Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Robin "Hood" Chambler

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Robin "Hood" Chambler   Szomb. Júl. 30, 2016 6:09 pm


Robin Chambler

HoodFAJ
ragadozó vámpír
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
 Chicago, 1855. 04. 01.
HOZZÁTARTOZÓK
Seth Clearwater, Titok
CSALÁDI ÁLLAPOT
be van vésődve
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
1871. 10. 08.
TEREMTŐ
Megöltem
KÉPESSÉG
Érzék manipuláció – láttál már vámpírt, aki felszisszent, mikor megszúrta egy tű? Én igen. Képes vagyok visszaadni azt, ami a halhatatlansággal kiveszett belőlük, ami… vicces. Komolyan, tüsszent… emberek, TÜSSZENT MEG BÖFÖG….
TITULUS
Scherbatsky
PLAY BY
Sasha PieterseJellem és Küllem
Önmaga paródiája, de teljesen. Számára a vámpírlét egyenlő a zöld kártyával, és még most is csak egy nagy bulinak fogja fel az egész öröklétet, és igazából nem is érti, több fajtársa miért süpped mély depresszióba. Mivel tizenhat volt, mikor az öröklét magával ragadta, gyermeki éne még most is sokszor felülkerekedik rajta. Bajt kever, ha akar, ha nem, és nagy a szája, sokszor pedig nem méri fel a helyzetet, olyankor meg ugye szégyen a futás…
Többnyire magányos farkas bunda, meg bolhák nélkül, de tudja ő magáról, hogy senki nem bírja a pörgését hosszabb távon, így csak szívességet tesz mindenkinek azzal, hogy nem varrja magát a nyakába. Az viszont előfordul, hogy pár nap múltán úgy szívódik fel, mint ahogy feltűnt. Nem bír sokáig megragadni egy helyen, teljesen szabadszellem, akire nem lehet ám csak úgy pórázt aggatni.
Ennie viszont kell, és az számára ösztönös. Azt viszont megtanulta, hogy étkezés után soha ne nézzen hátra. Ő még nem tudja, hogy létezik más módja is annak, hogy azt a sokszor kínzó, mérhetetlen szomjat eloltsa, így még mindig lelkiismeret furdalása van, ha valakit véletlenül megöl. A baj az, hogy pont az empátia miatt mindig halogatja.
Egyébként mókás lány, nem igazán ismeri a komolyságot, persze vannak jó pillanatai, mikor egészen felnőttként viselkedik, de az azért árulkodik, hogy megszállott Cirkuszba járó, és csillogó szemekkel lóg oda a tigrishez, hogy megnyönyöréssze kicsit. Ilyenkor persze ügyel arra, hogy beolvadjon az emberek közé. Sőt újonnan az a mentsége a napszemüvegre, amit folyton hord, hogy „ a plasztikai sebészem elcseszte”… és nem kérdeznek, sőt sokan még együtt érzően is biccentenek, így hát Robinról elmondható, hogy halad a korral.
Imádja a mai pörgős zenéket, nem egy koncertet hallgatott már végig egy kerítésen ülve, sőt néha még táncolt is ott fent, egyáltalán nem mondható begyöpösödött személyiségnek. Szeret barátkozni, és amikor ő szeret, általában nem érdekli, hogy a másiknak ehhez cseppet sincs kedve, ha olyanja van, addig csüng valakin, míg az bele nem építi valahová. Szereti a nem létező erejét fitogtatni, és belemászni egy-két kocsmai bunyóba, vagy épp gerjeszteni azt, csak hogy formában tartsa magát.
Úgy néz ki, mint bármelyik másik vámpír, leszámítva az ágról szakadt öltözéket, amit ő igenis menőnek vél, és mások is. Imád száguldani minden létező módon, és miután szert tett egy Bentley-re, el sem lehet választani őket, ő vált a családtagjává.


Történet
Most sem nézem, merre megyek, leszámítva azt az aprócska tényezőt, hogy nem ártana az úton maradni. Ezen kívül nincs tervem. Sosincs, célom se nagyon, megérzéseim annál inkább, így jobbára azokra hallgatok.
Nem gondolok a múltra, nincs mire, hisz ez első emlékem az az éktelen kín, ami az éhezéssel járt, na meg az első halálos áldozatom kővé dermedt arca, az ilyenekre meg csak azok gondolnak, akik depisek, nem?
Én viszont nem gyarapítom ezt a tábort, számomra nem létezik múlt, ahogy jövő sem. Nálam csak itt és most van, és ez eddig be is vált. Élvezem, ahogy bömböl a zene, élvezem a leengedett ablakon besüvítő szelet, és teli torokból ordítom a szöveget az énekessel együtt, mert egyszerűen megtehetem.
Szlalomozni kezdek, mert úgy tűnik, lakott terület felé közeledek, és a csigatempótól falra tudnék mászni. A visszapillantóba tekintve pedig, hitetlenül rázva a fejem, nevetek fel.
- Tükröm, tükröm mondd meg nékem, kinek van öngyilkos hajlama a környéken – sóhajtok fel, majd sebességet váltok, és a gázra taposok, mert nem olyan könnyű engem még csak beérni sem, mint ahogy azt sokan hiszik. Ez a másik életem, a száguldás, az érzés, hogy tényleg megtehetsz bármit, hogy nincs előtted akadály, és nekem még az is hót mindegy, ha felkenődök valahová. Olcsón megúszom, s hiába szeretem Jason Stathamat, kocsit bármikor tudok szerválni. Csupán halványan érzékelem a Forks táblát, tekintetem a mögöttem lévő kocsit pásztázza, majd a homlokom ráncolom, mert valami nem okés. Túl magabiztos, túl ostoba ahhoz, hogy ember létére így teperjen, náluk még működik az az ösztön, ami nálunk már nem. És szinte hirtelen kanyarodik be az ösvényre, ami az erdőn vezet végig.
Na, itt vágok egy hajtűkanyart és ezt követően taposok a fékbe, hogy aztán a saját tempómban kövessem a kocsit, mert én mondom, valami itt nem kóser.
Két lábon talán még gyorsabb vagyok, de könnyen, légies közlekedek az ágak között, így ha van egy kis szerencsém, még észre sem vesznek. Legalább is nem idő előtt. Hatalmába kerít a jóleső érzés, ahogy mindig ilyenkor, s csak akkor lassítok, mikor meglátom azt a házat.
Szinte észrevétlenül mozgok, s egyre közelebb és közelebb érek… mígnem már-már felsóhajtok, hisz fajtársakról van szó, mégis lemerevedek, ahogy a kis társaság is, gondolom megérezték a jelenlétem. Ellenben én le is fagyok, mikor az ágak takarásából olyat látok, amit még soha. Aranyszemek. ARANYSZEMEK. Hát beszarok, komolyan. És ez nem lencse, azzal engem már nem tudnak átverni.
- Mutasd magad – hallatszik valamelyik hangja, és igazából a feszültség kézen tapintható. Sejtem azt hiszik, majd most jól rájuk rontok, aztán gyepálom őket, mint egy fél szociopata, de… francokat. Gyors ütemben húzok el onnan, persze nem túl messzire, de nincs is rá szükségem, csak a telefonom kell.
- Hallod, gyere Froksba, esküszöm, behalsz – hangom izgatott, de a vigyor, ami az arcomon nyugszik, érezhető rajta, erről nem tehetek.
- Mutálják a vámpírokat…. – mert mégis mi mást hihetnék, és az utóbbi időben már annyi mindent láttam, hogy ezen még csak meg se lepődök.user: ✥ kor: ✥ multik: ✥ tapasztalat:
Vissza az elejére Go down

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Re: Robin "Hood" Chambler   Vas. Júl. 31, 2016 12:52 am

Mary Alice Brandon Cullen írta:


Robin Chambler


Üdvözöllek a fórumon!

Az avatar alanyoddal már megfogtál, tehát nem kellett sok, hogy lenyűgözz, de jött a ráadás, még a jellem is nagyon illik hozzá. Tetszett, amit olvastam, ahogy írtad is, egy igazán szabad szellemű vámpírnőről van szó, aki a halhatatlanságot sem tudja megunni, sőt, lehetőséget lát benne. Az előtörténet pedig még inkább igazolta azt a fajta szabadságot, ami tisztán kivehető volt a jellemből. Az biztos, hogy Cullenék a "kis látogatásod" után keresni fognak, majd egy játék keretein belül meg is ejtjük ezt a találkozást remélhetőleg  

ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Robin "Hood" Chambler

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 11

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-