Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
  Szószámláló

  Credit
  tiszteld a munkánkat!
  A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
  Ki van itt?
  Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

  Nincs

  A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

  Share | 
   

   Irina Denali

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
  SzerzőÜzenet

  avatar
  I CARE TOO MUCH ✥ vegetáriánus
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Aug. 01.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  9
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1024. Feb. 29.
  ✥ KOR :
  994
  ✥ LAKÓHELY :
  ϫ Denali ϫ
  ✥ FOGLALKOZÁS :
  ϫ film- és színi kritikus ϫ

  TémanyitásTárgy: Irina Denali   Hétf. Aug. 01, 2016 11:01 pm


  Irina Denali

  everything just takes time  FAJ
  vegetáriánus vámpír
  SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
  A mai Szlovákia területén, valamikor az 1020-as években.
  HOZZÁTARTOZÓK
  ϫ Tanya & Kate - Drága Nővéreim, akik miatt még van értelme szerencsétlen létezésemnek. Fogalmam sincs, mire mentem volna nélkülük az elmúlt hosszú évek alatt vagy mihez kezdenék nélkülük most. Tudom, mennyire aggódnak értem, tudom, félnek, elhagyom őket ennyi idő után, és be kell vallanom, valójában én sem tudom, mi lesz a sorsom, de az eltűnés az utolsók között szerepel, mint megoldás.
  ϫ Sasha & Vasilii - Halhatatlan Anyám, akinek elvesztése megrepesztette márvánnyá keményedett szívemet. Ha lehet nem gondolok rá, mert halandó anyám helyett anyám volt és mérhetetlen szeretetet kaphattam tőle. Végzetében is minket mentett. És az édes kis Vasilii, aki ha nem tetszett volna meg Anyánknak, Sasha még élhetne. De "a törvény az törvény".
  ϫ Carmen & Eleazar - Mit is mondhatnék... szeretem őket, hazudnék, ha ennek ellenkezőjét állítanám, ám néha azt kívánom, bár ne lennének velünk, mert így minden nap látnom kell, mennyire boldogak együtt, én pedig úgy érzem, mellettük belerokkanok a magányba.
  ϫ Laurent - Talán az örök boldogság várt volna rám vele, de ezt már sosem tudhatom meg. Meghalt. Őt is elvesztettem. Mióta elment, nem találom a helyemet a világban, reménytelenül magányosnak érzem magamat.
  ϫ Cullenék - Amióta először találkoztunk a családdal azóta töretlen a szeretetem irántuk. Legalábbis így volt ez hosszú-hosszú ideig, s az egyetlen kivétel, Bella. Töredelmesen bevallom, a legújabb családtagot képtelen vagyok feltétel nélkül kedvelni, hiszen Laurent miatta halt meg. Így csak a családjaink békéje miatt nem teszem szóvá az ellenszenvemet.
  CSALÁDI ÁLLAPOT
  egyedülálló
  ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
   A mai Szlovákia területén, ha jól emlékszem 1049-ben.
  TEREMTŐ
  Sasha
  KÉPESSÉG
  > Mentális képességet sosem fedeztem fel magamban, ám végtelen türelemmel rendelkezem.
  TITULUS
  ϫ the youngest succubus on North ϫ
  PLAY BY
  Maggie Grace  Jellem és Küllem
  Legnagyobb erényem a türelmem, nehéz kizökkenteni, nyugodt állapotomból. Épp olyannyira nem vagyok hirtelen lángoló sem, csendes visszafogottság jellemez általában, s hosszú éveken keresztül életvidámnak is mondhattak a Nővéreim, ám ezekben az újabb időkben megváltoztam, s leginkább a reményvesztettség és a melankólia az ismertetőjegyeim. Bevallom, én magam sem szeretem ezt az állapotot, főleg mert a borús gondolatok miatt, drága testvéreimet is elszomorítom, ők pedig aztán végképp nem érdemlik meg mindezt. Hibásnak érzem magamat, amiért olyannyira aggódnak értem, és minden nap érzem félelmüket, nehogy elhagyjam Alaszkát. Nem is akarom igazán ezt, hiszen csak Tanya és Kate feledteti velem rettenetes magányos, s persze Carment és Eleazart sem szeretném elszomorítani távozásommal. Ennek ellenére nővéreim félelme nem teljesen alaptalan, mert én magam sem tudom mi lesz a jövőben velem, de még csak azt sem, mi lesz a következő napfelkelte után. Talán ha Laurent nem ment volna vissza a barátja kérésére Forksba, és még itt lenne velem, nem fájna annyira a halhatatlan lét, úgy mint ahogyan most fáj, nélküle. Beleszerettem, végtelenül és azt hiszem, soha el nem múlóan, mégis mélyen a szívemben érzem, nem lett volna képes viszonozni mindazt, amit adhattam volna neki. Erről a titkos gondolatról senki sem tud, éppen azért, mert saját magamnak sem tudnám kimondani hangosan, nemhogy másnak. És bár jó volna, ha valakivel megosztathatnám üres lelkem fájdalmát, nem vagyok képes kitárulkozni senkinek. Hosszú évek teltek el ugyan Laurent elvesztése miatt, mégis mai napig síratom őt.
  Éppen ezért, hogy kedvetlenségem ne hasson ki mindenkire a családban, kissé eltávolodtam mindenkitől. Azt hiszem, jobb így, hogy nem vagyok folyton mindenütt ott és nem rontok el mindent állandóan levertségemmel. Persze régen ez egészen másképpen volt. Azóta mióta Anyánk, Sasha magához vett folyton Tanyával és Kate-el töltöttem minden időmet, amit csak lehetett. Halhatatlan Anyám halálának emléke mai napig úgy sajog mellkasomban, mintha a Volturi csak tegnap végezte volna ki. Talán ha itt lehetne most és magához vonna, az elmulasztaná azt a rettenetes, leírhatatlan ürességet, amit én nem tudok megtölteni semmivel.

  Huszonéves voltam, amikor Sasha megtalált engem, és lányává fogadott, s régi bájamat azóta is őrzi márványtestem. Ezüstös szőke hajamat ritkán tűzöm fel, akkor is inkább laza kontyot formázok belőle. Holt-fehér bőröm, porcelánszerűnek tűnik, főként a vadászatainkat követően. Egykori karmazsin íriszeim, ma már mély arany színben pompáznak, mióta nem támadunk emberekre. Külső tulajdonságaimban nagyon is hasonlítok Tanyára és Kate-re, így valóban azt hihetik a halandók, vér szerinti testvérek vagyunk, még ha ez nincs is így. S épp mint nővéreimnek, nekem is megadatott az a természetfeletti szépség, ami bármelyik halandót és halhatatlant lenyűgöz, mind a mai napig. Nem véletlen, hogy miattunk terjedt el a női démonok mítosza az egész világon.


  Történet
  Mind a mai napig érzem azt az orrfacsaró bűzt, ha Halhatatlan Anyánkra gondolok. Sohasem fogom tudni elfeledni azt az éjszakát, az édes kis Vasilii véres arcocskáját, ahogyan a hulla halom mellett állt, s a Volturi gyilkos mosollyal ragadta meg a fiúcskát, Sashát és a Nővéreimmel együtt engem is. Emlékszem az elemi fájdalomra, ami ezerszer rosszabb volt, mint amikor átváltoztam, emlékszem arra a rettenetes szagra, a narancssárgán izzó lángokra, Tanya és Kate és a saját üvöltésemre…
  Nem szerettem Anyánkra gondolni, oly fájó emlék volt, amit nem lehetett helyrehozni, amelyet semmi és senki nem tudott begyógyítani. Mégis újra meg újra eszembe jutott, mióta a magány olyan hihetetlen erővel rám zuhant. Eltelt majdnem tíz év, ami számomra egy szempillantás volt csupán, még élettelen életem leghosszabb évtizedének tűnt most ez a rövid idő is.
  Laurent elvesztése óta nem voltam a régi. Mintha hipót öntöttek volna rám, mely kifakított, elvette minden színét elefántcsont színű bőrömnek, szőke hajamnak, arany szememnek. S nem csak a külsőmet szürkítette meg mindez, hanem a belsőmet is. Úgy éreztem, kiveszett belőlem a jókedv, az elégedettség, az a vidámság, ami régen, sok évvel ezelőtt annyira természetes része volt a lényemnek, hogy semmi el nem rontója nem lehetett mosolyomnak. Most mégis elhagyatottnak és reménytelenül elveszettnek éreztem magamat, amit talán sohasem lehet már helyrehozni, legalábbis ettől rettenetesen féltem. Nem akartam ilyen maradni a végtelen valóságig, bármit megadtam volna, hogy megjavuljak, mert szegény Nővéreim is szenvedtek énmiattam. Ez fájt talán mind közül a legjobban. Csak remélni mertem, hogy van megváltás még ezen a világon számomra és az idő, ami most úgy tűnt ellenem dolgozott, megold és elrendez majd mindent. Ebben akartam hinni. Mindennél jobban.


  user: Szuszu ✥ kor: 21 ✥ multik: kérdezd Vitet ✥ tapasztalat: ~ 9 év
  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése

  avatar
  Admin
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Jun. 17.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  638
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1783. Jan. 04.
  ✥ KOR :
  235
  ✥ FOGLALKOZÁS :
  i am the boss

  TémanyitásTárgy: Re: Irina Denali   Hétf. Aug. 01, 2016 11:09 pm

  Tanya Denali írta:  Irina Denali


  Üdvözöllek a fórumon!

  Végre, végre... mennyit vártam egy Denalira! Már kezdtem azt hinni, valamiért az alaszkai vámpírklán tagjai átkozottak annak ellenére, hogy mennyire jó karakterek egytől egyig, így aztán külön boldogság nekem, hogy végre megcáfolni látszik a véleményem. Amikor megkerestél privátban feldobtad a hangulatom, és nem, nem csalódtam, előre láttam, hogy nálad kedvesem igencsak jó helye lesz Irinának. Hogy miért? Elkaptad a karakter lényegét, a jellemével ezt világosan érzékeltetted velünk. Egyébként megjegyzem, hogy a usered bámulatos ezen a téren, mi több, azért is szeretlek olvasni, mert bár nincs szükséged fejlődésre, mindig azt látom, hogy egyre jobb és jobb leszel - és ezt nem csak azért mondom, mert van pár közös pontunk, hanem azért, mert büszke vagyok, hogy ilyen usereink vannak. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy nálad jobban senki nem tudta volna megszemélyesíteni ezt a sebzett succubust, aki akár a nővérei, roppant mély érzésű lény, hiszen még ennyi év elteltével is szenved Sashaért, Laurentért... Tanya távollétében talán miattad aggódik a legjobban, vigyázz hát Denalira amíg vissza nem tér, de magadra jobban...
  Hazatértem után mi még a játéktéren is találkozni fogunk, addig viszont utadra engedlek;


  ELFOGADVA!
  kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
   

  Irina Denali

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
  1 / 1 oldal

   Similar topics

  -
  » Irina S. Harlow

  Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
   :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-