Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!
twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Utolsó bejegyzéseink
A staff közleményei

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm


Lynne Hawkins

Csüt. Okt. 12, 2017 8:35 pm


Udvar északi része

Hétf. Okt. 02, 2017 7:30 am


Silhouette FRPG

Szomb. Szept. 30, 2017 11:24 pm


A Volterrából be- és kivezető autóútvonal

Vas. Szept. 24, 2017 12:06 pm


Dolgozószoba

Szer. Aug. 30, 2017 10:11 pm


Szökőkutas korzótér

Szer. Aug. 23, 2017 3:40 pm


Avatarfoglaló

Kedd Aug. 15, 2017 6:22 pm


Caius Volturi

Kedd Aug. 15, 2017 5:11 pm


Black Rose Pub

Vas. Aug. 13, 2017 10:34 pm


Szószámláló

Credit
tiszteld a munkánkat!
A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része. Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund, tanácsaival és kódjaival, Winnie, aki nélkül az utolsó bejegyzéseink modul nem lenne formázva és Jasper, aki a fórum trailerét készítette. Hálásak vagyunk nektek, köszönjük!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (51 fő) Kedd Május 23, 2017 10:51 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Siratófal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Admin
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jun. 17.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
638
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1783. Jan. 04.
✥ KOR :
235
✥ FOGLALKOZÁS :
i am the boss

TémanyitásTárgy: Siratófal    Pént. Júl. 22, 2016 4:39 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://twilightafterdark.hungarianforum.com

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Sep. 20.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
19
✥ LAKÓHELY :
volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
volturi őr

TémanyitásTárgy: Re: Siratófal    Kedd Szept. 27, 2016 3:15 pm


Gerard & Jane


- Miss Jane! - Hallom a recepciós nő hangját, amint elhaladok mellette. Mivel ez nem túlzottan az az üdvözlés fajta Miss Jane kijelentés, így veszem a fáradtságot, hogy visszaforduljak az emberhez. Nem sűrűn teszem meg, azt hiszem még a nevét sem tudom. Ő egy ember... Ha bármi dolgom kellene, hogy legyen vele, az maximum az lesz, hogy megeszem vacsorára. Mindenesetre a hangja igencsak fontosnak tűnik, valamint részben ideges is. Valószínűleg a lány nem túlzottan kedvel engem, tudja, hogy ez az érzés kölcsönös. Nem kedvelem őt, de Aro vámpírt akar belőle teremteni, ezért is van itt. Csak vár a megfelelő pillanatra. Fene tudja miért... Mostanában Aro túl sokat akar, vagy tíz újonc van a kastélyban az utóbbi időben, akiknek valami különleges képességeik vannak. Na persze egy részét rám is sózta a főnök, hogy majd én segítek nekik elsajátítani a képességeiket. Nem értem miért nem tudja ő maga felügyelni őket, ha már annyira kell neki mind. Persze ez csak a saját gondolatom erről, soha nem említeném meg Aronak, ahhoz túlságosan is tisztelem, ráadásul örökké hálás leszek neki mindenért amit értem tett úgy ezer évvel ezelőtt.
- Mit szeretnél? - Kérdezem végül a nőt, miután szemeibe pillantok. Szerencsétlenke zavarba is jön emiatt, így egy gonoszkás félmosoly jelenik meg arcomon, majd felvonom a szemöldököm, ezzel jelezve, hogy nem érek rá egész nap arra várni, hogy kibökje végre amit akar.
- Elnézést, Miss Jane! Van itt valami amit el kell intézned... - Felém nyújt egy papír darabkát. A nem túl kedves tekintetem alapján gyorsan sikerül neki kivédenie magát és hozzáteszi a következőt is. - Aro parancsa volt, hogy adjam ezt át neked. - Ha csakugyan az ő parancsa volt, akkor nem utasíthatom vissza, bár nem túlzottan tetszik, hogy mással üzen nekem... Főleg egy emberrel. Rápillantok a papírra. Egy cím van rajta, egy keresztnévvel meg még egy-két apróság.
- Na és mit kellene ezzel kezdenem most? - Kérdezek vissza mormogva. Miután elmagyarázta, hogy mi is a dolgom, még mindig kissé értetlenül állok előtte, de végül ráhagyom és a szobámba vonulok. Valószínüleg mindent meg fogok tudni, amint beszéltem azzal a sráccal. Nyílván Aro fontosnak vélte amit a recepciós lány mondott neki a srácról, hiszen elküld, hogy beszéljek vele. Vagy csak felelősségteljes "király" akar lenni, aki mindenkin segíteni akar aki bajban van. Na mindegy!
Kicsivel korábban érkezem a kelletinél, de ez nálam megszokott. Nem szeretek elkésni sehonnan, viszont azt sem tűröm el ha a másik fél késik. Remélem, hogy ez a férfi sem fog fél órával később érkezni, mivel akkor valószínűleg a falra kenem, vagy csak simán nem várom meg. Fel-alá járkálok, mintha csak ideges lennék, pedig egyáltalán nem vagyok az, sokkal inkább kíváncsi. Mivel a naplementének már vége van, így a hely szinte teljesen üres. Napközben itt többnyire turisták vannak, akik közül mi sokszor vacsorázunk is. Néha felpillantok a csillagokra, majd le a cipőm orrára, végül csak helyet foglalok az egyik padon, na nem azért mert elfáradtam a járkálásban, inkább csak mert ehhez támadt kedvem.

489 szó ; music ;  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
35
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Siratófal    Vas. Okt. 23, 2016 3:23 pmJane & Gerard


WORDS: 383 ;; MUSIC: bring me to life

" All this time I can't believe I couldn't see
Kept in the dark but you were there in front of me "


Végre úgy érzem, annyi idő után legalább némi előrelépés történt a privát nyomozásomban. Messze vagyok még persze attól, hogy megtaláljam néhai szeretett feleségem gyilkosát, attól pedig még inkább, hogy hathatós bosszúra is képes legyek ellene, de már legalább van valami elképzelésem, hogy merre induljak el. Kicsit kevésbé sötétben tapogatózom és ez is valami. Jól jött az a véletlen találkozás az erdei úton azzal a Leah Clearwater néven bemutatkozó alakváltó nővel. Bár először nehezen értettünk szót (ami az én esetemben aligha újdonság az utóbbi években), de elég sok értékes információt megtudtam. Többek között arról a rezervátumbeli könyvtárról is, ami több információt tartalmazott és valószínűleg hitelesebbeket is, mint amit korábban bárhol találtam. Innen tudok a Volturiról is, ami miatt egészen Olaszországig utaztam.
Bár semmi kedvem vámpírokkal csevegni, többet kell megtudnom. Tulajdonképpen szemtől szembe tudtommal csak egyszer találkoztam egy képviselőjükkel, jobban mondva egyszerre kettővel, de az is kis híján az életembe került. Csak egy utamba kerülő farkas miatt nem hagytam ott a fogamat. Most mégis muszáj erre sort kerítenem. Nem tudom, ki ölte meg az én Amymet és a végére akarok járni. Talán épp közülük valaki. Minden, amit tudok a gyilkosról, hogy egy szőke hajú nő, aki ránézésre a húszas évei végén járhat. Ez persze mind csak találgatás. A kor, a hajviselet és effélék. Annyi bizonyos, hogy egy nő, ezt valószínűleg még ők sem tudják váltogatni.
Nem véletlen hát, hogy kiügyködtem egy találkozót a Volterra egyik női tagjával, aki állítólag szőke hajú és ránézésre fiatalnak tetszik. Nem lehetek persze biztos benne, hogy ő a gyilkos, akit keresek, nem is feltétlenül így nézek rá, de benne van a pakliban, hogy úgy mondjam. Annyira nem volt összetett a dolog, hiszen mint halandó, nem tudhatnék róluk. Szinte biztos vagyok benne, hogy ott lesz a megbeszélt helyen, mikor megérkezem. Nem késem sokat, éppen csak egy-két percet, hogy legyen időm messzebbről szemrevételezni a nőt. Ránézésre fiatalabbnak tűnik, mint a személyleírás szerinti nő, aki megölte Amyt. Bár azt egy részeges csöves adta, akár tévedhetett is. Majd elválik. Határozott léptekkel indulok meg a fel-alá sétálgató nő felé. Épp háttal van nekem, mikor odaérek hozzá és megszólítom.
- Jó napot! Jane Volturi, ha nem tévedek, igaz? - tárgyilagos hangom szólítom meg, még annyira mogorva sem vagyok, mint általában szoktam, de a szívélyeskedéstől is messze állok. Nem kellenek a maszlagok. Az ilyesmin én már régen túl vagyok.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
WE MAKE THE RULES ✥ volturi
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Sep. 20.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
19
✥ LAKÓHELY :
volterra
✥ FOGLALKOZÁS :
volturi őr

TémanyitásTárgy: Re: Siratófal    Hétf. Okt. 24, 2016 2:34 pm


Gerard & Jane


Néha-néha felpillantok a város közepén álló óratoronyra, amit szinte az egész városból látni lehet. Kezd az izgatottságom átváltani idegességre, ami nem tesz jót az érkezőnek, ajánlom neki, hogy ne késsen sokat, elvégre az a fejébe is kerülhet... Na jó talán a fejébe nem, elvégre az nem lenne túl szép, ha mikor visszamegyek a kastélyba, majd Aro megkérdezni mit akart az úr, én pedig bejelentem, hogy fogalmam sincs mert letéptem a fejét majd elégettem. Valószínűleg nem lenne túl boldog, de azért minimum egy kis fájdalomba belekerülne. Utálom ha késnek, és a vámpírok pontosan tudják ezt. Tudják, hogy vannak dolgok amiket elvárok tőlük, engem erről ismernek. Na meg a kínzási módszereimről, amitől a legtöbben rettegnek, szóval nem mernének ilyesmit megkockáztatni. Mindenesetre igencsak meglepődöm, mikor a szokásos néma csend helyett, szívdobbanás hangját hallom meg magam mögött. Először arra gondolok, hogy talán megérkezett a vacsorám, ha már az "ügyfél" nem volt képes eljönni, de mikor a fickó rákérdez a nevemre, hogy én lennék-e Jane Volturi, még jobban megdöbbent arccal fordulok meg. Ebben az esetben talán nem tévedek túl nagyot... Nem kizárt, hogy mégis a vacsim lesz, na meg az is aki megemlítette egy halandónak a Volturi klánt. Mégis mi a francot akar tőlünk egy ember? Ha vámpírrá akar válni, ahhoz nem szükséges, hogy eljöjjön idáig... Akár attól is kérhette volna, akitől hallott rólunk. Felvont szemöldökkel nézek rá, majd közelebb lépek egy kecses mozdulattal.
- Így van. Jane Volturi lennék... - Bólintok egyet, majd végignézek rajta jól észrevehetően. - És ön pedig ha nem tévedek, Mr. Williams? - Úgy érzem érdekes lesz ez az este is. Nem gondoltam volna, hogy egy halandónak sikerül még meglepnie engem. Talán éppen ezért fogom megvárni mit szeretne, mielőtt megölöm. Érdekes fordulatot vett az este, mit ne mondjak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy vajon Aro tisztában van-e azzal, hogy ez a férfi egyáltalán nem vámpír? Még csak nem is félvér. Az ő vére tiszta és egészséges... Valószínűleg nagyon ízletes is. Nem mondom, hogy nem kóstolnék bele szívesen. Vörösen izzó tekintetem az övébe vésődik, kíváncsi vagyok a reakciójára. Ha meglepődik valószínűleg még nem találkozott igazi vámpírral, akik vérrel táplálkoznak, nem pedig mókusokkal.
- Nem tart attól, hogy ez a találkozó az életébe is kerülhet? - Döntöm oldalra a fejem. - Megéri ez önnek? - Valószínűleg nagyon fontos lehet neki a találkozó egy Volturi taggal, ha már így ide mer állni elém. - Na jó... Térjünk a lényegre. Miért van itt? Mi az ami az életétől is többet ér? - Olyan pillantásokat vetek rá, mint az éhes oroszlán a prédájára. Talán kicsit rá is akarok ijeszteni a fickóra, vajon meddig tudja tartani ezt a "nem félek semmitől" arckifejezést?


438 szó ; music ;  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
PURE SOUL NEVER DIES ✥ ember
✥ REGISZTRÁCIÓ :
2016. Jul. 31.
✥ HOZZÁSZÓLÁSOK :
34
✥ SZÜLETÉSNAPOM :
1983. Jan. 13.
✥ KOR :
35
✥ LAKÓHELY :
Forks
✥ FOGLALKOZÁS :
rendőr
✥ KERESEM... :

TémanyitásTárgy: Re: Siratófal    Csüt. Nov. 10, 2016 12:34 amJane & Gerard


WORDS: 466 ;; MUSIC: bring me to life

" All this time I can't believe I couldn't see
Kept in the dark but you were there in front of me "


Tisztában vagyok azzal, hogy az életemet teszem kockára azzal, hogy találkozom egy vámpírral. Szemtől szemben, életemben először. Illetve ez csak félig igaz, végtére is volt már szerencsém egy vámpír vörösen izzó szemeibe nézni, mikor az éppen a nyakamat szorongatta. Akkor nem sokon múlt, hogy ott maradjak és ha nincs ott az az alakváltó, biztosan úgy is lett volna. Most pedig nem lesz senki és semmi, ami útját állhatná ennek a vámpírnak, ha az életemre törne. Még sincs bennem félsz. Rendőrként eleve arra képeztek ki, hogy ha kell, ne féljek szembenézni a halállal. Egyébként is, mikor elvették tőlem Amyt, mindent elvettek. Nincs már okom tartani a haláltól. Válaszok és bosszú. Ezt akarom. Bármi áron.
Épp ezért, minden különösebb aggodalom nélkül szólítom meg a rám várakozó, szőke hajú nőt. Akár Amy gyilkosa is lehet. Akár. Persze nem tudhatom biztosan, de nem vethetem el a lehetőséget. Valahol mélyen bujkál még bennem az egykor volt precíz rendőrnyomozó, nem fogom csak azért elkönyvelni őt a keresett gyilkosnak, hogy a bosszúmnak arcot adjak, amibe egyébként sok elkeseredett, igazságtételre szomjazó hozzátartozó beleesik. Számításba veszem, mint lehetséges "gyanúsítottat", de nem áll szándékomban túl korán ítélkezni. Viszont válaszok, bizonyosság nélkül nem is távozom. Nem azért utaztam ennyit.
A főnököm pártolta, hogy szabadságot vegyek ki és elutazzak Olaszországba. Nem is értem, miért reménykedik még, hogy visszakapja azt a munkaerőt, aki egykor voltam. Ha tudná, hogy ide is ugyanaz a megszállottság hozott, ami már évek óta motivál...
Ahogy megszólítom a nőt és felém fordul, mintha meglepődöttséget látnék az arcán. Nocsak, úgy fest, én, egy egyszerű halandó is képes vagyok meglepetést okozni egy ilyen vérszipolynak. Szemei vörösben úsznak, éppúgy, ahogy anno azé a nőé is, aki a fához szegezett abban az erdőben abból az indíttatásból, hogy megöl. Nem ijeszt meg, állom a tekintetét, még akkor is, amikor jól láthatóan végigmér. Csak bólintok a visszakérdezésre és pár másodpercig farkasszemet nézek vele, mire ismét megszólal.
- Többet is megér nekem ez a dolog, mint azt Maga gondolná - válaszolom kimérten. Általában mindenkivel bunkó és utálatos vagyok, most viszont, mikor valaki olyannal kerülök szembe, aki őszinte gyűlöletet vált ki belőlem, már csak azzal, hogy ránézek, sokkal tárgyilagosabb vagyok. Semmi érzelem vagy provokálás. Épp azért, mert hideg fejjel kell őt felmérnem. Ezt ösztönből így teszem.
- Válaszok. Válaszokat akarok. És Ön, mint a legősibb vámpírcsalád tagja, biztos vagyok benne, hogy tud nekem segíteni. Csak néhány kérdésemre szeretnék választ kapni - legalább nem kertel, nem húzza az időt feleslegesen. Ez is valami. Bár nem épp barátságos, sőt kifejezetten fenyegető, de nem is vártam mást. Meghallgat és ezt már a javamra írhatom. Innentől, ha mindenből jól felkészültem, nyert ügyem van. Így vagy úgy, ez a reakcióitól függ. Nem jöttem úgy ide, hogy ne ismerném kellően az ellenségemet. Mert ő az. Ennek ellenére segíteni fog nekem. Még ha ezt ő egyelőre nem is így gondolja.


NOTES: Bocsi a késésért!
CREDIT

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Siratófal    

Vissza az elejére Go down
 

Siratófal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Volterra :: A város falain belül-