Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
  Szószámláló

  Credit
  tiszteld a munkánkat!
  A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
  Ki van itt?
  Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

  Nincs

  A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

  Share | 
   

   Alakváltók

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
  SzerzőÜzenet

  avatar
  Admin
  ✥ REGISZTRÁCIÓ :
  2016. Jun. 17.
  ✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
  638
  ✥ SZÜLETÉSNAPOM :
  1783. Jan. 04.
  ✥ KOR :
  235
  ✥ FOGLALKOZÁS :
  i am the boss

  TémanyitásTárgy: Alakváltók   Szomb. Júl. 30, 2016 6:15 pm


  Alakváltók


  kinézet

  Emberként az első átalakulás után a férfiak alkata keményebbé, nyúlánkabbá, izmosabbá válhat s minden esetben elnyeri végleges formáját, a nőknél viszont nem annyira szembetűnő a változás.
  Farkas-alakjuk a normál farkasokhoz képest jóval nagyobb és robusztusabb. Hat méteres bestiaként átgázolnak mindenen, úgy, hogy semmiféle nehézséget nem okoz számukra. Nyilvánvaló, hogy a hajzat hosszúsága kihat a farkasbunda hosszára is, tehát ha rövid a haj, rövid a bunda is.

  testi funkciók

  A vámpírokhoz képest a farkasok szervezete nem tér el nagyban az átlagos halandókétól, tehát ugyanúgy ver a szívük vagy épp levegőt kell venniük az életben maradáshoz. Akár ember alakjukban, akár farkasként, az érzékeik egyaránt élesek és kifinomultak. Emlékeznek a vámpírok egyedülálló illatára és meg tudják különböztetni őket (Émelyítően édesnek, visszataszítónak érzik az illatukat, ugyanakkor minél többször érzik a szagot, annál könnyebben képesek hozzászokni és elviselni). Borotvaéles, erős fogaik, valamint karmaik képesek a vámpírhús szétszaggatására.
  Gyorsan gyógyulnak. A mély vágások néhány percen belül csillapodnak, és a heg egy napon belül eltűnik. A törött csontok (megfelelően nyugodt állapotban) egy-két napon belül összeforrnak, hacsak nem kifejezetten súlyos törésről van szó. A vámpírméreg a farkasokra nézve nagyon veszélyes; nem fogja átváltoztatni őket, de súlyos tüneteket produkál, az illető bele is halhat.

  alakváltás folyamata

  Az alakváltoztató gén nagyon ritkán, apai ágon örökölhető, és többnyire csak férfiak esetében ütközik ki. A mai vérfarkasok ősei a Quileute törzshöz vezethetőek vissza, hiszen a legelső innen származó farkasok adták tovább és szórták szét a géneket, melyek az emberek biztonságáért, a vámpírok irtásáért jöttek létre. A farkassá válást minden esetben vámpír jelenlét indítja be! Maga a folyamat lappangásszerű, s csupán apró jelek utalnak a változásra. Az első jel a testtömeg és magasság változás, melyet dührohamok követnek - a testhőmérséklet drámai emelkedése mellett. Az átalakulás bármikor megtörténhet, nem a teliholdtól függ, itt az érzelmek is felgyorsíthatják a folyamatot, s míg a test nem szokik hozzá a hirtelen deformálódáshoz, az alakváltás hatalmas fájdalommal jár, hiszen a csontok és a bőr megnyúlnak, majd sűrű bunda tör utat magának a megkínzott testen. Minél tapasztaltabb a farkas, annál könnyebben tudja irányítani a benne élő állatot, és maga az átalakulás sem okoz fájdalmat neki, fiatal és tapasztalatlan farkasoknál azonban a legtöbb átváltozás kényszerűségből és nem önszántukból történik. Egészen pontosan gyakran érzelemkitörésből változnak át, elég hozzá a legkisebb mértékű provokáció is.

  elpusztítás

  Nem halhatatlanok, viszont elpusztításuk a gyors regenerálódásuk miatt koránt sem egyszerű. A lőtt és szúrt sebek, sérülések hamar begyógyulnak, megölni nem lehet őket velük, kivéve ha a fejet elválasztják a törzstől. Viszont a vámpírok és a saját fajtársaik harapásokkal és tépésekkel képesek megölni őket.

  a falka

  A falka azon harcos farkasok csapata, akik egymással közreműködve védelmezik a területüket. Élükön az Alfa farkas áll, kinek parancsát hűen és ellentmondást nem tűrően követik a tagok. A tagok farkasként telepatikus összeköttetésben állnak egymással, hallják egymás gondolatait, és kötelesek engedelmeskedni az alfa "hangjának". Ha egy falkatagot elér a lenyomata, a többieknek feltétel nélkül tiszteletben kell tartaniuk s el kell fogadniuk. Ez számukra szent dolog.
  A farkasoknak (hasonlóan a vámpírokhoz) tilos felfedni a titkukat. Ez a törzsben lévő ősi hagyomány, amit az idősebb törzstagok mindegyik tagtól elvárnak. Még a családtagjaik közül sem tud mindenki a farkasok létezéséről.

  bevésődés/lenyomat

  Sokkal több a szerelemnél, erősebb és bonyolultabb érzés. Olyan hatalmas kötelék, ami képtelenné teszi az elszakadást a lelki társ megtalálása után, aki nem csak szerelem lehet. A farkas és bevésődésének személye az első pillanattól kezdve érzi a másikhoz való kötődés intenzitását és ösztönösen keresik egymás társaságát. A bevésődés ellen dacolni komoly mentális és fizikai tüneteket produkál, fizikai és lelki fájdalmat képes előidézni, mintha az illető haldokolna. Mindkét fél érzi a különleges köteléket, de a farkasokban sokkal erősebb a védelmező ösztön a társa iránt, kétség kívül erősebben érzi társánál. Van, akiben élete végéig ott lappang, mégsem tör elő, tehát nem törvényszerű eme különleges dolog. Farkas bevésődése lehet ember, félvér vagy farkas, és korhoz sincs kötve (lásd Jacob csecsemő imprintjét). Annak az esélye viszont a minimálisabbnál is minimálisabb, hogy egy vámpírba vésődjön be valaki, ugyanis a két faj tagjai halálosan gyűlölik egymást (az oldalon admini engedélyhez kötött ez utóbbi megvalósítása).

  Vissza az elejére Go down
  Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
   

  Alakváltók

  Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
  1 / 1 oldal

   Similar topics

  -
  » Dingma világa- FRPG alakváltókkal

  Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
   :: Twilight after dark :: Szabályzat és leírások :: Részletes fajleírások-