Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Seth Clearwater

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Seth Clearwater   Szomb. Júl. 30, 2016 6:23 pm


Seth Clearwater

Mindig légy önmagad, mert a többiek már foglaltak... Hogy ez is mekkora közhely O.o"FAJ
Vérfarkas (bőrbe bújt űrlény, de psszt!)
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 La Push, ’92.04.01 és esett, mert az fun!
HOZZÁTARTOZÓK
Anya: Sue Clearwater
Apa: Harry Clearwater (sajnos már meghalt)
Testvér: Leah Clearwater, az én egyetlen nővérem, akinek néha az idegein táncolok
CSALÁDI ÁLLAPOT
 Bonyolult
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
 2006, La Push, egy tök átlagos nap. Bár amekkora troll erre itt az idő, még eshetett is...
TEREMTŐ
Egyesek Istent hibáztatják, mások az evolúciót, én anyámékat.
KÉPESSÉG
A természetes sármom
TITULUS
The Funny Boy
PLAY BY
Booboo StewartJellem és Küllem
Kérdem én, bocsánatos bűn-e két kézzel habzsolni az életet? A válasz kicsit bonyolultabb, mint azt elsőre gondolnánk, holott a legtöbben lerendezzük ennyivel: Igen! Mértékkel, nekem ez a válaszom és ehhez is tartom magam, legalábbis az esetek jelentős részében. Kivéve, ha van csokiszökőkút, mert akkor konkrétan nem érdekel semmi, csak az édes élvezet. Ez utóbbi máskor is érdekel, de egy, nem vagyok mániás, kettő… na ez az, amibe nem kellett volna belemenni. Sikeresen belekergettem magam egy olyan kellemetlen szituációba, ami simán elkerülhető, ha nem vagyok ennyire… hogy is szokás ezt mondani? Nagydumás? Nem, bár az is vagyok. Velem szópárbajozni kissé olyan, mint a Bruce Leevel bunyózni, egyrészt technikai K.O., másrészt ha közönség vagy, szórakoztató. Szenvedő alanyként, hááát, inkább nem próbálnám ki. Például tudtad, hogy képes vagyok valakit úgy elküldeni melegebb éghajlatra, ahogy csak kevesen? De az a szó, amit kerestem az a dumagép akart lenni. Nem tudom, mikor kell befogni és ez a jellemhibáim hosszú sorában az első és bajok okozása szempontjából a legproduktívabb. Ezt követi az egom, ami kölyökként is sok fejfájást okozott, hát mostanra sem sikerült kinőni, meg a makacsságom, ami néhanapján már-már az irracionalitás határát súrolja. Plusz, tájékozódási képességem nulla, még a GPS-em is sírva könyörög egy másik éppen funkcionáló analfabétáért, aki legalább az egyenesben nem fordul rossz felé.
Talán egyszer hittem azt, hogy az élet fair és nem egy köcsög, aki ott basz ki veled, ahol éppen kedve szottyan. Már elnézést a kifejezésért, néha előtörnek az ilyenek. Talán javítanom kellene ezen is, de nem igazán óhajtok. Néha ki kell ereszteni a gőzt és a berendezést szétkapni nem feltétlen előnyös. De az életre visszatérve… igen, nagyon naiv srác voltam, de aztán megtanultam a helyén kezelni a dolgokat. Nem azt mondom, hogy az álmodozó, vicces énem végleg nyugdíjazta magát, dehogy is, főleg ez utóbbi nem. Csak nem bízom meg vakon bárkiben és nem fogok csak úgy behódolni akárkinek. Bizony, srácok, Seth Clearwater felnőtt és nem tolerálja a lábtörlő szerepet. Ébresztő, srácok!
Fárasztó vagyok? Még magamnak is néha, nem hiába lakom egyedül. Na jó, azért lakom egyedül, mert szeretem, ha megvan a saját kis terem és ott nyugodtan ügyködhetek. Mert én olyan illegális pofa vagyok… Nem. Csak egyszerűen egy túlpörgött, a saját lakásomon belül végtelenül önkritikus, művészlélek, aki csak saját felelősségre ajánlott, továbbiakról kérdezze meg háziorvosát, gyógyszerészét.
Van sötét oldalam? Van, és nem, nem úgy! Gyökér vagyok, de nem ennyire! A másikra gondoltam, tudoood… Én egy Sith nagyúr vagyok, aki leigázza a galaxist… Gyík… Viccet félretéve, kinek nincs?
Az, hogy felnőttem, nem csak a viselkedésemen látszik meg, hanem… Hová gondolsz? Úgy értem magasabb lettem, egy centi híján 190, szóval simán beverem a fejemet az ajtó szemöldökfájába. Igen, azt úgy hívják, nekem is újdonság volt. Továbbra is izmos vagyok, helyes vagyok, fekete hajú vagyok és barna szemű, szóval az alap megmaradt. Kell ennél több?


Történet
- Seeeeeeeth, légyszi! – hiába könyörögsz, kemény vagyok, mint a kád széle. – Sethiii, Sethikee!
- Na jó, ettől már hányok… - szavaimnak nyomatékot adván, megforgatom a szemeimet és próbálom kirekeszteni azt a tényt a fejemből, hogy az egyik szaktársam, aki éppenséggel kanból van, olyan becézéseket használt az imént, amiket még anyám se. Tényleg hányni fogok. – És nem, továbbra is.
- De miért?
- Mert egy rendetlen disznó vagy, azért! – ezt már én sem bírom ép ésszel és türelemmel, bár ez utóbbival mindig is voltak gondjaim. A hosszú folyamatok végigülése nem az én asztalom, ezért is kapok sírógörcsöt a dögunalmas előadásoktól. Igen, már emlékszem, miért nem akartam tovább tanulni, de a főnök így óhajtotta, különben kirúg a vérbe. Akkor megkapja.
- Megjavulok, ígérem. – nem veszem be ezeket a kiskutya szemeket, átalakulva különbeket vágok, ha úgy tetszik. Kispályás vagy cimbi, ne is tagadjuk. – Nincs buli…
- Nincs hát, mert hozzám tutira nem költözöl. Téma lezárva. – nem óhajtom tovább húzni ezt a végletekig unalmas dolgot, a könyörgés nem válik be, ez családi ártalom. Meg egyébként is, ez a csávó teljesen bele van esve a természetfeletti lényekbe, állandóan azokat kutatja, képzelem, milyen lenne, ha megtudná: A lakótársam egy vérfarkas! Az év cikkét írná meg, röpstarttal a kis blogjára, amit elég sok hozzá hasonló gyökér követ. Bár ír néhány megközelítőleg pontos dolgot, de a többi… anyám, ennyi baromságot is régen olvastam már. – Keress magadnak saját kecót, itt nincs hely még valakinek. – na jó, egy nőnemű lénynek minden szívfájdalom nélkül kipakolnám a kacatos szobámat, de neki nem. Szükségem van térre a melóhoz, ez van.
- Akkor élj együtt a tudattal, hogy a híd alá kerülök… - és tessék, a szokásos nagyhalál. Mintha beválna, de ez már nem számít, én már régen beletemetkeztem az újságba és csak annyit hallok, hogy csapódik az ajtó.
- Ja, jó szórakozást! – fáziskéséssel szólok utána és örülök, hogy a szomszéd banya nincs itthon, mert most aztán kapnám az ívet a hangoskodásért.
***
Szeretem az erdőt. Sok mindenre választ képes adni és ezzel együtt megtartja a titkainkat is, ami nagy kincs, ha az ember gyakorlatilag összeköttetésben egy falkányi másikkal. Bár végülis ez a falka lényege, nem? Hogy ott vagyunk egymásnak, segítjük a másikat és ez jó, de nem mindig. Néha szeretném félretenni ezt a telefont, hogy csak én legyek és senki más. De ettől függetlenül még mindig szeretek farkas lenni, néha ez az a forma, ahogy a legjobban érzem magam. Erre az életformára születni kell, erre hamar rájöttem és tudom, nem is, érzem, nekem ez az életem. Szabad vagyok, szabadabb, mint emberként valaha. Vajon lehetséges volna örökké így maradni? Bár jelen pillanatban emberként állok a kedvenc sziklámon, élvezem, ahogy a napfény átszűrődik a fák lombjai között és földöntúli derengésbe vonja a tájat. Gyönyörű, titokzatos és veszélyes. Emberként ilyen mélyre csak kevesen merészkednek, itt nincsenek túraútvonalak, csak a természet és én. Ez egy zárt világ, akárki nem léphet be, csak azok a bizonyos kiválasztottak. Sohasem tudhatod, mi, vagy esetleg ki vár rád itt és ez adja a hely hangulatát. Szinte érezni a természetfelettit. Én tényleg érzem, de csak az itt jártak szaglenyomatát. Vámpírok, farkasok, eléggé vegyesen, ami összekeveredik a növények által kibocsátott szagokkal. Ha farkas lennék, néhányat meg is tudnék különböztetni, így viszont csak azt tudom, itt jártak. Talán ő is itt járt.
- Hmm… - csak ennyi a reakcióm, egy rövid sóhajtás szakad fel a tüdőmből és aztán a hosszú csend. Csak néhány madár zavarja meg a gondolataimat és zökkent ki ebből a néma gondolkodásból. – Ez elég elcseszett helyzet… - lényegében az, mint minden ehhez hasonló egészen eddig.


user: x3✥ kor: 22✥ multik: egyszemélyes hadsereg✥ tapasztalat: ajha, jó sok xD
Vissza az elejére Go down

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
236
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Re: Seth Clearwater   Vas. Júl. 31, 2016 12:46 am

Mary Alice Brandon Cullen írta:


Seth Clearwater


Üdvözöllek a fórumon!

Mindig öröm, ha új tagok érkeznek, de még nagyobb öröm, amikor a régiek közül tér vissza valaki. Az előtörténeted, ahogy a jellem is, teljesen visszaadta azt, amit az ember vár, ha Sethre gondol. Teljesen jó volt minden egyes sora, nem találtam benne hibát, sőt, ha lehet még csodásabbnak találom az írásod, mint eddig valaha. Egy közös játékot majd mindenképp egyeztetnünk kell, chaten pedig remélem majd sokat látunk
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Seth Clearwater

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Alakváltók-