Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Likantrópok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Likantrópok   Szomb. Júl. 30, 2016 7:03 pm


Likantrópok


kinézet

Kinézetre nem különböznek alakváltó "társaiktól", hatalmas, bundás bestia képében jelennek meg átváltozásukkor, de ők csak és kizárólag teliholdkor képesek az átváltozásra. Szemük színe olyan, akárcsak emberi formában, bundájuk pedig hajszínükkel megegyező árnyalatban pompázik. Képesek részleges átváltozásra; karmot növeszthetnek, fogaik is élesebb lesz, de erre csupán az erős és idősebb farkasok képesek, s igencsak kimeríti őket.

testi funkciók
Erősebbek az alakváltóknál, de szervezetük hasonlóan működik. Több ételre van szükségük, mint a halandóknak, ugyanakkor a nyers hús is vonzza őket, különösen akkor, ha jó ideje nem fogyasztottak már.
Ösztönlények, közelebb állnak egy farkashoz, mint egy emberhez, ettől függetlenül van emberi oldaluk is, ugyanúgy éreznek, de cselekvéseiket sokkalta inkább a bennük élő állat határozza meg.

alakváltás folyamata
A farkassá válást az ő esetükben nem a vámpírok jelenléte váltja ki. Képesek az átváltozásra egy bizonyos kor után, ami igencsak változó. A körülmények nagy hatással vannak erre, ha valakit stressz, vagy trauma ér, hamarabb kiválthatja az első átváltozást, de nagy átlagban a kamaszkor kezdetekor történik az ominózus változás. Maga a folyamat lappangásszerű, s csupán apró jelek utalnak a változásra. Az első jel a testtömeg és magasság változás, melyet dührohamok követnek - a testhőmérséklet drámai emelkedése mellett. Az első átalakulás nem feltétlen teliholdkor történik meg, de mindenképp a növekvő hold ideje alatt. Később már csupán teliholdkor képesek az átváltozásra, így ezek a lényeknél az átváltozás nem függ az érzelmektől.
A leszármazottak közül mindenki örökli a gént, nincsenek kivételek fiúk, lányok között sem, viszont nem tudnak lemondani az átváltozásról, ez örök életre szól, egészen a halálukig kitart.

elpusztítás
Nem halhatatlanok, viszont elpusztításuk a gyors regenerálódásuk miatt koránt sem egyszerű. A lőtt és szúrt sebek, sérülések hamar begyógyulnak, megölni nem lehet őket velük, kivéve ha a fejet elválasztják a törzstől. Viszont a vámpírok és a saját fajtársaik harapásokkal és tépésekkel képesek megölni őket. Az ezüst sem halálos, sőt még csak nem is ártalmas számukra, ez egy hatalmas tévhit.

a falka
Kevésbé függnek a falkától, mint az alakváltók, de ők is szeretnek csapatban mozogni. Egymás gondolatait hallják bundás alakban, s képesek az alakváltókkal is gondolati síkon kommunikálni, de csak akkor, ha ők kezdeményezik. Kötődés is van a falkabéliek között, így könnyedén egymás nyomára bukkanhatnak. Manapság már csak egyetlen falka létezik, hiszen a Volturi és a vámpírok csaknem kiirtották az összeset.

bevésődés/lenyomat
Nem képesek rá, bennük nincs meg ez a gén, vagy késztetés, ha úgy tetszik. Kevésbé függnek a partnerüktől, mint a halandók, a magányos farkas kifejezés kitűnően tükrözi személyüket, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek testi/lelki szükségleteik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Likantrópok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Szabályzat és leírások :: Részletes fajleírások-