Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Gerard Williams

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
36
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Gerard Williams   Vas. Júl. 31, 2016 6:53 pmGerard + Williams

There’s nothing I do better than revengeFAJ
ember
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 Forks, 1983. január 13.
HOZZÁTARTOZÓK
már nincs senki, mióta elvették tőlem az egyetlen embert, akit valaha szerettem
CSALÁDI ÁLLAPOT
 özvegy
TITULUS
A bosszú egyenruhás angyala
PLAY BY
Julian MorrisJellem és Küllem
Egy átlagos fickó vagyok. Semmi különös. Se nem túl jóképű, se nem túl csúnya. Munkában egyenruhát hordok, szabadidőmben viszont többnyire farmerban és pólóban lehet engem látni. Nem vagyok egy merev ember, tényleg. Fütyülök a szabályokra alapvetően, ami talán meglepően hangozhat egy rendőr szájából, de így van. Régen persze minden más volt. De ma már alapvetően semmi és senki nem érdekel. Kivéve egy dolgot. Hogy megtaláljam azt a mocskot. Ezért is tanulmányozom szinte megszállottan a vámpírokat. Végre pontot tenni az ügy végére és továbblépni. Elég megszállottá tett ez a dolog. Nem törődöm senkivel, flegmává, olykor bunkóvá vált a stílusom mindenkivel szemben.
Régen kedvesebb, udvariasabb voltam mindenkivel, de ma már nem látom ennek se értelmét. Csak megjátszás úgyis minden. Semmi nem jó semmire. De talán, ha végre sikerülne kiderítenem, hogy mi történt és hogyan, kinek a műve volt az az egész, talán akkor vissza tudnék térni ahhoz, aki valóban vagyok. Már ha egyáltalán tudom még, hogy ki vagyok… Azt mondják, a természetfölöttivel nem érdemes hadakozni, halandóként csak veszthetek. De ha kell, én bizony szembemegyek a vámpírokkal is. Érte. Az emlékéért. A feleségemért, akit valami vérszipoly elvett tőlem…


Történet
Egy átlagos fickó voltam életem első harminc évében. Késői gyerek voltam, középosztálybeli családban nevelkedtem. Semmi kirívó dolog. Mindig is jó volt a fizikumom, de nem voltam különösebben nehezen kezelhető gyerek. Túlságosan okos, de ostoba se. Legfeljebb a sportban tűntem ki, többféle küzdősportban is jó eredményeket értem el. Egyébként egy átlagos gyerek, átlagos balhékkal és eredményekkel. Egész életemben átlagos voltam.
A gimnáziumban ismerkedtem meg egy gyönyörű lánnyal, aki később a feleségem lett. Ez is egy szokásos történet, én azonban ezt tartottam életem legnagyobb eseményének. Olyan szerelem volt a mienk, ami csak keveseknek adatik meg. Az egyetem befejezése után feleségül vettem és összeköltöztünk. Szépen éltünk, építgettük a karrierünket, nyaranta utazgattunk, néhány év után pedig már a gyermekkérdés is felmerült és hogy úgy mondjam, rá is álltunk a projektre. Nem hozott ugyan rögtön eredményt, de nem keseredtünk el. Éltünk szépen és úgy voltunk vele, majd jön az a baba, ha jönni akar. De ez sajnos soha nem következett be. Az idillnek ugyanis rövidesen vége szakadt.
Egy átlagos este, túlórázás után értem haza. Már mikor beléptem a házba, gyanús volt a csend. A köszönésemre sem reagált az én drága Amy-m. Szólongattam, de nem érkezett válasz. Aztán mikor beléptem a nappaliba, olyan látvány fogadott, amit nem kívánok senkinek. Mintha egy rossz horrorfilmben lettem volna. Ott feküdt az én gyönyörű feleségem a kanapé előtt a földön, a saját vérében. Úgy éreztem magam, mintha egy rémálomba kerültem volna és imádkoztam, hogy ébredjek fel. De ez sajnos nem következett be. Amit láttam, az a véres valóság volt, szó szerint. Valósággal sokkot kaptam, gépiesen hívtam a mentőket és a kollégáimat a helyszínre, hiszen egyértelműnek tűnt az erőszakos halál. Napokig hasznavehetetlen voltam, el sem akartam hinni, ami történt. Eleinte én magam nem tudtam részt venni a nyomozásban, de aztán megembereltem magam, mert a mély fájdalom és gyász után a harag is elöntött az iránt a mocsok iránt, aki elvette tőlem a világon a legdrágább kincsemet.
Ezután szinte mániákusan vetettem bele magam a nyomozásba. Még arra is képes voltam, hogy megnézzem még egyszer a drága feleségem hulláját. Akkor vált számomra egyértelművé, hogy hol is kell keresnem a gyilkost. A nyakán lévő fognyomok magukért beszéltek. Hallottam ugyan szóbeszédeket a vámpírok létezéséről, de nem igazán foglalkoztam ezekkel, amolyan hittem is meg nem is dolgok voltak ezek. Innentől kezdve azonban, ahogy jobban beleástam magam a témába, egyre inkább kirajzolódott előttem a gyilkos profilja, aki biztos, hogy vámpír lehetett. Én már tudtam, de a rendőrség ezt nyilván nem értékeli megalapozottnak, hiszen vámpírok nem léteznek… És lezárták a nyomozást…
Tajtékzottam, dühöngtem, de mivel megrekedt az egész, a lezáratlan ügyek osztályára került. Mélyen csalódtam az igazságszolgáltatásban. Újabb krízisbe kerültem, jó ideig nem mentem be dolgozni, minden este leittam magam különböző bárokban. Aztán úgy döntöttem, saját szakállamra folytatom a nyomozást és kiderítem, ki vette el tőlem a feleségemet, kerül, amibe kerül!
Két év telt el a tragédia óta, de sajnos még mindig nem akadtam a tettes nyomára. De nem adom fel! A munkám már rég nem érdekel, csak azért járok be, hogy megéljek valamiből. Rosszabb napjaimon még most is előfordul, hogy a pohár fenekére nézek. A barátaim elmaradtak mellőlem, mondjuk nem is nagyon tettem semmit, hogy fenntartsam ezeket a kapcsolatokat, a szüleim már rég nem élnek, szerelmet pedig azóta sem tudok más iránt érezni, senki nem ér fel Amy-hez. Legfeljebb alkalmi kapcsolataim vannak, amik pusztán a testiségről szólnak. Ha egy nő esetleg elkezdene ragaszkodni hozzám, azonnal kidobom.
Reménykedem benne, hogy egyszer majd tovább tudok lépni, de álmaimban még mindig Amy kísért és az arctalan gyilkos a nagy metszőfogaival. De esküszöm, nem sokáig marad arctalan. Megtalálom, kerül, amibe kerül! Még ha ezért esetleg paktálnom is kell az ellenséggel, az általam úgy gyűlölt vámpírokkal. Megtalálom és olyan kínok között végzek azzal a söpredékkel, ahogyan megérdemli, aztán elhagyom Forks-ot, hogy új életet kezdjek egy új emberként, valahol messze. Ha ez még lehetséges a számomra egyáltalán…


user: Nao✥ kor: 24✥ multik: nincs✥ tapasztalat: 5 év

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
236
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Williams   Vas. Júl. 31, 2016 7:09 pm

Rosalie Hale írta:Gerard Wiliams


Üdvözöllek a fórumon!

Alice admin biztos sajnálja, hogy nem ő írja a bírálatot, ugyanis Gerard az ő fejéből pattant ki, így átengednélek neki, ha nem volna illetlenség megváratni egy elfogadásra várót, tehát ezt most lekéste - reményeim szerint viszont a következő páciensnél egyenlíthet majd. Na de.... Ne is húzzuk tovább az időt, inkább nézzük, miből élünk. (:
A személyes véleményem az, hogy még a legcukibb, legártatlanabb, vagy éppen legtorzabb karakterben is mindig rengeteg a lehetőség, ha az alkotója szán rá időt és energiát, ami sokszor fárasztó ugyan, de ha sikerül, az élménynél nem lesz nagyobb kincs. Varázslat kell ahhoz, hogy igazán át tudjuk adni az érzéseket, pozitív, negatív formájában kijátszani számomra mindig nagy kihívást jelent, és az az érzésem támadt miközben olvastalak, hogy Gerard borzasztó jól alakítható lesz a későbbiekben is. Rokonszenvezek a hasonló karikkal, ami azt jelenti, hogy a lecsúszott, valamilyen formában kisiklott személyiségek mindig is jobban megfogtak, esetedben pedig kész élmény lesz, ha megcsillogtatod a züllött megszállottságot, az elkeseredést, a kiégettséget s ki tudja, mit még. Összefoglalva jól összeraktad, nem látok kivetnivalót benne, talán egy csipetnyi személyességet hiányoltam ugyan, de a játéktéren lesz még elég időd kibontakozni. Nem is szaporítom tovább a szót;

ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Gerard Williams

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Emberek-