Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Charlotte Dupont

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
FOREVER BEATING HEART ✥ félvér
admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 29.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
23
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1988. Jun. 24.
✥ KOR :
29
✥ LAKÓHELY :
Volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
▴ ügyeletes áldozat ▴

TémanyitásTárgy: Charlotte Dupont   Pént. Júl. 29, 2016 9:38 pm


Charlotte 'Lottie' Dupont

Sreaming. Crying. Perfect storm.
I can make all the tables turnFAJ
félvér
SZÜLETÉSI HELY, DÁTUM
1988. június 24., Párizs, Franciaország
HOZZÁTARTOZÓK
Anyám belehalt a szülésbe, sohasem ismerhettem meg, köszönhetően az őrült apámnak, Johamnak. Hála neki van három féltestvérem, két nővérem, Serena és Jennifer, és egy bátyám Nahuel. Sokáig éltem velük, de egy idő után megundorodtam az emberek vadászatától, legfőképp súlyos lelkiismeret furdalásom miatt amit anyám halála miatt éreztem. Így egy szép napon fogtam magam és elhagytam őket, bár a kapcsolatot tartottuk.
Christian Belford, a londoni farkas-klán exalfája, akinek bevésődtem és olthatatlan szerelmet éreztünk egymás iránt. Ám boldogságunkat a családja vágta ketté, különösen az anyja aki meggyőzött róla, hogy mellettem sose lesz boldog a fia, így elmentem. Egyetlen levél maradt utánam és kilenc év őrület amit Christian szenvedett el, majd visszatért hogy visszaszerezzen és megbosszúlja a hűtlenségemet. Már kezdett jobbra fordulni a kapcsolatunk, amikor a Volturi elraboltatott. És itt jön a képbe Santiago, a vámpír aki elrabolt. Nos inkább nevezném ellenségnek, mint hozzátartozónak, de talán még annak sem. Rettenetesen össze vagyok zavarodva ha róla van szó. Egyik pillanatban gyűlölöm, a másikban talán kicsit kedvelem. Csak a mélységes haragomat érzem biztosnak mellette, de tény hogy fogságom minden egyes eltelt napjával biztosabb vagyok abban, hogy Santiago minden, csak nem közömbös számomra.
CSALÁDI ÁLLAPOT
remek kérdés, ha valaki átlátja az életem, ossza meg ezt az információt velem is!
ÁTVÁLTOZÁS HELYE ÉS IDEJE
nope.
TEREMTŐ
nope.
KÉPESSÉG
nope.
TITULUS
perfect storm
PLAY BY
Natalie PortmanJellem és Küllem
Félig vámpírként nekem is kijutott a tökéletes kinézetből, bár megjelenésem valamivel emberibb, mint a vámpíroknak. A dobogó szívemnek és vérkeringésemnek köszönhetően a bőröm sokkal életteltelibb, bár erős napfényben van egy egészen halvány derengése, könnyen el tudok vegyülni az emberek között, én lennék a még tökéletesebb ragadozó, ha még mindig emberi véren élnék, hiszen ugyan a vámpírok az igazi csúcsragadozók, a jelenlétüket érzékelik az emberek és félnek tőlük. Ám mi nem váltunk ki ilyen érzéseket az emberből, meglehetősen vonzóak vagyunk. De visszakanyarodva rám, finom vonásaim vannak, telt ajkaim és kifejező mogyoróbarna szemeim. Sminket ritkán hordok, nincs is túl nagy szükségem rá a szárzmazásom jogán kapott tökéletesség miatt, de mint minden nő, néha én is szeretek elidőzni a tükör előtt és csinosítgatni magam, ha az alkalom megkívánja. Leginkább fekete szempillaspirállal és bordó vagy sötét málna színű rúzzsal szeretem feldobni a kinézetem. Arcomat hosszú, egyenes barna hajkorona keretezi, amit általában kibontva hordok, de szoktam még lófarokban, illetve tetszetős fonatokba rendezve is hordani. Alkatom karcsú és alacsony, mindössze csak 160 centiméteres magassággal rendelkezem, ami valljuk be nem sok. Mindezért kárpótol azonban kecsességem, amit a francia nevelőintézetben remekül tudtam kamatoztatni. Átlag napokon farmer nadrágot és pólókat szoktam hordani, de ilyenkor sem vagyok slampos. Szeretek csinosan öltözködni, legyen szó társaságbameneteltről vagy csak egy otthon töltött napról. Nem vetem meg a bő, lezser összeállításokat, de megbújik bennem a francia úrinő, aki egykoron anyám is lehetett, így szoknyákat és elegáns ruhákat is szeretek magamra ölteni és otthonosan is érzem magam bennük. Rendelkezem ízléssel, az elegáns, nőies darabokat kedvelem, de fontos szempont nálam a kényelem is. Ha valamiben csak egy kicsit is feszengek, nem veszem meg. Ékszerek terén visszafogottság jellemez, nem szoktam soha túlzásba vinni, különösebben nem is hordok egy pár fülbevalón és nyakláncon kívül semmi mást.

Életem huszonhét éve alatt rengeteg változáson mentem keresztül, jóval öregebnek érzem magam a koromnál. Ez nem csoda, a félvérek általában négy éves koruk körül érik el a teljses érettséget, addig nőnek, fejlődnek és utána megáll számukra az idő és halhatatlanok lesznek, akár csak édesapjaik. Így huszonhét évemből, huszonhármat éltem felnőttként, ezalatt voltam már cserfes dúvad, nyugodt úrihölgy és reménytelen, szerencsétlen szerelmes. Rá kellett döbbennem, hogy az ember személyisége jóval sokrétűbb, mint azt nagyon sokan felfogják, néha olyan ellentétes érzelmekre vagyunk képesek egyszerre, hogy kár lamentálni a dolgokon. Azonban, amiért látom milyen fontos neked, megpróbálok azért egy képeet felvázolni neked a természetemről. Legutóbb, mikor ezen gondolkoztam, egy viharhoz hasonlítottam magam. Szenvedélyes vagyok, lobbanékony természet, ugyan akkor nagyon változákony is. Ha úgy érzem valamilyen igazságtalanság ér, még ha értelmetlen is képes vagyok tombolni, és minden erőmmel azon lenni hogy revansot vegyek azokon, akik bántottak. Ebből következik, hogy rettenetesen fejlett igazságérzettel rendelkezem, bár ezt és sok más szeszélyemet régebben Christian, mostanában Santiago próbálja kordában tartani. Mostanában engem mindenki elnyomni akar és kordában tartani, én vagyok az ügyeletes áldozat és fogoly, csak a fogvatartó változik. Na de visszatérve a viharos hasonlathoz, és az időjárás szeszélyeihez, tombolok egészen addig, amíg legalább olyan hirtelenséggel mint ahogy lecsaptam, lenyugszom, mint ahogy a viharfelhő egy kedves kis bárányfelhővé szelidül, és egy teljesen más oldalamat mutatom.Ez az én képes elpirulni és szívében hordozza mindazt a viselkedést és jómodort amint a francia nevelőintézet táplált belé, érzékeny és empatikus. Ez az énem az, ami nagyon is szerethető (bár a tomboló énemre is azt szokták mondani, hogy olyan félelmetes mint egy durcás ötéves kislány), és amellett hogy szerethető szeretetre vágyik. Mostanában elég mostohán bánik velem az élet, nem csoda hogy legbensőbb énem szinte ujjongva fogadna minden kis gyöngédséget, bár pont Santiagotól elfogadni... Na mindegy.
Mindemellett van egy igencsak zavarbaejtő és sötét oldalam, amelyik szinte vágyja a szenvedést amit Christiantól kaptam és amit valamilyen szempontból Santiago nyújt és nyújthat. Ez valószínűleg a mélységes lelkiismeret furdalásból fakadhat, amit édesanyám halála miatt érzek, hiszen nem nehéz magamat hibáztatni. Ha én nem lennék, még ma is élne, ezért bőven megérdemlem mindazt a büntetést, amit kimér rám a sors... csak néha ezt még így is nehéz elfogadni.


Történet
Hát, hogy összegezzem, hol tart az életem ezt a mondást választanám: Cseverből, vederbe. Na de most komolyan, értem én, hogy egy megveszekedett szörny vagyok, akinem már a léte is természetellenes és maga a megtestesült bűn, de ami sok az sok. Először, egy szinte teljesen megőrült szadista vérfarkas tekint jogos tulajdonának és a fogjának - ami ellen, valljuk be, nem sokat hadakoztam -, aztán pedig az általam és a családom által rettenetesen gyűlölt és rettegett Volturi-klán úgy döntött újabb ritkaság kell a kastélyukba. A ritkaságként rám esett a választás, ezért értemküldték Santiagot, aki jelenlegi fogvatartómmá és ügyeletes pesztonkámmá avanzsált. Legalább pontosan annyira leli kedvét az én őrizgetésemben, mint amennyire én jól érzem magam Volterrában. Vagy ha már itt ez valami memoár szerűség, akkor lehetnék őszinte is, szóval... Azt hiszem átmosták az agyam. Nem tudom mi folyik itt a kastély falain belül, de ahogy telik az idő egyre kevésbé sóvárgok haza Christianhez, és ez rettenetesen megijeszt, hiszen a bevésődés nem tűnik el csak úgy, az igaz szerelem nem halványul. Bár ki tudja, lehet a sok kínzás és szenvedés most fejtette ki igazán a hatását. Őszintén nem tudom mit gondoljak erről a helyről, néha csak azon kapom magam, hogy nem is érzem magam olyan rosszul és nem feltétlenül akarom Santiagot megfojtani egy kanál vízben. Na ez az, amitől még jobban kiráz a frász, hiszen neki az ellenségemnek kéne lennie! szívből utálnom kéne, nem kéne a legkisebb empátiát sem éreznem irányába, ha valami kényelmetlen számára vagy éppenséggel töri magát értem. És mégis, azon kapom magam, hogy kedves vagyok és elpirulok. Nem értem, honnan jönnek ezek, de határozottan a frász kitör attól, amikor a közelségében meglódul a szívem. Bele sem akarok gondolni, ez mit jelent. Főleg mert ő, spanyol származása ellenére is olyan mint egy karótnyelt britt. Pont annyira kimért, rémisztően tökéletesen rejti el az érzéseit és ezen tulajdonságaival tud leginkább kiakasztani. Annyival egyszerűbb lenne, ha úgy tombolhatnám ki magam mellette, hogy ő is visszatámad. Istenem, mit nem adnék egy kis csetepaténak, ajtócsapkodásnak, veszekedésnek. Nem lennék ennyire feszült, annyi szent! De ezzel, ezzel a.... vámpírral egyszerűen nem lehet. Addig meg még nem fajultak a dolgok, hogy ennél drasztikusabban provokáljam és magamra haragítsam. Őszintén be kell vallanom, félek tőle és a képességétől. El tudok viselni minden fájdalmat és szenvedést, de életem legborzalmasabb órái voltak, amikor idehozott. Mozdulatlanul, a vaksötétben... Azóta se hevertem ki igazán, rémálmok gyötörnek, hűs verejtékben úszva ébredek, valaki sikítására és csak percek múlva tudatosul bennem, hogy a saját sikításomat hallom és akkor képes vagyok megnyugodni. Nem tudom, hogy tud valaki ennyire vonzani és taszítani, de határozottan nem tetszik a dolog. Valahogy ki kell innen jutnom... vagy mégsem?


user: Hella ✥ kor: 22 ✥ multik: hm ✥ tapasztalat: 8 év


You have a cold heart You’re reckless and distant But I’ll be persistent I will understand you Strange how I'm drawn to the danger I’ll reach out my hand to you Do you long to be left all alone?

Set apart with a heart made of stone You are a strange sight Some new kind of wonder With good hidden under I’m sure that it’s true Strange, how your dark doesn’t faze me No, I won’t give up on you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Re: Charlotte Dupont   Szomb. Júl. 30, 2016 2:49 pm

Afton Thobias Volturi írta:Charlotte Dupont


Üdvözöllek a fórumon!

Az előző előtörténetben sem láttam hibát, nekem az is ugyanúgy tetszett, persze megértelek, az újítás néha nem árt. Charlotte-ot még mindig egy érdekes teremtésnek tartom, de tény, hogy újabban több lehetőség nyílt meg előtte, amitől személyisége még inkább kivirágzik. Ezúttal megígérhetem, hogy összefutunk mi még, méghozzá ebben a formámban, de addig is engedlek, hadd bosszantsátok egymást Santival
ELFOGADVA!
kérlek ejtsd meg a szükséges foglalásokat és irány a játéktér!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
 

Charlotte Dupont

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Charlotte Petrova

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alkotás alatt :: Elfogadott karakterek :: Félvérek-