Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

  Lidércek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Lidércek   Szomb. Júl. 30, 2016 6:28 pm


Lidércek


kinézet

Nem igen különböznek egy halandótól, ám mivel az embereknél valamivel felsőbbrendűbb lények, némi eltérés mégis tapasztalható. Bőrük halványabb árnyalatban tetszeleg, de a vámpírok falfehér, márvány bőrétől eltérően, a démonok bőre sokkalta inkább áttetsző, lényükből fakadóan. A természetfeletti lények azonban képesek megkülönböztetni őket, egyfajta - halandók számára láthatatlan - aura lengi körbe őket, ami esetenként eltérő lehet, attól függően, melyik démonfajtáról beszélünk. A bosszúra felesküdött, úgynevezett fekete démonok körül füstös, sötét árnyalatú ködfelhő, míg a fehér démonok körül értelemszerűen fényszerű, csaknem áttetsző aura található.


testi funkciók
Éppúgy, mint a többi természetfeletti lény, a démonok is erősebbek az embereknél. Fizikailag éppúgy, mint lelkileg, ámbár legnagyobb erejüket lelkükből nyerik, ami éppúgy lehet tiszta, mint szennyezett. Nincs szükségük ételre sem vízre a túléléshez, csupán akkor, ha nincsenek valódi alakjukban, tehát ha emberi formát öltenek.

létrejöttük
AA démonok a filmek, történetek ellenére nem pokolfajzatok, ámbár a Bibliában feltüntetett tisztátalan szellemekhez talán némileg van közük. A démonok alapvetően szellemek, akik természetfeletti keze által haltak erőszakost halált. A visszatérésükkor saját testüket épen kapták vissza, s fizikailag is jelen vannak a világunkban. Számuk igen kevés, ugyanis létezésük ritka, csak nagyon kevés esetben születnek új démonok, hogy az egyensúly fennmaradhasson a túlvilágon.

elpusztítás
Megölni őket nehezebb, mint bárki gondolná, nagyjából a vámpírokkal vetekszenek ilyen téren, s ellentétben velük nem a szilárd test az oka, sokkal inkább annak hiánya. A legkönnyebben a démon emberi halálát okozó faj tagjai pusztíthatják el a lényeket; ha pl. vámpír végzett az emberrel, vámpírharapás, ha farkas marcangolta szét az embert, a démonnak karmok, fogsor a gyenge pontja.

képességek
Ők is rendelkeznek extra, emberfeletti képességekkel, ámbár a faj minden tagja egyazon képességeken osztozik. A különbség csupán a démonok két fajtája közt eltérő, ugyanis míg a fekete démonok a negatív érzelmekből (düh, bosszúvágy, stb.) táplálkoznak, s onnan nyerik erejüket, addig a fehér démonok tiszta lelkükből, s ezáltal a "tisztaság, jóság" erejével rendelkeznek, tehát őket csupán a jó cél vezérli, minden hátsószándék nélkül. Mindezen túl képesek a láthatatlanságra, fel tudják venni valódi alakjukat, ami az előbb említett láthatatlanságtól nem áll olyan távol. Csaknem átlátszó testük halandó szemmel alig kivehető, de mivel előttük nem mutatkoznak, ez nem is lényeges. Természetfelettiek viszont képesek kiszúrni őket, hiszen a fentebb említett aura ilyenkor is körülöttük van. Mindez egyrészt erőgyűjtéshez, másrészt a sebezhetetlenség növeléséhez is szükséges lehet, de még ebben a látszólag érinthetetlen állapotban sem teljesen védettek. Ezek mellett képesek ráhangolódni az emberek energiáira, sugallatot tudnak küldeni feléjük, amitől esetleg a jó vagy rossz dolgok felé húznak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Lidércek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Szabályzat és leírások :: Részletes fajleírások-