Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
  Szószámláló

  Credit
  tiszteld a munkánkat!
  A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
  Ki van itt?
  Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

  Nincs

  A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

  Share | 
   

   Avery Beaumont

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
  SzerzőÜzenet

  avatar
  SLAVE OF MOON & BLOOD ✥ hibrid
  admin
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Jul. 29.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  9
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1984. Jul. 30.
  ✥ KOR :
  33
  ✥ LAKÓHELY :
  nomád életmódot folytat - jelenleg Forks
  ✥ KERESEM... :

  TémanyitásTárgy: Avery Beaumont   Kedd Aug. 02, 2016 5:05 pm


  Avery Beaumont

  you're a diamond, dear. they can't break you.  FAJ
  hibrid
  SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
   1990., Phoenix, Arizona
  HOZZÁTARTOZÓK
  Lazarus: Segítőm, akivel a mai napig együtt vándorlok kontinensről kontinensre. Ő az oka, hogy rájöttem egyedi fajom minden apró részletére. Olykor rövid időre elválunk egymástól, a mostani alkalom is ilyen, hiszen képességem miatt küldött erre a zöld, és élénk tájra, hogy segíthessek.
  Thalia: Majdnem annyira tisztelem, mint mesterem és segítőm, nővéremként, társamként szeretem. Őt Lazarus tette magukfajtává, így érzéseink hasonlóak a férfi iránt - némi különbséggel, mert míg ő apjaként szereti, addig én valami egészen mást érzek iránta.. természetesen mindezt titokban.  
  Andrew: Egykori vőlegényem, akit teljes szívemből megvetek, de muszáj megemlítenem, végtére is miatta álltam a sarkamra és lettem az a határozott, erős, önálló nő, aki mindig is lenni akartam. Miatta fogadtam el valódi lényem, az már más kérdés, hogy nem épp szép módszerrel hatott rám...
  CSALÁDI ÁLLAPOT
   ex-menyasszony
  ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
  A pontos dátumot nem tudom, de azt hiszem, a 16. életévemet már betöltöttem, mikor is kibiztosított gránát módjára robbantam a felgyülemlett évek miatt. Nem tudtam, mi történik velem, hogy mi vagyok pontosan, édesanyám pedig azt hihette, lány létemre nem vagyok olyan "szerencsés", mint ő, hogy képes legyek a farkaslétre. Átváltozásom, és a valódi hibridlétre ébredésem dátuma tehát legyen 1981.
  TEREMTŐ
  anyu és apu nagyon szerették egymást... khm, a többit nem részletezném
  KÉPESSÉG
  Mentális manipuláció: Hiába egy mindössze fiatal hibridről van szó, Avery vándortársai segítségével igen hamar megtanulta uralni a képességét. Képes belemászni az emberek és természetfeletti lények fejébe, bár halandókon ritkán használja adottságát, hiszen őket túl egyszerű manipulálni, lélektelen, zombiszerű géppé változhatnak, mindenféle életcél és vágy nélkül - bár mindez csak felvetés, embereken még sosem próbálta. Többsíkú dologról van szó, több ez, mint irányítás, több, mint erő. Képes megváltoztatni egy életmódot, egy gondolatmenetet, de akár tetteket is képes elhárítani, valami egészen mássá formálni. A határokat még feszegeti, nem tud mindent tökéletesen és főként nem egyszerűen végrehajtani. Segítségére lehet vámpíroknál a vérmegvonás, farkasoknál az emberi forma, valamint az érintkezés is előnyére válhat.
  TITULUS
  Heart of Stone
  PLAY BY
  Candice (Accola) King  Jellem és Küllem
  Avery egy magabiztos, önálló nő, a kötöttségmentesség kibontakozása közben pedig egyre inkább felerősödött ezen énje. Nagy erővel bír, a manipuláció ugyanis egy összetett fogalom, amit ő kitűnően tud kezelni, irányítani, bár még mindig csak a felszínét kaparássza. Nem szeret másokon átgázolni, mások lelkét a földbe tiporni, legalábbis egykoron így volt. Az évek során kibontakozott benne a groteszk életszemlélet, belefásult a különcségbe, habár születésétől fogva tudta, hogy valami nincs rendben vele. Nem volt sose átlagos, és ezt mindig tudta, édesanyja azonban nem tudott a legendákról, így azt sem rágta senki a szájába "Óvakodj a hidegektől!". Amit persze Avery kismilliószor végighallgatott, olykor szemforgatásokkal illette anyja mondanivalóját, máskor figyelt, próbált rájönni az apróbb-cseprőbb dolgokra, és kiismerni a világot, amelybe beleszületett, és amelynek ő sosem lehet úgy a része, mint egy halandó. Anyja óva intése persze abban a pillanatban már nem számított többé, mikor Lazarus és Thalia feltűntek a színen. Avery rögtön tudta, hogy nem minden vámpír kegyetlen (ekkor romlott meg a kapcsolata az anyjával), és még édesapjáról sem hitte ezt, hiába látta mindig anyja szenvedését, és hallgatta egészen kicsi kora óta, mennyire becsapva érzi magát. Hiszen ő maga is becsapva érezte magát egész életében, mégsem érezte szükségét, hogy szavakba öntse. Nem egy szókimondó típus, ami az érzéseit tükrözi, gondolatait is csak akkor hangoztatja, ha szükségesnek érzi, ellenben ha valakinek ártani akar, avagy távol tartani magától, hamar megered a nyelve. Képességének hála megtanulta uralni a szomját, emiatt ritkábban táplálkozik vérrel, a vadászatot viszont nem veti meg, s már azt sem bánja, ha egy ártalmatlan kisállatot kell elfogyasztania, mióta sikerült átlényegülnie és farkasként is gondolkodni átváltozásai során. Lényegében egy összetett, valaha "emberi" lényről van szó, akin maga az élet edzette saját pengéjét, emiatt nem csak a sorsa pecsételődött meg, de személyisége is - egy rideg, szarkasztikus lénnyé vált, akit csak nagyon kevesen képesek megpuhítani, és még azoknak sem sikerülhet mindig.

  Kinézet terén egy igazán ízléses nőről van szó. Tudja, milyen alkalomhoz hogyan kell felöltöznie, s szerencséjére a legtöbb ruhadarab passzol a testéhez, amit a kecses vonalai még inkább kiemelnek, főleg az utóbbi években. Merészebbé vált, olyan darabokat is be mer vállalni, amit azelőtt nem, de tudja, mit mikor kell bevetni, mikor engedheti meg magának a merészséget, és mikor kell visszafognia magát, elegáns oldalát mutatnia a világnak és a benne élő lényeknek. Az ékszerektől nem áll távol, sőt, imádja a nyakláncokat, gyűrűket, fülbevalókat, karpereceket, de csakis akkor viseli bármelyiket is, ha az átváltozás éppen szóba sem jöhet. A cipők terén sem válogatós, ha kell, magassarkúban pompázik - amire szintén igaz az előbbi kis "szabály" -, de azt is tudja, mikor elég csak egy edzőcipőt magára kapnia, vagy épp egy bakancsot. Kiemelkedő, emberfeletti szépségétől független olykor sminkeli magát, túlzásba sosem esik, de akad, hogy erősebben alkalmazza a technikákat, természetesen ez is alkalomtól, helyzettől és kedvtől függ.
  Farkasként egy kellemes, vajszínű, néhol barna átmenettel tarkított bundával rendelkezik, íriszei pedig vörösben pompáznak, mert hiába a sok elfogyasztott állat, nagy szerencséjére Lazarus ellátja őt s néha még Thaliát is vérrel, ha épp úgy kívánják.

  Történet
  Lehajtottam a fejem, hogy ne láthassa az visszafogott mosolyom. Megtisztelő volt már a gondolat is, hogy adottságom miatt küld Forks városába, a Cullen családhoz. Lazarus nem tudott olyan ötlettel előállni, amit ne helyeseltem volna, és nem csak azért mert szinte bármit megtettem a kedvéért. Megbíztam benne teljes mértékben, tudtam, soha nem állna elő olyannal, amibe nem mennék bele. Egyedül azt bántam, hogy távol kell lennem tőle, de nagylány vagyok, felnőtt nő, ez most sem változott, ismételtem el magamban. Ettől függetlenül nem szerettem távol lenni az otthontól, amit többé már nem Phoenix jelentett, két éve nem jártam arra, részben nem kívántam éjszakai életmódot élni, részben féltem a feltűnéstől, bármekkora is a város. Eközben Thalia újfent mesélni kezdett a "küldetésemről" dallamos hangján, de oly sokszor ismételte el ezt az utóbbi napokban, hogy már a könyökömön folyt ki. Szeretem, pont azért, amilyen, de az isten szerelmére, kitűnő memóriával rendelkezem! Nem csoda, hogy elkalandoztam, hangja zümmögő háttérzajjá halkult, fejemben pedig képek keringtek arizonai életemről, mikor halandóként még nem volt fontosabb dolgom mint munkába menni a takaros kis irodába, befizetni a számlákat, és annyi időt tölteni a vőlegényemmel, amennyit csak lehet. Lassan kezdtek elmerülni gondolataimba a homállyal fedett emlékek, majd tökéletesen kitisztult, feledhetetlen képekké formálódtak.
  Andrew mögöttem állt, én pedig hagytam, hogy a monitoron lévő farkast szemlélje. Reménykedni kezdtem, vártam, hogy ossza majd a lelkesedésem, de amikor undor ült ki az arcára, és rám szegezte tekintetét, rögtön tudtam, hogy ostobaság volt tőlem azt hinni, hogy elárulhatom neki mivoltomat, hiába voltunk együtt immáron három éve, s hiába jártunk jegyben hat hónapja. Úgy nézett rám, mint egy őrültre, holott csak egy átkozott képre pislantott rá. Ekkor döbbentem rá, hogy több van emögött, hogy valójában nem a farkasra vagy a mögött húzódó erdőre nézett undorodva. Valójában én taszítottam. Idegesen ugrottam álló helyzetbe, és harciasan szembefordultam vele. - Miért viselkedsz úgy, mint egy barom? - csattantam fel, és meg kellett állnom, nehogy orrba vágjam. - Ó, ugyan már, Bee.. - Hirtelen váltott, arckifejezése gondoskodóvá, ártalmatlanná vált, legalábbis annak tűnt, míg tekintetéből csak a színtiszta, sötét dühöt tudtam kiolvasni. Zavartan nevetett, és megpróbált végigsimítani arcomon, de mikor egy mozdulattal félrecsaptam a kezét, arca megrándult, és már nem csak a tekintete sugallt mélyről fakadó dühöt. - Még csak fél éve van gyűrű az ujjadon, és máris félrekacsintgatsz! - Ezúttal az ő hangja csattant a szobában, és egy teljes percig bizonyára elhallgathattam, míg összeszedtem a gondolataim, és próbáltam rájönni, mire akar kilyukadni. - Féltékeny vagy Lazarusra. - Nevettem fel keserűen, és csak ingattam a fejem értetlenül. Mintha valaki bevitt volna egy jól irányzott ütést az arcomra, összerezzentem, mikor a férfi, akit nemrégiben mindennél jobban szerettem, közelebb lépett, egészen a falhoz sodort testével, és ujjait a nyakamra próbálta fonni. Gyorsaságomnak, erőmnek és éberségemnek köszönhetően könnyedén kicsavartam a karját, s most ő szorult a falhoz. Hallottam, amint szíve gyorsabban kezdte pumpálni a vérét, és a tüdejéből kiszakadó levegőt is, amit nem tudott egykönnyen újra megtölteni a falhoz szoruló arca miatt. - Az enyém vagy, Bee, és senki más nem teheti rád a kezét. - Ámbár vagdalkozni és fenyegetőzni még így is tudott.. - Ne nevezz többé így! - Feleltem, aztán mintha mi sem történt volna, eleresztettem a karját, hátat fordítottam neki, míg ő mögöttem levegőért kapkodott, s egészen addig a földön feküdt, míg elértem a bejárati ajtóig. Akkor nyomban talpra küzdötte magát, és tett egy lépést az irányomba. - Egy olcsó kis ribanc vagy! - Köpte felém a szavakat, és ekkor durrant el az én agyam is. Lassú, határozott léptekkel indultam meg a rohadék felé, akinek még volt képe vigyorogni, és egyszerű mozdulattal kaptam felé, hogy a fal mentén feltoljam, és torkánál fogva megemeljem. - Senki, de senki nem beszélhet velem így. Megértetted, Drew? - Ejtettem ki a becenevét gúnyosan, és vártam néhány percet, mígnem a tüdeje lassan összeomlani készült, feje pedig kékülni kezdett. Ekkor elléptem tőle, ő pedig a földre esett, levegőért kapkodott, a torkát markolászta, és riadtan meredt rám. Nos, igen, így jár, aki nincs tisztában az erőmmel. - Ha pedig megtudom, hogy más lányra is kezet emeltél, visszajövök érted, és befejezem, amit elkezdtem! - Fenyegetőztem, és a gyűrűt lerángatva az ujjamról, hozzávágtam az ékszert.
  Thaia csilingelő, szoprán hangja rántott vissza a valóságba. Pislogtam egyet, és felé fordítottam a fejem, ajkaimon immár kedves mosoly játszott. - Ne aggódj már annyit! - Léptem elé emberfeletti gyorsasággal, és végigsimítottam a karján, bőre számomra nem érződött hidegnek. - Rendben leszek, és ne feledd, már első alkalommal megértettem és megjegyeztem mindent. - Thalia a szemeit forgatta, miközben ajkai szétváltak, hogy valamiféle megjegyzést tegyen a szavaimra. Lazarus szakította félbe, s ehhez nem kellett mást tennie, csak odalépnie hozzánk, és felemelnie az egyik kezét. Thalia nem mondott többet, csak a plafon felé fordította tekintetét, majd letelepedett a bőrrel borított, vajszínű kanapéra, onnan figyelt és hallgatott minket. Lazarus felé fordult, elnéző mosollyal, mire a nő viszonozta azt, nagyjából ennyi volt a feszültség, a szobát újból megtöltötte a meghitt nyugodtság. - Egyetlen kérdésem lenne még... - kezdtem óvatosan, és tekintetem Lazarus vöröslő íriszeibe fúrtam, ez, és komoly hangvételű mondatom megtette a kellő hatást. - Mi fog történni, ha a Jasper nevezetű vámpír nem kerül elő? - Aggódó pillantást küldtem mindkét társam felé, egy mély, elfojtott sóhaj szabadult ki a tüdőmből és áradt a szobába, keveredve az ő légvételeikkel. Lazarus megérintette a vállam, és puszit nyomott az arcomra, mire enyhén megremegtem, amit ő az újdonság félelmének tudott be. Nyugtató pillantást küldött felém, és mosolygott - mulattatta, hogy egy idegen klán miatt aggódom. - Jasper keresése nem a te dolgot, Bee. - A becenevem hallatán ismét elmosolyodtam, és szorosan Lazarus köré fontam a karjaim. - Számíthatsz rám. Megteszek minden tőlem telhetőt. - Miután eleresztettem, ő bólintott, és hátrébb lépett, én pedig intettem kedvenc nővéremnek, és mielőtt még én borulhattam volna a nyakába egy gyors búcsú erejéig, ő húzott magához, és megszorongatott. Kezdett kényelmetlen lenni a medve-ölelés, nem jutottam levegőhöz, kezdtem kellemetlenül érezni magam. Megveregettem a hátát, és nagy nehezen kifújtam egy adag benn rekedt levegőt, mire ő elengedett, és bocsánatkérően vigyorgott rám. - Nem örökre megyek el. De Cullenéknek szüksége van rám. Nem hagyom Carlisle-t cserben, ahogy senkit sem. - Feleltem neki a kimondatlan kérdéssorozatára, és a háta mögött Mesterünkre mosolyogtam. Felkaptam a túlsúlyos bőröndöm - egy halandó nő talán el sem bírta volna -, az ajtóban pedig megálltam, hogy egy utolsó pillantást vessek a két "emberre", akik a legfontosabbak nekem. Elvigyorodtam, és intettem nekik, amit viszonoztak is egy szelíd mosollyal. Nehezen tettem meg a szükséges lépéseket a folyosón, ki a bérelt házból, hiszen ezúttal nem tudtam, meddig leszek távol. Életem első nehéz küldetése. A többi se volt kutya, de ez kihívás volt, különösen azért, mert Dr. Carlisle Cullen Lazarus egyik régi barátja volt, nem egy idegen. Mély levegőt vettem, a kilincsre csúsztattam a kezem, és már kint is voltam. Nem akartam ilyen sokáig kocsikázni, de gyalog, még ha vámpírsebességgel megyek, nem órák múlva értem volna oda. Az autózás volt a legjobb választásom. A vezetőülésbe ülve bekapcsoltam a rádiót, ha már társaságom nem lesz az út során, felcsatoltam a pólómra a mikrofont, a fülhallgatót pedig a nyakamba akasztottam, és reméltem, hogy nem potyaútra indulok.


  user: dramaqueen ✥ kor: 21 év ✥ multik: miss brandon ✥ tapasztalat: közel 5 év
  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése

  avatar
  Admin
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Jun. 17.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  638
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1783. Jan. 04.
  ✥ KOR :
  235
  ✥ FOGLALKOZÁS :
  i am the boss

  TémanyitásTárgy: Re: Avery Beaumont   Szer. Aug. 03, 2016 2:02 pm

  Rosalie Hale írta:  Avery Beaumont


  Üdvözöllek a fórumon!

  Nos, megmondom őszintén, amikor jelezted, hogy szeretnéd átalakítani a karakter nem értettem, mi kivetnivalót találsz benne, de mindenképpen érdekelt a végeredmény - tekintve az apró spoilereket, amelyekbe beavattál alig vártam, hogy elkészülj.
  Akik ismernek tudják, hogy hamar le lehet venni a lábamról annak ellenére is, hogy kissé szigorúan állok a karakterekhez, de te kedves, te igazán lenyűgöztél a hibrid produkcióval. Terjedelmében nem volt egyetlen apró hiba sem, magával ragadóan írsz, érzékletesen fogalmazol, legyen szó jellemről, vagy magáról az életútról, nem tudnám azt mondani, hogy unatkoztam az olvasás közben. Kifejezetten tetszik ez a lény, az elénk tárt sorok fényében csak azt mondhatom, hogy jól döntöttél, Bee hatalmas karakter, igazán izgalmas, nagyon összetett, a képessége pedig még mindig nagyon szépet kitervelt, és pont ezek összessége miatt várom annyira, hogy végre lássalak vele a játéktéren. Nem is rabolom tovább az elvesztegetett időt;

  ELFOGADVA!
  kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
   

  Avery Beaumont

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
  1 / 1 oldal

   Similar topics

  -
  » Thomas "Tom" Avery

  Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
   :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-