓHELY :
seattle
✥ FOGLALKOZÁS :
leader of the white-pack
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Nora White   Kedd Aug. 02, 2016 7:33 pm


Nora White

Tell me that I can't and I will show you I can.FAJ
alakváltó
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 Seattle, Washington, USA, 1990. 11. 11.
HOZZÁTARTOZÓK
Teresa White - az anyám, 14 éve elhunyt.
Thomas White - az apám, a falkám előző alfája, legfőbb bizalmasom, és a követni való példa
Mia White - a húgom, a felelőtlen csitri, aki több bajt hoz a házhoz, mint hasznot. Még.
Chris - a lenyomatom
és egy falkányi farkas, akik nem bánnák ha belebuknék a vállalkozásba, miszerint nőként nem csak falkatag, hanem alfa is vagyok
CSALÁDI ÁLLAPOT
 bevésődött
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 2002. 05. 10. - a családi házunk nappalija, miután értesültem anyánk haláláról
TITULUS
alpha of the emerald city
PLAY BY
Rebecca BreedsJellem és Küllem
Nem sokáig lehettem az az átlagos lány, aki szívesen szökik ki éjszaka a csillagokat bámulni, aki csak úgy minden ok nélkül az apja vállába fúrja az arcát, vagy aki fűt-fát ígér az anyjának egy újabb hajfonatért. Kislány voltam még, mikor minden megváltozott, bár születésemtől fogva másképp néztek rám. Az apám úgy, mint aki bennem látja a jövőt, az anyám pedig aggódóan. Nem is rám, hanem az apámra vetett sűrűn nyugtalankodó pillantást. A húgom.. Még csak öt éves volt, fogalmam sincs mit gondolt. Arra pedig valószínűleg nem voltak kíváncsiak, hogy bennem mi játszódik le akkor, mikor akarva-akaratlanul megfosztottak attól a kortól, mikor még nem lett volna kötelességem felelősen cselekedni. Lehettem volna szimplán egy gyerek, de sosem voltam az. Nagyon korán beavattak a falka történetébe, és annak a fontosságába, hogy tovább vigyük a vérvonalat. Az apám jó munkát végzett, belém nevelte a tiszteletet, de az odaadást nem tőle tanultam. Anyám is kivette a részét az okításomból, ezért is fájt olyan nagyon, mikor elveszítettem. Nem voltam rá felkészülve, ahogy arra sem, hogy falkavezér váljon belőlem, tudva hogy néhányan sosem fognak igaz alfájukként tisztelni engem. A fokozatosság elvét követve, eltartott egy ideig, míg a bétától átvettem a falkám tényleges irányítását, de azóta is mindenki érzi a feszültséget, csak épp nyilvánosan nem sokan mernek beszélni róla. A történelmünk során én vagyok az első és egyetlen nő, aki valaha alakváltók élére került, ez pedig elég sok mindent megmagyaráz.
Hogy miért vagyok kimért, alapos, miért hívnak a hátam mögött karót nyelt szukának. Éljen a kollektív tudat! Fel voltam készítve, de nem voltam felkészülve arra, ami rám várt azzal, hogy alfájukká váltam. Ez sokkal többet kivesz belőlem, mint amennyit fel tudnék áldozni a klánunk oltárán. De ha valamit megtanultam, az az, hogy hogyan tudom másra fókuszálni a gondolataimat, hogyan tudom elkendőzni – legalább egy kis időre –, hogy olykor még én is kételkedek a saját képességeimben. Nem várhatnám el tőlük, hogy vakon kövessenek, mégis megteszem, mert ők egy vezetőt várnak, de csak néhányuk látja úgy, hogy alkalmas vagyok erre a feladatra. Mások nem látnak mást, csak egy nőt, aki a társadalmunk elnyomását akarja valahogy kompenzálni azzal, hogy egy kisebb közösség fölött vezért alakít. De ennél jóval több rejlik bennem.

Magasra nőttem, hála a farkas-géneknek súrolom a 180 centit is. Alkatom nem olyan robosztus, mint amilyennek lennie kellene, inkább csak izmos, sportos, a tartásom viszont párját ritkítja. Arcom barátságosnak tűnhet, de csak addig, míg ott virít rajta a mosoly, amitől a szemeim körül táncoló nevetőráncok is látszanak. Szemeim farkasként elveszítik kékeszöld árnyalatukat és csak a sötétzöld szín uralja az íriszemet. Átváltozás után pedig egy nem teljesen fehér hat méter magas farkasként tűnök ki a falka többi tagja közül. Szürke foltok emelik ki világos bundám színét, ami elég borzas, mert emberként nem vagyok hajlandó megszabadulni a hosszú vörösesbarna hajamtól.
A ruházkodásomra az egyszerűség jellemző. Nem hordok drága ruhákat, sem kiegészítőket. Átváltozáskor csak a baj lenne velük..


Történet
Egy listányi indokom van arra, miért nehéz úgy felnőni, hogy az apád egy falkányi farkasnak dirigál. Leginkább azért, mert soha nem fog rád úgy tekinteni, mintha csak egy átlagos gyerek lennél. Egy fokkal rosszabb, ha elsőszülött is vagy. Borzasztóan sokat vártak tőlem már gyerekként is, de megtanultam kezelni, elfogadtam, hogy ez az életem része és nem zavart. Mindaddig nem igazán tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, míg rá nem jöttem, hogy az a célja vele, hogy átadja nekem a stafétát. Innentől kezdve persze a húgomat kezdtem irigyelni, mert neki nem kellett ennyi mindent megtennie azért, hogy méltán büszke legyen rá apánk. Nem szeretem felemlegetni, hogy mennyi küzdelem kellett ahhoz, hogy egyáltalán egyenrangú tagként kezeljenek, annak ellenére is, hogy a falka nagy része már korábban is nőkből állt. Minket mégis nehezebben fogadnak el, így mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy bizonyítsunk. Én sem voltam rest mindent bevetni, hogy bizonyítsam a falkának, a véneknek és az apámnak, hogy elég rátermett vagyok. Nem hagyok cserben senkit, sem most, sem később. Hallgatok a tanácsokra, és a többiek véleményét is kikérem. Demokratikus vagyok, azt hiszem. Legalábbis addig, míg nem érzem azt, hogy minden próbálkozásom ellenére az ellenzékem erősebbnek bizonyul.

Gyors vagyok, de nem eléggé. Ravasz vagyok, de van nálam körmönfontabb falkatag is. De mindig a nagy egész érdekeit nézem és ez az, amiről azt gondolom, hogy nem sokan tudnák utánam csinálni. Nem kis felelősség egy csapat farkast koordinálni, főleg ha az ember lánya folyton akadályba ütközik. A barátokból könnyen lesznek ellenségek, a támogatók pedig pillanatok alatt rosszakaróvá avanzsálnak, ha hagyom. Eddig mégis képes voltam összefogni a falkát, és a tagokat a rangjukhoz mérten kezelni. A húgommal teljesen más a helyzet. Olykor elkapok tőle néhány gondolatfoszlányt, ami egyáltalán nincs az ínyemre, és meglehetősen bosszant, de talán ő az egyetlen olyan személy, aki nincs kibékülve teljesen azzal, hogy apánk rám osztotta a következő vezető szerepét, mégsem használtam irányába az alfai hangomat. A többiek jobbára már mind találkoztak ezzel az énemmel, ámbár erre egyáltalán nem vagyok büszke. Ellenben van jó néhány dolog, amire az lehetek. az apámra, amiért feltétlen bizalmat szavazott nekem évekkel ezelőtt és azóta is folyamatosan ellát tanáccsal, ha azt tapasztalja, hogy rám fér egy kis külső behatás. Nem mellékesen pedig miután megvalósította anyám régi vágyát és megalapította a Terry's dinner-t, azóta hagyja, hogy a falka ott lebzseljen nála. De említhetném Lunát, aki szintén mindig ellát azokkal a bölcs tanácsokkal, amiket mástól aligha fogadnék el. Ő nő, és örülök neki, hogy valaki hozzám hasonlóan látja a dolgokat. Elfogad és támogat, annyi mindent köszönhetek neki, hogy képtelenség szavakba sűríteni. Csak az bánt, hogy a húgomra nem számíthatok annyira, mint rá. Pedig apám a lelkemre csomózta, hogy mindent, amit tanultam és kamatoztathatok a falkában, azt adjam tovább örökségül Miának. Nem mintha kérne belőle... De míg többen vannak velem, mint ellenem, addig el kell viselniük engem.user: A. ✥ kor: 22 ✥ multik: i have a Black ✥ tapasztalat: kiddin' me?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
17
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1995. May. 25.
✥ KOR :
23
✥ LAKÓHELY :
port angeles
✥ FOGLALKOZÁS :
eladó - port angeles/ajándékbolt

TémanyitásTárgy: Re: Nora White   Pént. Aug. 05, 2016 12:23 amNora White

Üdvözöllek a fórumon!

Igen, valahogy így képzeltem el Norát, mikor megálmodtam a falkát, s vele együtt a vezérüket, aki történetesen nő... Nem csalódtam, pedig borzasztóan aggódtam, vajon ki teszi rá a mancsát, s vajon az avatar alanyt kire kívánja az illető lecserélni, így mikor megtudtam, hogy te fogod vinni, ráadásul Breeds kisasszony pofijával, örültem, már nem is aggódtam. A személyiség, a történet, minden egyes gondolat tipikus Nora volt, nem tudnék belekötni akkor sem, ha akarnék. Mindenképpen össze akarok futni veled majd játéktéren, ezzel kapcsolatban még diskurálunk, valamint drukkolok, hogy minél több falkatag megérkezzen hála nektek, White lányoknak, amiért ilyen hamar jó kezekbe kerültetek 
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Nora White

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Alakváltók-