Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Mia White - princess Mia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Mia White - princess Mia   Szomb. Júl. 30, 2016 10:51 pm


Mia White

rövid idézetFAJ
vérfarkas
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 1996. 02. 14. - Seattle
HOZZÁTARTOZÓK
egy egész falka, had ne soroljam fel
CSALÁDI ÁLLAPOT
 páratlan
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 2003. 06. 13. - Seattle
TEREMTŐ
Az Atyaúristen
KÉPESSÉG
még csak az kéne
TITULUS
trónörökös
PLAY BY
Maia MitchellJellem és Küllem

Amikkel rendelkezik:
- hajtóerő: mindig talál valamit, ami miatt úgy érzi, megéri küzdeni, lenyelni a gúnyolódásokat és nevetéseket. Mindig talál valamit, ami kellően ösztönzi, és segít neki, hogy csak a célt lássa a szeme előtt.
- bátorság: ügyetlensége mellé, nem kevés bátorság párosult, képes még a legmeredekebb helyzetekbe is fejest ugrani. Persze tisztában van azzal, hogy nem mindenható, így amit Ő maga is teljesen lehetetlennek tart, vagy túl nagynak a képességeihez képest, abba nem vág azért bele. Helyén van az esze, s nem egy öngyilkos lelkületű lány.
- célok iránti elkötelezettség: ha kitűz maga elé egy célt, attól eltántoríthatatlan, így nem is pocsékolja az energiáját azzal, hogy olyasmikre áhítozik, amik elérhetetlenek számára. Ellenben olyas valamit is elért már, amiről tudta, hogy lehetséges, épp csak több odaadásra van szükség.
- tudás: nem buta, rengeteg tudásra tett szert az akadémián, ezért tudatában van annak is, ő hol is szerepel azon a képzeletbeli ranglétrán, nem is igyekszik azon, hogy többnek mutassa magát annál, ami. Vagy elérje, hogy mások lássák többnek. Nem fellengzős.
- becsületesesség: a saját becsülete, minden másnál többet ér. Nem csinált még soha semmi olyat, ami törvénybe ütköző lett volna, nem is fog.
- optimizmus: ő nem ismeri azokat a kifejezéseket, hogy úgyse fog sikerülni, hogy lehetetlen. Teljesen optimista teremtés, aki mindig csak a napos oldalt látja, így ha el is buckázik a saját lábában, akkor is arra gondol, hogy lehetett volna rosszabb is.
- ítélőképesség: jó emberismerőnek mondhatja magát. Azon szerencsések közé tartozik, akik testközelből láthatták az emberi faj egy—egy díszpéldányát. Éveken keresztül figyelte őket, s bár simán okozhatnak még neki meglepetést, azért az alapvető jellemvonásokkal már tisztában van, amik segítségével, alkothat egy képet az illetőről. Ez egyébként segít neki abban, hogy álljon másokhoz, így a konfliktusokat is szépen el tudja kerülni.
- lelkesedés: kész energiabomba. Pedig semmit nem fogyaszt, használ annak érdekében, hogy ezt az állapotot elérje. Úgy kell fel minden reggel, hogy ez a nap jobb lesz, mint a tegnapi, és minden erejével azon is van, hogy tegyen róla.
- hajlandóság a kockázat vállalásra: bár ez nem az egyik erőssége, ha a szeretteiről van szó, na, értük aztán tényleg bármire hajlandó.
- barátságosság: noha eleinte félénk és kissé visszahúzódó, barátságos lány, ezt szinte már az első pillanatokban leszűrhetik róla, hála azoknak a lágy vonásoknak, na meg a mindig mosolygós tekintetnek.
- türelem: a lassú víz partot mos elv szerint éri az életét. Nem sürget soha semmit, még ha olykor nagyon is nehéz megvárni azt a bizonyos pillanatot. Végtelen türelemmel rendelkezik, amit egy-két ember akár meg is köszönhetne neki.
- kíváncsiság: erre azért nem túl büszke, hisz nem kevés kalamajkát köszönhet ennek a jellemvonásnak, de mint minden emberben, benne is megvan a kíváncsiság, csak talán több mint kellene.
- képzelőerő: abban viszont bővelkedik, valóságos álmodozó. Viszont tudja, mikor engedheti el a fantáziáját, és mikor van szükség arra, hogy két lábbal járjon a talajon.A külsejét tekintve, nem egy kirívó személy, akin csak úgy megakad bárki tekintete, sőt sokszor észre sem veszik. Nem nádszál kisasszony, igenis van rajta némi felesleg, ami részben annak tudható be, hogy szeret jókat enni, másrészt pedig izmainak köszönheti, lévén farkas, akarva-akaratlan került rá az is.
Barna haja mellé, barna szempár társul, így teljesen pozitív hatást kelt, olyasmit, amivel az ember szívesen szembe találkozik. Ügyetlenségének köszönhetően, viszont nem egy sebhely, horzsolás díszelegne a bőrén, ha a gének ezt hagynák is.
Szeret nadrágot hordani, nőiessége bizonyára nem az öltözködésében nyilvánul meg, nem is szeret sok időt a tükör előtt tollászkodva tölteni, mikor más, sokkal hasznosabb dologba is fektethetné azt.
Ruhatára roppant egyszerű, nincs tömérdek ruhája, bálba járós konkrétan csak kettő, ami kellőképp jelzi azt is, hányszor fordul meg ilyen eseményeken. Nő létére, nem igazán titulálhatják annak, de gyerekkorában sem volt ez másképp.
Arcán legtöbbször mosoly látszik, nem önsanyargatós típus, képes még a legapróbb dolognak is örülni, főleg, ha kapja valakitől, vagy találja. Volt mikor egy kavicsot, aminek furcsa formája volt, úgy őrzött, mintha a világ legdrágább kincse lenne, aztán egyszer csak eltűnt. Szülinapjakor viszont visszakapta, egy nyakláncon díszelegve, amit az óta le sem vett, ez az ő kabalája.
Haját javarészt összeköti, és kicsit mérges is szokott lenni, mikor az elő kandikáló tincsek zavarják a látásban. Mivel fél életét egy erdő mellett töltötte, így otthonosan mozog hatalmas fák között.


Történet

Csak úgy süvítek a fák között, lehagyva a falka többi tagját, ignorálva a morgásukat, mert ez a vérszívó már másodszor próbál kijátszani minket, amit én nem hagyok.
Fogd vissza magad, Mia.
Nővérem már megint basáskodik, de az adrenalin túl nagy ahhoz, hogy fejet is hajtsak a szavai felett, a saját fejem után megyek megint, jól lehagyva a falka többi tagját, egyenesen a vámpír nő nyomában, kinek tekintetén látszik a meglepődöttség, mikor hátrapillant. Gyors vagyok, és eltökélt, már egyszer felhúzott, nem fogom csak úgy elengedni.
Ilyenkor vörös köd telepedik az agyamra, a bennem lévő szörnyeteg utat tör magának. Eltűnik minden jó érzés, minden jellemvonás, ami máskor megmutatja, ember is lakozik bennünk. Most csak a vadász van, aki szemét le nem vesz a prédáról, aki már-már érzi, ahogy a márványnyak roppan, majd szilánkosra törik a fogai között. Ezt akarom, most másra sem vágyok jobban, mint megmutatni, ez az én területem, és itt én diktálom a szabályokat, és rendesen megfizeti az árát az, aki nem tartja be őket.
Négy, négy áldozat írható a pióca számlájára, és ha rajtam múlik, több már nem is lesz. Meglátom az alkalmat, hirtelen rugaszkodok el a földtől, hogy ugrásom hevében, magammal terítsem a földre a vérszívót.
A francba Mia, fejezd be, most.
A többiek megtorpantak, nem mernek tovább jönni, csak ebből sejtem azt, hogy én is határt léptem, de nem érdekel.  Belemélyesztem a fogaim, és igen, érzem, ahogy a nyak roppan alattuk, és furcsa elégedettség árad szét bennem, még akkor is, mikor nővérem morran. Morogjon, megtettem azt, amit neki kellett volna már az első alkalommal.

- Meg kéne, hogy büntesselek… - közli félvállról, de hanglejtéséből ítélve, talán meg is fogom azt kapni. Utálom, mikor ilyen kimért és semleges, mintha tényleg elhinné, hogy ő a vezérünk.
- Hagytam volna megint elfutni, csak mert az alfa azt kívánja? És ha legközelebb a szomszédunkat öli meg? Vagy Gerard bát? Odaállsz a koporsó mellé krokodilkönnyeket ejtve, miközben ott lebeg a szemed előtt, hogy ez mind miattad, meg a hülye szabályaid miatt van? Meghalt nem? Elmúlt a veszély – vonok vállat, ahogy a többiekre nézek, s látom, ők is csak helyeselnek, még ha némán, magukban is teszik ezt.
- Ne kezdj bele. Sose kérdezted meg tőlem, akarok-e ide tartozni. Sose kérdezted, hogy akarom-e a helyed. Mindig csak követeltél és parancsoltál, ha meg nem úgy cselekedtem, ahogy azt te megálmodtad, hisztiztél… Most közlöm veled, utálom ezt az egészet. Utálom, hogy négy lábam van, hogy szőrös vagyok, hogy a bulik helyett, penészes kriptaszökevényekre kell vadásznom, hogy nem lehetnek barátaim, hogy folyton hazudnom kell, mert nem teregethetem ki a szennyest. Utálom, hogy csak elvársz, de azt már nem látod meg, amit önzetlenül teszek, és lehet, hogy a nővérem vagy, de alfaként még téged is utállak és ezzel nem csak én vagyok így, te vedd észre, hogy csak viccet csinálsz magadból… és vegyél vissza – holt nyugodtan, lassan, szépen tagolva vágom mindezt a fejéhez, ami megbotránkoztatja, hisz tudja, én kelek ki magamból, én nem ordítok, vagy toporzékolok, mikor dühös vagyok. A nyugodtságom az, ami kikészíti, na meg a következő mozzanat, mikor is stílusosan hátraarcot vágva, hagyom őt faképnél, az egész elcseszett bagázzsal együtt.user:  Luci ✥ kor: 20+ ✥ multik: vannak ✥ tapasztalat: az mi az? o.O
Vissza az elejére Go down

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
17
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1995. May. 25.
✥ KOR :
23
✥ LAKÓHELY :
port angeles
✥ FOGLALKOZÁS :
eladó - port angeles/ajándékbolt

TémanyitásTárgy: Re: Mia White - princess Mia   Vas. Júl. 31, 2016 12:39 amMia White

Üdvözöllek a fórumon!

Mikor megírtuk ezt a karaktert, egészen hasonlóan képzeltem el, mint ahogy te megalkottad. Szuper lett, igazi Miás, nem hiányoltam semmit. Nagyon remélem, hogy ezek után majd a nővéredet, s a többi falkatagot is megalkotják, mindegyikben szuper lehetőségek rejlenek, ha pedig szerencsénk lesz, hasonló remek kivitelezést láthatunk tőlük is, mint tőled! Wink
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Mia White - princess Mia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Alakváltók-