Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

  Hibridek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Hibridek   Szomb. Júl. 30, 2016 6:24 pm


Hibridek


kinézet

Csalóka! Ezek a különleges lények kinézetre nem igazán különböznek egy embertől, rendkívül szépek, határtalanul vonzóak, szemszínükre tejesen átlagos, halandókra jellemző színskála jellemző s e formában nem befolyásolja milyen étrendet követnek (tehát nem arany s nem is vörös tekintetük van). Bőrük korántsem áttetsző a vérszívókéhoz képest, ámbár sápatagnak tűnhetnek, mintha vérszegények lennének, bőrük halvány pigmenteket rejt magában, s csak nagyon erős napfényben csillognak. Itt következik a csattanó. Másik alakjuk farkast jelenít meg és már fiatal gyermekkoruktól, teljesen természetesnek vehetően váltanak először alakot s pontosan úgy változnak át, mint anyai ágú felmenőik. Szokványos, hat méter marmagasságú  vérfarkasnak tűnnek, viszont ebben a formában már jól látszik embervérrel avagy állatvérrel táplálkoznak e, tehát a farkas szemszíne arany, vagy skarlátvörös.


testi funkciók

Ezek a természetfeletti lények erősek és nagyon gyorsak, talán erősebbek mint szüleik faja. Éles érzékekkel rendelkeznek, bőrük kemény és csaknem áthatolhatatlan. Töréseik, sérüléseik ugyan lehetnek, de ellenállóbb felületük miatt csak nagy erőbehatás képes kárt tenni bennük. Nagyon masszívak (pl.: egy egyszerű eséstől még nem törik csontjuk, és egy vámpír vagy farkas is nehezebben képes sérülést okozni nekik). Gyorsabb regenerálódó képességgel rendelkeznek mint felmenőik. Testi fejlődésük halandókéval megegyező, ám szellemileg sokkal hamarabb felfejlődnek, okosabbak egyszerű embertársaiknál. Egy bizonyos korig öregedhetnek ugyan, ám egy idő után jelentősen lelassul az öregedési folyamat (18-22 éves koruk környékén), ennek köszönhetően valószínűleg évezredekig is elélhetnek, mire elérik a tényleges öregséget.
Teljesen sterilek, a női egyedek épp úgy, mint a férfiak (még menstruáció sincs a leányzók esetében...). Szervezetük méreganyagot termel, melynek összetétele miatt sokkal erősebb a szimpla vámpírméregnél. Elég egyetlen csepp ahhoz, hogy a megharapott áldozat belehaljon. Emberi áldozat esetén 100%-os halálozási arány áll fenn, vámpírokra és farkasokra nézve a méreg szövetroncsoló hatása súlyos, azaz sokkal lassabban épülnek fel belőle, ha egyáltalán túlélik.
Igaz, hogy a hibridek szervezete méreggel teli, ettől függetlenül viszont halandókéhoz hasonlóan működnek. Emberi táplálékot is fogyasztanak, képesek aludni és sírni is. Szervezetük nagyon ellenálló, ugyanakkor rájuk is ártalmas a vámpírméreg, ám saját fajuk mérge a legroncsolóbb, ebből következik, hogy az öngyógyítás is tovább tart. Van vérkeringésük, szükségük van oxigénre a légzéshez és szívük is ver, ámbár másképpen, mint a halandók vagy farkasok esetében. Lassabban pumpálja a vért, a szívdobbanások nem is hallhatóak. Testhőmérsékletük egyébként 27°C környékén mozog. Farkas génjeiknek köszönhetően nem függnek annyira a vértől, bár az íze miatt ugyanúgy sóvárognak iránta, lehetnek ragadozó, illetve vegetáriánus életmódúak, de mindkét esetben sokkal higgadtabbak a vámpíroknál. Emberi kosztot előszeretettel fogyasztanak, főként húst. Hatalmas étvágyuk van és nem okoz gondot számukra az emésztés.
Illatuk megtévesztő! A vámpírok az édeskés, tehát saját fajuk illatát-, míg a farkasok az erőteljes farkas szagot érzik a közelükben.

születésük

Ezek az egyedek megosztják mindkét szülő tulajdonságait (viszont vámpíroknál kizárólag a férfiak tudják átörökíteni a génjeiket, mivel a női vámpírok meddők, így minden esetben vérfarkas édesanyával és vámpír édesapával rendelkeznek). Számuk a természetes ellentétek miatt nagyon kevésre saccolható, létezésük szinte lehetetlennek tűnik.
Az édesanya terhessége körülbelül fél évig tart. Az egész folyamat rendkívül kockázatos, főleg a a magzatot kihordó anyára nézve, hiszen a gyermek gyorsabban fejlődik méhében, és a magzat a saját fejlődése érdekében úgymond az anyja szervezetét éli fel. A terhesség végére a gyermek teljesen kifejlődik, míg az édesanya bele is halhat a vérszegénységbe. Maga a szülés nem különbözik egy emberi szüléstől, feltéve, ha az anyának van annyi ereje, hogy természetes úton hozza világra a csecsemőt és az úgy nem dönt, hogy idő előtt ki nem rágja magát.

elpusztítás

Bár szervezetük eléggé összetett, nagyon gyorsan regenerálódnak és nehezebb megsebezni őket, ebből adódóan kemény bőrük védelmet nyújt a közönséges módszerek ( pl. a fegyverek) ellen, erejük pedig vetekszik a vámpírok és farkasok erejével, tehát nem könnyű legyűrni őket. A farkasharapás illetve a vámpírtámadás azonban nem teszi kizárttá az elpusztításukat.

bevésődés/lenyomat

Mint a farkasok esetében, a hibrideknél sem előírt és törvényszerű, mégis képesek az örök lenyomatra; azaz a bevésődésre. Amennyiben a bevésődés megtörténik, az illető és kiszemeltje láthatatlan és nagyon erős érzéssel kötődik egymáshoz, mely elszakíthatatlan és megmásíthatatlan. Különleges tulajdonságnak nevezhető még az a tény, miszerint a bevésődöttek farkas alakjukban képesek hallani egymás gondolatait.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Hibridek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Szabályzat és leírások :: Részletes fajleírások-