Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Kimberly Syme

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 01.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
3
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1994. Apr. 20.
✥ KOR :
24
✥ LAKÓHELY :
La Push
✥ FOGLALKOZÁS :
felszolgáló a Syme Bisztróban
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Kimberly Syme   Hétf. Aug. 01, 2016 11:13 pmKimberly Syme

"Titkot őrizni olyan, mint a tűzzel játszani. Ha megosztod valakivel, ő is könnyen megégetheti magát, de hogyha megtartod... végül téged is felemészt majd."FAJ
ember
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
Denver, Colorado, USA; 1994. április 20.
HOZZÁTARTOZÓK
Azt hiszem, a szüleimmel illik kezdenem: az anyám, Lilianne Wrosyne és az apám, Marcel Syme. Nem tudom, mit is mondhatnék, mert szerencsés vagyok. Nem váltak el, boldogok együtt, és szeretik egymást. Annak ellenére, mennyire eltávolodtam a családomtól az elmúlt hónapokban, jól kezelik a helyzetet, megértették miért is tettem, amit tettem, hiszen már ők is tudják az én titkomat. Vezetnek egy kis bisztrót a rezervátumban, én ott dolgozom, apa pedig jó fej, mert ad fizetést is, zsebpénz helyett. Aztán persze ott van a nővérem, aki igazából csak a féltestvérem, Denah Wrosyne, anya első házasságából, vele mindig jó volt a kapcsolatom. Már nem él velünk, Denverben maradt az élettársával, de heti néhányszor beszélünk. Neki még nem meséltem el a történteket, úgy tervezem, ha a közeljövőben meglátogat, majd akkor. És persze Ellis néni, apám húga, aki szintén Colorádóban él, nem messze Denvertől. Ritkán látjuk, mióta elöltöztünk, de azt ígérte karácsonykor ideutazik majd az ünnepekre. A családomon kívül persze van valaki, aki most a világot jelenti nekem: ő Jared. Tudom, hogy mi, és tudom, hogy belém vésődött. Amíg nem voltunk együtt sokat rágódtam azon, jó lenne-e ha vele lennék. Megtörténhet-e hogy én nem fogom szeretni? Sok mindenen rágódtam, aztán úgy döntöttem, hogy vele egész életemben boldog akarok lenni.
CSALÁDI ÁLLAPOT
párkapcsolatban él
TITULUS
ms. fallen sunshine
PLAY BY
Frida GustavssonJellem és Küllem
Annak idején, amikor még messze éltem La Push-tól, folyton a szüleimmel voltam, a féltestvéremmel. Imádom a családomat, még akkor is, ha ebből mostanra nem sok minden látszik, és csak remélni tudom, hogy ezt legalább ők tudják. Aztán megérkeztünk ebbe a kicsike településre, ahová a nővérem már nem is jött velünk, és megismertem az új barátaimat, az új környezetemet. Minden olyan jól ment, egészen addig, míg össze nem találkoztam Abby-vel. Vele sosem volt semmi baj, a legjobb barátnőm lett Port Angelesben, annál több gond volt a bátyával, Erickel. Már nem is tudom, hogyan történt, de egy balesetben, amiért magamat hibáztatom, Abby meghalt. Egy darabig nem volt semmi gond, az esetről csak én tudtam és senki más, de aztán megjelent Eric, és megfenyegetett. Azóta vele járok, s kikényszerítette, hogy teljesen kiforduljak önmagamból. El kell játszanom mindent, mert a haverjai, akik igazi vadbarmok, úgy tudják, teljesen odáig vagyok érte. És el kell titkolnom mindenki elől, mennyire hiányzik J, aki a legjobb barátom, sőt talán több is, bár ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, azóta sem, mióta elmondta, mióta megcsókolt. Szeretnék vele lenni, de nem merem elhagyni Ericket, mert félek a következményektől. Arról nem is beszélve, mennyire rettegek, hogy J sohasem fog megbocsájtani, amiért elzavartam legutóbb. A változásoktól, a kényszeredett lezülléstől eltekintve próbálok kedves lenni mindenkivel, főleg azokkal, akik fontosak is nekem, igaz, ez nem mindig sikerül. Abby halála óta enyhe depresszióban szenvedek, amikor nem lát senki folyton sírok, és a titkolózás egyre jobban nyomaszt. Egyszerűen nem látok kiutat ebből az egészből, és félek belepusztulok, ha nem tudom valakivel megbeszélni mindezt. Éppen ezért jobban szeretek beolvadni a tömegbe, bár nem teljesen. És most, hogy végre kezd helyrejönni az életem, legalábbis, ami Jaredet illeti, a legtöbb időmet La Pushban töltöm, és kezdem magamat újra jól érezni a bőrömben.

Barnásszőke haj, kék szem, fehér bőr. Egészen átlagos a külsőm, bár ezzel nekem nincs semmi bajom, kifejezetten szeretek kicsit beolvadni, bár La Push-ban, az indiánok között, igencsak kitűnök ezzel a külsővel. De lehetne rosszabb is. A hajamat általában szabadon szoktam hagyni, ritkábban egy csattal feltűzöm, bár ez mostanában nem számít „menőnek”, azonban engem az ilyesmi hidegen hagy. Mindig van rajtam valami, ami nem nevezhető éppen átlagosnak, a divat egyenesen hidegen hagy, ettől függetlenül viszont szeretek vásárolni az anyámmal. Nagy kedvencem a farmer, mert kényelmes és mindenhová jó. Sminkelni úgy igazán sosem szoktam, csak különlegesebb alkalmakkor. A mindennapokban a legtöbb a spirál és a fekete tus. Különleges ismertetőjegyem az aprócska anyajegy az ajkam felett.


Történet
IÖsszehúztam magamat, átöleltem a térdeimet, az arcom még mindig fájt, lüktetett, a fülemben csengett a Eric kezének csattanása. Legszívesebben elküldtem volna a francba őt is, de féltem, hogy akkor elmondd mindent, ami a múltban történt, s féltem attól is, hogy újra megüt. Csendesen zokogtam, egyes egyedül Port Angeles kihalt utcáján, egy padon, melynek festéke már régen megkopott. Egyszerűen el akartam menekülni. Elfutni Eric elől, a múltam elől, és az egyre közelebb érő Jaredtől is. A sráctól, aki valóban törődött velem, akire, mióta La Pushban voltam, számíthattam, el akartam tűnni. Ha tudta volna, mennyire féltem a múltamtól, talán meg is érthette volna, mennyire nem vagyok kész szembenézni azzal, hogy belém szeretett, azonban erről fogalma sem volt, ahogyan senki másnak sem. S bár el kívántam szökni minden és mindenki elől, maradtam a padon, tovább zokogva, hallgatva J szavait, aki éppen fel akart köszönteni. Mondhatom, remek szülinapom van… Az olyan jól ismert fiatal férfi hangja ugyan eljut hozzám, de nem néztem fel rá, nem akartam, hogy lássa az arcomat, amiről tudtam, hogy fel van dagadva, talán még lila is. Tisztában voltam vele, hogy rájönne, ki tette, és nem akartam bajba sodorni őt. Eric haverjai, igazi barmok voltak, én pedig féltettem Jaredet, még akkor is, ha tudtam, sokat nem áthatnának neki. Igen, ismertem őt a titkaival együtt, tudtam, hogy La Push védelmezői közé tartozik, igaz, először nem akartam tudomásul venni, hogy ilyesmi tényleg létezhet.
J ujjai végigsimítanak a hajamon, a testemben pedig végigszalad valami nyugtató bizsergetés, tudom, hogyha velem maradna egy kicsit, már nem is számítanának a nemrég történt események. De ő csak tovább kérdezgetett, én viszont nem akartam válaszolni neki, nem akartam beszélni erről, így megráztam a fejemet, miközben tovább sírtam. Mostanra már a szemeim is biztosan feldagadtak, a sok sós csepptől. Aztán a sokadig kérdés után, amikor konkrétan rákérdezett Ericre, felnéztem rá. Tisztában voltam azzal, hogy mi lesz a következménye, de a szavak egyszerűen kibuktak belőlem:
- Megütött, mert seggfejnek hívtam a legjobb haverját – nyögtem, s láthattam is az azonnali reakcióit. Láttam már kiakadni, és biztos voltam benne, hogy az idegességtől át fog alakulni. Ezt viszont egyáltalán nem akartam.
- Megölöm… – suttogja el azt az egyetlen szót, amitől jeges rémület futott rajtam végig. – MEGÖLÖM! – mondja újra, de már ordítva. Ha nem félnék ennyire, hogy miattam keveredik nagy bajba, talán még hízelgőnek is találnám, hogy meg akar védeni. Kicsit kóválygott a fejem, ahogy felpattantam. Erickel alig egy fél órával korábban még ittunk, valami ócska vodkát, ami marta a torkomat. Most meg futni kezdek J után, aki időközben már farkasként iramodik neki Port Angeles éjszakai, néma utcáinak.
- Ne Jared, ne tedd! – kiáltottam utána, próbáltam utol érni, de mindhiába… Újra könnyek törtek elő belőlem, a testemet egy rövid pillanatra megbénította az aggodalom. Nem tudtam semmit sem tenni, hiszen gyorsabb és erősebb, ráadásul a dühe, most mindent elborított. Kétségbeesetten rohantam utána, bőven lemaradva mögötte. Mire visszaértem Ericék megszokott helyére, amit beterített az alkohol kesernyés szaga, J éppen elkezdte péppé verni a pasimat. Fura ezt így kimondanom, mert egyáltalán nem tekintettem annak, mégis ezzel a férfival jártam, aki több mint tíz évvel volt idősebb nálam. A szüleim nem is tudtak a kapcsolatunkról, csak arról, van valakim. Nem is akartam, hogy megismerjék, mert féltem, hogy magához édesgeti a családomat, ezt pedig nem kívántam megélni.
Egy pillanatig csak álltam, és bámultam, ahogyan Eric a döbbenettől és a piától képtelen mozdulni és reagálni, aztán odarohantam, és kiabálva próbáltam J-t ellökni az alatta fekvő félig-meddig ájult pasiról.
- Jared szállj le róla! Hagyd békén! Megölöd! – akaratlanul is eluralkodott rajtam a düh, mert tudtam, hogy ennek én fogom meginni a levét, még ha J nem is akart nekem rosszat. Azonban emiatt hirtelen nagyon mérges lettem. Tulajdonképpen igencsak instabil volt a hangulatom az elmúlt fél évben, főleg mióta Eric megtalált. Sosem akartam ezzel a férfival járni, most mégis rákényszerültem, mert a húga haláláért én is felelős voltam. Ő pedig ezt tudta. - Hogy tehetted? Majdnem megölted! – kiabáltam Jaredre, miközben végre lelöktem egykori barátnőm bátyáról. Ericre pillantok, aztán J-re, majd megláttam a többieket, akikkel együtt lógtam, és akik most kíváncsian méregettek engem. Ugyan a földön fekvő alak félájult, de ezek a senkik, úgyis mindent elmondanak majd neki, és ettől megrémültem.
- Tudod, néha azt kívánom, hogy bárcsak te is meghaltál volna abban az autóbalesetben! Akkor nem kellene vigyáznod rám, és nem kellene ezeket mondanom neked… – a szívem apró darabokra törött, ahogy ezek a szavak elhagyták a számat. Újra sírni kezdtem. Nem akartam megbántani Jaredet, de meg akartam védeni a szemtanúktól, Erictől és saját magamtól is. – Megbántottál Jared! Azzal, hogy őt szétverted, mert én – egy pillanatig nem tudtam, ki tudom-e majd mondani, aztán mégis megtettem – szeretem! Azt akarom, hogy tűnj el, és ne keress. Hagyj engem! – elfordultam J-től, legszívesebben ott helyben odarohantam volna hozzá, hogy bocsánatot kérjek tőle, hogy elmondjam mennyire fontos nekem, de nem tehettem meg. Eric felé vettem az irányt, és mellette térdelve figyeltem, ahogy lassan magához tért. Azt hiszem, Jared sikeresen eltörte az orrát. Nem néztem J-re, túlságosan fájt, amit mondani kényszerültem neki. A könnyeim újra patakokban folytak, mostanra már nem az Erictől kapott pofon fájt, hanem a lelkem, ami szilánkokra repedt és pattant, amiért éppen Jaredet kellett megbántanom ennyire.


user: Szuszu ✥ kor: 21 ✥ multik: kérdezd Vitet ✥ tapasztalat: ~ 9 év

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
236
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Re: Kimberly Syme   Hétf. Aug. 01, 2016 11:20 pm

Rosalie Hale írta:Kimberly Syme


Üdvözöllek a fórumon!

Miss Sunshine, meg kell mondjam elragadó lettél! Elolvastam elejétől a végéig, és amellett, hogy minden egyes mondat megragadt... most mosolygok. Bizony. Kifejezetten tetszett ez a történet, mert nem sablonos, van benne egy jó nagy dráma, na és persze szeretem, ha magával sodornak az egybefűzött sorok. Nálad igazán könnyedén olvastam, bár meg sem lepődöm, tudtam, hogy nem fogsz csalódással előrukkolni. Azon userek közé tartozol, akik olyanok, mint a jó bor, vagy jó vér, kinek hogy tetszik. Minden előtörténettel jobb és jobb leszel. Gratulálok! Szép előtörténet!

ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Kimberly Syme

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Emberek-