Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Similar topics
Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Folyosók    Pént. Júl. 22, 2016 4:44 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók    Vas. Aug. 07, 2016 6:12 pm

to Santiago from Celia
“The longest way must have its close - the gloomiest night will wear on to a morning.”

Szeretek itt lenni, mindannak ellenére, hogy sosem gondoltam volna: eljutok ide. Na nem fizikálisan erre a helyre, hanem hozzáállásilag addig, hogy valahol - Franz nélkül - szeressem eltölteni az időm. A szokás nagy úr, a berögzült érzelmi távolságtartás még nagyobb, de itt valahogy biztonságban érzem magam, ha nem fenyeget az a veszély, hogy hozzáérjek valakihez. És ez sokat segít azon, hogy kellemesen - kellemesebben az eddigieknél - érezzem magamat.
Szeretek éjszaka a városban kóborolni, az emberek társasága még akkor is képes megnyugtatni, hogyha éhségemet korbácsolja jelenlétük, amikor éppen olyan passzban vagyok. Ma is úgy öltöztem, hogy nekiveselkedjek a városnak, de végül mégis a folyosókon maradtak magas sarkakkal kopogó lépteim.
A krémszínű, elegáns darab hivalkodóságából szűk farmerrel vettem vissza, kedvemre való ez az összhatás. Se nem sok, se nem kevés és lényegében bármilyen felsőrésszel úgy mutat, amire azt tudom mondani: jó. Nekem jó. Más véleménye pedig az öltözködésemet tekintve aligha érdekel, nem kívánok senkinek tetszeni magamon kívül. Vagy akinek mégis, az nem veti rám tekintetét, ekképpen olyan mindegy-számba megy a fejét bennem felütő, kósza gondolat erre vonatkozón.
A felsőtestemre egyszerű, lazacszín selyemblúzt húztam, a cipőm színével harmonizál a könyékig érő, ötujjas kesztyű, amit viselek, s ami - vagy épp a testvérei - nélkül nem megyek sehová.
Az egyik nyitott ablaknál állok, ujjaim finoman és kecsesen siklanak az ablakkeret anyagának. Félig lehunyt szemmel élvezem, ahogy megbicsaklik a holdfény arcvonásaimon.
- Sétára indult, miszter? - fogalmazok kérdést, megérezve a jelenlétét az érkezőnek. Hacsak nem rejti magát, nem jár habkönnyedén és hangtalanul, úgy észreveszem, s nem átallom meg is szólítani, bár feléje nem fordulok. A közvetlenséggel soha nem voltak gondjaim.
Vissza az elejére Go down

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 03.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
19
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1539. May. 24.
✥ KOR :
479
✥ LAKÓHELY :
Volterra, Volturi kastély
✥ FOGLALKOZÁS :
gárdista, műgyűjtő, restaurátor, preparátor...

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók    Vas. Aug. 07, 2016 9:49 pm


to: Celia

*Úgy tűnik, rendkívül népszerű vagyok mostanság, már ami a rám bízott feladatokat illeti. Nem elég, hogy az ifjú félvér terelgetése ad számomra teljes elfoglaltságot, időnként ezen felül is kapok extra "szórakozást". Mivel ezek általában egyik kedvelt hobbimat sem foglalják magukba, magamban nem kissé szájhúzva fogadom el a feladatokat, és egyre kevésbé érzek magamban türelmet hozzájuk. Kevéske megmaradt szabadidőmet inkább tulajdon társaságomban tölteném, Charlotte-ot pedig nem szívesen hagyom magára, így hát egy kibékíthetetlen dilemma minden mást beilleszteni a napirendbe. Általában a magányos idő rovására megy a dolog, és ez egyre növekvő frusztrációt hagy bennem. De ez a mostani legalább kihívásnak ígérkezik, újdonságnak, szóval viszonylag higgadtan közelítem meg a vámpírt a folyosón.
Különösebben nem rejtőzködöm előle, épp csak annyira, ami nálam amolyan gyári alapbeállítás: a mélyzöld bársonytunikám színét elrejtik a körém csoportosuló árnyékok, fekete nadrágom ráncaiban megülnek, a Volturi-köpeny lebbenéseinek hangját elnyelik, de szattyánbőr csizmába zárt lépteim nesze szabadon szárnyal a finoman visszhangzó térben. A kámzsa nyugodtan pihen a hátamon, idebent nem szokásom elrejteni az arcomat, helyesebben nem azzal szoktam rejtőzködni, ha olyan kedvem támad. Most azonban nincs szó ilyesmiről, hiszen céllal rovom ittlétem nyomát a kövek repedéseibe, egy tagunk után járok, akivel kellemesen semleges viszonyt ápoltunk mindeddig, vagyis sikeresen kerültem el a múltban, hogy különösebben kapcsolatba kerüljünk. Láttuk egymást, hallottuk a szóbeszédeket egymásról, akadt közös járőrözésünk, pár felszínes beszélgetés is lefolytattunk alkalomadtán, de semmi komolyabb kontaktus. Ami nekem tökéletesen megfelelt ezidáig. Most azonban... kissé változott a helyzet, legalábbis a parancsom értelmében.
Mosolyra húzza ajkaimat a merészen nekem szegezett kérdés, s annak könnyedsége, pusztán a válla fölött hátravetve nekem. Elég idős vagyok ahhoz, hogy efféle kisebb udvariatlanságokon ne akadjak fenn, s ne csorbítsák ki az én többnyire kifogástalan modorom. Vallom, hogy az illem kiemelten fontos az itteni viszonylag nyugodt együtt létezésünkhöz, ha azt sutba vágnánk, még Chelsea lenyűgöző közbenjárása sem mentene meg bennünket egymás lemészárolásáról. Végtére a szörnyek, ha összeeresztik őket, sem bújnak ki a bőrükből sokáig. Én egy percig sem.
Egyszerűen előlépek, elég közel, hogy az egy idegentől fenyegető lenne, egy másik gárdisától azonban... nos, lehet, tőle még fenyegetőbb, végtére mi kiképzett gyilkológépek vagyunk, nem csak nem elhanyagolható természetes adottságaink tesznek minket azzá. - Mondhatjuk. Önt kerestem, Celia kisasszony - egy szolid kis főhajtással is kiegészítem mondatom, de nem mozdulnék arrébb, hogy teret adjak neki. Lépjen félre ő, az ifjabb, ha szeretne. - Aro mester úgy tájékoztatott, gyakorlópartnerre volna szüksége, és megkért, legyek szolgálatára e célból. Volna ötlete alkalmas időpontra, amikor megejthetjük az első edzését? - Elég biztos vagyok benne, miért éppen rám esett ez a választás, de nem kell örülnöm neki. Semmilyen szempontból sem. Hangomban azonban nem érződik a rosszallás, csupán karót nyelt tartásom merevebb még a szokásosnál is.*

?? szó ;; zene folyamatban
***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

avatar
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók    Kedd Aug. 09, 2016 9:09 pm

to Santiago from Celia
“The longest way must have its close - the gloomiest night will wear on to a morning.”

Megszokhattam volna már életem során, hogy olyan vagyok, mint a légypapír. Valahogy vonzok mindenkit - mint a döglegyeket - aki megneszeli a képességemet, és rádöbbenve arra, hogy búcsút inthetek egy könnyed hangvételű csevegésnek még egy szájhúzást is megengednék magamnak, ha nem lennék egészen másképpen nevelve. Vagyis nem neveltem volna egész másmilyenre magam.
Lehet rám mondani, hogy udvariatlan vagyok és talán a magasan hordott orrú elit számára tényleg az volnék. Nem is különösebben szokott érdekelni az, hogy mennyire. Mégis vannak olyan határok, amit pilleszárnylebbenés leheletnyiségével sem lépek át, ekképpen Santiago felé mosolyogva fordítom oldalra fejem, meghallván a szavait. Nem, csak azért sem fogok hátrálni tőle. Éppen csak kezemet mozdítom hátrébb, azt, amelyikkel nem érintem az ablakkeretet, nehogy véletlenül össze találjunk érni. Hiába a kesztyű, nagyobb úr a megszokás.
- Nos, hát megtalált, Mr. Volturi. - biccentek fejet felé, udvariasságom jeléül, kis enyhítő fűszereként a mosolynak, ami ajkaimon játszik mellé. Mr. Volturi? Itt ez igen praktikus megszólítás, körülbelül minden második férfira ráhúzható.
A hideg futkos a hátamon páraktól, az említett Aro az egyik, aki borzongató egy jellemmel rendelkezik számomra. Mégsem hagyom, hogy ezt lássa rajtam, a véleményem az enyém, nem fecsérlek rá gondolatot sem, ki tudja, hogy ki az itt, aki olvasna a fejemben akaratom ellenére is.
- Aligha hinném, hogy van alkalmas időpont arra, hogy korcsságomat mutogassam. - húzom el a számat, finoman belerezzenve az egészbe. Nem szeretem a képességemet, de tudom, hogy gyakorolnom kell a használatát. Ezért vagyok itt.
- Mikor volna rám ideje? Szívesen alkalmazkodom, elvégre nekem van segítségre szükségem ilyen téren. - adom át a lehetőséget. Időm, mint a tenger. És könnyebb is így nekem.
Vissza az elejére Go down

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Aug. 03.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
19
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1539. May. 24.
✥ KOR :
479
✥ LAKÓHELY :
Volterra, Volturi kastély
✥ FOGLALKOZÁS :
gárdista, műgyűjtő, restaurátor, preparátor...

TémanyitásTárgy: Re: Folyosók    Szomb. Aug. 13, 2016 12:36 am


to: Celia

*Minden ez a helyzet számomra, csak nem vonzó. Ha rajtam múlna, egyáltalán nem itt lennék, sőt, lehetőleg tudomást sem vennék a többi klántag létezéséről, elmolyolnék én kényelmesen és készségesen. Csak éppen jön egy feladat, egy parancs, akkor az engedetlenség fel sem merülhet, hiszen hithű vakbuzgósággal szolgálom Aro mestert, és ezt ők is tudják. A kastély falai aligha élik meg valaha azt a szégyent, hogy valami ne legyen elvégezve, ha azzal engem bíztak meg. Most sem fordulhat elő ilyesmi. S bár illetlenül közel kerültem a nőstényhez, eszem ágában sincs érte vagy keze után nyúlni, ezt a modern gesztust meghagyom az emberek közötti kötelező kellemetlenségnek, ha valamikor közéjük kell mennem, idebent a meghajlások és főhajtások variációinak végtelen tárházából szemezgethetek minden alkalomra.
- Santiago - vágom rá, nem mintha ne lennék büszke Volturi-mivoltomra, de kellően rátarti vagyok ahhoz, hogy elvárjam a legalább névszintű megkülönböztetést a többiektől, ha már kiemelkedem közülük. Mert azt teszem, vitathatatlanul, legalábbis a saját megítélésem szerint, és ugyebár ez a legfontosabb vélemény. Különben pedig, mivel én tudom Celia keresztnevét, feltételezem, hogy ő is az enyémet, s ez inkább afféle engedélykérés a használatára, semmint valós érdeklődés, és amennyiben valóban ez a motiváció húzódik meg a háttérben, úgy igencsak dicséretre méltó a viselkedés. Mondhatni, kiköszörüli az indulás csorbáját.
- Korcsságát? - kérdezek vissza, mindkét szemöldököm egyből a homlokom közepéig ugrik, nem értve a dolgot. - Úgy érti, az ajádnékát, nemde? - Képtelen a fejembe férni, hogyan illethet ily degradáló szóval valamit, ami kiemeli a szürke tömegből, ami különlegessé teszi, ami valódi élményt és kihívást jelent egyforma mindennapjainkban... Nem és nem értem. Én lubickolok a magaméban, s valahol nagyon is élvezetes elképzelni, hogy ezt megoszthatom valakivel. Épp annyira, amennyire rossz döntésnek tartom, hogy bárki bepillantást nyerhessen az árnyaim titkaiba rajtam és Arón kívül. Elhibázott stratégia, de hát... felteszem és elméletileg Celia teljességgel megbízható, máskülönben mesterem nem döntött volna így. - Amennyiben önnek mindegy, akár már most is. - Vagy kevésbé  burkoltan: ne vesztegessük egymás idejét, ha úgyis itt vagyunk mindketten. - Helyszín tekintetében ragaszkodik a kiképzőtermekhez? Amennyiben helyesen tájékoztattak az edzésünk milyenségéről, a helyszín irreleváns tényező, ott éppúgy működhetünk, mint itt, tehát Önön múlik - vetem fel, s várok. Ha menni szeretne, karomat ajánlom régimódi gáláns lovagként, ha maradna, akkor nincs más tennivalóm. Fogalmam sincs, hogy zajlik a képessége igénybevétele, aktiválása, egyáltalán mire kell számítanom... De hamarosan úgyis kiderül, nemde?*

?? szó ;; Bocsi, ha béna, az első verziót megette a net O.o
***
[/quote]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Folyosók    

Vissza az elejére Go down
 

Folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Folyosók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Volterra :: Volturi kastély-